Aktív témák
-
zack
nagyúr
Az elsők között én is beszereztem az ingyeneset, akkor még jónak tünt, de nekem már nem jön be annyira hogy megvegyem. Szvsz. ma le is törlöm, mert végigtoltam az ingyenes verziót.
Talán azért lehet a változás nálam, mert azóta találtam egész csomó jobb játékot, ami oda-vissza pofánveri. -
oviktor
tag
Nem, lehet több exchange fiók is.
Nekem is úgy van (céges + gmail a contact-ok miatt) de sajna nekem a gmail exchange fiókomban nem jó a karakterkódolás mail-ek esetén. Ékezetes betűk helyett krix-krax-ok vannak csak.
Sima gmail beállítással működik jól csak push nincs.
Nektek van ilyen problémátok ha a gmail-t exchangeként használjátok? -
Elnézted, be kell írnod irányítószámot, majd az országot, ráklikkelni a "calculate" gombra, és kiválaszthatod. Az alap posta díja zaggskin esetén: $5.10 (vagy egy másikat is felajánl 94 dollárért, ha gondolod
).
Nems: itranslete-t szedtem le, mikor ingyenes volt, (lehet most is az), és az tejesen jó, beírsz egy szót magyarul, kiírja angolul pl. ez is egy alternatíva. Konkrét programot mondnak majd mások, nekem csak ezzel van tapasztalatom.
samgar: annyira nem lassú,ha belefért az 5 perces szerkesztésbe, míg megtaláltad
-
zack
nagyúr
"Csak az elején kell vigyázni. Ugyanis ha az Itunes - profil üres, de a telódon van adat (névjegyek telefonszámokkal), akkor érdemes a "merge info with this Iphone"-t választani, különben ledarálja az IPhone-contact-okat, s az üreset rakja fel! Ha már van adat, akkor valóban szinkronizál: összedolgozza a kettőt, hogy ugyanaz a tartalom legyen.
Ugyanígy legelőször érdemes kivenni a pipát az "Automatikusan szinkronizál" elől.
Célszerű, ha akkor szinkronizál a Szifon, ha én akarom. Szintén első alkalommal (friss Itunes-t feltételezve), az Iphone-ra jobb egérrel kattintva először az "Export purchases"-t válasszuk. Ugyanis, ha meggondolatlanul sync-re bökünk, szintén úgy járunk, hogy ugranak a feltelepített programok."Ebből indultam ki, ezért kerestem a két beállítást, amiből az egyik már megvan, de a másik a "merge info with this Iphone" még nincs.
Aki tudja hol van kérem segítsen.
-
zack
nagyúr
Thx.
A másik beállítás nem tudod esetleg hol lehet?Mindenki:
Az sms schedule progit hagyjátok a f@szba. Ez tényleg csak értesítőt küld, és így lényegében semmi értelme. 1 forintot se ér.
Pont az lenne a lényege hogy elküldi a beállított időpontban. Bada, Symbian, WinMo alatt működött mert használtam ezt a funkciót. Sajnos most derült csak ki hogy kaki, mert nem kapta meg akinek meg kellett volna. A felbukkanó üzenetet meg kinyomtam, mert azt hittem azt írja elküldte. De egyébként úgy teszi be schedule-be hogy azt irja "send date time" és az általam megadott időpont. Ez a progi nagy lerántás ennyi pénzért.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Hát meg tudlak érteni ..én is eleve függetlent akartam volna,de ez sikerül..most momentán kómában ipadként funkiconál...kéne neki egy vagy több alkatrész+ultrahangos tisztítás is .."""""""""""""okos""""""""""""""" volt az elöző tulaj........
Utcaibolt...áá érdemes régi motoros-t keresni mert az újoncokkal sok a rossz tapasztalatom.
Amúgy lehet ,hogy jobban jártál mintha ott lettek volna időre ! Nincsenek véletlenek !Hát én egy 3gs-t választanék...figyi az aprós szekcióban van egy két ismertebb PH-s is aki hírdet ilyen telót..nézz szét..szerintem 80-90E között találsz kedvedrevalót !
-
(ÉN)közPONT
őstag
Jujj azt nem tudom ...nekem alapból 20E mondtak ....ez akkor funny ha olyan telód van mint pl nekem is ..ér vagy 40E-t XD ha ezt kifüggetleníted akkor 60ba van..azért meg veszel kissé lelakott független 3gs-t....
Off: Függetlenség mindíg zsetonba kerül ....jól gondold meg mikor válsz el az asszonytól
-
Zirowe
nagyúr
Dehogy nincs android experience!
Nekem május óta van desire-em és imádom.
Hidd el, engem jobban meggyőzött, mint az alma, és azt is vedd figyelembe, hogy sima desire-re felmegy és teljesen működőképes a desire hd romja, amiben jó sok újítás van és az egész rendszer magyarítva van.Míg az alma amit vettem még csak el sem indul szabályos használat mellett!!
(ÉN)közPONT: köszi, meg is keresem gyorsan.
-
Pedig ez van. Mindent megcsináltam rajta, gyorsítottam különböző hekk" progikkal. Olyan gyors volt,hogy jajjaj, nem volt panasz, viszont amikor beakadt, akkor elgondolkozott rendesen. Csak azért nem vágtam földhöz, mert sokat buktam volna rajta. Megszoktam az egyenletes és gyors sebességet (iPhone 3GS), ígyhát ez nagyon rossz élmény volt. Az újdonság varázsa is kb. 3 napig tartott, aztán már idegesített a telefon. Még a Galaxy megvétele előtt úgy voltam, hogy ha megjön az iPhone 4, azt adom el, de nagyon hamar meggondoltam magam. Továbbra is tartom azon véleményem, hogy a Galaxy S annak jó telefon, akinek nem volt előtte iPhone-ja. Akinek volt, nagyon hamar vissza fog térni az Apple userek táborába
-
[xlt]
tag
én is hasonlókat tapasztalok. amióta frissitettem, azóta nagyon szagat a 4 - em és kezdek ideges lenni, mert nem ezért cseréltem le S -em hogy most a 4 es egy alap játéknál vagy skypeon szagasson. Nem értem ilyenkor mi értelme a frissitésnek ? Fogjam magam én ne legyen update többet vagy mi ?
-
Peti567
aktív tag
"Nem tudtok adni esetleg egy linket, ahol érthetően magyarul le van írva minden lényeges, (de legalább a legalapvetőbb dolgok), h hogyan kell kezelni az iphone-t/miket tud?"
Parancsolj:
IPhone 4 használati útmutató
Apple-IPhone 4 -
máyköl
veterán
Iszonyú lassú ez a 4.0.1.
Kezd komolyan idegesíteni!
Legjobb lenne visszarakni a 3.1.3-t, az übergyors, csak az meg viszonylag már régebbi.
Meg egyébként sem értek a szoftver cseréléshez/frissítéshez. Szerintem csak elrontanám a telót. Egy haveromnak kéne odaadnom, hogy csinálja meg, de akkor megint nem lenne pár napig iPhone.
A baj az, hogy vodás vagyok, és a 3G-m függetlenítve van. Ha visszarakom a 3.1.3 -at, független marad, vagy nem lesz gond a függetlenítéssel? 4.1-t lehet már függetleníteni, ugye? 4.1 gyorsaságra milyen a 3.1.3-hoz képest? -
Nem tudom, hogy a VMware tudja-e megfelelő sebességgel átirányítani az USB-t, ha OSX a guest. OSX hoston Windows guesttel sokszor sokféle telefont flasheltem már, azzal sose volt gond. Egyébként elvi akadálya nincsen.
De ha csak restore kell, akkor miért nem jó a Windows?
(Nem olvastam vissza.)
-
Doresz
tag
Erre szerintem is egy új playlist a legjobb megoldás, ahogy valaki az előző oldalon javasolta. Nekem is van ilyen össze-vissza számos mappám, 1-1 dal sok előadótól. Hozzáadtam őket iTunes-hoz, Recently Added résznél szépen kijelöltem az összeset, és csináltam egy új playlistet. Igaz, így tényleg vannak 1 számos albumaim, de azoknál is rendesen meg szoktam csinálni a tageket, úgyhogy nem zavar már. És így 1 helyről tudom szinkronizálni a zenéimet is.
-
tsimora
tag
Az iTunes Library-ban pedig nagyon kenyelmesen szerkesztheted az ID-ket, mert csoportosan is lehet pl. egy album ala sorolni kulonfele dalokat, boritokat adni, stb. Eleinte idegen erzes, de kesobb nagyon meghalalja a belefeccölt munkát. Pl. gyonyoru lesz a cover flow nezet
-
madgie
titán
Mondom, nekem meg nem ment. Ezért próbáltam a régebbi Recboot-ot, ott meg a libusb marhult velem egy kört. Mindegy, megvárjuk a 4.1-et, hátha... (bár én már nem hiszek abban, hogy sztívék azon dolgoznak, hogy egy két éves készülék tulajdonosa boldog legyen az új oprendszerrel, inkább arra hajtanak, hogy vegyen csak mellé/helyette egy négyes szifont)
-
Kommy
veterán
Miért lenne nagy para amikor be van regisztrál va a telefonom az Apple-nél mivel van fejlesztő accountom. Annak persze, hogy para akinek nincs beregisztrálva, mert lehet hogy letitja az apple, de attól nem kell félni, hogy papírnehezék lesz belőle.
iOS41 beta 3-ról még annyi, hogy nekem addig 4.0.1-el 8 óra alatt airplane módban 5% csökkent az akku szint, most 1%-ot sem. Sőt tegnap 40 perc alatt zenéz hallgatva 20%-ot csökkent és semmi más nem futott csak a zene (4.0.1). Meg nagyon halk volt az egész telefon a headsetben nem lehetett jóformán semmit hallani, míg a Settingsben a hangokban nem húztam feljebb a csörgés hangerejét(50%-on volt) maxra, ésmegjött a hang, sőt nem is rezgett addig.Sőt a hangerő szabájzó gombok sem mentek se a hedseten se a telefonon. Legfőképpen emiatt frissítettem 4.1. beta 3-ra. de megérte.
-
Kommy
veterán
Ha jól tudom a 3-as rendszer nem tartalmazza a hozzú nyomás gesztust ( long tap gesture) és ezért nem megy neked ez a funkció, plus egye a mailben sincs implementálva még.
Játékos: jelen pillanatban lehet, de ha kijön most egy új firmware mialött még frissítenél 4.0.1-re akkor bukod a függetlenítést.
-
Enjoy
addikt
Szia!
Régóta használom már az iFiles-t, de én az email csatolmányokat úgy szoktam iFiles-ba "varázsolni", hogy hosszan nyomva tartom az ujjamat a csatolmányon (Mail - gyári email alkalmazáson belül), ekkor felugrik az ablak, s a második lehetőség felkínálja, hogy Open in iFiles
Így bemásolja automatán az iFiles főkönyvtárába az adott fájlt.
De ha olyan fájl az email csatolmány, amit kezel a telefon (pl. az xls - legalábbis gmail esetén) akkor azt megnyitva a jobb felső sarokban is lesz egy ilyen "fülecske".Nekem most valamiért a file feltöltés (upload) funkció nem működik a Google Docs-omba..
-
rolcsibácsi
őstag
nem probaltam, de az az igazsag hogy nem is latom miert kene egy szuz gyari szoftvert resetelni ami tok tiszta. meg a telefonszamokat se tettem ra de akkor is lassu. egyebkent mar vannak videok is 3.1.3 es 4.0 osszehasonlitasra, sajnos majdnem mindenben lassabb.
pedig enis nagyon vartam, megha semmi ujitast nem is hozott volna egy JB-s telora.
ja de egyetlen jo dolgot eszrevettem benne az pedig az hogy a youtube videok mar foroghatnak minden iranyba.. ezenkivul egy nagy nulla..
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest