Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Az egyik sztem túlárazott.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
daninet
üzenetére
A Biancám 14,5 perc alatt üzemkész. Nem tudom honnan van a 25 perces info. 5 éve használok E61 rendszerű gépeket. Nagyon lassan hűl ki, teszem azt reggel 7-kor bekapcsolod akkor az első felfűtés hosszabb, de utána 2-3 órán belül újra bekapcsolva már kb fele annyi a felfűtési idő. Egyébként reggel 7-14h között egyáltalán nem kapcsolom ki.
-
-
-
-
válasz
daninet
üzenetére
Most gondolok itt a Profitec gépekre amiket eléggé nehéz itthon levadászni főleg ha színben is van igény.
Kávékalmár forgalmazza szóval nincs ilyen gond.
Delonghi felejtős, de az összes olyan ami egybeépített őrlővel készül.
MaraX nem pides, sima HX gép ahhoz viszont drága.Sage BES920 jó deal lehet ennyiért, mellé beférhet esetleg valamilyen DF64 őrlő.

-
3 hónap használat (napi 3x18g) után a P80 szétszedve. Volt már néhány őrlőm, de ennek a szétszedése és takarítása mindennel együtt is maximum 10 perc. 2 csavart kell csak kitekerni, minden pont ugyanoda kerül vissza, nem kell filcezni, jelölgetni semmit.

-
-
-
-
válasz
killboy007
üzenetére
Ottanta Venti standon jó volt a presszó, főleg az a cukorszirupos verzió.
Nekem ez a hely annyira nem adta, túl kicsi belmagasság és nagyon közel elhelyezett standok, levegőtlen az egész. -
-
-
-
-
-
-
válasz
Alabástrom
üzenetére
Ozik MK4, de az árban is sztem a többszöröse

-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
A casa szerintem megállja a helyét Niche killerként, sőt azóta már elég sok "killer" őrlő jelent meg a piacon.
-
-
-
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Nalam egy Tadamm disztributor van ill egy kezi wdt cucc egy bravo tamper tarsasagaban. A wdt-t kizarolag azert hasznalom mert tampereles elott lesimitja a pogacsat igy a tamper tanyerjai koze nem megy be az orlemeny. Masra nem jo. Ill ha valaki meg hagyomanyos tampert hasznal akkor abban segithet, hogy vizszintes maradjon a tampereles.
-
-
-
-
válasz
deathcrow42
üzenetére
A gyári oldalról. Ha a drágábbik postát választod akkor nem jön rá semmi. A P80-ra annyit fizettem amit kalkulált a saját oldaluk, egy forinttal se többet.
-
-
válasz
Bazsee71
üzenetére
De furi. Nekem 1 osztás állítás az ilyen 2-3 sec kb. 0-s álláson nem cicereg a kés, gondolom nem akarták ennyire kicentizni. A rögösödést én is észrevettem pár hét után, akkor épp 1300-as fordulaton használtam és működő gépbe öntöttem a kávét. Most hidegindítás van 1500-on és auto gombbal indítok és most érdekes módon szépen egyenletesen őrli végig a 18 grammot, a purge után már alig jön ki valami, főleg ha kap 2-3 "ütést" a knockeren.
-
-
válasz
Alabástrom
üzenetére
A P100 státusza már discontinued. Ahogy a P64 is.
-
válasz
tuzpenge
üzenetére
Hú hát jó kérdés, bwt-vel átszűrve kb 220-ról indul a víz 400 helyett. Tavaly június óta most raktam be a 3. patront, de ez még kb a felénél jár. Sztem olyan 15-20 dm-es flakon/patron az élettartam. Figyelembe véve, hogy a dm deszt víz 1100 ft/5L, biztosan jobban jön ki anyagilag. Attól is függ mikor akarod cserélni a patront, 6-os értéknél már írja, hogy cserés, de én pl 4-nál már újat raktam be.
-
-
-
-
-
-
Eladósorba került a Lelit Biancám ha valakit érdekelne >>> [link]
-
Valakinek egy IKAPE 18g 58mm-es kosár? 1800 db 0,24mm-es kivágás, hengeres fallal.
13k
-
-
válasz
Szerpentin
üzenetére
Impresso classic, PallYotz
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Alabástrom
üzenetére
Ugye azt is figyelembe vetted, hogy mekkora a P100 és mekkora egy P80?
amúgy több a difi mint 20-30%. Gondolom nem akartak egy 80-as késpárt belerakni valami baszomnagy házba. Alig lett nagyobb mint a P64. -
válasz
Alabástrom
üzenetére
HC az is ha valaki nekiall es lemeregeti egy 2000 furatos kosar mereteloszlasat, megse csinaljak mert full ertelmetlen.
-
válasz
Alabástrom
üzenetére
Ez mar top level fingreszeles, az egvilagon semmi ertelme. Ha highend orlo akkor azert, ha pedig basic akkor azert. Orlod, tomorited, huzod. Izlik vagy nem izlik, ennyi.
-
-
válasz
aleister
üzenetére
9Panda konvex step down kosara sztem jó lett. Nem kell hozzá extra rugó és puckscreen valamint spéci tamper. Másrészt nem egy vagyon mert €33 körül megállt /db egy nagyobb rendelésnél. 18-18,5grammot bele kell pakolni különben nem lehet normálisan tömöríteni az őrleményt.
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Pontatlan lyukak, biliacél. Sajnos igen.
Van amúgy egy AVX 2118 kosaram eladó ha érdekelne. 20e akciósan egy vst? hínnye... -
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Mert az IMS kosarak elég hulladékok. Ha állod a foxot szívesen odaadom neked az itthoni 18g-s IMS-em.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ilyet láthattál amit desztvíznek hirdetnek, de valójában nem az. Ennek 5L-e 650ft.

-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Az sztem ioncserélt lesz és nem desztvíz. 500ft/5L desztvizet manapság sehol nem lehet venni.
-
-
-
-
-
válasz
Alabástrom
üzenetére
Persze mert 300 rpm-en akarják áttolni rajta a kavics keménységű etiópot.
1300-on bedarálta a 18grammot 4-5 sec alatt öröm volt nézni. Bár az RDT sztem továbbra is szükséges mert azért porol mégha nem is annyira mint a P64. -
-
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Pontos mérleg (0,1g), (normcore, timemore, bookoo)
Kalibrált/rugós tamper (normcore)
Esetleg egy wdt-s eszköz.
Tejes italhoz 350ml-es kiöntő, itt semmi fancy nem kell. Alzától kb egy ilyen elég is [link] -
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Nem US-ból. Elvileg most vám és minden mentes. Postánál alapvetően több opció is van. Most annyiért kapnád meg amit dollárból átszámolsz. (cca 165k HUF)
-
válasz
Joe Swanson
üzenetére
A gyártótól.
Még holnapig akciós, ingyen postával. [link] -
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Ha kézi akkor 1Z presso K ultra vagy J ultra.
Elektromosból talán egy ilyen ami már ajánlható ennyiért [link]
De ha mondjuk napi 1-et iszol akkor bőven jobb választás a kézi, halk, nem foglal helyet és patika minőség.
-
-
-
válasz
Szerpentin
üzenetére
Sztem ez jó lehet 300 alatt

-
70k pénzért vihető a K-ultra [link]
-
válasz
aleister
üzenetére
Tűs WDT kell, disztribútor az kb dísznek való. Én csak azért használom mert a tampereléskor sokkal kevesebb őrlemény meg be a tamper rugós részébe, de semmit nem tesz hozzá. Talán akkor segíthet valamit, hogy ha klasszikus nyeles tampert használsz mert a disztri végülis csinál egy sík és egyenes felületet amit minimálisan tovább kell csak nyomni. A jófajta (rugós) tamper azért kell mert akkor 1 hibalehetőséget biztosan kizársz az amúgy sem egyszerű képletből.
-
-
-
-
válasz
Alabástrom
üzenetére
Mi most 58-32-es konvex kosarakat rendeltünk ennél jelentősen olcsóbban. 1-2 hét és talán befutnak.
-
-
Még mindig eladó egy friss és ropogós 1zPresso K-ultra kéziőrlő, karácsonyfa alá pont befér

-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1 humoros
- Motoros topic
- Dátumot kapott az Elden Ring élőszereplős film, Alex Garland írja és rendezi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jó deal volt így megérte, de agyaltam sokat mit vegyek. Profitec drive lett volna a másik kiszemelt, de az olyan 1,1m huf-ba fájna. A V3 jobb mint a V2 ez biztos.

nem szeretném a konyhapultomon nézegetni.