Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sic.Transit
üzenetére
ma is tanultam valamit. hogyhogy nincs akkor filter tesztpöri vajon?
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Ez honnan lehet tudni? Pont a héten bontottam a Squidet, és iszonyat jó kávé. Sokkal jobban ízlik, mint a jelenlegi Starfish. Viszont amit legutoljára ittam fermentált kávét, az egy anaerob nemtommi volt, és annak volt egy nagyon kellemetlen mellékíze.
-
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Jó is lenne egy Mazzer Mini filterre és egy Major Presszóra.
Szerintem a filterre egy kézi örlö jobb megoldás tud lenni, abból kifolyólag hogy mobilis.
Egy V60 szett egy kancsó és egy kézi hajtány nem foglal sok helyet. -
Toobee
veterán
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Szerintem is az. Azonnal éreztem az ízén.
-
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszi szépen

Itthon még van egy CM702 örlőm, Hario csak utazósnak van használva a Brikkához is. Ez azért jobb lesz hozzá úgy érzem. -
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszi! Újpest kicsit kiesik, most ma rendeltem ezeket CM-től. Meglátjuk milyen lesz, jövőhét elején tesztelem.
Karimikui - 100g, Filter, pörkölt szemes kávé (KENYA)
Gera - 100g, Filter, pörkölt szemes kávé (ETIÓPIA)De majd később lehet kereslek
-
Bazsee71
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Szűrőkosár akart lenni a plusz tölcsér, bocsi.
-
SteelCowboy
csendes tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Ne haragudj, teljesen kifogytam... Még nekem sem maradt meg a 30 darab, amennyit eredetileg terveztem. Nem gondoltam, hogy ennyire hiánycikk.
-
válasz
Sic.Transit
üzenetére
asszem az ilyen "itt a piám, húzd meg!" cuccok, amikor egyet törölsz a kezeddel a nyílásnál, aztán már húzod is, történelem. nálam biztos.
-
Toobee
veterán
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Lehet máshonnan is, de csak ott működik a kuponkód.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Sic.Transit
üzenetére
+ #109622; vicces1
köszi mindkettőtöknek! imádtam a Nordát, kényelmes volt nagyon és finom is, de horror az ára így, meg én is úgy tudom a groby-tól, hogy reszeltek nekik. ráadásul szinte ez az egyetlen nagy műanyag palack forrásunk, nem is bánom, ha le tudom dobni.
megnézem a számaitokat, tippjeiteket, köszi még egyszer.
igazából egy komolyabb 2-3 körös szűrőt szeretnék, de még nem jutottam el oda, hogy berakassuk, addig pancsolok.
-
Nutra
tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Én egyszerre 2 litert keverek egy DM-es műanyag flaskába. Abban áll jó pár napig vagy akár 1hétig, amíg egyben bele nem töltöm Annácska tartályába. Eddig nem volt vele semmi gond. Vagy csak valamit nem tudok? Ez így ellenjavalt?
(Az előkevert keserűsó/szódabikarbóna sűrírmeny üvegben, hűtőben tartom.) -
hoffman_
nagyúr
válasz
Sic.Transit
üzenetére
értem, köszönöm!
2L-t azt 2x1L üvegben (gondolom nem műanyagban tároljátok már) azért bőven elfér, az meg átpörög 1-1,5 hét alatt.
ui.: ha a kávéfőző tartályba bekerült, onnan mondjuk 4-6 nap alatt fogy el. ilyen esetben ez lehet gond? illetve akkor kéthetente, havonta gondolom érdemes alaposan átmosni a tartályát is.
-
hyperspace
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
[kép] nem avx pörkölés.
-
Osynho
addikt
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Gaggia Classichoz is jó lehet?
-
Nixon18
senior tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszi a vélaszt! Neked is Bazsee71!
Kipróbáljuk akkor a Siren-t és meglátjuk, mit hozok ki belőle. -
Bazsee71
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszi, hogy besegítettél a válasszal.
Max annyival egészíteném ki, hogy a Siren egy hajszállal visszafogottabb savakban.Az új perui még 2 hét, ő lesz az új Seahorse.
-
Erdei88
veterán
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszi szépen, akkor a későbbiek így fogok eljárni!

-
Gery0505
aktív tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszi szépen a sok infót a mérlegről, engem igazából a KV adagok kimérésekor zavar, ha lassú a mérleg. Gyakran van olyan, hogy mérem a presszóhoz a babok súlyát, pakolom szépen a küblibe az adagoló kanállal, és aztán átugrik egy nagyobb értékre, mert éppen akkor mintavételezte megint a súlyt amikor már több volt a pitliben. Zsolti mérlegére volnék még kíváncsi, hogy van megelégedve vele.

-
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Nagyon köszi! Ment a PÜ
-
bbuffy
senior tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszi. Jelzek majd ha élesedik.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Akkor kell bele ha mindenesnek veszi az ember, JackFeryll is ezt írta. Csak filterre nincs szükség rá az tény.
Egyébként leszűkítettem a kört Comandante C40 meg 1Zpresso K-Plus-ra
Várok egy kicsit, hogy kiderüljön Comandante miért nem elérhető jelenleg szinte sehol, aztán döntök...Többi azért került kizárásra, mert bár nagyon jó őrlők, de a kések inkább a Kinu vonalat követik, amire kb. egybehangzó vélemény az interneten hogy jobb espressora, mint filterre. Félreértések elkerülése végett ebben a kategóriában gyakorlatilag mindegyik örlővel borzasztóan jó kávét lehet főzni filter és espresso vonalon is, nem akarok mást állítani. De az általam olvasott vélemények alapján a ez a vonal kevésbé emeli ki azokat a világos / gyümölcsös ízjegyeket, amiket az ember egy filter kávéban keres. Figyelembe véve, hogy nekem csak filterre kéne (meg kotyogósra, de arra jó a mostani is
), ezért ez a hajszálkülönbség inkább ezek felé billenti a mérleget. -
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszönöm!

-
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Csak kattints a képre

-
törölt tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
PeterAgos
csendes tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszönöm. Mindig bugrisnak éreztem magam, hogy nekem nem gyün a cirmos, de most megnyugodtam. 🙂
-
bbuffy
senior tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
innen jött: [link]
-
bbuffy
senior tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Már a tizszerese mint eddig.
-
weinmaker
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Ok
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Egy sima vízforraló is tökéletesen alkalmas filterezni

-
zolnagy
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Mi számít korrekt víznek?
-
törölt tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Akciókamera tartozékokat árusítók között nézz szét Például itt: [link]
-
adriankoooo
senior tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
A Red Clix tengellyel 13 +/- 2 kattintás. A kávétól és a mennyiségtől függően 17 és 18,5 gramm között szoktam tölteni a kosarat. Nagyon világosat (filterhez) mostanában nem pörköltem, tehát arról nincs tapasztalatom.
-
Sic.Transit
csendes tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Elkelt a Piccola POD.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy egy műanyag v60 tölcsér meg hozzá papírfilter elég kis összeg, kávéra annál sokkal több el fog menni
Szóval meg lehet próbálni, aztán ha nem jön be, még mindig lehet mással kísérletezni... -
Bazsee71
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Ha valaki még vásárlás előtt áll, akkor a Hario Switchet bátran ajánlom. Elég vagány, hogy az első 40-60 másodpercre el lehet zárni.
-
jolti
senior tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Akkor ugorj be gy kávéra, ha erre jársz!
-
vicces1
aktív tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Én is így csinálom, hogy vizet forralok és öntök a felsőrészbe aztán max 80gr-ot az alsóba, kosarat betöltöm, konyharuhával összetekerem.
Forró vízzel felöntöm a két csészét is, hogy meleg legyen az is. -
válasz
Sic.Transit
üzenetére
műanyag v60. 100 fokos víz tippet vettem, próbálom majd azzal is.
-
bbuffy
senior tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Pedig javallott a buzulás azon része hogy felöntöm az örlemény 40-50 g vizzel, varok kb fél percet, számlálon figyelve, pont hogy megdagadjon a mass, utána meg szépen spirálisan/körkörösen csorgatom a többit.
100 fokos viz sok ám oda Zoli. 90 - 92 el próbãld meg, sokkkkal több az izjegy.
keverni én sem keverem az örleményt. -
bbuffy
senior tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszi. Kicsit káosz a sok szűrő ami kapható hozzá, de beleásom magam.
de ez eleg lassu dolog, nem?
-
jana86
csendes tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Nekem meg annyira ízlik V60-nak, hogy sajnálom presszóra elhasználni.
-
vicces1
aktív tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Nekem is ilyen van, én is Jollynak hívom, pedig ott a hátán, hogy Mestre

Ebbe újként tettem bele az evo késeket, 7,4-nél ér össze a kés és 8,5 körül van a joker presszó -
bbuffy
senior tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Probáltad más késsel is pl evo? Csak h ahhoz képest milyen ez.
-
bbuffy
senior tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Amugy a kések miatt ennyi az ára?
-
válasz
Sic.Transit
üzenetére
hány ricnit használsz a presszó beállításokhoz? emlékeim szerint a mazzeren kb. 4 ricnin belül mozogtam, bármilyen presszóról is volt szó.
-
válasz
Sic.Transit
üzenetére
na, ez akkor mit jelent? hogy nincs semmi trükk, ez a régi jolly is ugyanolyan az állítótárcsáját tekintve, mint az új, és egyszerűen te megtanultál vele élni?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Sic.Transit
üzenetére
"filterre is szintlépés kb. az EK43-mon kívül mindenhez képest"
ha te mondod... -
Bazsee71
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Ez egy régebb SJ? Hogy sikerült presszóra alkalmassá tenni? Így megvan a szent grál.

-
Peti...(16v)
tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Ezek szerint jól működik Mazzerben is. Kösz Sic!
-
vicces1
aktív tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Nekem van egy fragola féle, megvettem, de sose szimplázok.
5ezerért oda adom.(ez ugyan nem torr-pullman-tadamm, csak ugyanúgy rozsdamentes acél és fa nyél)
-kivéve, hogy nincs benne gravírozás duplaárért
-
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Ha Tadamm-tól veszed, szólj, van kuponom. 10%
Ez érvényes mindenkinek.
Lehet van is neki most 1db, hívd fel esetleg. -
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Tadamm. Lesz ára rendesen, de igényes kézimunka is, amit Kínából nem kapsz (mint ahogy 41-es tampert sem).
-
zolnagy
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
1 perc 15 mp
-
Toobee
veterán
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Sok, kb 1, 5perc lehet. Kinu sokkal gyorsabb, viszont nehezebb tekerni. Azzal 25-35 mp
-
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Godmorn Coffee Kettle EUR 41,87
Homgeek 2200W Electrical Kettle EUR 48,54
-
válasz
Sic.Transit
üzenetére
godmorn (ugyanaz) és olcsóbb. hadd ne kelljen már belépnem a netbankba és screenshotot csinálnom, hogy elhiggyétek, itt van már vagy egy hete. de nekem mindegy is.
-
válasz
Sic.Transit
üzenetére
keress vissza, itt a topikban volt róla szó nemrég és kaptam az amazon.de-s linken
-
bbuffy
senior tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Sajnos ha örök szerelem van egy dolog iránt, akkor nincs racionalitás.
-
válasz
Sic.Transit
üzenetére
de akkor a szilikonos borítással együtt főzöd, amitől én nem tudom, hogy miért, de idegenkedem.
amúgy valami kelleni fog, mert a gaggia ulkája a karanténra döntött úgy, hogy sztrejkol. a potmétert már használni sem tudom igazán, mert ha nem maxon van, befullad, de volt már, hogy úgy is. vízkőtlenítettem, de nem segít (lehet persze, hogy kétszer ilyen sűrűn kellett volna).
srácok, beírja valaki, hogy mire van szükségem, ha ulkát akarok cserélni? gondolom a pumpán kívül kell pár tömítés és egyéb bizbasz is.

-
Warloo93
tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
-
bbuffy
senior tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszil ezek szerint ha upgradelek egy ket IST t akkor eleg az 58? Van most tamperem, kosarat majd akarok cserelni, akkor inkabb azt tenném.
-
Warloo93
tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Az enyém nem rocky, egy adagolós md50-em van. De valami hasonlót szeretnék vele elkövetni én is.
-
Warloo93
tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszi.
Akkor lehet vele így éllni
.
Csak ne maradna benne annyi örlemény. -
sz.zs.
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Én is kaptam már két hónapos kávét tőlük. Az a baj hogy semmit nem tudunk csinálni, mert szavatossági időn belül van…
-
Nixon18
senior tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
soldier2
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Mini Mill+víz a jelölésig+kávé szemre ami belefér (a fölösleget nem belekocogtatom, tömködöm hanem lehúzom egy késsel a kukába) és a melegítés lehet kemping palack túrán vagy villanyrezsó az eredmény majdnem ugyanaz. Gond csak akkor van, ha túl finomra állítom a darálót, de ezt már írtam...
-
soldier2
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Megoszlanak a vélemények, van aki az első csepptől, van aki a pumpa indítástól számítja az időt. Az igazság, hogy a specialty beköszöntével gyakorlatilag ment a kukába a 30s szabály, meg kell keresni minden kávénál az optimumot, és mindig onnan indulni.
Z0mbi: ha nem a telefonos stoppert használod, hanem a mérlegen van stopper, akkor sokkal ritkábban nyomsz mellé, és ha van némi mechanikus visszajelzés is mint az én mérlegemen (AVX) akkor még könnyebb.
Új kávébeszerzés: ma megjött a Fekete bárányos "citromjézus" (
Jesus lemon... Jesus Lemus Leon - aki nem ismerné, ez az elérhető árú fermentált kávé). Első próba eléggé mellément, 3 baron jött le 30g (14g-ból) 30s alatt, de így is semmi korábbihoz fogható ízvilágot produkált. Már csak a különlegessége miatt is megér egy rendelést amíg van raktáron. -
Z0mbi
senior tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
attol fugg mire gondolsz... ha eloaztatsz akkor van ertelme inditani pumpaval. De ha nem akkor bizony elso csepptol inditod a stoppert!
-
Alg
veterán
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszi, most megnéztem, 14gr-os a kosár "gyári" ajánlás szerint.
A normális tamper is csak ma jön meg, eddig a műanyag bigyóval bohóckodtam. -
sz.zs.
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Én minden kávéhoz ( klasszikhoz is ) ugyanazt a kevert vizet használom, nem variálok még az arányokkal is,
akkor aztán már tényleg elvesznék a számok tengerében
-
Alg
veterán
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Igen ezt mi is kérdeztük hogy esoresso-ba jó lesz-e, a barista srác szerint jó, a másik fajtára ami szintén filter pörkölésű volt nem mert semmit mondani mert azt nem próbálta.
Más: mit lehet tenni az ellen ha állandóan felragad a pogácsa a felsőszűrőre? Nincs nagyon megtömve, ma reggel még az utolsó adag sötét pöriből ment 14,5g és az is feltapadt...
Adjak neki egy löket vizet mielőtt leveszem a kart?Megint más: kisöpörtem a Graef-et, és utána sikerült 15,5g betett kávéból 11,5g őrleményt kiköpnie (nem vizeztem előtte). Kis unszolásra kijött 14,5g, egy egész grammot lenyelt.
-
sz.zs.
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Vannak ezzel így már páran
pedig csak ezerpárszáz ft,-tal adtam olcsóbban, mint a bolti ára... -
sz.zs.
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Azért az a jó ár is ~30e ft
-
-
coxymaxi
csendes tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Nem értem én ezt a csepptartályos dolgot. Mi abban a bosszantó?
Én napi 3-6 adag kávét főzök, de ha itt a család nagyja, akkor ez egy ebéd után is több és nincs tele a tálca. (Én el is szoktam mosni sűrűn, de mondjuk nekem ez nem okoz nehézséget)
A vázat meg abszolút nem is értem. Mit értesz alatta? (Kíváncsiság) -
Csápájev
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
A pletykák szerint irreálisan drága lesz... 400-500 ezer.
-
z123456z
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Szia. Nagyon köszönöm a segítségedet. Akkor felesleges előre izgulnom, első körben majd próbálgatjuk a különböző kávémárkákat, és ha ezek után lesz még igény a minőség fokozására, beruházok egy manuális darálóba.
Köszönöm mégegyszer. -
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Már csak felezni kellene az árát és máris beruháznék egy Niche-re, egy Mazzer helyett.

Nem hiszem el, hogy ez a fejlesztésnél nem derült ki, hogy ezt még szóvá teszik. -
bluesfan
tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Tetszik a hozzáállásuk, hogy ők is rámozdultak a kérdésre és nem intézték el egy legyintéssel, hogy akit zavar a pattogás, úgyis megoldja.
Hozzáteszem, hogy egyáltalán nem tragikus ennek a mértéke gyárilag sem. -
jana86
csendes tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Én sem tudom, de szerintem az 5g az rettenetesen sok. Ott az a lényeg, hogy éppen csak érezhető legyen a mintán az íz. Pl. a savanyút meg a sóst emiatt össze is szokták néhányan téveszteni.
Tudom, hogy nem isszák meg az egész mintát, csak "vicc" volt az 5g koffeinre utalás.
-
jana86
csendes tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
A csészénkénti 5g só, cukor, stb. - főleg koffein - ugye csak elírás?

-
coxymaxi
csendes tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszi, sokat segítettél! Neki megyek így

-
Noroo
tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
ezt én köszönöm! szép beginner guide, erre nekem is szükségem van

-
SlayerSub
tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
olyronics-nál találtam 40-ért krupst, tejhabositoval + 20k kupon. Ez eddig a bestbuy...
-
coxymaxi
csendes tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Nem te vagy az első aki ezt ajánlja.
Valamilyen Graef 702, vagy 802. Még nem néztem pontosan utána.
Egyenlőre nagyon úgy tűnik, hogy mégis egy használt kazános gép lesz ebből a kérdésből...
Egyenlőre nagyon úgy tűnik, hogy mégis egy használt kazános gép lesz ebből a kérdésből... :D -
törölt tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszi, kell!
Levél ment
-
SoundON
tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszi szépen a segítséget, de úgy néz ki Rush77 topiktársunk tud nekem adni egy ugyan olyan VST18ast amilyenem a GCben is van.
-
sz.zs.
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Ezt most annyira nem értem
-
weinmaker
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Már csak új van tudtommal.
-
soldier2
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Nem emlékszem, hogy valaha is a szőkülést preferálták volna, mint a leállítást jelző pontot. Az egész specialty lényege, hogy beállított receptekkel, 1-1 kávéhoz kimaxolt kávé:ital aránnyal dolgoznak,. A szőkülős megoldás inkább az olaszos oldalról jön. Én meg itthon úgy csinálom ahogy épp kedvem tartja, de kora reggel leginkább annyi kávé lesz amennyi vizet sikerül a Cremina fejébe behúzni, ez csak ritkán több 30-35g-nál (14-16g kávéból), így szinte sosem szőkül. Mondhatnám vigyáz a gép, hogy ne oldjam túl a kávét
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
OPiiPO: látom sz.zs megelőzött, én is ezt a receptet használom egy ideje, csak az 5l-es változatot.
Sz.zs. igazából a desztvizes megoldás drágább, az 100ft/l (+ a keserűsó, szódabikarbóna), a Norda kijön 90ft/l-ből (+szállítás), de a DM itt van a közelben, nem kell tárolni stb. Kényelmesebb na
-
verti1
aktív tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Nem sajnos, én csak a “szellemi szerző” vagyok... 😀 Papíron vannak méreteim, rajzok. Nyomtatást más csinálta. De nem egy bonyolult valami. Ez 95x95-ös, hogy passzoljon a mérleghez. Én mindig a mérleg tálcáját használtam, mert szeretem látni mit öntök a örlőbe, de. Volt már, hogy volt a babok között apró kövecske. Az elektrosztatikus feltöltődés ellen is könnyebb így lepermetezni egy kis vízzel.
-
WiZARD
veterán
válasz
Sic.Transit
üzenetére
igen
-
WiZARD
veterán
válasz
Sic.Transit
üzenetére
igen
koxx thx

-
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Kávébajusz
-
smn84
csendes tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Wow, szuper, köszönöm szépen. Mindennek utánaolvastam, amit írtál, rendkívül sokat megtudtam! Még annyi, hogy melyiket ajánlanátok, az EC 156-ot, vagy az ECP 33.21-et? Az akciósan most 30 mindössze. ☺️
-
whbear
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszönöm a választ.
-
whbear
őstag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszönöm a választ. Esetleg tudnátok javasolni pod márkákat, beszerzési helyeket leginkább sötét pörkölésű intenzív kávékat keresnék.
-
Seth1
tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Köszönöm a gaggia classic gépet, nagyon elégedett vagyok vele

A pidelésen gondolkodom, de mivel az általa készített kávé anélkül is számomra megfelel, ezért nehéz meghozni a döntést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Az előkevert keserűsó/szódabikarbóna sűrírmeny üvegben, hűtőben tartom.)

pedig csak ezerpárszáz ft,-tal adtam olcsóbban, mint a bolti ára...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)