- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
balazs0102
senior tag
válasz
kovacscsi #30413 üzenetére
az egész szar ahogy van. így h cydiaban nem mentettem azssh-t csak a gépre szopás. hagyom a francba az egészet és majd imádkozom valami oylan frissítésért, h alvó állapotban kapcsolja le a wifit és csak felélesztéskor kapcsolja ujra...addig muszáj ki-be kapcsolgatnom ha nem akarok hamar lemerülni.
nekem ez a recorvery módból kiszedő lilusb meg mittoménmi hiába nyomtam a telepítést is xp kompatibilis módban a win7-en nyomnom kellett egy rendszer visszaállítást..ami szerencse h 24-e volt, és úgy jött helyre...amúgy a wint is hazavágta rendesen. Szóval nem éri meg így kinlódni. Majd jön vmi frissítés és hátha.....
-
Ati007
őstag
válasz
kovacscsi #30327 üzenetére
Win7-m van és lementett shsh fájl és ezért tudtam visszarakni a régit. Nekem nem tetszett az Ios4 pedig custom fw-t raktam fel ami JB-ve volt. Az sbsettings nem ment rajta, a backgrounder nem ment rajta, a multitask szerintem a jb-t 3.1.3 jobb és még van pár progi ami még nem müxik teljesen az ios4el.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest