Hirdetés
- CES 2026: Egyik füleden be, a másikon ki
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
Új PVR2 jelent meg április 16-án, verziószám: 2.0.3.57, itt lehet szedegetni: [link] Changelog ismeretlen.
-
ZewaDeluxe
tag
válasz
ZewaDeluxe
üzenetére
Köszi Mindenkinek, de megtaláltam a megoldást.
-
ZewaDeluxe
tag
Sziasztok!
A következőkkel kapcsolatban szeretném kérni a szakértők útbaigazítását.
Évek óta használok egy PCI-os WinFast TV2000XP Global kártyát az asztali gépemben, kizárólag a távirányító szolgáltatási okán (TV-t a TV-n nézek). Gyakran használom a Windows Media Center-t és remekül bevált a kártyához adott (fekete nem a régebbi fehér) távirányító. Ellenben az utóbbi időben szinte csak a laptopomat használom, és az iránt érdeklődnék, hogy melyik az a legolcsóbb USB-s Leadtek tuner, amelyik ugyanezt a típusú távirányítót használja, vagy melyik az, amelyik használható ezzel a távirányítóval.
Előre is köszönöm
(Ui.: Windows 8.1 alatt használnám...)
-
törölt tag
-
bajaki
őstag
Oké. Van itt egy CD-IN kábel. Van benne egy fekete egy piros és egy fehér kábel. Nekem a fekete és a piros kell? A fehér az mit szolgál?
Elég ha a feketét és pirosat összeforrasztottam egy jack kábellel?
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Unokatesómék megkértek, hogy segítsek felújítani régi 775-ös gépüket. Vettem is egy új alaplapot és most jönnek a problémák.
Adott egy Leadtek Winfast TV2000XP Expert TV-tuner kártya. Előzőleg a régi gépen 64 bites windows 7 volt fent és működött is rendesen vele a kártya. Azonban én hiába raktam fel a drivert a leadtek honlapjáról a Winfast PVR2 nem ad jelet, illetve képet.
Melyik drivert rakjam fel win 7 alá?
Illetve a másik probléma, ami még nem is az, de érzem, hogy az lesz, hogy utólag észrevettem hogy ezen az alaplapon nincs cd-in csatlakozó és ha jól értelmezem ez a kártya csak azon keresztül képes átvinni a hangot? Ezzel mit tudnék kezdeni?
Előre is köszönöm segítségeteket!
-
emre
veterán
Üdv Urak!
Van egy DV2000-es tunerem amit szeretnék beüzemelni W7 64-es oprendszeren.
Kép van, hang van de nem tudom szabályozni. A hang eszközöknél a vonalbemenet-nél tudom állítani a hangerőt, de a pvr2 kezelőfelületén nem. Ott csak az látszik hogy mozog a csúszka, de a hangerő fix.Esetleg van más program a pvr2 helyett mert ezzel már sok éve nem tudok megbarátkozni. Egy PVR2000-es tunert már régóta használok xp mellett, de azt is pvr1-el.
mod:
Lehet user error, mert belecsavarodtam a driverekbe, még valami kipróbálok.
-
matyus10
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor, ha jól értem a vistától kezdve, akármelyik telepítőt, ha kicsomagolom (total commander, alt+F9) és manuálisan telepítem az infet, akkor nem lesz gondom... Akkor pénteken fel is rakom újból a win 8.1-et, mert a win 7-tel már nagyon küzdök... lassú, mint a csiga...
-
matyus10
csendes tag
Sziasztok!
Már hónapok óta elég komoly problémával küszködök. Sokat olvasgattam itt, de nem találtam a kérdésemre választ. Ha esetleg, már a könyökötökön jön ki a probléma, akkor bocsánat, de tényleg szükségem lenne egy kis segítségre.
WinFast PxDVR3200 H Kártyám van. Win7 x64-en gond nélkül működik, 1 perc alatt fent a driver és progi. Szeretném, ha ez windows 8.1 alatt is működne.
A leadtek nem tett közzé win 8.1-es drivert, a korábbi win7-es driver pedig nem működik. Eszközkezelőben ismeretlen eszközként szerepel. Már próbáltam kiszedni, berakni, de semmi.
Ha tudtok a problémára megoldást, legyetek szívesek segíteni.
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
_csocso_
üzenetére
Ilyenkor azért nem árt megnézni a szokásos dolgokat: fényerő nincs-e lehúzva nullára a PVR2-ben vagy a driverben. Kontraszttal ugyan ez. Leginkább az utóbbi nullára húzása okoz teljes sötétséget.
Az, hogy milyen renderer van beállítva nem sokat számít ilyen szempontból. Overlay Mixer-rel az Aero visszaáll basic-re, ennyi. Ettől még képnek lennie kell.
Ami ilyen problémát okozhat még, az a régi driver a tunerhez vagy a VGA-hoz.
-
YumeD
tag
válasz
_csocso_
üzenetére
Jah, nekem is volt a napokban egy AMD 6670-el veszeksző pvr2 (DVR3100H, integrált intel x3100 -al volt kép csak akadt, míg csudálatos hd 6670 5 féle driverrel mind hangvanképnincs produkció volt), próba dvbviewer/dvbdream -el, azóta azzal megy ahol volt a probléma(meguntam a reszelést).
-
_csocso_
senior tag
Tök fekete a kép, kikapcsolás után mindig ugyanazt a pozíciót hozza vissza. Amikor kiveszem a kártyát, akkor normális a pvr2, amúgy csak egy sötét fekete négyzetet látok mindig. A távirányítóval tudok módosítani csak a programon ( jönnek a csatornák kép nincs csak hang, de volt hogy kép volt és tudtam váltani, hang viszont nem. ) Arra gondolok, hogy a video kártyát nem szereti talán. ( AMD Firepro )
-
_csocso_
senior tag
Sikerült életre kelteni, pedig már azt gondoltam, hogy a kártya, vagy az exp. foglalat rossz. Most viszont az a probléma, hogy vagy kép van, vagy hang a kettő együtt nem müxik. 2.0.3.55-öt ír verziónak. Próbálkoznom kellene másikkal? Előző gépemen fele ennyi gond nem volt vele.
-
-
_csocso_
senior tag
Eszközkezelőben látszik, ismeretlen médiavezérlő, de mikor bedugom semmilyen win hang nem jelzi. Az csak akkor lenne, ha fel is ismerné? Hogy kellene installálni? Előbb bedugom, aztán install, vagy fordítva, mivel újra is kell indítani a rendszert. Nem tudom mitévő legyek.
-
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Van egy ExDTV 2300H kártyám, ( expresscard ), van esélyem win 8.1 alatt feléleszteni? Próbáltam a vistás drivert feltenni, de nem reagál a kártya semmit, vagy 2 év alatt mióta nem használtam elhalálozott volna? Köszi.
-
YumeD
tag
Üdv,
Vettem egy Radeon 6670 kártyát, egy Gigabyte G33 (integrált x3100 videó) alaplapba.
Eddig volt rendesen DVB-T kép, igaz akadozva(legújabb pvr2 + DVR 3100H).
Most hang van, kép nincs. Kapcsolgattam dxva-t ki/be, evr/vmr/overlay mixer, kipróbáltam két catalystot is de semmi. Ötleteket várok. -
katt777
félisten
Okostelefonhoz való tunerekhez linket, v. róluk valamit tudtok? Oksitelsi topicban senki.

-
Marczi80
tag
Sziasztok. Van egy Leadtek DV2000 TV tunerem, amit nem használok. Az infravevőjét viszont szeretném áttenni egy Raspberry Pi-re. Nem tudja valaki, hogyan van bekötve, a csatlakozó melyik részén adok neki áramot, melyiken kapom a jelet, és melyik a földelés (mivel stereo jack a kábel vége gondolom/remélem, hogy ilyen bekötésű).
Előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz
Tex Murphy
üzenetére
Hello!
Kezdésnek: az a kártya nem kezel semmilyen digitális jelet. Emellett 64 bites OS alatt problémás az alkalmazott chip miatt. Ha még mindig érdekel a dolog, akkor leírom.
-
Tex Murphy
tag
Hi,
Kinéztem egy ilyen kártyát: TV2000 XP Expert. Az lenne a kérdésem, hogy Win7/8 alatt lehet-e használni? Mivel teljesen kuka vagyok a témában, azt is kérdezném, hogy kell beüzemelni? Mit, hová kell dugni? Digitális kábel TV-m van, hozzá media box. A falból kijövő kábelt hova kell csatlakoztatni, s tudja kezelni a kártya a digitális jeleket? Miket lehet fogni vele? Hangot a hangkártyára kell kötni, gondolom...Előre is köszi mindenkinek. Sosem volt ilyenem, de kipróbálnám. -
AttyVin
aktív tag
-
zannor
tag
Működik!!!
Már csak hang kéne, de ahhoz gondolom kellene egy cd-in, ami az alaplapomon nincs, a korábban javasolt kábelt pedig nem tudom szerintem összerakni... -
dbius
veterán
-
zannor
tag
Üdv!
Valaki tudna dobni egy linket amiről le tudom tölteni a winfast pvr2000-hez való (buhera) drivert és pvr2 programot win 7 és 8.1 alá?
Előre is köszönöm!
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok,
nekem is az a bajom, hogy mióta másik alaplapom van nincs rajta cd-in. A front audio in viszont üres, mert nem használom. Arra rá tudom csatlakoztatni a PVR2000 hangját?
-
AttyVin
aktív tag
Van-e valamilyen információ a Port.hu vs. xmltv ügyben, mert majd egy hét óta nem tudom egyik verzióval sem leszedni az EPG-t?
Köszönetttel.
-
katt777
félisten
MC-re valaki megoldást? Vagy várjam a frissítéseket, hátha 1x működni fog?

-
bzoley
veterán
válasz
Sir Psycho
üzenetére
Azt megnézted, hogy analógot, vagy DTV-t keresel? Ezen kívül nem kell állítani semmit.
Amúgy csak egy, a legfrissebb kell mindenből. -
Sir Psycho
aktív tag
Hi!
2300H kártyához melyik driver pvr2 verzió az ajánlott?
Gyártó oldaláról az aktuális letöltve, feltelepítve de semmilyen csatornát nem talál.A gép látja a kártyát, távir működik.
Konfig váltás történt, de ha jól emlékszem pvr2-ben a settings menüben az ország mellett kellene lennie egy másik legördülő fülnek ahol ki lehetne választani hogy antenna, vagy kábel.
Na ez most nincs itt. -
IG55
senior tag
Üdv!
VHS videót kötöttem össze a TV2000 XP Expert kártyámmal, hogy digitalizáljam a felvételeket. Tv-n megnéztem, hogy hol található meg a videó képe. A C33-on volt, ami japán szabvány szerint a 283,25 MHz. Na most ezen nem sikerült befogni a videó képét PVR2-es szoftverrel. Próbáltam úgy, hogy megadtam a frekit, meg úgy is, hogy japánt választottam, és C33-ra mentem. W 8.1-en próbálkozom, lehet, hogy ezen már nem is működik jól a PVR2? Rég nem használtam már a kártyát, nem tudom, hogy a tv nézés működne e egyáltalán. Próbálkozzam más tv néző szoftverrel? Vagy mi lehet a gond?
-
katt777
félisten
Említettem anno, hogy a Media Center hibával leáll, amikor megpróbálom megkeresni a csatornákat. Valamelyik Windows frissítéssel ez megoldódott, azóta működik. Viszont feltettem Win 8.1-et, és azon MEGINT ugyanaz a hiba!!!
MOst akkor javították vagy nem, vagy wtf??? 
XtremLor: Nekem volt anno, de külső hangkábel kellett hozzá, belső nem működött már XP-n sem. Azon kívül hangforrásokkal lehet kísérletezni.
-
XtremLor
őstag
Valaki probalta mar windows8-on egy regi tv2000 xp-t?
Csak az fm resze kellene, eloszor nem akarta felrakni, kibontottam az exe-t es eszkozkezelobol megkerestettem vele, felismerte, es telepitette egybol, indul a pvr2 is, viszont nincs hang, belso kabellel van kotve, ugy remlik a regi 2000 pci-on nem viszi a hangot...nekem 3200 volt azzal meg ez se kellett. -
törölt tag
-
nmy1212
tag
-
nmy1212
tag
Sziasztok!
"WinFast DTV2000 H Plus"-om van. Most felraktam hozzá a drivereket meg a Winfast PVR 2-t, viszont iszonyat módon lefogja a gépemet maga a program. Bezártam, de az sem segített a problémámon, a háttérben fut tovább és nem lehet a folyamatot leállítani. Valaki találkozott már ezzel a problémával?
-
Csapi007
veterán
Hy
Nemrég váltottam Windows 8-ra. Kicsit szenvedtem a driverrel, de felment. Az élő adás és a felvétel gond nélkül megy, de az időcsúsztatásnál fekete a kép és semmi se történik.
Találkozott már valaki ilyennel?
PxDVR3200H a kártya. -
bzoley
veterán
Készítesz egy olyan kábelt, aminek az egyik vége a tunerre megy, a másik, pedig ki a gép mögé a line-in-re, más lehetőséged nem nagyon van, mivel hw felvétel nincs, a hw preview sem lehetséges.
Ezt a tunert inkább nyugdíjazni kéne.
Esetleg PxDVR3200H jöhet szóba(azok közül, amit ismerek). -
dbius
veterán
Sziasztok!
Van egy Leadtek PVR2000 analóg tunerem, amit korábbi konfigommal napjainkig használtam (xp, majd win7 x86 alatt).
Most váltottam Intel Haswellre, egy Asrock z87 extreme4 lapba került át a kártya, az OS pedig egy - legális - win7 x64 Ultimate, a mostanáig kiadott frissítésekkel.
Az alaplapra integrált hangkártyán nincs cd-in négy pines hangbemenet, amivel össze tudnám kötni - belsőleg - a tunerkártyát. Magán a kártyán nincs külső - jack - hangkimenet, így elvileg csak pci-audioval menne át a hang.
A neten kutakodtam, ezt találtam: [link], illetve ebben a topikban is egy korábbi hsz-t, ami alapján elvileg beizzítható a kártya 64 bites win7 alatt is.
Odáig megvolnék, hogy a linkelt helyről származó driverek feltelepülnek, így a kártya már működik, tudok csatornákat nézni a PVR2-vel, de hang az nincs, akármit csinálok.

Valószínűleg akiknél működik, azoknál még olyan alaplap vagy hangkártya van, amin van hagyományos cd-in hangbemenet.
Van valakinek valamilyen ötlete, hogy hogyan lehetne hangot kicsiholni belőle?
Szerk: Ha már itt vagyok, megkérdezem, hogy ha váltanom kell, akkor - jelenleg - milyen hibrid tunerkártyák vannak, amikkel érdemes foglalkozni és még pár évig használható is lesz? Jelenlegi tv szolgáltatómtól - Invitel - kábelen "jön" az adás.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Túra és kirándulás topic
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ford topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- Sophos APX 320 -Kétsávos hozzáférési pont- Access point , Több db
- Sophos UMT220 rev5-7port - Túzfal
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, milyenre gondolsz pontosan? Mokolok valamit csak mukodjon

MOst akkor javították vagy nem, vagy wtf???
Mert hogy most letúrom a retekbe a drivert/szoftvert az biztos. A háttérben fut egy leállíthatatlan folyamat, ami a PVR 2-höz köthető és feleslegesen terheli a procit, holott maga a PVR 2 nem fut.