Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
sz.zs.
üzenetére
Most reggel például a két gyerek kapott kakaót a maradékból. Alternatív tejjel nem tudom milyen, nálunk a tej tej megy.
Ha nem felejtem el megnézem időben mikor vált tempót a miénk, de az utolsó harmadban, ez egészen biztos. Akkor már jó a tej is, meg a hőmérséklet is. -
Toobee
veterán
Dreo Airt próbáltátok a program vége előtt leállítós módszerrel? Nekem bevált, jó indikátor mikor az utolsó x másodpercre begyorsul, az jól hallható meg látható is. Onnantól szinte már bármikor le lehet állítani, jó a hab. Szívet már egész jól tudok önteni magából a habosítóból is. Komplexebb mintára nincs hely gyakorolni, mert mostanában csak cortadot csinálok vele feleségemnek.
-
-
-
Toobee
veterán
válasz
Csápájev
üzenetére
Nem akartalak megbántani, nem ezért írtam. Nekem volt ezekből Major meg Mini is dózeres és tölcséres is. Az életben soha újra meg nem venném egyiket se. Már egy árban hasonló Casa is óriási ugrás felhasználói élményben. Biztos én érzékenyebb vagyok erre, másnak meg lehet nem jelent semmit.
-
Toobee
veterán
válasz
Csápájev
üzenetére
Képviselem megint az otthonra szerintem kínzás egy ipari daráló. Jellemzően azok szeretik nagyon őket, akik nem használtak igazán jó SD őrlőt. Szóval ne vegyen a kérdező használt ipari darálót. Linkelték itt alattam a Casat. 10-es skálán a felhasználói élmény mondjuk 7, akkor egy dózeres Mini maximum 2, egy tölcséres meg 3.
-
Toobee
veterán
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Kiragadtad a soupot. Ne erre fókuszálj. Remek 1:2,5-3 közötti italokat készítek Robottal.
-
Toobee
veterán
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Relaxált vagyok, csak jó élményt szeretnék nektek

-
Toobee
veterán
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Igen, ez tűnik a legjobb módszernek, csak keveseknek van otthon két Robotja
meg tényleg valami patent alapanyagot válasszatok hozzá, ne a klasszik vonalas presszó pöriket. -
Toobee
veterán
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Köszönöm, hogy szántál rá időt! Soup csak egy recept, visualizer profilomban láthatod milyen receptekkel megyek leginkább (1:2,5-2,8).
-
Toobee
veterán
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Valami jóságos világos maggal etesd meg, filter pöri, ULF őrlő, soup/turbo/blooming/hasonló modern profillal. A robot szuper társ ezekhez
Lance friss videóit nézd, sokat fejlődött ő is. Hasonló esetlen lesz szinte bárkinek a 2-3 éves videója. -
Toobee
veterán
válasz
Alabástrom
üzenetére
Múltkor is volt valami téma barátokkal és másnap kijött róla egy videó
Jön inspirálódni. -
Toobee
veterán
Igaz filter vonatkozásban, de Lance videója kábé arról szól, amiről beszéltünk a Robot kapcsán.
alacsony hőfok
kevesebb agitáció
ulf őrlő -
Toobee
veterán
-
Toobee
veterán
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
-
Toobee
veterán
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Ez itt a hardcore topik, kérem szépen. Nem kezdőnek való vidék
Nálam az hozta meg az áttörést, azaz nyitotta fel a szememet, mikor átmentem Kristófhoz (Warlock) és 86 fokos vízzel készült az ital a Decenten. A tizedfokos hőmérsékletállítás nyitja ki az ízeket világ hangos túlsúlya korábban elvitt engem erre a tévútra. Szóval én az ominózus kóstolás óta (P100 brew késsel + Decent + szerintem La Cabra meg DAK világos cuccokat ittunk) próbálgatom oda vissza a régi iskolát, meg a frissebb tapasztalásaimat. Egy jó kávét nem az a 3-4 fok fog jobbá tenni, sőt. Egy unimodál késprofil rohadt könnyen oldható, jó maggal nem kell pofánönteni 94-95 fokos vízzel, szerintem sok esetben csak elvenni tud az élményből. Amúgy, hogy ne csak a vakvilágba beszéljek, reggel a TND Wilder Lazo mosott geshát csináltam meg így, ahogy mutattad: Staggban benne a "kar", szűrő, majd végül 99 fokos vízzel öntöttem fel a kávét. Mivel a mag szuper, nem ittam rossz kávét így sem, de egyértelműen megjött egy erősebb, fekete teás kesernye íz is, ami nem rontotta el a kávét, de más lett tőle. Én nem preferálom ezt a klasszikus presszós ízvilágot, de szerintem ezt itt a hardcore topikban azért tudja rólam, aki rendszeresen jár ide, hisz szinte mindig elmondom
Tiszta ízeket keresek, dzsúzos megközelítésben. Ehhez pedig nem ideális az a módszertan, amit írsz. Filterezést is hasonló irányból közelítem meg a 60 fokos bloommal és a 88-92 fok közötti vízzel, ami jellemzően inkább 88, mint 92 fok.
Az említett TND kávé mosott tétel, mégis nagyon könnyen oldható, amiben szerintem nagy szerepe van a 64-es Brew SSP késnek, amit használok. Más darálóval, más ízléssel, más kávéval könnyen lehet, hogy a fogyasztó számára kedvezőbb eredmény születik előmelegítéssel (amúgy nem, presszó pöriknél sincs rá szükség szerintem
). Tiszteletben tartom a Te álláspontodat is, de szerintem így kerek a sztori: mindkét tábor kiépviseli magát itt, a userek meg majd eldöntik nekik melyik megoldás hozza a jobb csészeélményt.szerk.: kávé link lemaradt.
-
-
Toobee
veterán
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Nem lebecsülve azt, amit csinál: szerintem a leghardcorabb sensory bajnoknak sem lenne egyszerű másnap megítélni a kávé ízét. Miközben volt közte néhány darab étkezés, fogmosás, alvás meg ki tudja még mi. Szóval nekem ez az egy darab Hoffmann másnapi visszakóstolás nálam egy darabos minta, hisz egy emberről van szó

-
Toobee
veterán
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Igen, emlékszem erre az 1 darabos mintára, amit említettél már nekem korábban is. Én nem használom a gyári screent, Sworks van helyette, ami szerintem sokkal jobb. Az előmelegítés nélküli használatot is úgy indítottam, hogy szerintem. Én valószínűleg elborultabb italokat készítek a Robottal, mint amit a Robot userek nagyobb része csinál, pont ezért is csak a magam nevében tudok beszélni. Egyébként, hogy ne csak vaktában puffogtassam a le a Robot előmelígítéssel frázisokat, rendeltem a vakdugóból is egyet és most felváltva próbálgatom a kávékat. Egyet melegítés nélkül, egyet 1x lobogó vízzel felöntött kosárral, amit fel is helyezek a Robotra, hogy a dugattyú is kapjon a gőzből. Még csak 4 TND geshával próbáltam, mind filter pörkölés, de egyelőre úgy tűnik, hogy a fiók mélyén fog pihenni a vakdugó.
-
Toobee
veterán
válasz
féldekás
üzenetére
Örülök, hogy sikerült mindent megoldani! Szerintem semmi értelme az előmelegítésnek, bár szinte csak filter pörkölést iszom, nagy ritkán jön haza világos eszpresszó is. Azoknál már rendes minta is ki tud alakulni 100 fokra állított kancsónál. Kell hagyni egy kis légrést a dugattyú meg a víztükör között, így nem von el annyi hőt.
-
Toobee
veterán
Bookoo tengelyre tedd fel összeszerelés előtt. A csavart meg finoman lazítsd, a számodra megfelelő ellenállásig.
-
Toobee
veterán
válasz
Alabástrom
üzenetére
Köszönöm a beszámolót! Nekem ZP6, 64-es Brew, meg 65 Moonshine mellé nem tűnik létkérdésnek, de ettől függetlenül érdekel, hogy milyen.
-
Toobee
veterán
válasz
pikkubee
üzenetére
De ettől még hozzáér és van hangja. Robot színtől függően ilyen Mini hajgumi jobb megoldás:
I just found this on AliExpress: HUF862.10 | 1000Pcs Rubber Hairband Rope Silicone Ponytail Holder Elastic TPU Hair Holder Tie Gum Rings Girls Hair Accessories
https://a.aliexpress.com/_Ev4gK7w
Van DM/Rossmann vonalon is csak drágábban. -
Toobee
veterán
válasz
féldekás
üzenetére
Szerintem az is ugyanaz, amit te vennél: piston plug.
Ha szereted a magasabb csészéket én még egy 2-3 centis lég extendert vennék hozzá, plusz nyomtatnék a karhoz egy kiegészítőt, amivel felső állásban megáll.
-
Toobee
veterán
válasz
Parci
üzenetére
Nem, egy kis vizes szivacs aztán rongy és száraz is. Ennek már más a latte art propellere, van benne lent egy kis vízpumpa jellegű anti burner rész.
https://www.dreo.com/cdn/shop/files/pp7_1ffffc36-3762-404e-9330-e9fb0b6be305.jpg?v=1753332728&width=1200 -
Toobee
veterán
válasz
Alabástrom
üzenetére
Ezt megnyitottam már tegnap, ma átolvasom. Köszi a megosztást
-
Toobee
veterán
válasz
koxkids
üzenetére
Nálunk bevált, nagyon. Ha a latte art jel felső harmadáig töltöd, akkor mindig jó a végeredmény. Alultölteni nem érdemes, ha latte art a cél. Egyszerűbb mintát egyébként lehet önteni magából a Air-ből is, nem is kell átrakni külön kiöntőbe. Nincs ugyan csőre, de szépen lehet szabályoni az öntést.
-
Toobee
veterán
Megvolt az éves daráló karbantartás. Casaban annyira kevés volt, hogy el is felejtettem fotózni. A végén jöttem rá, hogy az előtte-utána képeknek lett volna értelme, nem ennek.
-
Toobee
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nagy ellenállásra nincs szükséged, ha valóban finom kávé a cél és a testet (keserű ízek) el tudod engedni. Menj nyugodtan drágább irányba, egy pillanatra eléred az 5-6 bart az pont elég.
-
Toobee
veterán
válasz
Alabástrom
üzenetére
Jelenleg nem, de csak egy eladónál láttam.
-
Toobee
veterán
válasz
Vadasz03.24
üzenetére
-
Toobee
veterán
-
Toobee
veterán
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Rest In pieces Cremina
újra kell fényezni? Láttam a rögzítés fotót, nem lett túlgondolva az állagmegóvás. -
Toobee
veterán
válasz
Alabástrom
üzenetére
Kézzel mosható, azon van a kijelző, meg a gomb is.
-
Toobee
veterán
Dreo Baristamaker Air első próba megvolt ma. Pozitív a fogadtatás, a krém szuper minőség. Persze küldtek egy fehéret a fekete helyett, de majd nem a kávés pulton lesz.
-
Toobee
veterán
Köszi mindenkinek! Akkor teszek egy próbát az Air-ral, még volt Fizz.hu visszatérítésem, így 26500 Ft-ra jött ki szállítással együtt. Ennyiért Nanofoamerből csak az elemest kapnám meg.
-
Toobee
veterán
válasz
Toobee
üzenetére
Fizz.hu-n a Dreo Baristamaker Air 29500 Ft kuponnal. Egyedül az tart vissza, hogy a legtöbb helyen 160 ml minimum mennyiséget írnak rá, nekem meg elég lenne egy deci, pontosabban az lenne a pazarlásmentes mennyiség. Azt olvastam, hogy a Nanofoamer Pro tud 1 deciből is latte art minőségű krémet készíteni sőt, redditen 80 ml-ről is olvastam. Bár ebből a 43400 Ft felárból azért párszor 60 ml tejet ki lehet önteni.
-
Toobee
veterán
Volt potenciál a BrewingDealers kávékban, úgyhogy rendeltem közvetlen tőlük is frissen. Kb 2 hét volt mire megjött, ettől több pihenés nem is javasolt szerintem, mert hiába a kupakban a tömítés, nem zár úgy, mint egy lehegesztett zacskó. Lehet bátran rendelni, hibátlan kávék. Még a purge is kellemes (Robot), ami igen ritka.
Ezeket vettem:
Alchemy
Aurea
Elixir
The Rose
Serenitea - ezt már nem látom fent.
-
Toobee
veterán
válasz
Alabástrom
üzenetére
Ezért mondom: első batchből nem vett senki vagy titkolja valaki?
Második pedig jövő április-május egy beszédes expected előtaggal. Kívánom, hogy ne csússzon, de ha csak fél évet késik, az se túlzás (lásd: Meti). -
Toobee
veterán
TDX gratulálok a Mystery októberi kör eredményhez!
-
Toobee
veterán
válasz
Toobee
üzenetére
Dreo Air és Nanofoamer Pro közül fogok választani. Igazából ez a rövid videó meggyőző az Air kapcsán, nekem nem gond, hogy külön kiöntő is kell hozzá. Árban jóval kedvezőbb, mint a Nanofoamer. Ha viszont a kávés pultomon tartanám, akkor csak a Nanofoamer jöhet szóba, minden fekete
Szóval nem egyszerű a döntés. -
Toobee
veterán
válasz
Parci
üzenetére
Nagyobb=jobb itt leginkább abban testesül meg, hogy nagyobb felület áll rendelkezésre a "valódi" késprofilnak. Most már nagyobb figyelmet fordítanak erre a gyártók is (persze csak hiend vonalon) szerintem és már az auger tartalmazza sokszor a prebreakert, nem pedig a késfelületből veszik el az értékes cm2-eket. Egy 54-es, 64-es késnál ott a 3 csavarhely, meg a prebreaker. Alig maradt már valami a késből, hogy a valódi dolgát tehesse. Ezzel szemben nézd meg például a Kafatek M98V-t, ahol a késen már tényleg csak az a késprofil van rajta, aminek jó esetben rajta kell lennie. Se csavarhely, se prebreaker.

98 mm vagy nagyobb méret esetén még a furatok + prebreaker után is marad elég kontaktpont, hogy kijöhessen egy jó késgeometria. Szerintem ez az egyik összetevője annak, hogy jobban muzsikálnak vagy legalábbis úgy érezzük, hogy jobbak a nagyobb kések. Gondolom szerepet játszik még az erősebb motor is: nem ingadozik a fordulatszám, nincs megakadás, stb. Ezek mind hatással vannak a végeredményre. Azt hiszem valamelyik videóban beszéltek róla, hogy a Kafateknél milyen durván erős motorra van szükség, az auger miatt (nagy indítónyomaték). Ezek pedig drága dolgok, értelemszerűen a hb, avx, dzsunkabunka műanyag cuccok, amiket a vásárlók jelentős többsége megengedhet magának, nem fogja tudni megugrani.Kisebb méretben is meg lehet ezeket csinálni, lásd Zerno Z1.

Én ebben látom a fejlődési potenciált a gyártók részéről, illetve a P64-et ha egyszer cserélem, akkor ilyen megoldás az, ami szóba jöhet. -
Toobee
veterán
Tejhabosító téma.
Feleségemet meglepném valamivel, bár tipikusan olyan dolog ez, amit valószínűleg inkább én szeretnék. Már a második IKEA PRODUKT-ot használja megelégedéssel, ettől pénztárcabarátabb megoldás aligha létezik. Én viszont szívesen öntögetnék neki hétvégente, mikor nincs reggeli rohanás. Mi most az elfogadható szint, ami képes latte art minőségre? Cél, hogy gombnyomásra, felhasználói beavatkozás nélkül képes legyen rá. Dreo Barista Maker KMF és Dreo Barista Maker KMF Air (előbbiből már látok amazonon upgraded verziót). Mi a különbség az Air meg a sima között az áron kívül?
Nanofoamer pro
Lauben
GOGENGEN 4-in-1B tervnek jöhetnek a kis kézi megoldások is, valószínűleg csak én fogom használni
Xiaomi Circle Joy
Nanofoamer Li vagy Nespresso Nano
MHW-3BOMBER -
Toobee
veterán
válasz
pikkubee
üzenetére
Megjelenés óta megvan, nincs kopás. A P64-nél a "villa", amire felül az őrleménytartó, az már picit kopott. Egy gumírozást elbírna. A catch cup alá ragasztottam az egyik Lagomos matricából, plusz én mindig le is söpröm ecsettel, mielőtt visszarakom az őrleménytartót, így nincs kopás sehol.
-
Toobee
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Írtam a Brewing Dealersnek is, hogy szerintem valami gond van a csomagolással. Mondták, hogy szerintük szuperjó, vegyek direktben tőlük. Leadtam egy rendelést, de ha jól tippelem tényleg csak ennyi lesz a javulás, hogy nem egy hónapos pörkölés jön, hanem friss, ami 1-2 hét alatt öregszik egy normális csomagolás 4-6 hetes állapotára. A geshajuk még így is nagyon jó volt, majd egyből mennek zacsiba+fagyó.

-
Toobee
veterán
válasz
Alabástrom
üzenetére
+1
-
Toobee
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Nem volt lehetőségem egymás mellett kóstolni őket, de azt tudtam az Ode+Brew párosból a késhez kell gépet választanom. Szerettem volna jobb megépítettséget, fokozatmentes állítást és persze párhuzamos késeket. Ezt megadja a P64, jóval nagyobb eszpresszó tartománya van. Melyik verzió van benne a gyári késből?
-
Toobee
veterán
válasz
Alabástrom
üzenetére
Nevemre plusz Casa szóra keresve találsz bőven infót róla. Ennyiért szerintem nagyon jó motoros mindenes, de a brew késes P64 mellett nálam nem sokat van használatban. Eredetileg Bp-re vettem, de már annyira keveset vagyok fent, hogy felszámoltam az ottani kávés szettemet.
-
Toobee
veterán
válasz
Toobee
üzenetére
Sajnos ezek az újhullámos csomagolások elég kontraproduktívak. Ezen semmi lezáró nincs, csak rá van tekerve a kupak. A geshának remek ízei vannak, de fáradt, az SL28 meg simán le is döglött szerintem. Abban is érezni, hogy jó anyag, de már teljesen kiszellőzött. A gesha miatt megérte, de tőlük is csak nagyon frisset szabad venni és át kell tölteni rendes zacsiba vagy fagyasztani azonnal. Múltkor egy DAK kávéval is így jártam, az mondjuk ettől is rosszabb csomagolásban volt (fémtégely, nulla lezáró szintén, de az még a kupaknál is rosszabb zárást biztosít). Ezeknek a spec tételeknek a csomagolás a halála. Tavalyi Barn adventi kalendárium gesha verzióban is volt olyan, ami rosszul volt lezárva, ennek megfelelően döglötten jött a mag. Én nem igénylem ezeket a drága, de funkcionálisan hasztalan csomagolásokat. Egy sima lehegesztett kávés zacsiba belerakhatná mindenki, ahol nagyobb szájú a csomagolás (Boo így csinálja), ahol meg ilyen szűk mint ennél, oda lehet tenni lezárót, mint például a vitaminoknál. Ez az irány viszont sehogy sem jó így. Másik szuper csomagolás, amit nem nagyon láttam máshol a Roastopus sörösdoboz. Szóval tök szuper, hogy van egy kis újdonság a megszokotthoz képest, de nagyon nem jó, hogy a fő funkcióját meg elveszíti.
-
Toobee
veterán
Őket még nem próbáltam, most akadtam rá kofion.
-
Toobee
veterán
válasz
Alabástrom
üzenetére
Casa nálam viszonylag keveset fut, mostanság kezdett igazán tetszeni, pár kiló lement már rajta. Szerintem kevesebb lett a fine, mert tisztább ízeket hoz.
-
Toobee
veterán
válasz
Parci
üzenetére
Tipp volt, lehet ennyit sem kap. Budapest, 250-350 egy lepukkant lakható méretű albi vagy ugyanennyi egy szép garzon. Bevásárlással valószínűleg képben vagy te is, meg úgy általában a gyerekekkel kapcsolatos költségeknek. Minimum gazdasági értelemben érdemes valakivel közösködni, akkor is ha amúgy már utáljátok egymást. Bele se megyek jobban, elkanyarodtam nagyon a topik témájától. Csak arra akartam rávilágítani, hogy két oldala van ennek is.
-
Toobee
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Hát...ilyen az, amikor nem egy fórumos szaki szereli meg feketén, hanem egy olyan cég, akinek alkalmazottai vannak, fizet járulékot, adót, ad számlát, tudsz kártyával fizetni, van egy boltja nyitvatartási idővel, készleten alkatrészei, stb. Szerintem nem a szerviz óradíj a drága, hanem a bérek alacsonyak. Ebből a 15k bruttóból tippem szerint jó, ha 600-650e Ft nettó körüli fizetést ki tudnak termelni a szervizes kollégának.
-
Toobee
veterán
Aki szereti a nagyobb csészéket, annak van a Lidl-ben olcsó kézműves. Egy pici bajom van vele: a lezáró miatt kicsit szélesebb a szájánál, hogy megfelelően tudjon ragadni a lezáró. 699 Ft azt hiszem töltettel együtt. Csak régi képet találtam róla a neten, de ezt kell keresni. Egy dupla így néz ki benne.

-
Toobee
veterán
válasz
Alabástrom
üzenetére
Azt értem, de cert nélkül nagyon gyártani sincs mit. Hisz honnan tudják, hogy azok a cuccok megkapják-e.
-
Toobee
veterán
válasz
Bazsee71
üzenetére
Plusz EU cert. sincs még, szerintem ez is elég nagy gond. Bár nincs adatom arról, hogy mennyi idő ezt megcsinálni egy új termék + új gyártó kombó esetén.
US / EU Certification
We started the certification process a long time ago, parallel processing as much as possible. The first units from the 200 unit batch were sent to certify Meticulous. The good news is that we have successfully passed the safety tests and are down to approving individual components. We discovered one component (the power switch) is harder to source than we would like for mass production and decided to test / certify two secondary suppliers to reduce the risk that a delivery issue impacts our production schedule. They have been stress testing the component for the last few days and we expect to hear back soon.
EDIT: We just received word that our two backup Power Switches have passed testing.
The second core component of certifying is WiFi/Bluetooth. This was expected to be straightforward as our connectivity components are already certified, and the lab is testing that embedding them into our product doesn’t create issues. What should have taken a few days has taken close to three weeks as we discovered the WiFi/Bluetooth module maker had a bug in their testing script (!). As of 3 days ago, the company provided a manual fix and Xavi is going to the lab today to help them sort this issue out. If this is resolved we should have WiFi/Bluetooth certification results in about 10 days.
https://community.murata.com/s/question/0D5RC000010wZMm0AM/request-for-rf-test-mode-firmware-and-tools-for-murata-type-2dl-module
We are at a point where we do not expect any design or component changes, which is the source of real risk from the certification process - and which is why we had placed the order for components over a month ago. -
Toobee
veterán
válasz
Bazsee71
üzenetére
Várjuk az első fecskéket. Ezt legalább majd biztosan meg lehet venni, nem úgy, mint a Meticulous-t. Illetve megvenni azt is meg lehetett, csak megkapni nem
Tegnap jött pont az augusztusi update-jük. Áldom az eszem, hogy nem fizettem be végül rá. -
Toobee
veterán
válasz
Alabástrom
üzenetére
Igen, azt várom, mint a messiást. A Decentnél műanyagabb úgysem lesz
-
Toobee
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nálam is az a víz, ezt kihagytam, de fontos ez is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). Tiszteletben tartom a Te álláspontodat is, de szerintem így kerek a sztori: mindkét tábor kiépviseli magát itt, a userek meg majd eldöntik nekik melyik megoldás hozza a jobb csészeélményt.