- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
bzoley #10043 üzenetére
Sikerrült feltenni az XP Expertet a 10-re és működik is!
A Win7 64 bites drivert nem tudtam feltenni először, ahhoz egy exe-s telepítőm volt, hiába ment végig újraindítás után nem volt fent semmi. Volt egy eredeti Leadtek-es CD-m mindenféle driverrel, azon talált jót de az meg nem volt digitálisan aláírva. Keresgéltem, és ezt felrakva (XP 64 bit WHQL) jó lett: [link]
A CVBS bemenet működik, a rádió és a távirányító is! Az analóg tunert nem próbáltam, biztos az is megy de max rf kimenetes beltérivel/videóval bírnám kipróbálni, de az úgyse kell nekem. Ha valakinek kell -
azbest
félisten
Én is csak onnan emlékszem rá, hogy a fiókban néha találkozom a kártyámmal
Itt már kikopott majdnem minden analóg forrás, max dvb-t részét használnám, de arra van egy markényi filléres usb dvb tunerem.(#9952) Flashcash
A PCI csatolósok chipsetjét érinti. A pci express csatolósokkal nincs probléma. Rögzítéshez meg külön faja lehet a hardveres mpeg2 encoder -
A line-in-es csatlakoztatás esetén a hang tűnik megfelelőnek, mert az hamarabb (real time) jelenik meg, a kép pedig késik hozzá képest. Ezért is gondoltam, hogy a pci-audio megkéslelteti a hangot picit a feldolgozás miatt és így jobb is lett a szinkron.
Milyen hangkártya lenne ajánlott a tunerhez? (a jelenlegi egy x-fi titanium pci-e)
-
arrow76
csendes tag
Kösz a tippet, de úgy látom ez fizetős cucc! Akkor egyelőre marad a PVR2, meg a rettegés, hogy lefagy Hétvégén sokmindent szeretnék megnézni, sőt rögzíteni is, de ma is elszállt csatornaváltáskor...
Azért vicces, hogy egyes hardware-gyártók, nem tudnak software-t írni, a termékeikhez... A Creative is ilyen. Az X-Fi-hez is kiadtak pár éve, egy béta állapotú 'Console Launcher'-t, ami azóta se lett stabil verzió, és anélkül csak a windows vezérlőpultján keresztül tudom változtatni a beállításokat, ami igen csak tré megoldás, egy huszonezer forintos hangkártyánál. -
Core2duo6600
veterán
-
Atomantiii
addikt
Köszi, majd kísérletezem. Illetve kísérleteznék, de nem tudok
Kb egy hete feltelepítettem a rendszert, működött is a tv tuner rendesen. Most indítanám, kiírja a winfast, hogy eszköz nem található. Belemegyek az eszközkezelőbe és van egy ismeretlen médiavezérlő, drivert nem ismeri fel.
Hiába telepítem újra akkor sem akarja felismerni. Mi a fene lett vele?
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Nekem minden W7-es drivert az aláírás-ellenőrzés kikapcsolásával sikerült felraknom. 3200H meghajtója szerencsére felment enélkül is, más viszont eszközkezelőből sem, mindenképpen felkiáltójeles lett, ha telepedett is, és persze nem működött.
raskolnikoff: W8 leírásában. Shifttel restartolsz, és kiválasztod ezt. Ha ez kell.
-
jeni
félisten
igen köszi
nem egyfomra a két tuner elektronikai tulajdonsága mert a Hau kártyánál nincs zavaró jelek a képben,ha átdugom akkor a Lea ott már látszik.
Korábban használtam szürőt az UPC 3-s eloszton akkor még rosszabb volt a jel,és a Hau is rossz volt.
A Lead. előnye a gyors csatorna váltás. A Hau-nál meg az idő alatt kimehettem kávézni.
Megnézzem a kapott szürővel milyen a Lead.
A TV kábel mely az elsoztóról jön a gépbe rövid nem töb 1,5 méternél,de inkább kevesebb. Azt mondjátok,hogy cseréljem le?
Akkor elvileg a többit is érdemes lecserélni mert azok is egy idősek. Van tapasztalat,hogy melyik a jobb,márka? jelzés?
Az UPC amit megcsinált a lakásban azokra olyan dugót tettek amit le kell robbantani. Ezeknél előny,hogy kontakt hiba kevésbé lép fel. -
jeni
félisten
igen köszi
az tény egyre inkább a PCI slotot kezdik elfelejteni a gyártók.
egy-két régebbi lapon (2 éves deszkákra gondolok) ott még vannak PCI csatik,de leginkább az zavarna,hogy a gyártók ha kiadnak firmware-t vagy frissebb drivert akkor a régebbi DVR-3100 PCI-t elfelejtik frissíteni. Inkább számolnom kell azzal,hogy a PCI-e 1x csatolós kártyákra nagyobb esély van,hogy tovább kihúzza a használatot illetően. A trendi inkább az,hogy USB-re építenek a TV kártya gyártók. ha tévedek akkor cáfoljatok meg.
Lassan 3 éves MSi Z68 lapomon van PCi csati,de a pár hónapja eladott Z77 Asus Maximus lapon már nem volt PCI slot. -
katt777
félisten
Bakker, próbaképpen ma kihúztam a kábeltv vezetékét a szobaantennából erre hip-hop megjelent mind3 ker. adó. Mit csinálhatott a UPC? Nem vagyok elektroműszerész, de ha a kábel nélkül megint jó a vétel, akkor erős a gyanúm, hogy nem ugyanolyan jel jön rajta, mint egy héttel ezelőtt. Egyébként tucatnyi analóg adás is eltűnt.
-
katt777
félisten
Végigzongoráztam az összes frekit, beállítás. A legutolsó KÓDOLT program is tisztán ott van, több képernyőre való, több sávon is. Ker. adók nálam is vmivel gyengébbek voltak (értsd: antennamozdítással hamarabb vesztettek jelet), de tisztán foghatóak, ráadásul több irányból (adóból) is.
-
katt777
félisten
Van olyan?
Az antenna évek óta ugyanaz, de próbáltam másikkal is, pozíciót meg 360°-ban kipróbáltam.
Olyan, mintha vmi akadályozná a vételt, de nem tudom, hogy mi. Pár hónapja az osztrák csatornák váltak elérhetetlenné egyik napról a másikra, és nem volt zavar, jelcsökkenés, egyszerűen eltűntek. Ezek most ugyanúgy, a királyi TV (és a propaganda) viszont kiválóan fogható. -
thomas50.000
csendes tag
-
törölt tag
Nálam ez a két profil használható. Hardveres DVD MPEG-2 és sima MPEG4 / H264 video codec. A DVD vagy MPEG-2 szoftveres mód nem jó felvételt készit. Ennél egyszerübb lehetőség a registryben kutakodni, ezt valahol olvastam régen, de magam nem vágom ennyire, csak pontos leírás alapján módositok ini vagy reg fájlokat. Hex editor használata nekem macerás, de majd rákukkantok. Thanks.
-
törölt tag
Nem Leadtek TV Tuner kártyára értettem... Winfast PVR2 nem ismeri a widescreen fogalmát, vagy azért mert analóg, akkor már elég neki a 4:3-as képarány. A kodekek 720x576 felbontást ismernek csak, de egy 16:9-es DVD profilt nem tudtak összehozni az évek folyamán. A sima DVD profilt megnézem újra...
-
Zozo7777
csendes tag
Köszönöm. A driver probléma megoldódott. De hangom az nincs, csak képem, de gondolom ez várható volt. Videó kazettás felvételt szeretnék átörökíteni de sajnos a régebbi gépem P4 3GHz 1GB ram integrált videokártyával sound blaster live 5.1-el túl lassú és el van csúszva a kép a hang és néha ugrik is. Az új gépen meg elvileg megcsinálhatatlan. Szerezzek be másik TV tunert ? Milyet ajánlotok? Vagy vegyek ramot meg videókártyát a régi gépbe?
-
-
garga01
őstag
Igen, majdnem olyan hosszú mint magas. Ilyen :http://szamitastechnika.teszvesz.hu/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/tv_tuner_kartya/leadtek_winfast_tv2000_xp_deluxe_tv_tuner_kartya_1789371989.html
De akkor felejtsem el a win7-et? Otthon van egy XP-s gépem, akkor abba berakom majd...
-
vfo7
senior tag
Nálam úgy tűnik, a magasabb frekvenciájú multiplex zavarmentesebb, mint a másik, amin a királyi TV jön. Elképzelhető, hogy az alacsonyabb frekvencián a többutas vétel (régebben szellemkép) erősebb.
Ez a PxDvr-el van így, az USB-s vevő jelentősen érzéketlenebb, így jobban is szaggat meg kockásodik USB-kábelen lógva is.
-
vfo7
senior tag
Megjegyzem, a PxDvr DVB-T érzékenysége jobb, mint egy USB-s dugóé és gyorsabban is vált csatornát. Mindazonáltal a 38-as csatornán lévő multiplexen szporadikusan kockásodik, míg az 58-ason lévőn fogható adók kifogástalanok, pedig a negyediken lakom és kiraktam egy yagit az adó irányába fordítva. Igaz, közben van egy magasabb ház is.
-
azbest
félisten
Közben belebotlottam a dvb-T2 / C tuner leírásába egyik oldalon: [link]
Eszerint reatek 2832T+R828Ez a Rafael Micro cég nagyon jól nyomul, az r820T is jókor jött, mikor megszűnt az e4000 gyártása. Ez a mindenevő (analóg, dvb-t/t2/c / usa szabványok is) r828 is nagyon ígéretes, főleg ezen az áron. Egy baj lehet még vele, hogy linux alá jópár hónap lehet, mire kiforr a támogatás hozzá és bekerül a kernel fába.
Szerk, hmm már tartalmaz r828-as részeket az r820t.c -
Igazából nincsenek nagy igényeim, a PVR2 megfelelő. Friss telepítés követően, egy idő után amikor indítom, nincs hang. Ilyenkor átkapcsolok egy másik videó forrásra, majd vissza. Ekkor a hang visszajön. Annyira nem akarok belebonyolódni, ha nincs más normális alternatíva. Együtt tudok élni vele.
Most, hogy a lenti linkről letöltöttem az új verziót, megint van hang programindításkor. Kíváncsi vagyok meddig.
Köszi mindenkinek. -
törölt tag
Engm meg legkevésbé sem érdekel, hogy egyesek addig hekkelgetik, gányolják a gépüket, míg használhatatlanná nem válik. Megjelenés óta van fen a gépemen ugyan az a W7, halomnyi driver és PVR2 verzió járt rajta, hogy a többi mindenféle tuneres dolgokról ne is beszéljek (4-5 gyártó sw-ei, driverei, hekkelt driverek...). Érdekes módon mégsincs érdemi problémám. De biztos kiválasztott vagyok.
-
pyxystyx
tag
Tegnap és tegnapelőtt én is ugyanezt tapasztaltam az F1 alatt, más csatornánál illetve hardveres gyorsításnál (itt persze egy idő után kifagy) nem jött elő.
Az elmúlt napokban kissé összekuszáltam az nvidia drivereket, kis híján újra kellett telepítenem a windowst, de nagy nehezen sikerült egyenesbe jönnöm. Eddig azt hittem emiatt van, és mégsem kerek minden.
Látom, ezek szerint valami más a gond.
Nálam: Win7 x64, Winfast DTV1800H, .36- os PWR2, GTX580, Arcsoft frissítés letiltva.
(Tényleg, mi a legújabb PWR2 verzió, és ennél működik már a hardveres gyorsítás?) -
azbest
félisten
-
katt777
félisten
Hát nekem ilyenek vannak: 172520000, v. hasonlovak, de majd próbálom. én ilyen formátumban írtam be, de akkor175.2520000-t kellett volna?
Az után, hogy ide írtam, a kb. 10. keresésre, gondolt egyet, és behozott minden csatornát. Nem értem, de most működik.Gyorsan el is mentettem.
-
katt777
félisten
Tök mindegy, tudod-e, mert én akkor néztem, amikor MC-ben bizonyosan volt.
ENews-t most megnéztem, azzal tényleg működik. Már csak a többinél kérdés, hogy miért nem. Na mindegy, annyira nem gerjedek erre, csak nem szeretem, ha valami nem működik úgy, ahogy kéne, főleg, ha fizettem is érte. Szóval nem mindenért lehet szidni a windowst. -
katt777
félisten
Csakhogy az S-re nem csinál semmit (kapcsol, és marad az eredeti hang), a feliratozás pedig állandóan "ezen a csatornán nem támogatott". MC-nek nincs ilyen problémája (bár a más hangot mostanában nem néztem). Pl. M1-et elnémítom MC-ben, megjelenik a felirat (beállítható, de van), PVR-ben viszont semmi, ha akarom (F4) sincs felirat, ugyanazon a műsoron.
-
katt777
félisten
A hang- és képtovábbításnak megvan az a tulajdonsága, hogy mono-ban és szteróban is lehetséges, a sztereó módnak meg az, hogy a monót is viszi. Alap mono mód mellett sztereo választásának lehetőségét beépíteni tehát marhaság.
Miért vennék föl néma módban? Egyébként nem a hang lassítja a gépet, hanem a HD felbontás kezelése.
-
brd
nagyúr
A problémáddal elkéstél egy-két évet.
Nem késtem el, ez már több éve "gond" (mondom, amikor először beüzemeltem ilyen tunert, már feltűnt), csak túl sokat nem várok ilyen cégektől, megszoktam már, hogy számukra különös igényeim vannak, ezért furán néznek rám, így jelentgetni sem nagyon szoktam, eredménye eddig sem nagyon volt, akkor minek töltsem ezzel az időmet? Teljesen felesleges.
Hogyan lehet azt a menüt szerkeszteni? Billentyűt is szabadon lehet a menüpontokhoz rendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest