- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
manchester85 #41218 üzenetére
jogos, abból hogy garis arra gondoltm h 4 es
-
Gicz
addikt
válasz
D@niel #41201 üzenetére
3gs ről vátoltattam, de nekem ez könnyebb volt mint neked, mert sztem a 4es kurv@jól néz ki, imádom hogy hátul is üveg, kevésbé karcolódik mint a 3gs műanyag hátlapja, baromira teccik az acél keret, retina display után ránézek haverom 3G-jére és az jut rögtön eszembe hogy hogy hihettem arra azt hogy baromi jó, mikor ehhez képest pocsék.
vissza nem váltanék 3GS re "semmi pénzért"
a hátulján van 1-2 kicsi karc, dehát leteszem asztalra meg mindenhova, eleje viszont karcmentes. sztem 10ed annyira karcolódik a hátulja mint a 3gs nek.
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
válasz
PókerFész^^ #34780 üzenetére
a szifonos csomagtól nem szart az be ha bebootol várd meg safe módba kerül, unistalld a csomagot és jólesz, vagy pedig DFU és restore, ha 3gs akkor shsh-d ha mentve van akkor 4.01 ha ninc akkor gyári 4.02 re restore
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
sziasztok, lenne 1 kérdésem olyanokhoz akik mT-ben vásároltak iphone-t
platina kárytám van, és az lenne a kérdésem hogy iphone vásárlásakor (ikon200-al venném) van e lehetőség részletekben kifizetni a telefont?
az eddigieket (nem iphone-ok) mind lehetett kamatmentes részletre venni, nemtudom hogy ennél is működik e ez
-
Gicz
addikt
míg 3Gm volt még winterboardom sem volt fent és lassú volt... szar volt h megnyomom az ipodot és 3-4 mp mire lesz vmi addig meg mivanmá gyereünkmá valami legyen. egyszerüen szar a felhasználói élmény.
3GS en is szar volt mert ha tele volt az oldal ikonnal akkor kicsit szaggatott az animáció ki be lépéskor appoknál.
ezért általában 3 sor appom volt 1 oldalon. 4.0 val gyönyörü az animácó, lehet én vagoyk a beteg de nekem ez fontos. élmény legyen használni a cuccot.
viszont a 3gs 256 RAM ja kevés a multitaszkhoz, ugyhogy legyenmár rohadt 4 és hadd mennek már be a nyomorult T mobilba elhozni 1et.
mi a p*csáért nem lehet itt kapni ha környéken mindenhol lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
a baj az h új iphone ként csináltam, és uj itunessal szal se a telón se itunesban nincs app.
namost a gameloft akcióban egy csomó játékot töltöttem le ingyen, de nem emlészem rájuk. most ha rányomok hogy purchase nem akarom megvenni ami nincs meg ingyen. értitek. szal nincs olyan h ezekket vetted meg, töltsd le őket gomb?
-
Gicz
addikt
sziasztok lenne 1 kérdésem!
újra kellett raknom a wint, és itunest meg mindent, és nemtudom hogy hol tudom egyben behozni azokat amiket már 1szer megvettem appokat.
azt hogylehet hogy töltsön le mindent amit már megvettem?
köszi
-
Gicz
addikt
minden előfizuhoz vehecc iphonet csak más áron. ikon200 ban 80 ezer ECO díjcsomagal 120.
2 évre hűséget vállalsz akkor azalatt nem emelhetik feljebb a díjakat, nem lesz olyan hogy módosítják te meg többet fizecc onnantól.
az hogy megveszed drága előfizuval olcsón és csomagot váltasz lefele olyan nincs. csomagot módosíthacc, de csak drágábbra a 2 év alatt, olcsóbbra nem.
-
Gicz
addikt
válasz
Gabesz1019 #29018 üzenetére
figy nekem van egy 3GS em fekete 16os, fullos állapot, doboz, és szeptemberben még lesz rá 6 hó gari, én amint megjelnik veszek 4g-t ugyhogy ha akkor kell írjál rám és nem kell hírdetgetnem.
-
Gicz
addikt
egyébként nem tudjátok (vagy cska nálam van így) hogy itunes lassan nyílik meg, ha rá van dugva iphone és rákattintok ituneson belül rá akkor van hogy 5-10 másodperc is eltelik mire átvált rá meg ilyesmik. Macen nempróbáltam de winen miért ilyen szar az itunes?
-
Gicz
addikt
arra gondolok h vannak a zenéim az összes, meg van azon belül egy olyan mappa ahol az van h "iphone zene"
ott még1szer megvannak amiket felmásolok, így amikor ujratelepítem a wint pl, akkor nem kell ujra kiválogatni listába hogy meliyekk menjenek, hanem egyszerűen csak azt a mappát "add-olom" a zenéken belül h "iphone zene", nem a teljes zene gyűjteményt, mert akkor azon belül még válogatni kéne hogy mi kerüljön fel.
nekem így műkszik ez. azmeg h duplán foglalja a helyet hát nem igazán zavar aza 6-7 GB plusszban, megkímél egy csomó kattogtatástól.
mert amugymeg win media playerrel hallgatok zenét, a win7 es media player nagyon bejön, és gyrsabban nyitja meg a gép mint itunest, és gyorsabban is működik.
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
a zenés részre vonatkozik, tehát ha ott megkérdezi akkor csak a zenéidet és videóidat fogja letörölni, ezeket újra fel kell rá tenned.
nekem pl van 1 olyna mappám hogy zene iphone, abba csak olyanok vannak amiket fel akarok rá tenni, tehát egyszerűen oda másolom be ha vmit fel akarok syncelni. 1 szer össze kell válogatni és rendszerezni a zenéidet, és onnantól nagyon jól használható az itunes.
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28923 üzenetére
google be birod hogy ihonefirmwre dwnlad. 1oldal aibjö, mgkeresd iphone 3g/ ameliyket e akarodtölteni, 3.1.2-t próbáld meg,
letöltöd, aztán DFU mód, itunesban shift-tet lenyomvakattintasz a restore gombra, betallózod ahova letöltötted azán OK
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28921 üzenetére
próbálj meg régebbit felrakni, vagy customot hátha azzal megy
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28918 üzenetére
megjelenik a jel??
akkor az recovery nem DFU mód
DFU mód:
teló rá van dugva a gépre, kikapcsolod.(nem kikapcsolás után dugod rá.)
egyszerre nyomod mind2-t, pontosan 10 másodpercig aztán felengeded 10 sec utána power, és akkor ujabb 10 sec mulva kb hallanod kell a windowsnak azt a hangját hogy csatlakoztattál vmit, itunes bejön, hogy detected in restore mode vagy DFU nemtom melyiket írja nem emlékszek.
és eközben a telefon kijelzöje tök sötét
se alma se itunes se kis töltő jelecske
ki van kapcsolva a kijelző magyarán.[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28915 üzenetére
recovery módban is próbáltad?
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28913 üzenetére
akkor újabb restore. hátha.
esetleg próbálj meg 3.1.2-t feltenni
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28911 üzenetére
gyári mérő 3g ben nincs elfelejtettem!!! elnézést.
azt tudom hogy ha custom firmware van rajta, és erstore után backupolsz meghülyülhet az akksi visszajelzés.
custom firmware után mindenképpen "set up as new iPhone" kell. nekem is meghülyült tőle.
alig akart ujraindulni? nem használsz véletlenül VM tuning csomagot? azoknál szokott ez lenni.
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28909 üzenetére
akkor nemtudom ez a hiba áltlában 3gs 3.1.2 nél van. és 3.1.3 ban javították. jb nélkül is csinálja? a gyári százalék mérő is csinálja?
-
Gicz
addikt
-
Gicz
addikt
válasz
bth_dave #28904 üzenetére
a képernyő elsötétüléséhez semmi köze a G szenzornak. csak a közelség érzékelőnek. a hangszóró melett van balra. hívj fel vkit hogy aktivvá váljon, és a egy sötét sobában ha videokamerával vagy digit fényképezővel, esetleg másik telefonnal megnézed, egy kis infra lednek kell villognia, de csak a képernyőn fog láccódni, szabad szemmel nem. tedd oda az ujjad majd vedd el és nézd meg villog e még.
-
Gicz
addikt
válasz
balazs0102 #28785 üzenetére
kipróbáltam, az h ird át a fájlt az hülyeség, csak profilokat tartalmaz nem órajeleket, annyit érsz el vele hogy amikor a proci levenné a 600 mhz es órajelet akkor nemfogja levenni, a fogyasztásod több lesz, kevesebbet bir az akksid. enyi.
a 2. a terminalos írás az 1.x firmware és csak iphone 2g nél műkszik.
ujabb firmware és telónál beirod és kiirjah nincs jogod állítani. ezzel maga Chronicdev is foglalkozott, de nem talált rá megoldást, az apple valahova a kernel mélyére tette a lockot.
ugyhogy ez a 2 nem műkszik az tuti.
az elsővel megnéztem ph adott fórumoldalát a fájl átnevezése előtt és után pontosan ugyanannyi másodperc alatt töltötte be a 3gs
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
szerintem a felbontás az egységnyi területre eső képpont...
hiszen egy képnek nem külön van szélessége meg magassága.
duplázódott a sorok és az oszlopok száma, ergo a felbontás 4 szeres. média szakra jársz a blogod alapján sztem ennek egyértelműnek kéne lennie.
ha leméretezed az 50%-ára az hibásan alakult ki úgy, mindenki ugy veszi természetesnek, pedig akkor negyedelted, nem felezted.
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28297 üzenetére
szivargyújtó usb töltőröl. kb 2 ezer forint
-
Gicz
addikt
egyébként 3gs en mindengy de 3g-n és 2g-n inkább a navigont ajánlom, az csak harmad annyi ramot eszik (~25-30MB) mint iGo
(meg nekem az szimpatikusabb is, az igo ezzel a sok szines cuccal olyna mintha gyerekjáték lenne. a navigon nekem profibbnak tűnik. de ez csak magánvélemény.)[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28294 üzenetére
de a nokiába van akksi, amivel megy minimum 10 órát, és nem hiszem h 10 óránál többet navigálnál egy huzamba. estére meg beviszed, szabványos nokia töltö és 2 óra alatt feltöltöd
mint egy telefont.vagy szivargyujtó elosztó. kapsz saturnban, media marktban, de még tescoban is.
én egyébként akksiról használoma copilot is ugyanolyan jó. a lényeg h sifstar III legyen benne ne vmi régebbi.
elvileg z összes bluetoothos műkszik a progival de itt egy kipróbált lista:http://www.roqy-bluetooth.net/hardware.html
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
sztem tedd a tv mellé hogy halljad h tuti nem kommunikál e feleslegesen a hálózaton!
kikapcsoltam a mail frissítést a notificationst meg midnent mégis lemerítette mgaát és az asztalom a tv mellett van ugyhogy hallottam h mindig duruzsolt vmit a toronnyal.
aztán sbsettingshez letöltöttem az adatforgalmi kapcsolót. ha szkségemvan mobilnetre előbb benyomom azt, azóta meg kikapcsolva tartom az adatforgalmat. mostmár nem merül
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28287 üzenetére
én egy nokia ld3w-t vettem, használtan kapsz kb 5 ezerért itt ph-n is.
tehát veszel egy gps-t 5 ezerért és megveszed a roqy bluetootht 1500 ért, vagy meghackeled, plusz 1 tartó 3 ezerért és akkoris megvagy 10 ből.és ennyiért megkapod egy dedikált navi teljesítményét!!! általában házak között 5-6 műholdat vesz 70-80% jellel "országúton" pedig van hogy 9-10- et 90-95% jellel.
kézben tartva megnéztem koordinátákat, azt is jelzi hogy 3-at arrébb léptem. kb 2 métert.
ebben beépített akksi van, amivel megy 10-12 órát vagy szivargyújtóra dughatod, gyári nokia akksi van benne. tehát még az is cserélhető ha kipurcan.
+ ha felteszed a backgroundert, és futtatod a háttérben is a navit, akkor pedig tel hívás után egyből vissza tudsz lépni a progiba anélkül h be kéne tölteni megint stb.
teljesen jól használható. nagyon megérte nekem!
(mondjuk az hozzátartozik az igazsághoz h nekem nem fér bele 15 méter késés sem mert utcanevekkel hadilábon állok, azt tudom h hol lakom, hol laktam meg hogy hova járok egyetemre. vmiért nem bírom megjegyezni őket.)
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
igazából a gond nema beépített gps-el van.
ahhoz tudnám hasonlítani hogy rádiózol a kocsidban. midnenhol szépen szól... letekered az antennát a tetőről, csomagtartórol vagy ahol éppen van. megmarad a kis pöcök. szbadtéren még mindig jó. de magas házak között szűk utcákban bizony csak sistergés lesz.
ez a baj az iphone gps vevőjével.
a tomtom sem véletlenül adott ki beépített teljes értékű vevővel kiegészítewtt autós tartót hozzá.
-
Gicz
addikt
válasz
Csabee. #28272 üzenetére
persze h elégedett. győrújbaráton lakom, kb 5ezres létszámú falu, és győrben mászkálok még.
itt használható a beépített.de mikor pesten voltam ismeretlen környéken ott nem jó ha 5-10 másodpercel később mondja meg h itt kellett volna lefordulnom.
nem mondom h nem használható ami benne van de ha van hozzá egy külső, teljes értékű( értem ezalatt h normális méretű antennája van nem cska kisujjköröm méretű mint iphone ban)
akkor sokkal megbízhatóbb lesz az egész.az iphoneom baltonra menet az országúton sehol egy bárányfelhő, nyílt terep, kb 90-100 as tempónál a 2 óra alatt 5 ször vesztett jelet. teljesen nyílt rálátással az égre.
ígymeg pest szűk utcáin házak között is használható, ahol a beépített csak rajzol egy jó nagy kört hogy valahol itt lehecc.
-
Gicz
addikt
válasz
slayerenkala #28253 üzenetére
ez nem csak a tieddel van, hanem mindegyikkel.
az egész iphoneba levő gps csak arra jó h megmondja h kb hol vagy. nincs benne normális vevő, normális antenna.
vettem hozzá egy külső gps-t 9 ezer forintért, amiben sirfStar III-as vevő van, mint az összes kapható normális naviban, bluetoothon csatlakoztatom a telóhoz roqyBT progival, és tökéletes pontosságod van mint ha külön gps-t vettél volna.
így tökéletes.
-
Gicz
addikt
persze h lehet. eco díjcsomagom van, alapból van benne " net " 250KB havonta ingyen aztán 10KBként 10FT. így behivod 2 szer a prhardvert aztán már tul is lépted. onnantól fizecc.
volt már h azt hittem wifin vagyok de még nem ment fel rá és 3g-n néztem meg pár oldalt, 6 ezres net számla lett 3 perc böngészésből.
azóta van mellé relaxnet, 3gb os csomag.
addig csak wifin használtam az iphonet, de mióta van a relaxnet ugy érzem h 3g net előfizu nélkül nem iphone az iphone.
-
Gicz
addikt
válasz
chubii #28238 üzenetére
figy külföldi vagy hazai?
ha külföldni akkor 3.1.2 van rajta vagy custom 3.1.3
ha 3.1.2 akkor régi ibootos és custom 3.1.3 at tudsz rá feltenni, amivel az aktiválás és a jb és a függetlenítés megoldott.
ha külföldni és új bootos, akkor cska meg kell várnod a 4.0 megjelenését (kb 1 hét) és lesz rá függetlenítés és jb. valsz hacktivation is.
ebben a 2 esetben mivel külföldi nem tiltható, enyni előnye van.
ha T-s, akkor irass alá akitől veszed egy ingó vásárlási szerződést, sorozatszámmal, a telefon IMEI számával szem. ig számokkal, lakcím stb, hogy vállalja hogy amennyiben letiltják a telefont a teljes vételára visszafizeti.
ha t-s de semmilyen papírt nem hajlandó aláírni akkor ne vedd meg 90% hogy le fogják tiltani 1-2 hónapon belül.
-
Gicz
addikt
válasz
norbest #28209 üzenetére
ez hol nagykéűsködés? kérdeztél, válaszolt rá vki h oylan mint ha kiégett villanykörtét próbálnál meggyógyitani-programot keresel. mellé álltam. mire te azt mondtad mire nagyképűsködök.
mondtad h előbb guglizzak. gugliztam találtam az oldalt amit belinkeltem, amit ha előbb TE gugliztál volna felesleges lett volna a kérdés. szóval te sem gugliztál utána.
azonkívül ez tényleg olyan mintha villanykörte meggyógyító progit keresnél. kipróbáltad a linkem?
azt a színvillogtatósat. ha az nmem segített akkor kijelzőcsere. -
Gicz
addikt
válasz
t.rudolf #28195 üzenetére
hát aki hardver hibát szoftverrel akar orvosolni az gondolkodjon el előbb mit kérdezett...
ha guglizol ezt találod
http://www.ebaspace.com/iphone-app/#_home
megnyitod iphonon, és reapirra kattintasz akkor villogtatja a színeket. de ettől egy rossz képpnt nemvalószinű h megjavul.
ugyhogy ha te gugliztál volna mielőtt kérdezel, fel sem kellett volna tenni a kérdést.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gicz
addikt
válasz
spyduck #28127 üzenetére
1 évig volt 3g-m utána a 3gs nem tünt sokkal gyorsabbnak, dehát a jót könnyű megszokni. mostmár gs em van december óta, multkor hozzámkerült haverom 3g je, h jalbreakeljem stb, és azon gondolkodtam h én ezt eddig hogyan birtam használni? iszonyat lassú. mire betült a cydia, gs en 30 sec azon meg vagy 5 perc.
csak gst vennék illetve 4g-t
-
-
Gicz
addikt
válasz
bendikeee11 #26959 üzenetére
ipodon futnak a tört apok és itunes nem ir hibát miközben felrakja őket akkor igen.
de egyszerűbb ha hozzáadod a cydia.hackulo.us-t abból letöltöd az installous progit, felteszi a legujabb Appsync cracket, nem kell free app sem, és abbol a progibol aztán itunes nélkül közvetlenül lehet feltenni a progikat, van beépített keresője, apptrackr.org.
-
Gicz
addikt
válasz
kersakdaved #26274 üzenetére
eredeti windowsodvan? midnen progid eredeti? lett kár a gépedben?
a jb csak szoftveres. nem csinál kárt.
-
Gicz
addikt
válasz
kersakdaved #26256 üzenetére
amiket letöltöttél azok ott vannak itunes ban ha szinkrnnizáltad, ha nem akkor meg letöltöd megint.
a beállításokat ujra kell mjad igen.(email fiók, csengőhang meg ilyesmiket)
-
Gicz
addikt
válasz
kersakdaved #26254 üzenetére
ha új iphone ként csinálod akkor tökmind1
a képeket érdemes lementened amiket fotóztál ha fontosak. a contacts okat gondolom ugyis géppel szinkronizálod.más nincs ami fontos.
-
Gicz
addikt
válasz
kersakdaved #26251 üzenetére
hátezt akkor nemtom. mivel 5 napos csak, valsz 3.1.3 van rajta, szóval én a helyebe tolnékl egy restoret, és utána nem azt válaszd h backupolja, hanem h "set up as a new iphone"
akkor meg kell javulnia
-
Gicz
addikt
hát 2g ugye, szal már régóta használatban van, nem mondom h a köv 1 évben elromlik miatta érted, de most ha megnézed az iphone flash e akkor iródik, ha számokat töltesz rá itunesból vagy progikat appstore ból, cydiából.
ehhez képest az h mindikg amikor indítasz vmit, vagy csak éppen netezel foyton használatban van. ami akárhogyis nézzük legalább 1000 szeres terhelés neki.
nekem volt egy gyári független 3g-m 8gb. miután 1 hónapig kb használtam a vm tudnigot azóta csak kb 5.re sikerült restorolnom, mindig oylat irt h error writig on 0x2342342 balblabla... space.
és vm tuning előtt ilyet nem csinált, szal betette nálam a kaput, eladtam a 3gt és azóta nem használom a VM-et.
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
mert feltette az iphone VM tunig csomagot, amit nem kellett volna.
ezzel virtuális memóriát akdsz az iphone nak olyasmi mint a lapozófájl windowsban, csakhogy a flash memóriáját nem arra tervezték h másodpercenként több 10 ezer irás olvasást csináljon mint egy RAM.
ez előbb utóbb kinyírja a flash tárolót benne.
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
sb settingsnek van olyan kapcsolója ami kikapcsolja az adatforgalmat teljesen, cydiában rákeresel h data, lesz ott olyan h data toggle, ami sbsettingsbe tesz egy kapcsolót amivel kilőheted, meg lesz egy data blocker, azis kikapcsol elvileg mindent.
azért írom h elvileg mert sosem próbáltam mert használom a netet, de valsz műkszik különben nem lenne ott
-
Gicz
addikt
válasz
rolcsibácsi #26238 üzenetére
ha vmi fentvan és jlen pillanatban nem fut, akkor csak a springboardon levő ikonja meg ahooz tartozó cuccok pl h honann indítsa ilyesmi foglal csak nagyn minimális (pár KB) RAM ot.
ha futtatsz vmit akkor töltődik be a ramba.
ugyanoda töldődik be a cydiás és nem cydiás app is, pl wififofum, de zseblámpa progi az kicsit más, mert pl az appstore ban található zseblámpa progiknak ugye nem engedi az apple h a háttérfényt állítsaák, míg a cydiások hozzáférhetnek a rendszerhez ha akarnak, hiszen ugye nem az app store on keresztül jönnek. ettől függetlenül a cydiás lámpa annyival fogyaszt többet többet h feljebbtekeri a háttérfényt. de ez ugye logikus, nem is értem h iylet mért nem engedélyeznek az app store ban....
gyorsítani inkább a daemon írtással lehet. szifonon van róla cikk, az télleg felszabadít kb 10MB ramot, ami 3G nél teljes ramot nézve 8%, működés közbeni szabad mem-et nézva ami alaból olyan 55MB már 15-20 % (igy lesze jó esetben 70MB szaad RAM-od) szal azmár nemrossz, plusz azok a processek nem futnak a háttérben ami által a prociról is levesz kis terhelést.
ilyen pl a logging daemonok, van pl ami az akkutöltési szokásaidat loggingolja h elküldje az apple nek. ha ezeket kilövöd, érezhetően gyorsabb lesz a kicsike. GS nél annyira nem számít, az amugyis piszokgyors ha nincs szét winterbordozva meg nincs fent 12312 springboard manipuláló progi.
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
a hacktivated telóknál van ilyen probléma köztudottan, bár ott igazából nem gyors merülés van hanem rossz kijelzés. nekemis külföldni a telóm, hacktiválva van custom 3.1.3 al, és van h előbb letettem 80% on 1 óra készenlét után megnézem és 70% on van, de olyankor csak 1 respring, és megjavul. ezt általában heti 1 alkalpommal játsza el ugyhogy nem igazán zavaró.
-
Gicz
addikt
válasz
kersakdaved #26234 üzenetére
nem normális.
vmi fut a háttérben aminek nemkéne. jb zett?
mik vannak rajta cydiiából?a teló a jelzett 300 órás készenlétet figyelembe véve 3 óránként merülhet 1%-ot. de ez ugye marketing szal olyan 2-2és fél óránként merülhet 1 %ot készenlétben.
wifi netezésnél ez kb 5 percenként 1 %, 3 g nél 3 percenként 1 százalékot jelent.
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
Karika az gprs kapcsolat, legrégebbi.
E betű az edge, asszem 128 kb/ secet tud
3g az ertelem szeruen 3g kapcsolat, 7 megabites kb.
Iphone 2gn vagy karika vagy e betu lehet mert ugye az 3g-t nem tud.
Ha nem hasznalsz mobil internetet akkor tokmind1 mi van ott, beszélgetént nem erinti csak az adatforgalmat.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Max
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...