- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
.52 es pvr2 progi
winfast pvr3000 az eszköz.
melyik beállításnál van a legjo
bb minőség?winfast leadtek vmr vmr9 evr?
-
flash-
veterán
egy kis segítséget kérek.
kábeltv van itthon pvr3000 deluxe egység van a gépben.
a tv-n szép éles megfelelően kontrasztos a kép,de az egységen kontrassztalan,pixeles(mintha egy alacsony felbontású videót nézne az ember) tehát nem vagyok megelégedve a képminőséggel.
mi lehet az oka?
rendelkezem galvanikus leválasztóval
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni, hogy mit tegyek: 1. csatornának a Cool-t választottam és akármit csinálok, az Animal Planet műsorlistáját teszi be, pedig alkalmazom rá a Cool műsorlistáját.
??
Köszi! -
Bozek
nagyúr
válasz
Ladislaoca #9192 üzenetére
Szemcsésedik? Az érdekes, mert digitális adásnál nincs ilyen. Az az analóg velejárója.
-
Ladislaoca
tag
válasz
Atomantiii #9190 üzenetére
Nekem ma reggel óta mindkét programban szemcsésedik az összes adó!
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #9188 üzenetére
A 64 bites driver tényleg bugos.
-
vfo7
senior tag
Föltettem a DVBviewert. Azt az érdekes jelenséget tapasztaltam, hogy a PVR2-vel időnként kockásodik az alacsonyabb frekvenciás multiplex (M1-2, Duna), míg ugyanezek a DVB-vel hibátlanul nézhetők. Az időnkénti kockásodás korábban is megvolt.
Mi lehet az ok? Netán az, hogy a DVBviewer másképpen dolgozza föl a jelfolyamot?
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #9186 üzenetére
Mert konkrétan milyen kártya?
Ha dekóderchippel van baj, akkor azt ne a PVR2 számlájára írd...
-
törölt tag
válasz
Atomantiii #9184 üzenetére
Az tipikusan beállítási probléma.
-
Atti0925
tag
Win 8at szeretném felrakni,van egy WinFast TV2000XP Global tv kártyám,az oldalukon,csak win 7-es driverek látok.Működni fog a PVR2 a gépen?
-
jenő45
tag
akkor mi van::Leadtek winfast PxDVR3200H
hang van kép nincs..
-
Motion_Blur
félisten
PxDTV2300 H kártyám van. Az elképzelhető hogy Win8 alatt nem lehet életre kelteni?
-
törölt tag
válasz
JONAS77 #9173 üzenetére
Szerintem olvasd el mégegyszer.
Egyébként a WMC önmagában képes arra, hogy használhatatlanná tegye a tunereket. Igaz az már benne van a Home Premium-ban is. (Nekem Pro van, de első dolgom volt leszedni róla a WMC-t.) Az, hogy a rádió érdekesen működik nem meglepő. A PVR2 is eléggé el van már hanyagolva, a rádió meg méginkább. Azzal érdemben kb 5 éve nem foglalkoztak.
Ha a DVB-T vétel a lényeg, akkor lehet jobban jársz egy 3rd party alkalmazással. Van annyi, mint égen a csillag.
vfo7: Már a Professional is. De kötve hiszem, hogy olyan hatalmas igény lenne erre a szolgáltatásra. Semiképpen sem tömegigény.
A Pro és felett elvők extra szolgáltatásai meg eléggé korlátoltak, tipikusan emiatt szinte használhatatlanok. Ingyenes alternatívákból is szinte csak jobbak vannak. Emiatt mondjuk Ultimate-et venni teljesen értelmetlen.
-
vfo7
senior tag
válasz
JONAS77 #9173 üzenetére
"...de azt észrevettem, hogy arra is kell ügyelni, mit hogyan fogalmaz meg az ember, ..."
Igen. Ezt úgy hívják, hogy kommunikáció. Ha nem tanulunk meg érthetően fogalmazni, szükségképpen a környezetünk nemtetszésébe, sőt ellenállásába ütközünk. Hasonlóképpen akkor is, ha nem értjük pontosan, mit írnak/mondanak nekünk.
Ez van.
-
Bozek
nagyúr
válasz
JONAS77 #9173 üzenetére
Leírta, hogy a többség. Ez nem azt jelenti, hogy Rád is gondolt vele. És még a kérdésedre is válaszolt: "Először a driver, utána a PVR2." Arról már nem Ő tehet, hogy nem olvasod végig, csak egyből támadásnak veszed.
Az meg különösen vicces, hogy leírod ezt: "hogy éld át a napot vagy hóonapot". Ha ilyen gondjaid lennének, akkor nem 55 ezres Ultimate-et, hanem 25 ezres Home Premium-ot vennél Windows-ból. -
JONAS77
aktív tag
Mi a fészkes fenéről beszéltek, kinek van warez? Nekem eredeti WINDOWS 7-em van, itt basszus nem a kérdésre kap az ember választ, hanem csak oktatják arról, hogy mi nem jó, ''minek az ami más'' jó, hogy nem adnak utasitást, hogy éljem le az életem!!!!
Egyébként DAA RAA, nekem simán működött ezen a win7-en is azemlitett TV karim.
Csak gondoltam ha van ez a fórum felteszem a kérdéseimet, mert van itt egy jó pár szaki, aki szórja a tudást, de azt észrevettem, hogy arra is kell ügyelni, mit hogyan fogalmaz meg az ember, mert a túloldalon e szerint kategorizólják a "zöldfülűeket", vagy ne aggy isten, aki egy kicsit is értett hozzá és már elfelejtette, hogy csinálta azelőtt a telepitgetést, mert ugye az élet nem csak a ezekről a szemét hardverekről szól, hanem, hogy-hogy éld át a napot vagy hóonapot. Legalább itt legyünk egymás között megértőek, mert a világ már elvesztette a fonalat! -
vfo7
senior tag
válasz
#65675776 #9171 üzenetére
Az Ultimate és tudtommal az Enterprise azok, amelyek alatt lehet virtuális XP-t futtatni. Ez mindenkinek jó, akinek olyan hardverei vannak (pl. szkenner, printer, stb.), amelyek hibátlanul működnek, de a gyártó már nem fejlesztett hozzájuk win7-es vagy újabb drivert.
Ezért szerintem van értelme az Ultimate használatának. Persze aki warezből szerzi be, magára vessen.
-
törölt tag
válasz
JONAS77 #9170 üzenetére
"nem lehet, hogy jobban szereti a x86-os alkalmazásta kártya?" Ez kissé értheteltlen kérdés. Ha Te magad is tudod, hogy x64 alá csak x64 driver jó, akkor mire vonatkozna a kérdés? PVR2-ből csak 32 bites van.
Először a driver, utána a PVR2.
Az Ultimate-ben meg semmi olyan nincs, amire szüksége lenne az átlag embernek. Bőven elég a Home Premium is. Maga az Ultimate csak bloatware. Csak ugye a többség azt warezolja le, tipikusan valami szétbarmolt változatot. Utána meg megy a csodálkozás, hogy bizonyos dolgok nem működnek rendesen.
-
JONAS77
aktív tag
válasz
#65675776 #9169 üzenetére
És az fontos milyen sorrendben rakod fel, először a driver majd a másik? Nem értem a kérdésed, hogy minek az ultimate? Erre mit kellene válaszolni? Nem is ez volt a kérdésem! Egyébként kimerítő választ kaptam, mert ezt én is tudtam, hogy 64 bit alá, csak 64 bitest lehet tenni.
-
JONAS77
aktív tag
Legfrisebb driver, és a legfrisebb software-t letöltöttem a kártyámhoz, de telepítés után nem viselkedik úgy, mint régen? Mintha fagyogatna, majd nem tudok váltani a csatlakozók között, a rádiót, ha elindítom kidob a windowsba, majd leáll teljesen!
Winfast PxDVR3200H, op. rendszer win7ultimate x64, nem lehet, hogy jobban szereti a x86-os alkalmazásta kártya?Valaki használ x64 op.rendszer alatt ilyen karit? Melyik driver és PVR2-t szereti a 64 bit alatt?
-
vfo7
senior tag
Nálam úgy tűnik, a magasabb frekvenciájú multiplex zavarmentesebb, mint a másik, amin a királyi TV jön. Elképzelhető, hogy az alacsonyabb frekvencián a többutas vétel (régebben szellemkép) erősebb.
Ez a PxDvr-el van így, az USB-s vevő jelentősen érzéketlenebb, így jobban is szaggat meg kockásodik USB-kábelen lógva is.
-
bzoley
veterán
Nálam jó minden. F1-et szoktam nézni az m1-en, ott egy pötty szokott hiányozni stabilan. Nagy ritkán egy-egy film a retekklubon, ott már kettő is, a pöttyök pirosabbak, de a kép stabil. És csak egy lepkém van. Szerencsére két torony is ugyanabba az irányba van. Viszont ha a vevő közvetlenül a gépbe van dugva, látványosan romlik a vétel, megjelennek a képhibák. Ha pedig lepottyan a szekrény mögé a vevő, egy pillanatra meg-megáll a kép. Utóbbi mondjuk lehet kábelezés/kontakt hiba. Most egy 50cm-es usb kábelen lóg a stick.
-
vfo7
senior tag
Megjegyzem, a PxDvr DVB-T érzékenysége jobb, mint egy USB-s dugóé és gyorsabban is vált csatornát. Mindazonáltal a 38-as csatornán lévő multiplexen szporadikusan kockásodik, míg az 58-ason lévőn fogható adók kifogástalanok, pedig a negyediken lakom és kiraktam egy yagit az adó irányába fordítva. Igaz, közben van egy magasabb ház is.
-
jenő45
tag
amugy valaki a pwr2 el tudja venni a digitális adást vagy csak nekem nem akarja venni
-
jenő45
tag
Üdvözeletem!!
tulajdonomba került eggy.:Leadtek winfast PxDVR3200H kérdésem az lenne hogy antenna jelerősséget hogyan lehet vele mérni ha egyerűen lehet eggyáltalán
-
bzoley
veterán
Próbáltam lenyomozni, de semeddig nem jutottam. Mondjuk nem sok energiát fektettem bele.
Majdnem rendeltem egyet, csak azt az apró kérdést nem tudtam megválaszolni, hogy mi a fenének. T-vevő van egy szatyorral(T2 még messze van), C tudtommal a T-nél kódolt(főleg, hogy előfizetés sincs). S2-vel tudnék talán kicsit szórakozni. Analógon meg nem kérdés a PVR3k. -
azbest
félisten
Közben belebotlottam a dvb-T2 / C tuner leírásába egyik oldalon: [link]
Eszerint reatek 2832T+R828Ez a Rafael Micro cég nagyon jól nyomul, az r820T is jókor jött, mikor megszűnt az e4000 gyártása. Ez a mindenevő (analóg, dvb-t/t2/c / usa szabványok is) r828 is nagyon ígéretes, főleg ezen az áron. Egy baj lehet még vele, hogy linux alá jópár hónap lehet, mire kiforr a támogatás hozzá és bekerül a kernel fába.
Szerk, hmm már tartalmaz r828-as részeket az r820t.c -
JONAS77
aktív tag
Valaki tudna nekem egy működőképes PVR2 kezelőfelület letöltésére linket adni+driverre!
Hivatalos oldalon csak driver van!!!! PVR2 felület nincs!!!!!!!!!! -
flash-
veterán
a winfast pvr3000 deluxe és a pxDVR3200 H között mi a különbség?
-
JONAS77
aktív tag
Valaki segitene, honnét lehet letölteni drivert Winfast PxDVR2 3200H-ra windows x64 verziós kellene!
-
Igazából nincsenek nagy igényeim, a PVR2 megfelelő. Friss telepítés követően, egy idő után amikor indítom, nincs hang. Ilyenkor átkapcsolok egy másik videó forrásra, majd vissza. Ekkor a hang visszajön. Annyira nem akarok belebonyolódni, ha nincs más normális alternatíva. Együtt tudok élni vele.
Most, hogy a lenti linkről letöltöttem az új verziót, megint van hang programindításkor. Kíváncsi vagyok meddig.
Köszi mindenkinek. -
bzoley
veterán
-
Van alternatívája a PVR2-nek?
-
Csorbi
addikt
Új PVR2, 2.0.3.55-ös verzió, Live Update még nem szedi le: [link]
-
katt777
félisten
válasz
#65675776 #9125 üzenetére
Az ilyen "service"-eket ki szoktam kapcsolni, kézi indításra téve vagy letiltva, attól függően, szükség van-e rá. De meg is nézem most, hogy nem működik a WMC, mi a helyzet PVR2-vel.
Lehet, hogy PVR/codec frissítés miatt nem megy egyébként a WMC? Mert az elég szép "szolgáltatása" a windowsnak, hogy sosem közli azonosíthatóan, mi a hiba, és ha valamit megközelítőleg mégis, az sosem. -
Ladislaoca
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Van egy tv-kártyám a gépemen.
Alvó illetve hibernált állapotból akartam vele felvenni, de amikor elérkezik a beállított időpont akkor a windows-8-nak a zárolási képernyője jelenik meg. És nem is jelentkezik be automatikusan a windows 8.
(Egy felhasználói fiókom van, nincs jelszavasítva, és rendszergazdai jogosultságú)
(Közben sajnos zároltam, ezt sem tudom hogy kellene feloldani)
Hogy kellene beállítanom a WIN8-at, hogy alvó vagy hibernált állapotból is automatikusan bejöjjön a kezdőképernyő és elinduljon a felvétel? -
katt777
félisten
válasz
#65675776 #9118 üzenetére
Nekem sincs hackelve a gépem, egyik konfig sem volt, amelyben megfordult a kártya, sem XP-n, sem W7-en, ráadásul BÁRMILYEN hiba esetén az első dolgom szűz rendszeren tesztelni. Ha tudsz működő verziót, amely nem akad ki, ha visszatekerem (vagy előre) TV2 és RTLK .ts fájlnál, megköszönöm, de nekem a PxDVR3200 létezésétől fogva mindegyik driverrel és szofttal fennállt az említett hiba. Lehet hardveres probléma a kártyával? Csak akkor WMC meg miért (volt) normális?
-
Bozek
nagyúr
válasz
#65675776 #9118 üzenetére
Akkor én is, mert soha semmi gondom nem volt a PxDVR3200H-val. PVR2, SmartDVB és Homesys is tökéletesen működik. Bár az utóbbinál a kódolt adók felvétele nem a legjobb, a VideoRedo-s "javítás" után nincs hang. Viszont ha a felvett TS-t konvertálom Freemake-el, akkor meg minden okés.
-
törölt tag
Engm meg legkevésbé sem érdekel, hogy egyesek addig hekkelgetik, gányolják a gépüket, míg használhatatlanná nem válik. Megjelenés óta van fen a gépemen ugyan az a W7, halomnyi driver és PVR2 verzió járt rajta, hogy a többi mindenféle tuneres dolgokról ne is beszéljek (4-5 gyártó sw-ei, driverei, hekkelt driverek...). Érdekes módon mégsincs érdemi problémám. De biztos kiválasztott vagyok.
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Csak el kellett volna olvasni, amit írtam.
daa-raa: Képtelen normálisan visszajátszani, amit felveszek, mindig elakad, fagy, stb. (ts). Szerintem ez úgy szar, ahogy van. WMC-nél soha ilyen probléma nem volt, ráadásul a wtv fájlok szerkesztésénél nem dobál ki a szerkesztő progi, mint .ts esetében (TV2, RTLK).
-
vfo7
senior tag
válasz
katt777 #9107 üzenetére
A VMC nekem se jött be. Túlbonyolított, a fájlformátum, amiben defaultban rögzít (*.vtv) nem játszható le, csak Media Playerrel, ami szintén túlbonyolított. A PxDVR 3200-hoz hibátlanul alkalmas a PVR 2, évek óta használom, XP-n, Vista-n, Win7-en, most fölpróbáltam egy win8-at, azon is remekül elvolt.
A PVR2 által hardveresen, vagy szoftveresen mpeg-ben rögzített fájl szerkeszthető, konvertálható, A DVB-T csatornákkal ugyanez a helyzet. A programozott fölvétel is kiválóan műxik. Nem igazán értem, miért ragaszkodsz a WMC-hez.
-
katt777
félisten
válasz
#65675776 #9106 üzenetére
Mondjuk semmit, csak, ha külön fölveszem (wmc aut rögzít). CSakhogy a .ts fájlok visszajátszását illetően a PVR2 is hulladék, WMC-felvétellel meg nincs ilyen probléma, és mondjuk az sem mindegy, hogy a PVR2 .ts felvételekkel kilóra kidobál a videó szerkesztő (TV2, RTLK) , a wmv fájlokat meg simán megkajálja.
Miért lenne hulladék a WMC? Eddig rendben működött, amúgy meg külön kértem, hogy az ilyen jellegű válaszokat mellőzzétek. -
katt777
félisten
Megint szarakodik a tunerem (PxDVR3200H). Eddig minden rendben volt, de, mert el kellett mennem, Media Centert indítottam, mert a f.sz PVR2-ben nem lehet visszatekerni a műsort (egyéb hiányosságokról nem is szólva). Hát, megint nem indult el, nem tudta megjeleníteni a képet, nem látta a tunert. Ami érdekesség, hogy minden mindegy alapon feltettem a K-Lite Codec csomagot, amitől minden adás láthatóvá vált, a tuner viszont még mindig nem, műsorújságot sem látott. Szokás szerint visszatettem a tiszta, install utáni partíciót, ahol eddig mindig működött, ám ugyanez a hibajelenség fogadott!
Ezt kicsit furának találtam, de, gondoltam megnézem egy win reinstall után. Megint ugyanaz a hiba, miközben a hardver még mindig ugyanaz, amelyen eddig működött!
Ilyenkor WTF van?
Próbálom beállítani akár a digitális, akár az análóg vételt, a keresésnél mindig ugyanaz a hibaüzenet fogad (osztrák régióval is próbálkoztam): "A beállítás nem sikerült, indítsa újra a MC-t vagy a PC-t." Természetesen restartok után sem működik. Hogy a tuner aktív, az látszik abból, hogy az élő adást egyébként lehetne választani, mert amikor süket és vak volt rá, akkor semmiféle TV-s lehetőség nem jelent meg. Ja, nemcsak a hardver, hanem a driver és a PVR verzió is ugyanaz, utóbbi persze lényegtelen, mert az nem kell a MC-nek. Ilyenkor mit lehet tenni, mi okozhatja a hibát? Windowsba direkt nem pucoltam bele semmivel. Megpróbáltam netről frissíteni a telepítésnél, de negyed óráig állt az 1. pöttynél, szóval az sem működik.
A kábeltévé UPC análóg, a digitális felszíni, szabad MindigTV, kétlem, hogy ezek egyszerre változtak volna úgy, hogy megakadályozzák a MC-s vételt, bár ebben az országban persze semmit nem szabad kizárni.
Bármilyen hasznos tippnek örülnék a megoldáshoz, hogy kinek miért nem megy, az kevésbé érdekel.
Ha lenne megoldás, hogy PVR2-ben működjön a visszatekerés, illetve MINDIG és MINDEN CSATORNÁN (ahol elérhető) megjelenjenek a feliratok, amint elnémítom őket, még az is megfelelne.
+1 kérdés: Análóg módban hogy tudok időzített felvételt készíteni?
-
Ladislaoca
tag
A tegnapi nap furcsa dologra lettem figyelmes!
Steamen keresztül néztem egy tv adást. (Adobe Flash Playerrel)
De egy idő után belassult a kép! Teljes képernyős módban is.
Ha az egeret megmozgattam picit akkor helyreállt.Este a PVR2 is ugyanezt művelte , kb fél perc nézés után belassult az egész.
Viszont ha felvettem az adást akkor rendesen ment a felvétel!
Tudtok valami megoldást erre?
Vagy hogy mi okozza ezt? -
bzoley
veterán
válasz
balagedebr #9102 üzenetére
2-3 ezerért kis szerencsével már találni olcsó kínai vackokat, született már ezekről logout cikk. Aprón is szétnézhetsz, de ha pesti vagy, én is adhatok egy marékkal
Boltból szerintem a legtöbb olcsóbb is megteszi. PVR2 viszont felejtős, elég sok probléma van vele, de szerencsére számtalan szoftver közül lehet választani.
15k-ért már kártyaolvasós Alcort is kapni, legalább is a múltkori cikk szerint. -
bzoley
veterán
válasz
balagedebr #9099 üzenetére
Ha mindigtv-t akarsz nézni, főleg az ingyeneseket, akkor stb helyett lehet egyszerűbb lenne venni egy usb-s vevőt, és akkor lesz HD is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- Autós topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Gamer Gép- Gigabyte Z790, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RTX 4070 Ti Super, 1 TB M.2 SSD, 1300W
- 2DB ZSÍR ÚJ BONTATLAN Zebra Z421T Címke nyomtató
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest