- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
Coyote2000 #46535 üzenetére
Az iPhone irányába nincs előnye.
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
Coyote2000 #45933 üzenetére
Nekem olyan tartó kellene, amit nemcsak a szélvédőre lehet tenni, hanem a szellőzőre is (vagy csak oda). Sokkal elegánsabb.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Coyote2000 #45934 üzenetére
-
samgar
őstag
válasz
Coyote2000 #45934 üzenetére
De jelzi
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Coyote2000 #45928 üzenetére
nekem i4 akkor szokott forro lenni ha 3g-n keresztul tv-t nezek es kozben a tolton van. akkor eleg forro, de mukodik, semmi baja nem lesz, odaig sem fajult el a dolog hogy kiirja hogy temperature gond van.. de ha lenne akkor leallitana magat ugyh en nem feltem a melegedestol..
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
Coyote2000 #45928 üzenetére
Már lassan azon gondolkodom, hogy megveszem, mert soha nem fog kijönni a Vodafone Igo-ja. A célom, hogy az iPhone-t használjam navira, nem akarok külön GPS készüléket venni, de nagyon gáz ez a melegedés? Ez eddig nem került szóba, vagy legalábbis nem olvastam róla.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Coyote2000 #45922 üzenetére
sztem lecseréli az újra
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Coyote2000 #45916 üzenetére
sztem nem lesz jobb egy progival sem, max a hang, de SGShez képest azért már nem egy mai darab a 3gs, i4-et próbáld buliban, nem fog kelleni semmien progi hozzá
prestige
és a hangfal előtt álltam ahol a tüdőmben éreztem a basszust, csak kipróbáltam de sztem ennél sokkal jobbat egy videókamerával se kapsz hangban..
ezis ott -
zack
nagyúr
válasz
Coyote2000 #45914 üzenetére
"míg más okostelefonok egyértelműen jobban kezelik a problémát"
Galaxy S rossz példa volt. Lehet hogy az ilyen-olyan főzött ROM-okkkal már nem csinálja, de nagyon sokáig elég gyatra volt a 720p felvétele. Konkrétan a mikroakadásokról beszélek, ami a ma olvasott Desire HD tesztjében is előjött problémaként. A Samsung Wave 720p rögzítése pedig random leállt 1-2 perc környékén. Nem globális hiba volt, de nálam előjött, és nem volt rá megoldás, pedig minden femerülő lehetőséget kiaknáztam.
Tehát az hogy a többivel nincs gond, nem igaz, max. nem tudsz róla.
Gőzöm sincs melyik iPhone-od van, de nekem i4-el nincs ilyen gondom. -
manchester85
veterán
válasz
Coyote2000 #45615 üzenetére
Istenem, de szeretem a fölösleges és értelmetlen vitákat. Szerinted ez vélemény kérdése, hogy van-e? iPhone 3GS
-
Ghosti
aktív tag
válasz
Coyote2000 #38557 üzenetére
Upp neki, ha így lenne.
-
válasz
Coyote2000 #38540 üzenetére
Persze, mert mindenki ezt modogatta, de nem így van...
Mindegy, majd írj kérlek, mi volt a Starkingnál, érdekel, és gondolom másokat is itt! -
válasz
Coyote2000 #38537 üzenetére
Nemfogják, csak az iPhone 4-re van világgarancia (az is korlátozott, itthon azt szervizeli az Apple, ami az EU-ben lett véve), a többire ott van garancia, ahol vetted (abban az országban).
Persze, egy próbát megér, hogy bevidd a Starking-ba, "hátha" alapon. -
Kommy
veterán
válasz
Coyote2000 #38537 üzenetére
StarKing-be vidd be, ott foglalkoznak minden telefonnal. Tapasztalatom nincs mostanában volt cikk, csak annyi a léyneg hogy az Apple weboldalán írja hogy él a garancia.
-
a000
őstag
válasz
Coyote2000 #33460 üzenetére
Hong Kongnál azért közelebbről is lehet venni gyári fügetlent.
-
Csapi007
veterán
válasz
Coyote2000 #32722 üzenetére
Ez lehet a probléma. Mivel az üzeneteknél jön elő a dolog gondolom ellenőrizni akarná az MMS beállításokat vagy ilyeneket. Írj be oda is valami kamut.
Dupla-home megnyitod a phone alkalmazást és ott az össze kedvenced. Egy kattintással több, szerintem túlélhető.hahajdu: Ha fejlesztő lennél és a várt mondjuk bevételnek csak a 10%-át kapnád meg szerintem máshogy gondolkoznál. Észre kéne venni hogy más emberek is vannak rajtad kívül.
-
Csapi007
veterán
válasz
Coyote2000 #32595 üzenetére
MMS APN-jét is kiszedted?
-
Csapi007
veterán
válasz
Coyote2000 #32587 üzenetére
Hy
A kis kör ahogy már írták GPRS-t jelent, Vodánál tuti nem fogsz E-t látni mert náluk csak 3G van.
Azért írja ki mert netre akar menni de ugye nem tud. JB-vel rengeteg lehetőség van letiltani, SBS-ből vagy FakeAPN-el. -
Kommy
veterán
válasz
Az a kis o betű a gprs kapcsolatot jelöli, ha jó tudom azt nem is lehet eltüntetni.
-
KennyONE
aktív tag
válasz
Érdekes.Nekem azt a kört csak akkor szokta kiadni ha nincs térerő,de neked látszólag volt...Nekem is adta már ki ugyanezt jailbreak után de csak egyszer.
-
Enjoy
addikt
válasz
Coyote2000 #28444 üzenetére
Igen, nyugodtan ráeresztheted.
Nekem is ez a Modem Firmware száma. -
spedyboy
senior tag
válasz
Coyote2000 #26647 üzenetére
roszul tudod!
az iphoneodnak ill minden mobileinternetes eszköznek a szolgáltató kidob egy ip cimet amin át tud csatlakozni az internethez!
nahmásmot ez a program ezt irja át egy kamu cimmé!
tehát az iphoneod azt hiszi kapott egy ip-t ami jó de valójában nem az!
és az apn-t is átirja a program! -
Ceko
senior tag
válasz
Coyote2000 #26618 üzenetére
A legbiztosabb az, ha felhívod az ügyfélszolgálatot és kikapcsoltatsz mindenféle net hozzáférést.Vagy pedig a telóba átírod az APN-t valami "fake" címre. Beállítások--> Általános-->Hálozat. Amúgy ez utóbbi nekem az osztrák T-Mobile-nál nem segít.
-
spedyboy
senior tag
válasz
Coyote2000 #26618 üzenetére
szia!
cydiábol rakd fel az sbsetingest és annak van olyan pluginja hogy fakedata
és az beálit a telodnak egy kamu ip-t és tuti h nem megy netre! -
Syl
nagyúr
válasz
Coyote2000 #24946 üzenetére
Sőt. Előfizetés, díjcsomag, készülék.
-
Syl
nagyúr
válasz
Coyote2000 #24939 üzenetére
Nem nekem címezted a kérdést, de azért belekotyognék
A kötbért a készülékre vállalt 2 év hűség felmondása miatt kérik, nem az előfizetésért! -
válasz
Coyote2000 #24918 üzenetére
Ezt nem teljesen értem, de sajnos a számod csak akkor fogják odaadni ha lejárt a hűségidőd, vagy felbontod a szerződést és kifizeted az erre vonatkozó kötbért
-
manchester85
veterán
válasz
Coyote2000 #24921 üzenetére
Ha jól értelmezem a szavaidat, a 66 ezer az a részlet, nem a havidíj. Az előfizetéses hűségnek nem csak az a lényege, hogy ami a csomag havidíja, az ki legyen fizetve, hanem, hogy x időn át az ő ügyfelük légy. Értsd: ha a havidíjad tegyük fel 2 ezer forint, és erre van 12 hónap hűség, akkor 24 ezret minimum ki fogsz nekik fizetni. Na de ez nem azt jelenti, hogy ennek az összegnek a kifizetésével egálban vagytok, hisz abból kifolyólag, hogy használod a szolgáltatásukat, ez az összeg nagyobb is lehet. Ha szerződést bontasz, akkor ettől a lehetőségtől megfosztod őket, ezért kell kötbért fizetned.
-
manchester85
veterán
válasz
Coyote2000 #24918 üzenetére
Kérdés, megér-e neked ez az egész annyit, hogy folyton azt kelljen majd nézned, mikor frissíthetsz.
Most bosszúból kiszúrsz még külön magaddal? 1 vagy két napja azt mondtad még, hogy 10 ezret bőven megér, most attól, hogy haragszol rájuk, ez még ugyanannyi marad.
"Az internetes stb. koltsegek meg majd a Vodánál landolnak."
Hát, ismerve a voda hálózatát, és a nem létező edge-et, nem vagyok meggyőződve róla, ezzel nem magaddal szúrsz ki.
-
manchester85
veterán
válasz
Coyote2000 #24911 üzenetére
És ha te nem fizeted tovább azt a fennmaradó előfizetést, eldobod a 2 év hűségre szóló sim kártyát, miután függetlenítették az iPhone-t, akkor mivan? Szerintem egy független telefont nem tilthatnak le, és így eléggé logikusnak tűnik részükről a dolog.
-
Syl
nagyúr
válasz
Azt azért vedd figyelembe, hogy nem egy szerződést vállaltál(vállaltunk). Van egy a készülékre, van egy az előfizetésre és van egy a díjcsomagra. Tőled értelem szerűen a készülékre vállalt 2 éves szerződés felbontásáért várnak el kötbért.
Ha az előfizetést nem akarod megszüntetni, akkor a legegyszerűbb és legolcsóbb az lenne ha nekiesnél a JB bicskával és magad nyitnád ki
-
válasz
Gondolom csak egyszerre lehet felmondani a kettőt. Nekem sem engedték hogy 2 évre előre kifizessem egy összegben a mobilnetem. Pedig szerződéskötéskor mondtam, hogy most kiperkálom előre mert nekem így kényelmesebb erre jött a duma hogy azt nem lehet ..
A szerződésbe bezzeg beleírták, ha idő előtt felmondom akkor 30k a kötbér.
-
Syl
nagyúr
válasz
Coyote2000 #24901 üzenetére
Az a kötbér nem hogy a szerződés idő előtti felmondásáért van?
A 6 hónap x 11 ezer az mi? Készülék részlet? -
tikshow
addikt
válasz
de akkor csak a maradék részletet kell fizetned + a kötbért, nem pedig a maradék részlet + kötbér + havidíj, legalábbis én is így értelmezem a levelet, és ez a korrekt inkább
-
válasz
A kötbérnek a szerződésedben szerepelnie kell. 60 és 90K között mozog.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Coyote2000 #24894 üzenetére
Pedig én eddig mindig safariból desktop módban nyitottam meg a youtubeot. És a hugom telóján is. Be is voltam jelentkezve, meg vagyok is a youtubeon. Szerintem valamit csinált a youtube és azért nem érhető el már úgy. De ha közvetlenül a youtube ikonra kattintok szó nélkül megy minden.
Úgy csinál mint amikor egy oldalon flash player kellene doboz plusz kérdőjel benne..
Nah mindegy. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Coyote2000 #24841 üzenetére
De akkor délután hogyhogy ment?
Meg kb december 5 óta amióta megvan. -
válasz
Coyote2000 #24825 üzenetére
Vállalható egy havi 16k -s csomag mellé 150k függetlenítésre?
-
válasz
Coyote2000 #24813 üzenetére
Igen, csak előtte ki kell fizetned a telefon teljes árát a szolgáltató felé. Magyarul ha megveszed a telefont 10ért akkor a maradék +10k. Egyből nem olyan "olcsó".
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Coyote2000 #24813 üzenetére
No comment, ennyi....
-
válasz
Coyote2000 #24694 üzenetére
Nem veri át.
Ulkesh: Tisztában vagyok vele, de van előzménye miért kérdezte és ezért válaszoltam így. Tehát JELENLEG SEMMIVEL NEM LEHET függetleníteni.
-
válasz
Coyote2000 #24688 üzenetére
Az ùj baseband-et még nem lehet függetleníteni!
-
D@niel
addikt
válasz
Coyote2000 #24638 üzenetére
Ha belegondolsz, meg lehet érteni a T-t is. Sok visszaélés volt az iPhone-al kapcsolatban.
-
válasz
Coyote2000 #24558 üzenetére
#24557: Még nem elérhető, tehát nincs.
A 3.1.3-al a baseband is frissült arra pedig nincs unlock.
-
válasz
Coyote2000 #24550 üzenetére
Még nincs. Legujabb basebandre pedig nem létezik még függetlenítés.
-
Coyote2000
őstag
válasz
Coyote2000 #24549 üzenetére
kérdezhetném úgy is, hogy létezik-e untethered jailbreak a 3.1.3 SW-re, ha a telcsimet 2009 szeptembere után gyártották?
-
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #23811 üzenetére
Én amikor elkezdtem megtölteni a 8 gigát, akárhogy pakoltam rá, 4 gigát sem értem el... Aztán ma már ott tartok, hogy 7 giga foglalt, és erősen szelektálok. Most olyan 10-11GB lenne az optimális, kis ráhagyással, hogy kényelmes legyen, 12GB kéne. szóval félúton vagyok a 8 és 16GB modell között!
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Coyote2000 #22198 üzenetére
jah, most így elsőre mindent törölt
-
manchester85
veterán
válasz
Coyote2000 #22097 üzenetére
Múltkor még nem azt mondtad, hogy kártyásan vetted? Ha jól emlékszem, pont ezen vitáztunk, hogy neked mennyivel jobban megérte, mintha hűséggel vetted volna...
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Coyote2000 #22099 üzenetére
20k-ért hivatalosan függetlenítik, és a gari is megmarad. Csak olyan Tébe kell bevinned, ahol nem húszéves ügyintéző szöszik vannak, hanem olyan aki tud is erről valamit.
-
spedyboy
senior tag
válasz
Coyote2000 #22093 üzenetére
a legolcsób és leg könyeb megoldás az az
amiröl itt nem szabad beszélni..
remélem érthetö volt a célzás!de ahogy nézem az aláírásodat
nem valoszinü hogy ez lesz neked a jó!
-
C^^
őstag
válasz
Coyote2000 #22093 üzenetére
A T 20k-ért függetlenít, amennyiben nincs hűséged hátra. Ha van, akkor úgy tudom, hogy egy összegben ki kell fizetned a hátralévő havidíjakat.
-
a000
őstag
válasz
Coyote2000 #18151 üzenetére
szerintem van flash a mac-eken
-
C^^
őstag
válasz
Coyote2000 #18131 üzenetére
"Amugy azt tudja valaki hogy 3gsben hol van a mikrofon?"
Ugyan ott, mint a többin. A jobboldali "hangszóró" a mikrofon.
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
Coyote2000 #18116 üzenetére
Videa simán megy.....
-
szaba19
tag
válasz
Coyote2000 #18049 üzenetére
Te Győri vagy Coyote?
-
macikos
addikt
válasz
Coyote2000 #17977 üzenetére
PowerPointot ha e-mailben kapsz is meg tudsz nézni, még böngészőben is. Ha meg program kell rá, akkor AirSharingtől kezdve az összes fájlkezelő kezeli pdf-el, doc, xls-el együtt.
-
Coyote2000
őstag
válasz
Coyote2000 #17955 üzenetére
17955re valaki tud megoldást?
-
samgar
őstag
válasz
Coyote2000 #17893 üzenetére
A kijelzőn (nem az érintésre gondolok) van mit javítani, mint ahogy a kamerán is.
-
manchester85
veterán
válasz
Szerinted mi volt az az óriási újítás, ami a 2G után a 3G-vel jött? 3G-s hálózat meg a GPS?
Sztem a 3G legnagyobb újítása az volt, hogy bekerült a magyar szolgáltatói kínálatába.
Ha jön az LTE és a 100 megabites hálózat, meg az azzal együtt szinte elképzelhetetlen lehetőségek tárháza, az nem lesz ekkora újítás?
-
rielon
csendes tag
válasz
Ok, nem kicsit gyorsabb, de még a 3G is gyorsabb majdnem bármelyik másik telónál (kiv. 3Gs
+ HTC HD2 + még amikbe vmi bivaly proci van...)!
-
manchester85
veterán
válasz
Coyote2000 #17773 üzenetére
Ezt így nem lehet megmondani. Függ attól, hogy milyen percdíjakat kapsz, függ attól, hogy mennyire tudod kihasználni. Ha 20ft-os percdíjjal számoljuk a 200 percet, akkor az 1 giga mobilnet ezer forint.
Egyébként ha állandóan wifi közelben vagy, miért nem gépen internetezel?
Wifi elérés az egy fix helyre vonatkozik, én pedig általában helyváltoztató életmódot élek.
-
manchester85
veterán
válasz
Coyote2000 #17773 üzenetére
Nem értem, miről van szó.
-
manchester85
veterán
válasz
Coyote2000 #17764 üzenetére
"manchester85 mondom, 90%-ban WiFi-t hasznalok, reszleteztem lenn. Igy nem erdemes fizetnem az adatforgalomert, ezt biztosan te is belatod... A telefonszamlam havi 1600 HUF!
Mivel a teljes osszeg felhasznalhato, ezert boven betakarja az alkalmankenti 3G-zest is"Hát, ha neked 1600ft-ból nemcsak a telefonszámlád, de még az alkalmankénti adatforgalom is bőven futja, akkor nem tudom, milyen percdíjjal beszélsz.
Ha van céges telód, akkor az természetesen más tészta, de akinek nincs, annak szerintem havi 1600ft semmire nem elég.
Mindenesetre, érdemes végiggondolni, hogy te így jelenleg 10600-at fizetsz (9000+1600ft) egy éven át, és 36 ezerért hoztad el a telót. Ikon 400-ban 40 ezer a 3GS, tehát ő is ugyanennyiért hozza el, és habár ő két évig fizet, de azért a pénzért ő mobilnetet, 400 percet, 200 sms-t kap. Te pedig egy éven át ugyanezt az összeget fizeted és semmit nem kapsz érte. Nyilván ha céges telód is van, akkor erre nincs szükséged, de itt inkább te dobod ki a pénzt az ablakon, nem az, aki olcsón is kap egy mobilt, és választ is hozzá egy számára megfelelő csomagot.
-
[Ace]
aktív tag
válasz
Coyote2000 #17764 üzenetére
De ez nem igaz, hogy regelni kell. Ha meg fórumot is találtál az igen érdekes, mivel az nincs az oldalon.
-
[Ace]
aktív tag
válasz
Coyote2000 #17740 üzenetére
Te vagy vak, vagy nem ismered a keresést.
-
macikos
addikt
válasz
Áááá, semmi érdekes nincs a szifon.com-on, végülis csak a legnagyobb magyar iPhone-os oldal...
Az lehet, hogy most nem pörög annyira, de az iPhone háza tája se. Egyébként rengeteg leírás és hasznos dolog van rajta, leírások Jailbreakkel kapcsolatban, stb. na és persze a szifon-os Cydia repo, amiben sok hasznos dolog van. Főleg nagy FW frissítéseknél, új készülék megjelenésekor lendül fel az oldal.
-
manchester85
veterán
válasz
Milyen csúnya százezrek jönnek ki? Komolyan, nem értem ezt a butított gondolkodást. Nekem a vodánál rosszabb feltételű előfizetésem volt, mint a jelenlegi ikon 200 csomag. Havi 5 ezerért kétszáz perc és 1 giga net az nem a telefon ára, hanem a szolgáltatásé.
Én megvettem a 3G-t ikon 200-ban 63 ezerért a nyáron. Van egy előfizetésem, amit a pénztárcám és a perchasználati igényemnek megfelelően kötöttem, mellé egy 1 gigás mobilinternettel. Mivel úgy érzem, hogy kihasználom a csomagom adta szolgáltatásokat, így 140 ezer helyett 63 ezret fizettem a telefonért, a havidíjra pedig úgy tekintek, mint bármi más telefonköltségre, amit amúgy is hónapról hónapra használok.
Nem tudom elképzelni, hogy lehet jobban kijönni azzal, ha valaki 140 ezerért vesz egy telót, mintha mondjuk 80-ért, egy 5000-es csomagban. Két verzió van, az egyik, hogy iPod touchként használja (bár ebben az esetben se jön ki jobban, csak ő hiszi azt, hisz olyanra használja, amit egy 60 ezres készüléken is tudna) a másik verzió az, hogy annyira olcsó percdíja van, hogy a majd' 100 ezer forintot be tudja hozni a percdíjakon két év alatt. Ha veszek egy laptopot 150 ezerért, és 1 év hűséggel kötök rá internetet, havi 6 ezerért, attól az még nem lesz olyan, mintha 220 ezer-ért vettem volna a gépet. A szomszéd meg vigyorog az ablakból, hogy bibí, neki csak 150-be került, majd passziánszozik tovább...
-
samgar
őstag
válasz
" aztán rájöttem, hogy érdemesebb volt elhozni 145ezerért a telót, és nem aláírni semmiféle csomagot."
erre nem nehéz senkinek rajönni. Viszont nem mindenkinek van egyben 145ezre. Igy kénytelen többet fizetni érte, részletre.
-
samgar
őstag
válasz
Akár hiszed, akár nem, több hasznos leírás is van. De amúgy nem kötelező
Mint ahogy a Maciti sem vagy éppen az xsellize fórumok, hogy már a beyouriphone-ról ne is beszéljek. -
z67
őstag
válasz
Coyote2000 #17642 üzenetére
Van magyar iTunes?
-
INMOTEP
őstag
válasz
Coyote2000 #17642 üzenetére
kössz a segítséget nem magyar 9.0 bár nemtudom van e eböl magyar vagy magyarosítás , de kösz ezt nem tudtam volna
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
Coyote2000 #17603 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Jet Car Stunts-ot, le se tudsz majd róla szakadni
-
tikshow
addikt
válasz
Coyote2000 #17601 üzenetére
legjobb autó a real racing
van lite belőle próbáld ki
-
tomcsi
őstag
válasz
Coyote2000 #17561 üzenetére
Fehér, karcok nincsenek csak ezek a hajszálrepedések a csati körül..
-
Coyote2000
őstag
válasz
Coyote2000 #17466 üzenetére
úgy látom a neten mindenhol ugyanazok a screenshotok vannak, ugyanazt a leírást fordítják mindenhol. Valószínűleg egy iTunes update-tel megoldotta ezt a kiskaput az Apple azóta... ha valakinek van ötlete, kérem szóljon. Már 5 hexaeditort próbáltam sehogysem találják a megfelelő sort. A leírásban meg egy Macintosh editorából származó screenshotok vannak, ugyanazt az editort nem is találtam meg Winfosra.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Coyote2000 #17454 üzenetére
Notepad2vel próbáltad?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Coyote2000 #17452 üzenetére
közbe láttam!
Karma tapasztalt ezen a téren
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Coyote2000 #17447 üzenetére
Esetleg azt megpróbáltad hogy a zenéidet ne szinkronizálja? Pipát leveszed róla, a másik gépen meg a csengőhangról kell levenni a pipát ( ha lehet)
-
válasz
Coyote2000 #17447 üzenetére
-
válasz
Coyote2000 #17429 üzenetére
Szerintem félreértelmezed a jelentését. A programok nem tudnak futni a háttérben, ha nem segítesz rá Backgrounderrel.
-
Enjoy
addikt
válasz
Coyote2000 #17411 üzenetére
Az rég' rossz, ha egy iPhone ki van kapcsolva
Én egyébként Airplane-be nyomom, és olyan mintha ki lenne kapcsolva, szóval nem kell parázni, nem fognak kiriasztani a jómeleg ágyikódból, ugyanis ilyenkor nincs hálózaton a teló. -
szandro
senior tag
válasz
Coyote2000 #17411 üzenetére
Minek kikapcsolni ezt a telefont egyáltalán? Lenémítod, lezárod, kikapcsolod a rezgést, ha a sugaraktól félsz akkor airplane mód be aztán olyan, mintha nem is lenne... ébreszteni meg ébreszt
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Coyote2000 #17337 üzenetére
De végül is van benne logika (amolyan Apple-ös
), hogy az éjtíbí-t tíétíjú-nak hiszi!
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Coyote2000 #17334 üzenetére
Végül sikerült megoldani azzal, hogy az iTunesba rosszul volt pár dolog megadva. Két Tatu album van fenn, de az egyik Tatu, a másik T.A.T.U. Most töröltam a szifonról a T.A.T.U-sat és máris megy az ATB!
iTunesba is átírom a megfelelőre!
-
Coyote2000
őstag
válasz
Coyote2000 #17334 üzenetére
hogy ez hogyan jött ki, arra mondjuk kiváncsi lennék, mivel a hangséma nem hasonlít rá...
-
<NewL>
addikt
válasz
Coyote2000 #17322 üzenetére
Az iTunes jobb mint a winamp,a winampot már csak internetes rádióhallgatásra használom,mondjuk ezt is meg lehet oldani az iTunessal. Idő kell hozzá,türelem,a számokhoz hozzárendelni borítókat,és mennyivel gusztább az egér görgőjével lapozgatni a képek között és úgy zenét hallgatni. Mondjuk nekem szinte csak mixek vannak,szóval nem volt annyira nagyon sok idő.
Nems : Sms Delivery - értesítésekre
-
válasz
Coyote2000 #17314 üzenetére
Igen, klikkelj 2szer a nevére, mikor csatlakozva van a telefon.
-
AloeVera
tag
válasz
Coyote2000 #17292 üzenetére
Biztos, hogy ez 3G S? A 115 centi alapján inkább valami XXL lehet.
-
válasz
Coyote2000 #17294 üzenetére
SBSettings progi. Ahhoz viszont JB-elni kell a telefont.
-
szaba19
tag
válasz
Coyote2000 #17294 üzenetére
de meglehet oldadni az nem tudom pontosan a prog nevét valami settings és ha felteszed és utána csa azok a részén húzod végig a kezed aholaz akksi és az óra van kint akkor elöjön egy kis menü és máris ott be tudod egy nyomásra kapcsolni mindkettőt
-
Nordik
őstag
válasz
Coyote2000 #17292 üzenetére
Grat hozzá!
Nyugi, én az első alkalommal hívni se tudtam a kontaktlistából...
Aztán rájöttem.
-
válasz
Coyote2000 #17239 üzenetére
Pedig működnie kell.
iTunes-ban get info (jobb klikk), és ott artwork hozzáad, és beleégeti az mp3-ba a képet.
Sony lejátszóm is megjeleníti a képet, pedig a jpg nincs mellette...
-
<NewL>
addikt
válasz
Coyote2000 #17239 üzenetére
igen,mert én hoztam át zenéket a régi gépemről,itunes,iphone és a winampban is mutatja az albumborítókat.
-
tikshow
addikt
válasz
Coyote2000 #17234 üzenetére
magába a számba íródik bele az itunes-tól függetlenül, ha elviszed a zenét egy másik gépre ott is lesz boritó
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Coyote2000 #17231 üzenetére
Én ezt úgy kerültem ki hogy a Dokumentumok\zene\Itunes egy az egybe lementettem és visszamásoltam a rendeszer újratelepítés után, és működött minden!
-
válasz
Coyote2000 #17231 üzenetére
Fogalmam sincs
Egyébként, én iTunessal beleégetem az artwork-öket, mindent, aztán ha reinstall van, csak bedobálom a könyvtárakat, és minden király.
-
dni
őstag
válasz
Coyote2000 #17066 üzenetére
A+B+D
-
Gergi
senior tag
válasz
Coyote2000 #17066 üzenetére
B és D
-
<NewL>
addikt
válasz
Coyote2000 #17074 üzenetére
Jb kell hozzá,de én még semmiért sem fizettem.
Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest