- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Nagyon sok program ingyenesen indult, vagy volt már ingyenes.
Pl a Civilization Revolution első két nap ingyenes volt, nekem úgy is van meg. A játékok amúgy (főleg az ismeretlenek) így indulnak (a luxor sem ismeretlen, az is ingyen volt); ezen kívül a 1Password most 12 eurós program, mikor megjelent az is ingyen volt pár napig. A Soundhound, ami anno Midomi néven jelent meg, szintén ingyenes volt, most meg már van belőle light verzió ingyen... -
Félreértetted, nem sértődtem be, csak leírtam. Nem is az őstag rangomat emeltem ki, nem szeretek ezzel kérkedni, nem jelent semmit szerintem, kinek mi van, a mögötte lévő ember a fontos.
Na, hogy ON is legyek, találtam a LuckyLabs-on kívül egy másik oldalmatricás gyártót is, ha valakit érdekel: iColor Wrap
Felhelyezés: [link]
Egy szettben 2 db van, 8.95 dollár, és ingyenes a posta. Most rendeltem, és tényleg nem kellett fizetnem a szállításért. Ha megérkezik, majd írok róla, le is fényképezem. -
-
madgie
titán
3.1.3-mal nekem jó volt anno. Sajnos nem jött össze a downgrade, a Recboot-hoz kért egy libusb nevű cuccot, az meg úgy összehányta a 64 bites Windows-t, hogy azt hittem, újra kell rakni az egész rendszert. Aztán kiderült persze, hogy "csak" az összes USB portot barmolta el, de annyira ,hogy csökkentett módban sem működött sem az egér, sem a bill. Szerencsére találtam otthon egy régi PS2 átalakítót, így életre keltettem az egeret és levakartam ezt a libusb-s sz*rt
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest