- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Aktív témák
-
A JB csak az USA-ban vált legálissá. Ha figyelmesen olvastad volna el az átlalad linkelt cikket, te is rájöttél volna. A további hasonló hsz-eket kitiltással fogjuk jutalmazni.
(#34514) Csigger: hogy képzeled a legalizálást, írjuk felül a magyar törvényeket? Ne viccelődjünk már. És itt abba is lehet hagyni a JB téma feszegetését.
-
Csigger
őstag
mondjuk hivatalosan ezt csak a nagy USA-ban fogadták el, de ettől függetlenül tényleg lehetne legalizálni a JB-et itt a fórumban! attól még, hogy valaki ezt megcsinálja nem egyenes az út az appok lopásához!
Cydián belül is van rengeteg alkalmazást, ami fizetős és ott meg is veszik az emberek ezeket, mondjuk vannak repok ahol még azokat is meg lehet találni ingyen, de ez már megint más kérdés!
sőt olyanra is volt már példa, hogy valaki kis módosítással egy Cydiás appot küldött be az Applen-nek és elfogadták! azóta vígan fenn van az AppStore-ban is! -
-
hito
nagyúr
Jelentem volt és nem érzem magam annyira fontos és elfoglalt embernek, hogy ne tudjak 5mp-el többet várni egy dolog betöltésével.
Másik része, hogy 3GS 40-60eFt-al drágább, úgyhogy megint csak annyit tudok mondani, hogy inkább várnék 5mp-et azzal a bizonyos dologgal. De mint írtam, nekem a VGA (minimum) videó rögzítési lehetőség nagyon fontos, erről nem tudok lemondani sajnos...Használd a keresőt és meglást, a 4-et kivéve birtokoltam hosszabb rövidebb ideig az összes almafont.
-
a000
őstag
Amikor csatlakoztatod a telót és itunes-ban megjelenik a neve, jobb click rajta és transfer purchases , ezzel leszedi újra amik már megvannak. Nálam legalábbis bevált, mindent leszedett.
Amúgy én update-eltem és semmi gond nem volt vele, minden mment, de azért toltam egy restore-t a 4.0-ra.
-
[Ace]
aktív tag
Akkor nem ugyanarra gondoltunk.
Egyszerűbb megoldás amit én mondok.
Minden zenéd bedobod iTunesba, csinálsz listát, amibe behúzod azokat amiket rá akarsz tenni. így ha új zenét akarok rátenni nem kell másolgatni, egyszerűen átdobom a listába azt az albumot. Nekem vannak smart playlist-ek is, olyanra beállítva hogy ami 3 csillagnál nagyobb értékelést kapott stb...
Újratelepítés? Lementem az egész iTunes mappát, felrakom az új rendszert, visszamásolom ugyanoda és minden beállítás a régi...szerintem ez jobb megoldás.
-
slayerenkala
tag
Ahogy igy olvasgatom, lehet eddig azt csináltam, pedig ami az 1. hszbe van azt csináltam.
Kábelt csatlakoztatom egyszerre home+power, power felenged 10mp után és megjelenik a jel és utána érzékeli az itunes, azután a programbol inditottam a restoret. Így indult el.
De nem tartom normálisnak hogy gyári állapotu telot simán restore-olok és ez fogad.Szóval amit csináltam nemtudom hogy a recovery vagy dfu mod volt-e.
-
slayerenkala
tag
Semmi vm tuning.
Viszont akkor nem indult utána miután backupot nyomtam...hülye voltam, csak miután megtörtént a hiba azután olvastam hogy nemszabad backupolni
Azota történt ugye egy ilyen nehezen elindulos dfu mode-os restore.
Utána mikor meglett azt nyomtam neki hogy set up as new iphone.
És azóta eléggé megvan kattanva.update: rádugtam hálozati töltőre.. leszedem és nem kapcsol be.
Ugyanaz mint akkor... töltene be a menü mikor a sim-et kell aktiválni, de ahelyett aza kis kör forog középen picit és kikapcsol. -
slayerenkala
tag
gyári százalékmérő hol van?
Amíg lehet szerkeszteni addig leírom, mindig meg akartam kérdezni...
Jb-s telót hogy ajánlott restore-olni? Azt olvastam eddig csak hogy nem szabad backupot csinálni.
Egyszer már restore-oltam de alig akart ujra indulni a telo csak itunes jel volt, de dfu modban kb 3.adjára sikerült. -
[Ace]
aktív tag
A felbontás az 2 szám ból áll. Vízszintes és függőleges pixelek számából. Ha te duplázod a felbontást, akkor mindkét számot megszorzod kettővel. Így jön ki a duplája. A pixelszám meg persze, hogy 4x annyi, hiszen függőlegesen és vízszintesen is 2x annyi lesz. De ezt nem 4x-es felbontásnak hívják.
-
Gicz
addikt
egyébként 3gs en mindengy de 3g-n és 2g-n inkább a navigont ajánlom, az csak harmad annyi ramot eszik (~25-30MB) mint iGo
(meg nekem az szimpatikusabb is, az igo ezzel a sok szines cuccal olyna mintha gyerekjáték lenne. a navigon nekem profibbnak tűnik. de ez csak magánvélemény.) -
Doresz
tag
ne haragudj, de nem lehetne, hogy az eredeti hozzászólásodat szerkeszted új írása helyett? nem modoskodni akarok, de azért van az 5 perc limit, hogy azt tedd, ha még van vmi hozzáfűznivalód. mostanában mindenki össze-vissza postol 2-3 bejegyzést egymás után, kezd idegesítő lenni.
-
Gicz
addikt
igazából a gond nema beépített gps-el van.
ahhoz tudnám hasonlítani hogy rádiózol a kocsidban. midnenhol szépen szól... letekered az antennát a tetőről, csomagtartórol vagy ahol éppen van. megmarad a kis pöcök. szbadtéren még mindig jó. de magas házak között szűk utcákban bizony csak sistergés lesz.
ez a baj az iphone gps vevőjével.
a tomtom sem véletlenül adott ki beépített teljes értékű vevővel kiegészítewtt autós tartót hozzá.
-
Csabee.
nagyúr
Ne beszélj zöldségeket! iPhone-ban is tökéletes a navigáció, nem 100%ig pontos, de a navigálásra teljesen alkalmas mind 3G-n mind 3GS-en! Most te hiába vettél hozzá vevőt, pontosabb a tiéd, de ettől még nem kéne azt állítani hogy csak arra jó "hogy meg mondja kb hol vagy.."
Kb 30-35iphone-os ismerősöm van, és mind elégedett a GPS-el is!!! -
sssssan
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy pixelhibás LCD-m (természetesen iPhone) de sajnos nem javított semmit, igaz nekem nem fekete pöttyök, hanem különböző színű pixel hibák vannak
Azért sztem jó ötletnek volt Norbi89-től, sztem a feketén maradt részeket lehet működésre bírja Gicz által mutatott oldal!
Ez az én tapasztalatom, esetleg ha van másnak is, azt szívesen meghallgatnám -
norbest
aktív tag
Én nem ezt mondtam te bánat ne forgasd ki a szavaimat, mindössze annyit mondtam, hogy az egyik iphonomon van 2db szinte észrevehetetlen kicsi pixelhiba, és írták itt régebben, hogy vannak programok, amivel le lehet takarni őket...... ja és írd be a google ba ha ennyire okos vagy és meglátod, hogy nem csak én kerestem eddig, nem tudom mit nagyképűzöl, ha az ember normálisan kérdezett valamit
-
rolcsibácsi
őstag
a cydiat en nem mérném időre...
van h sokkal tovabb tart a betoltese van h fel perc.. mivel az is loggol, attol is függ hogy mikor volt utoljara megnyitva.. ha elinditod, betolt mindent, kinyomod majd megint be akkor mar sokkal gyorsabban hozza be a dolgokat...
en boven elvagyok 3gvel is
cydiarol meg annyit hogy netrol tolti a cuccokat.. ha wifit nezed gyorsasagban nyugodtan nezelodj youtubon rengeteg videon epphogy gyorsabb a gs mint a sime 3g, sot a wifiben mintha elb...sztak volna vmit az ujabbnal mert van hogy gyorsabban betoltenek az oldalak normal 3g-n..
persze jobb a gs de telleg nem er annyival tobbet. foleg azoknak akiknek mar van egy iphonejukszerintem felesleges a spirittel basz@kodni, sokkal egyszerubb egy customot ratenni a telora amiben alapban ott a cydia es nem frissit basebandet..
joejt
-
spyduck
nagyúr
118.00ft-ért haverom cégére venném mert van vagy 8 szabad előfizetésük és nem kell telefon nekik. Szóval szivességi alapon lenne az egész.
Eleinte 80000ft-ot akartam rá szánni, utána megláttam, h a sima 3G csak 30.000ft és teljesen rákészültem. Így már nehezen beszélem magamat rá egy 120.000ft-os vételre
A 3G nekem 96-ért elég drágának tűnik így inkább áldozok 118-at egy 3GS-re!
Azt hiszem erre még alszok párat
-
spyduck
nagyúr
118.000ft-ért tudok venni újat de annyit nem szívesen költök egy olyan telefonra ami másodlagos. Ha lenne a Vidafonenál akkor már rég megvettem volnaannyiért.
ájjj...Nem tudom mit csináljakszerk: A klónok amúgy milyenek? Kezelehőség, akksi, net stb.... Gagyi kínai hulladék?
-
rolcsibácsi
őstag
<key>launch-applications-while-animating</key>
<true/>
<key>load-thumbnails-while-scrolling</key>
<true/>ezeket kell beírni az m68ap.plistbe hogy gyorsabb legyen a betöltés.
(nem vagyok probramozó így csak remélem hogy jó helyre írtam be, de nem tapasztalom h gyorsabb lenne a betöltés)ezeket törölni a démonokból:
com.apple.ReportCrash.DirectoryService.plist
com.apple.ReportCrash.Jetsam.plist
com.apple.ReportCrash.plist
com.apple.ReportCrash.SafetyNet.plist
com.apple.ReportCrash.SimulateCrash.plist
com.apple.CrashHousekeeping.plist
com.apple.DumpBasebandCrash.plist
com.apple.DumpPanic.plist
com.apple.syslogd.plist
com.apple.stackshot.server.plist
van még valami
ami te megcsinálsz/csináltál 3g-n?beyouriphone repoban volt olyan h disable all daemons de már nincs
cydiás cuccok is csak akkor esznek a ramból ha épp használom őket- akárcsak az appstoreos dolgok?
ha pl a flashlightot felrakom akkor az nem zabál semmit csak ha benyomom ugye?
az számít valamit sebességben ha sok program van a telón appstoreból?köszi
-
kersakdaved
tag
-
Gicz
addikt
a hacktivated telóknál van ilyen probléma köztudottan, bár ott igazából nem gyors merülés van hanem rossz kijelzés. nekemis külföldni a telóm, hacktiválva van custom 3.1.3 al, és van h előbb letettem 80% on 1 óra készenlét után megnézem és 70% on van, de olyankor csak 1 respring, és megjavul. ezt általában heti 1 alkalpommal játsza el ugyhogy nem igazán zavaró.
-
-
-
rolcsibácsi
őstag
nincs többi hasonló sor..
mindenféle krixkraxvan mellette
beírtam a végére.
na mi lett belőle egy restart után?
ipod
eltűnt a telefonikon és az ipod ikon helyett is music icon van meg videos különlol
ezeket az ikonokat honnan szedte?(el is indulnak)
nem ifile-al írtam be hanem notepaddal...ha rányomok egy free memoryt- azzal meddig bírja ki? elindítok alkalmazásokat, majd ha kilépek belőlük újra annyi lesz mintha rányomtam volna? vagy beragadnak dolgok?
-
rolcsibácsi
őstag
ezeket már olvastam, sokat meg is csináltam belőle, de most nem találom N82ap-t a system/library/ coreservicesben...
mellesleg ez a supercharged tök ugyanaz mint a cydiából telepíthető
iphone VM illetve iphone VM2
van továbbá egy olyan cydia cucc is hogy disablealldaemons- ezzel egyszerűbb letiltani őket..
ugyanannyi memóriát lehet nyerni ezekkel mint a superchargeddel..
mindent megtalálni a repo.beyouriphone.com forrásban
de szeretném beírni ezt a pár sort- csak nemtudom hová..
neked ott a fájl a coreservicesben?(vki kérdezte az előző oldalon hogy mit lehet t-pot helyett- én ifun-boxot használom-legjobb)
-
Arhel
senior tag
már próbáltam mindent, restore-t csak azért nem akarok, mert jelenleg JB-s a teló és a kellenek a progik amiket hazsnálok nap, mint nap.. és ennyi időm meg nincs jelenleg hogy nekifeszüljek és 0-ról újrarakjam a cuccokat. A JB egyébként nem lehet hiba, mert haveromnak ugyanezek a programjai vannak és neki semmi baja a gyári fülessel, léptet, megállít, felvesz, beszél.. működik. Néztem 3GS-en is, ott is működik, VocieControl-tól kezdve az iPodon át minden! De ahogy nézem restore-t valamikor be kell iktatnom, mert addig nem tudhatom, hogy mi a hiba
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest