- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Aktív témák
-
JarrekStar
tag
válasz
madgie #38616 üzenetére
De a lényeg, hogy sikerült
Feltettem más tárhelyre is, mert panaszkodtak, hogy a másik vacakol:
Nem retina: http://www.mediafire.com/?dj2um6dys6m4m2s
Retina: http://www.mediafire.com/?k4pscoqebtbpf9kAki esetleg nem olvasott vissza és nem tudja mi ez, az itt megnézheti.
Itt pedig a telepítés!.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
madgie #37114 üzenetére
még játszottam is vele egy órát kb a gta-chinatown-nal meg wifin egereztem a laptoppal filmnézés közben, munkábamenet 25 perc zenehallgatás meg kb 10 sms és most volt 2 százaléknál ugyh bedugtam mostmár szegényt
de egész jól bírta a mai napot
amúgy ha jól tudom egy óra nagyjából elég a teljes feltöltéshez de nekem egész este rajta szokott lenni a töltőn..a000: ha jól értem akkor az iphone 4 már mindegyik világgaris?? akkor azt nyugodtan lehet gsm boltban is venni nem?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
madgie #37112 üzenetére
én reggel (11:30) kor levettem a töltőről, most 2óra 35 perc használat és 35 százalékon van.
ebből kis netezés amig megnéztem reggel a fórumot (utolsó oldal elolvasás) és 1.5 óra 3g-n netrádió bringázás közbenestére melóba megint kell majd neki delej
amúgy jó a véleményem a tmobile 3g-ről majd 2 óra alatt kb 2 szer ment el az adás a rádióban egyszer mikor wifiről átváltottam 3g-re és egyszer mikor a liftben voltam.
és tökéletes minőségben jön az adás legalább ha már nincs fm rádió2 giga havonta úgyis húzza a pénztárcámat, eddig meg csak 15 mega ment le belőle ebben a hónapban a maival együtt
(mondjuk eddig ritkán netrádióztam) -
rolcsibácsi
őstag
válasz
madgie #36935 üzenetére
nem lesz tetű lassú az igaz de téged nem zavar a görgetéseknél hogy nem olyan smooth? (sima) vagy neked nincs olyan hogy be-be akad közben? csak nekem lassabb mégis valamivel?
Manchester: nem is kell, az a tied! de az a plusz 3 hónap az nem csak arra vonatkozik? csak az USAban?
-
manchester85
veterán
válasz
madgie #36938 üzenetére
Végülis ja. De szerintem nekem jó a 3-as rendszer. Jelenleg is 3.1.3 van rajta. Viszont ma levettem a tokot a telóról (incase, slide) és látom, hogy kb. fél cm-es repedés van függőlegesen a töltő csatlakozónál.
Nyáron garancián kívül az USA-ban egy üveg alatti buborék miatt cserélték az előlapot (applecare) így most kaptam 3 hónap ráadás garit.
Erre most ez... Érdekes menet lesz, az tuti, kíváncsi leszek, mi sül ki ebből, 11 körül tudok bemenni vele a T-hez.
De hogy oda nem adom nekik azt a papírt, az tuti, az az egyetlen bizonyítékom, hogy van garanciám.
-
8nemesis8
veterán
válasz
madgie #36763 üzenetére
Köszi, ez nem valami rózsás, pláne, hogy én több beszélgetéshez terveztem ,de majd látszódik az.
Korábban volt már egy 2G-s touchom az nagyon jól bírta nálam, igaz nem nyúztam túlságosan csak használtam.
"Kezdeti nyomkodás, mindentkipróbálás, budinnetezés, stb: pár óra "
Nah igen. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
madgie #36751 üzenetére
én egyfolytában váltogatom a 4.1et és a 3.1.3at mert nem bírok dűlőre jutni, de most a 3.1.3 van fent épp és igaz hogy a 4.1 app betöltési sebessége már majdnem olyan mint az öreg szoftté de ha a telefonkönyben, cydiában vagy safariban görgetek akkor az új os alatt meg megakad párszor és sztem elég ocsmány egy ilyen telón.. pedig nemsok új dolog van benne a régi szofthoz képest amitől ezt kéne csinálnia.. az az igazság h 3.1.3 gyorsabb és stabilabb sztem, nincsenek olyanok hogy akár 1-2 másodpercig kizökken a munkából 4.1en viszont tapasztaltam ilyet.
továbbá 4.1 hátránya hogy ha jb-zni akarsz akkor sajna sok program van amik nem kompatibilisek még az új rendszerrel, viszont vannak olyan appstoreos progik amik meg 4.0át igényelnek.. pl az új fifa is ilyen
mégis azthiszem hogy jobb a 3g-nek a 3.1.3, semmiből nem tart rátenni, ha újabb is volt rajta..
még annyi h 4.1 ben pl a maps kurde lassan tölti be a térképrészleteket ha odébbhúzod megint várhatsz pár másodpercet, míg 3.1.3on sokkal gyorsabb ez a folyamat. az új os javára írható viszont hogy pontosabban belövi a helyzetét..
fényképezőnél van 5x digi zoom ami sztem semmire se jó, de van 4.1 ben viszont cserébe kicsit lassabban jön be az alkalmazás és vmivel lassabban is menti el a képet..
3.1.3on gyorsabban indulnak a dolgok, nem is töltenek annyit(persze nem percek a különbségek inkább csak tizedmásodpercek) 4.1alatt azonban ha megnyomod a home gombot előbb kilép a progikből és folyamatosabbnak tűnik az ikonok becsúszása, animációja.. vannak tehát előnyei-nemsok, hátrányai de mindkettővel lehet használni azért.. nekem jb miatt inkább a 3.1.3 jön be.. -
csimpi1
tag
válasz
madgie #34996 üzenetére
Van a gépben egy usb kártya, az van kivezetve a gépből egy kábellel. Nem tudom, hogy ennek lehet köze hozzá? Most ugyanaz történt:
Nem tudta frissíteni 4.1-re. Restore mód, fw betallóz és indít. Kiírta 5 perc után, hogy a telefon nem frissíthető. 5mp után visszajött minden és felajánlotta, hogy lenne frissítés...
Ott rohadjon meg a 4.1! Pedig kellene, mert dícsérik. -
_ak_
addikt
válasz
madgie #34849 üzenetére
Sajnos amiket eddig olvastam, csak részben volt meggyőző, igaz hiteles meg még annyira sem. Azt írták itt-ott, h nem olyan gyors a teló, mint a 3.1.3-al, de nem is akadozik látványosan a rendszer. Bár ez valósan hangzik, pár nap tapasztalatból igazából nem derül ki semmi. 4.0.1-el én egész megvoltam elégedve 1-2 hétig, de ahogy pakoltam rá a cuccokat, úgy lassult az egész.
Na mindegy,csak azért írtam, h tutira mennie kell a 64-bit miatt a Recbootnak, vélhetőleg vmi egyéb dolog befolyásolt.
-
Csigger
őstag
válasz
madgie #34849 üzenetére
már nem dolgoznak rajta! a GM verzió már megjelent és holnaptól tölthető a hivatalos 4.1 is!
itt egy videó, ez azért szerintem elég meggyőző: iPone 3g iOs 4.0 vs 4.1 -
álien
csendes tag
válasz
madgie #34829 üzenetére
Nekem se sikerült a downgrade.. Mindenki azt mondta nekem, hogy nem lehet downgradelni SHSH fájlok nélkül (3G) de múlt héten felvilágosítottak, h lehetséges és már meg is találtam aki megcsinálja a többi okosítással együtt...
De azért megvárom, h milyen lesz a 4.1 oszt majd döntök. Én dobnám a multitaskingot a nem akadasért.
Köszöntem! -
álien
csendes tag
válasz
madgie #34827 üzenetére
Szia Madgie!
Én is most várom a 4.1-et szintén ezen okok miatt. De lehet, hogy visszateszek rá egy 3.x.x.-et. Nekem annó 3.1.3 volt rajta de 2 nap múlva frissítettem szóval nem nagyon emlékszem, h mennyivel volt gyorsabb a 3.1.3 vagy azelőtti szoft. Azon nem voltak akadások neked? Ez érdekel leginkább.
Köszönöm! -
Misi1979
őstag
válasz
madgie #32658 üzenetére
Faramuci egy helyzet. Ha amerikaban vetted az iphonet, jogilag innentol kezdve legalis a jb. Barhol vagy. Mivel az apple usa-val allsz jogviszonyban, adott orszag ptk-jatol fuggetlenul.
Ha itthon vetted, pl. szolgaltatotol, akkor illegalis, ha jol emlekszem, szamitastechnikai rendszerben tarolt adat jogtalan megvaltozatasa a vonatkozo torveny-megfogalmazas. Ennek vannak sulyosbito tenyezoi, pl anyagi haszonszerzesert stb..
Ami meg erdekes: ha az iphone vilaggaris lenne, akkor az apple magyarorszag megtagadhatna a kint vasarolt de jb-zett keszulek szervizeleset.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
madgie #31769 üzenetére
énis visszatettem 3.1.3 ra ios4ről mert rohadtlassan indultak a dolgok, de egyébként tucatnyi youtube videó van tesztekkel hogy lassabb. egyedül a netezés megy egy két oldalnál hasonlóan..
youtube videók elfordulnak az új rendszerben, van gyárilag magyar nyelv, meg talán mikor kilépsz a programokból akkor gyorsabban kapod meg az ikonokat, de kb ennyi, lassabb az egész, szinte már egy olcsó kategóriás érintős mobil sebességére süllyed az ios4.. (3G-n)
ha JB elsz akkor a legtöbb dolog még nem megy vele csak a nagyon alapok( sbsettings, backgrounder. de pl desktop/sms háttér nem)ha van jb-ked így le tudod menteni az smseket :
SMS | Üzenetek
\private\var\mobile\Library\SMS\ -
hito
nagyúr
válasz
madgie #31769 üzenetére
Ha meg ezt tette volna az Apple akkor megint azt gondolták volna, hogy azért nem engedi hogy nyomást gyakoroljon a potenciális vevőkre a váltás reményében.
Szerintem korrekt, hogy telepíthető 3G-re is, így megadva a választás lehetőségét. Akinek jó így az használja, akinek nem az visszatér 3.1.3-ra vagy amire akar, vagy vesz 3GS-t/4-et.
-
trobi28
addikt
válasz
madgie #31471 üzenetére
Én Pannonnal használtam (Telenor) de esküszöm neked hogy 10 hívásból 9-szer megszakadt és újra kellett hívnom.Volt olyan hogy 2 perces beszélgetés alatt 4-szer hívtam vissza valakit
,és még azt sem mondhatom hogy térerő volt gyenge mert ez Pécs kellős közepén volt ja és max-ot mutatott.Érdekes hogy most ugyanott,ugyanazon a hálozaton ,ugyanazzal a kártyával az E51 még soha nem szakított meg hívást
Félre értés ne essék én imádom azt amit az Aple le tett az asztalra,de ez a GSM dolog igen csak döcög rajta (lásd 4G ),ezalól a régi modellek sem kivételek,de van aki jól kifogta és nincs vele gondja.
Régebben próbáltam ennek utána nézni és állítolag abból ered ez a probléma hogy Amerikába nem ismerik a hálozatok a 2g,3g 4g 5g stb.Ott nincs külön bontva,egy sáv van azt jó éccakát,nekunk kellett Európaiaknak megcsinálni ilyen bonyolultan ami sok hibát szűl -
trobi28
addikt
válasz
madgie #31468 üzenetére
Én az ilyenek miatt adtam el az Iphone-t és használok egy Touch-ot.
Sokszor cserben hagyott a telefon része így az nem hiányzik de minden egyéb (Safari,E-mail,Játékok stb) az cefet jó volt így most ez nekem nagyon jó megoldás.
Használok egy E51-est ,azon meg tudom osztani a Netet Wifin.
Tudom hogy ez téged nem vígasztal csak azért írtam le hogy nem te vagy az egyedüli aki kinlódik a GSM résszel.Szeptemberben kijön állítólag a Touch 4g,na rá is röpülök egyből
-
Csabee.
nagyúr
válasz
madgie #29766 üzenetére
Köszönöm így már megy! De most a könyvet letöltötte és most nem indul el állandóan syncelni akar, hát most rádugtam gépre és hátha jó lesz...
Amúgy én iTunes-ba kerestem a könyveket nem iphone-on
Remélem mostmár szinkronizálás után jó lesz!
Kashim Biztos lehetsz benne hogy menni fog az új rendszeren is!
-
madgie
titán
válasz
madgie #29354 üzenetére
Na, mondom, nyomok egy restore-t, hátha jó lesz a cucc. Erre szépen lenullázta a 4.0-t, de valszeg a szinkronizációs problémám miatt eltűnt az összes backup fájlom, van egy szűz iPhone-om, az összes telószámnak annyi. Persze nem volt külön lementve máshová a backup... user error is, ha már lúd.... Örülök.
Majd még meló után megpróbálo ma régi Win-em mappájából kiszedni a Contacts- mappát, abban elvileg benne majdnem minden telefonszám, de a szinkronizációs sz*rság miatt továbbra sem tudom feltenni majd a telóra. Jó lesz ez... -
samgar
őstag
-
-
Kobe
veterán
válasz
madgie #28459 üzenetére
kb lexarnam en is azt az S betut hogy ott van e vagy sem, csak amikor kijon a negyedik verzio, valahogy boduletes baromsagnak tartom a simat megvenni, mert "elavult" a technika. Tudom, hogy sok kulonbseg nincs kozte, csak megis....kifuto darabot emgvenni 2 ev elkotelezettseggel....nem tom megeri e. Meg ha nem is hasznalom azokat a funkciokat amiket a 3GS tartalmaz. Navibol emg alapbol raknek ra egy iGo t valahogy
-
-
joey04
titán
válasz
madgie #24893 üzenetére
ezt tekergethetik akárhogy, alapvetően nem tetszik a design a felépítése az oldalnak. a fórumot jól helyrehozták ph-n, ez a hűvösebb színösszeállítás meg kék linkek nagyon szarok voltak. ezt sikerült elvetni, erre megkapja a MA... mindegy, majd fórumozok ph alól. ott egész jó most. az oldalt meg muszáj vagyok megtűrni, mert ahogy máshol írtam, nincs hová mennem, bármilyen gagyinak tartom is az újat.
-
-
<NewL>
addikt
válasz
madgie #23331 üzenetére
hanyadik pályán jársz?
én : 4-10 (remélem van még legalább ennyi
)
nem játszottam pc-n sose ezzel,nem is tudtam ,hogy van ilyen,de ez akkora játék,nem lehet abbahagyni. vasárnap délelőtt 100%-ról majdnem csutkára lemeritettem vele a szifonomrobertkill : a telefonodon van egy olyan alkalmazás : AppStore
miután regisztráltál gépen a telefonon egyszerüen az ingyenes alkalmazásokat szeded lefele.
navigációból nincs ingyenes. ha nagyon venni akarsz rá a többség inkább a Navigont fogja ajánlani. (az Igo-t én már csak azért sem ajánlanám mert parasztok,kihagyták legutóbb a magyar térképet... ki tudja mit csinálnak a következő frissitésnél)
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Filmgyűjtés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xbox Series X|S
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest