Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izébigyóka
újonc
Üdv !
Pörkölöktől szeretném kérdezni, hogy a ráncos katicabogár kinézetnél mit rontok el ?
Az alany egy Gutemala Huehutenango.
Köszönöm a segítséget -
stereofan
tag
válasz
Serpenthelm
üzenetére
screen-re lesz találat,
szólj ha találsz valahol, mert engem is érdekelne -
Serpenthelm
csendes tag
Sziasztok,
Tudom, hogy volt róla szó, de nem találom a keresővel a "kulcsszót" ami alapján vissza tudnám keresni 🙈 Az Aeropress papír helyett használható fém-hálós "szűrőt" honnan lehet vásárolni? Leginkább itthoni forrással, de ha jobban megéri külföldről, akkor az is jöhet. Vagy ha van valakinek eladó, úgy is jó.
GC-hez, 58,5 kosárhoz használnám, felülre természetesen. -
-
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszi! Újpest kicsit kiesik, most ma rendeltem ezeket CM-től. Meglátjuk milyen lesz, jövőhét elején tesztelem.
Karimikui - 100g, Filter, pörkölt szemes kávé (KENYA)
Gera - 100g, Filter, pörkölt szemes kávé (ETIÓPIA)De majd később lehet kereslek
-
Uyuarasy
tag
Sziasztok, Újvidéken tudna valaki ajánlani specialty kávézót?
-
törölt tag
Most olvastam, hogy árverezik a néhai Costa lánc (L-Coffee) gépparkját, fogalmam sincs mik tartoznak bele, de itt a lista, tételenként 1-2 milliós kikiáltási árral pár óra múlva kezdődik a licit. Valaki jól fog járni.
-
-
Sziasztok!
Hario Switch-hez milyen kávét ajánlotok elsőre, (ne érjen nagy csalódás
) ? 
Jobb lenne az internetes rendelés, de ha Bp-n van jó bolt ahol személyesen is lehet venni az sem akadály (IX-X. kerület)Ahogy keresgettem, CM-el nem lépnék rossz útra..Esetleg bevált kávé ezen belül?
[link]Köszi!

-
-
-
-
Bazsee71
őstag
válasz
rastacsz
üzenetére
Tetszetős az Unifilter, gyönyörűen megmunkált darab, húztam is vele pár jó shotot, de az Astoriára kis játékkal megy csak fel.
Alapvetően nem gondolom, hogy ahhoz, amit kínál, muszáj volt a teljes kart legyártani. Elvileg a Decent dolgozik egy faltól-falig lyukas kosáron, abban több rációt látok. Illetve én nem találkoztam konkrétummal a gyártó részéről, hogy mit kellene várni az eszköztől. Ennyi pénzért minimum azt várnám el, hogy nekik ezt meg ezt hozták a CFD szimulációk, és ez meg ez az előnye elvi szinten.
Elfogadnám, meg érdekel ki mire jut vele, de prototípusnak drága.
Sikerült kóstolnom az eugenidest, de nem érzek késztetést, hogy bejelentkezzek a 2027-es termésre. Tök érdekes, mert nulla sav, de az az édesítőszeres/tapadós/vékony édesség nem adta. A társaságból még papayát mondtak rá utóízben, az szerintem is áll. Szóval érdekes, de túl fura.
-
urbi107
tag
válasz
rastacsz
üzenetére
A geishat még nem kóstoltam de 2 másik tételüket igen.
A 2 tétel alapján nagyon jó kávékat csinálnak.
Szakmailag toppon vannak. Budapesten a tamp and pull ami hozzájuk tartozik. Személyesen találkoztam velük a debreceni gourmet fesztiválon 1-2 órát beszélgettem velük. -
rastacsz
tag
válasz
justgiveup
üzenetére
Kifutottam a szerkesztésből
Casmo pont kiesik az előfizetéses csomagból, mert valsz a héten érkezik az ehavi
lehet, hogy külön rendelés lesz. De jobb lett volna egy szállítási "lábnyom"@urbi107
A 111-nek nem tudom, adjak-e esélyt...@Bazsee71
Milyen (volt) a 400 dolláros szűrőtartókar? -
rastacsz
tag
Nem akartam tegnap ellőni, mert modorban erre (OFF)
verik(/OFF) pörögnek (majd).
Ami eddig lejött, hogy ez annyira épül a crm3007g-re, mint a gagguino a gaggia classic +fix alkatrész listára. Azaz, az okosítás csak azzal a termékkel működik. Illetve 1600usd az előrendelt ár, a végleges előreláthatólag 1800,de ez majd alakul.@WarLock07222
Thx a tippeket. Azért kerekesek gesat, mert a judzsiniodisz senkinek sem jut (évi 800kg kb az összes termés?) és vmi különlegesebbet is szeretnék kóstolni.
(tudom, különlegesre ott van a malabar
) -
Lance Hedrickhez megerkezett a kafmasino gep [link]
-
stereofan
tag
válasz
koxkids
üzenetére
egy kisméretű rezsó esetleg?
-
justgiveup
tag
Sziasztok!
Bedobnék egy ötletet, kíváncsi vagyok lenne-e rá igény vagy csak magányosan szenvedek ezzel a problémával.
Szeretnék kipróbálni minél többféle kávét, több pörkölőtől. Viszont nem feltétlen szeretnék mindegyikből negyed kilót sem, hanem elég lenne pár cuppingra való, mondjuk 50 gramm. Szóval vagy az a vége, hogy kevés félét tudok rendelni vagy az, hogy egy részük megmarad és én mindkettőt szeretném megúszni, ha lehetséges
Ezért gondoltam, hogy ha néhányan össze tudnánk állni (szerintem akár már 4-5 résztvevővel is működhetne), akkor közösen kiválaszthatnánk pörkölőket és 4-5-6 tételt is tudnánk akár tőlük rendelni. Aztán, ha valami megtetszik abból már nyilván lehet egy nagyobb kiszerelést rendelni és belőni a recepteket.
Én ezzel boldog tudnék lenni és a külföldi nagyobb pk sem egy embert terhelne (nyilván még esetleg országon belül szét kell dobnunk, akár személyesen, akár postán).
Ennek a logisztikáját be is vállalnám és nem szeretnék belőle meggazdagodni, szóval nyilván beszerzési áron és a plusz logisztikai költségeken tovább tudnám adni.
Egyelőre igényfelmérés jelleggel érdeklődöm izgat-e valakit az ötlet, mert ha vagyunk elegen akkor létrehozok egy közös platformot az egyeztetéshez.
Köszi! -
hogyaza
tag
válasz
koxkids
üzenetére
"Ahogy néztem, nem nagyon találtam külön tartályt"
[Ezt gondod át újra] légysz!
Nemrég kezdtem el használni Brikkához,szerintem jobb mint az alu.Az elején nyöszög a menet,nehezen is jár.Érthető,mert nem pariban gyártódtak.Én feszegetve tekergettem nagy vehemenciával,hogy kopjanak össze.A kosara is rozsdamentes.U.i.:Nyaraláskor sajna nem használható,de melóban jol műxik.
UGYANITT SÚLYSZELEPES 2-ES BRIKKÁT VENNE DEBI JÓZSI KOLLÉGAM,AKI MÁR NAGYON NYAGGAT ÉRTE.
-
Sziasztok!
Van egy Bialetti Brikkám, aminek ugye alumínium a víztartálya. Most megyünk majd nyaralni 1 hétre, ahol csak indukciós tűzhely van, így ugrana a Brikka használata - amit nem szeretnénk
Ahogy néztem több opció van:
- külön elektromos főzőlap
- kempinges gázfőző
- Indukciós alátét
- Vas víztartály más Bialettiről?Ki mit használ eseteg, javasol?
Ahogy néztem, nem nagyon találtam külön tartályt, pedig az lenne a legjobb megoldás. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
WarLock07222
üzenetére
"(nálam például ez az utóbbi pár hónapban mindent vitt https://www.kofio.co/coffee/brazil-coco-experimental-fr-br-coco-nomad-coffee/8721)"
Pont vacilláltam a múltkor, hogy rendeljek-e ebből vagy se. Egyetértesz az ízjegyekkel és nem csak a szokásos "rumos csoki" fermentált ízvilág? -
WarLock07222
tag
válasz
rastacsz
üzenetére
Az Awakennek rendre szokott lenni valamilyen Geisha, ha még éppen el nem fogyott nekik, de viszonylag hamar szokott újra tárazódni.
Illetve plusz egy dolgot még hozzátennék: önmagában az, hogy valami Geisha vagy sem, oly sokat nem jelent. Eddig mindegyik, amit itthoni pörkölőktől vettem, valamilyen jobbféle Bourbon vagy Catuai variánssal megegyező ízeket hozott, ami talán nem is meglepő mert:
1) Az árazás pont jól lőtte be a várakozást
2) Ezeket pont ugyanazokon a farmokon és pont ugyanúgy dolgozzák fel, szóval miért is lenne másBár nem vagyok tudatában annak, hogy miért éppen Geishat keresel, de az a tippem, hogy azért, mert valami másra vágysz, mint a "megszokott". Ha így van, akkor azt javasolnám, hogy nézz szét itt EU-ban a Kawa (kb ingyen van a szállítás és megkóstolhatod milyen ha jól is használják a Loringot), Moklair, Standout vonalon, ha tényleg az érdekel, hogy milyenek a tényleg különböző Geishak. A másik javaslat pedig az, hogy inkább kezdj el nézelődni a különböző experimental feldolgozások után (nálam például ez az utóbbi pár hónapban mindent vitt https://www.kofio.co/coffee/brazil-coco-experimental-fr-br-coco-nomad-coffee/8721), ha a másság az izgalmas.
-
rastacsz
tag
Most van Magyarországon olyan hely/pörkölő, ahol gesha/geisha kapható?
(
fel akarom önteni egy kis swepsszel) -
törölt tag
Ha kell valakinek 2 kg Alza kávé Székesfehérváron 10e-ért, írjon privátot.
-
Gery0505
aktív tag
válasz
zolnagy
üzenetére
A gyári csavarja M4-es menetű, hengeres fejű, kereszthornyos (Philips) csavar, aminek 10mm a menethossza.
A hengeres fejű azért jobb, mert tudod picit állítani a kést, hogy valamelyest középen legyen, a süllyesztett fejű meg behúzza a furathoz, ami nem biztos, hogy jó pozíciót biztosít. -
zolnagy
őstag
Tudja valaki fejből, hogy a mazzer kések csavarjai mekkorák? M4? Itt vagyok nem messze a csavarbolttól, és vennék, de otthon nem mértem le….
Illetve érdemes süllyesztett fejűt venni, vagy a gyári lapos fejű kell? -
public NMY
csendes tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Itt sikerült vásárolni, 2 hetes pörkölésű,
köszi a tippet -
zolnagy
őstag
Most Gyulán vagyunk és kipróbáltam a helyi Black Sheep kávézót. Részemről ajánlott.
-
WarLock07222
tag
válasz
public NMY
üzenetére
Babka Deli, Pozsonyi út.
-
válasz
public NMY
üzenetére
Sztem a fény utcai piac caffe Bányaiban is. De nem néztem meg konkrétan.
-
gyd456
csendes tag
válasz
public NMY
üzenetére
Fruccola x By Beans
1123 Budapest - Csörsz u. 35 - MOM Park
Nyitva tartás:
hétfő - péntek: 8:00–19:00
szombat: 9:00 - 19:00
vasárnap: Zárva
Telefon: +36 70 624 62 00 -
public NMY
csendes tag
Bányai Csokis kuglóf kávét hol lehet kapni mondjuk ma?
-
sgery
őstag
válasz
Flashback
üzenetére
És van saját blendje is a kulturpresszonak, érdemes abból is venni pár zacsit mert nagyon jó :)
Én 2 havonta járok Sopronba, akkor mindig ott iszok kávét és veszek otthonra is.98 foknál valószínűleg a csapolás maga kevesebb, majd egyszer megnézem mit ad olyankor magából, de egyik se volt még égett tőle, nagyon lassú lefolyásnál sem.
-
rastacsz
tag
Gagguinos gc alatt a válasz a tsoport szaGértőjétől :[kép]
Biztos majd kap kávét érte.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Btw, a gagguinot milyen nyelven kell programozni? Angolul, mert külföldön készül
-
válasz
roBEEsz
üzenetére
Figyuzz nekem most háromszor egymás után egész érdekes lett egy Bagira Rwanda, amivel amúgy elég sok bajom szokott lenni. Bazsee71 legutóbbi receptje táján.
Oké, neked a kisebb VST van, de talán ez nem akkora difi.
18g be (huszat is elnyelne a kosár, mire a 100Ft meglátszik, de sosem jött be a túltöltés), NEM verem oda wdt után - ez se jött be sose, nem gorilla módon tamper, kapcsoló on, kicsivel 3 Bar alatt pumpa off, kb. 8mp ázás, már picit csöpög, felnyomom 5-6Bar közé és lejön 28-30s alatt a 36g. Így megvan a vibráló, de kerek sav és nincs benne a sós/kesernye túlkivonat. A csatorna opcionális, előkészítésfüggő
-
Sopronban mi az ajánlott kávézó?
-
-
-
Bazsee71
őstag
válasz
phranxinatra
üzenetére
A nálam eddig megfordult gépeken nem nagyon mentem 92 fok alá, de akkor azt végigzongoráztad. A kosár túltöltése lehet probléma, de akkor azt tapasztalnád, hogy egyszerre alul-és túloldott.
Az más kérdés, hogy mit vársz tőle, de ha arra jársz, akkor most Dunakeszin a Pötiben húzzák, abban a formájában tudod kóstolni, ahogy Milánóra is belőttük.

-
phranxinatra
aktív tag
-
-
-
sgery
őstag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Nekem pont ma hozta a futár, gyorsan főztem is belőle egyet.
Lelit Biancán, 16g - 98fokra állítva, NZ 8-as őrlésen, ~10mp előáztatással max 3 baron, utána 8-9 bar körül lefőzve 30g-ot ~50mp volt, elég lassan adta de így is nagyon finom lett. Picit gyorsítok rajta holnap, szerintem az még dobni fog rajta.
Utóbbi időben minden közepest és világosat 98 fokon főzök már és sokkal jobbakat húzok így. -
Bazsee71
őstag
válasz
phranxinatra
üzenetére
1:2-2,5 közötti aránnyal érdemes próbálkozni, nálam 8 másodperces előáztatással 28-29 s alatt jött le. Elég durvára kell őrölni, így a 18-as VST kosárba nálam 17,5 g fért. Hőfok 93-94 C° körül.
-
roBEEsz
csendes tag
válasz
qvik27
üzenetére
18 g VST, de eskü IMS-sel könnyebben dolgoztam.. amúgy van szűkítő meg minden kutyafüle már a gépben..
Még ezzel az aeropress papír vonallal megfogok próbálkozni.. csak tényleg egyszerűen azt nem értem, hogy másnak 0 puck preppel is megy
Vissza kell térnem valami igénytelen robis sötét pörire.. -
phranxinatra
aktív tag
Az aktuális Roastopus Starfishre van valakinek egy jó receptje? Egyszerűen képtelen vagyok finomat húzni belőle.
-
verti1
aktív tag
Ez akkor igaz is lehet ha már megtelt vízzel a tér a kávépogi felett, de akkor se lesz egyenletes az áramlás. A gödrök kimosása a vízzel feltöltődés alatt képződik. Vegyél le egy felsőszűrő tartót egy szűkítő nélküli GC-ről és indítsd el a pumpát akkor megérted miről beszélek. Sőt, mondok mást. A Flair-nél a sima szilikonos felsőszűrőt használva is kimosódott a pogi teteje. Mindezt úgy, hogy kannából nagyon óvatosan a falra öntöttem a vizet, nem egy ulka döngölte. Az egyik legkritikusabb pont a vízterítés szerintem a kávégépeknek. Érdemes megnézni a Decent többrétegű vízterítőjét, hogy hányszor töri meg a víz áramlását, hogy az simán lépjen ki a kávéra.
-
válasz
verti1
üzenetére
Amit írsz,azért érdekes, mert a fizika szerint nyugvó folyadék azonos magasságú pontjaiban a nyomás mindenütt ugyanakkora minden irányban. A belehelyezett felületre hat merőlegesen nyomóerővel.
Ha tehát békésen ráfolyik a víz a pogácsára (gyak. mindegy, hogy honnan), és nincs érdemi sebességű vízsugár,akkor a pogi felszínére mindenütt egyenlő erővel hat, mivel egy vízhenger van fölötte.
A tapasztalatod és a kép alapján azt lehet akkor kimondani valóban, hogy lokálisan előfordulnak lényeges sebességek, amelyek meg nyilván rongálhatnák a felszínt....hát, ennél azért könnyen lehet jobbat csinálni.
-
Bazsee71
őstag
Behoztam a pörkölőbe a Kinut, mert az E65S éppen kiküldetésben, az X54-est meg lusta vagyok kicsomagolni. Mostanában nem nagyon kávéztam otthon, vagy 3 hónapja nem használtam.
El is felejtettem, hogy milyen kezes, és milyen villámgyorsan be lehet lőni rajta az őrleményt. Várom vissza a motorost, de azért tök jó használni, na.
-
válasz
WarLock07222
üzenetére
Köszi, akkor könnyen el tudom engedni.
Debrecenben az egyik pizzériában viszont vettem egy zacsi costa ricát az Apriltől, 3500/250g sztem igen jó vétel volt. Egy rohadt jó doppiót ittam egy ecuadori kávéjukból, nem gondoltam, hogy jobb kofit kapok egy ilyen helyen mint a legtöbb pesti kávézóban... -
verti1
aktív tag
válasz
roBEEsz
üzenetére
Kar nélkül ha spriccel akkor már nagyon retkesnek kell lennie. Ide el sem szabad jutni rendszeres takarítással. Egyébként hogy mennyi víz marad rajta, ha egyébként tiszta a felső szűrő/vízterítő semmi köze a csatornásodáshoz. Nekem amikor GC-m volt akkor sokat vacakoltam a felső szűrővel, vízterítővel. Alapvető probléma, hogy a fejből ha szemben vagy a géppel akkor a bal oldalon lép ki a víz. Ezért eleve féloldalas a vízterítés. A sárgaréz vízterítő pedig csak felnagyítja ezt a hatást, mert kisebb és egyenes furatok vannak benne a gyári aluhoz képest (abban kúpos furatok vannak). Tuning nélküli gépnél gödröket mosott a pogi tetejébe ami után azokon a pontokon rendszeresen csatornásodott is. A gyári kúpos furatú vízterítő+gyári felső szűrő sokkal jobban teljesít szerintem. Nagyon sokat javít egyébként az aeropress papír a helyzeten. Ezen felül csillapítani kell az ulka ütéseit valamilyen csillapító hengerrel és szűkítővel.
-
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
bocsánat, nem "pukkperfektőr"? -
válasz
roBEEsz
üzenetére
Hány grammos a VST?
Egyébként: viszonylag lapos pogi (VST), világos pöri, nincs a vízterítőnek átfolyást moderáló hatása: ez azé' komolyabb pálya.
Amit láttál a videjón, abban a fenti 3-ból legalább 2 valszeg nincs.
Szóval nem ugyanaz a nehézségi fok:-) Csináld, aztán meglesz az rendben! Én biztos kipróbálnám felső szűrőpapír koronggal. -
roBEEsz
csendes tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Az utóbbi időben mindig egy kevéske víz áll rajta.. korábban ezt nem igazán tapasztaltam.. Majd dobok róla egy képet!
-
válasz
roBEEsz
üzenetére
Én nem ezt próbálnám.
Ha úgy adagolsz, hogy a pogácsa nem éri el a felső szűrőt a csapolás ideje alatt, akkor a pogácsa felszínére mindenhol ugyanakkora nyomás hat. Akkor is,ha nem szépen elosztva folyik oda. Ha tehát nem látsz spriccelést levett karral, akkor az egyenetlen vízterítés nem rongálja a pogácsát.
Ha és amikor a pogácsa eléri a felső szűrőt, akkor már van moderáló hatása az átfolyásra - ha jó a vízterítése, akkor jó hatása van, ha rossz, akkor rossz.
Olaszpresszó Károly emlékeim szerint úgy tölt, hogy a pogi eleve eléri a felső szűrőt epként.
(Bocs az esetleges egybeírásokért, vacakol a space billentyűm!) -
válasz
qvik27
üzenetére
Igen, láttam az impresszumot és furcsálltam is... Akkor csak szándékosan lehet olyan ótvar előkészítés, hogy a pukkperfekter még ebből is menő lefolyást csinál. Amúgy valóban nem mindegy, milyen bab, igazad van.
Robeesz@vizes a pogi (lucskos kicsit), vagy konkrétan áll a víz rajta? Ha utóbbi, ott valami azért nagyon el van rontva, gc mellett... Ez felsőszűrő független probléma.
-
roBEEsz
csendes tag
válasz
iatti
üzenetére
Mikor gyakorivá vált a csatornásodás, akkor porral vakszűrőztem (ezt amúgy kb. 3 hetente szoktam) aztán levettem a felső szűrőt, meg annak a tartóját is és fél órára zsírtalanítóba fürdettem őket.. szóval elég jól áttakarítottam a masinát.
qvik27: Egyébként az utóbbi időben megfigyeltem, hogy őrlési beállítástól függetlenül víz marad a kávé készítés után a pogácsán.. kicsit furcsáltam is a dolgot.. Mikor levettem az ipari felsőszűrőt egyszer (ez ugye "hálós" felületű) és láttam apró kávé szemcséket a háló alatt.. de ezt nem igazán tudtam kiszedni belőle.. Lehet, hogy ezek az apró szennyeződések a ludasak? Hnap mindenképp megpróbálom gyári felsőszűrővel .. hátha
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
...azé' az olaszpresszós srác nem olyan arc, aki trükközik a videóval, hogy menőzzön.
Tapasztalatom szerint sötétebb pörikkel könnyebb szép lefolyást produkálni - bár már régebben járt nálam olyan.
Ha a pogácsa fölött a csapolás során végig vízréteg van, akkor csak a nagyon retekrossz felső szűrő idéz elő csatornásodást - ezt meg észre lehet venni szemmel, ha kar nélkül beindítod: spriccelne.
A próba kedvééért pl. tennék szűrőpapírt a pogira, az pl.moderálja az átfolyást valamennyire, de persze van ellenállása is.
Mivel WDT-zel? -
Marley kávéval van valakinek tapasztalata? [link]
-
Bazsee71
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Szűrőkosár akart lenni a plusz tölcsér, bocsi.
-
roBEEsz
csendes tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Lehet, hogy egy kicsit többet kattogok a témán, mint ami normális lenne
-
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
GC-hez, 58,5 kosárhoz használnám, felülre természetesen.
) ? 

lehet, hogy külön rendelés lesz. De jobb lett volna egy szállítási "lábnyom"
)
sztem jobban benne volt a témában mint jónéhány spec kávézó baristája.

vetted le mostanában a felsőszűrőt, hogy milyen állapotban van? lehet el van tömődve.