Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
Enjoy
addikt
Azzal viszont számolj, hogy ha navinak használnád az iPhone-t, akkor ki kell csengetned még 25-30e Ft-ot TomTom Car Kit-re, anélkül nem sokat ér az iPhone navija.
Korábban samsung I900 Omniám volt, annak 10x jobb volt a GPS vevője, nyugodt szívvel elnavigáltam vele Horvátországba. -
geri|
aktív tag
2-azt tudom ajánlani, amit én is tettem. bemenni vmi olyan boltba ahol van egy kis ismerettséged, vagy csak szépen mosolyogsz
és megkéred hogy tegyenek el egyet neked.
Én nem kelek holnap reggel meg ilyenek, mert beballagtam az összes fehérvári t-be és a 3iknál szerencsésen elértem hogy 22-re tegyenek el egy fehéret nekem. Szeptemberre is talán megoldható.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest