- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
Mr.Grincs #47444 üzenetére
Airprint-el csak az airprint -et támogató nyomtatókkal lehet nyomtani (sajnos ez ellen nincs mit tenni, gyyártói nyomásra lett csak az azt támogató nyomtatók, beta-k alatt tökéletesen ment akármilyen nyomtatóval ami meg volt osztva a gépen ) kivéve az TruPrint nevű program cydia-ból, de ez 10 dollárba kerül
-
Enjoy
addikt
válasz
Mr.Grincs #46119 üzenetére
Műsorújság appot szedd le
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
válasz
Mr.Grincs #42877 üzenetére
Persze! Megmondod, hogy zavar a telefonod állapota, adjanak egy újat. 70k-ért minden további nélkül kapsz, csak le kell adnod a régit. Ha akarod, földhöz is vághatod, mindenképp kaphatsz 70k-ért újat. Csak hát ez nem olyan nagy biznisz szerintem. Megér 70 ezret, hogy kapj egy ugyanolyan modellt, csak új legyen? Mert ugye a régit is le kell adnod hozzá. Nem olyan jó üzlet ez szerintem.
-
manchester85
veterán
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Mr.Grincs #42794 üzenetére
regen a 3g men ha lockoltam a kijelzot akkor leszallt a wifirol, ha egyszer nem hasznalom a wifit ill a telot akkor minek megy? allandoan kapcsolgassam ki be amikor a kijelzot is?...
semmi program nem megy a hatterben, fetch 1orara van allitva de arra ott a mobilnet is, vagy amikor lekerdezi akkor menjen wifire, de igy csak foloslegesen meriti a telot mikozben nem is hasznalom... ez 4 es ios ban valtozott vagy a 4es iphone miatt?.. masnak is igy megy?.. -
Kommy
veterán
válasz
Mr.Grincs #38747 üzenetére
Sokszor csinálja ezt? Eddig nem tapasztaltam magan ezt. Ha segíteni akarsz a hiba kiderítésében akkor azt kéne csinálni, hogy letölteni az iPhone Configuration utility-t és Amikor tapasztalod ezt elindítani és rárakni a telefont a gépre és ezután rámenni a telefonra a programon bellül és ott a consolra és kimásolni és elküldeni nekem a "support @ tamaskovacs . hu" címre szóközök nélkül természetesen , sőt ha gondolod van újabb verzió is még beta, ezzel kapcsolatban is ha lehet arra a címre írjál.
Még valami milyen készülék , milyen rendszerrel.
icecave: igen sajnos a sebesség nagyon az PH-tól függ, ráadásul ahány hirdetés annyi oldallekérés (csak az up-ok száma miatt) +1 az összes hirdetés adatai miatt.
reggel 7 óra körül nagyon jól megy 1 csikig megy el maximum a töltés és már a hirdetéseknél vagyok, igaz most nincs hirdetésem -
macikos
addikt
válasz
Mr.Grincs #31556 üzenetére
Elemzi a zenéidet, hogy melyik milyen stílus. Hallgatsz valamit, megnyomod a genius playlist vagy mi gombot és az adott számhoz hasonlító dalokat válogat neked össze. Nem hülyeség. Előtte persze iTunes-ban be kell kapcsolni, hogy végigelemezze a zenéidet.
Tegnap csináltam egy restore-t, közben meg gondoltam megnézem milyen a push notifications és az e-mail push, ha már úgyis működik majdnem egy éve. Hát jelentem semmit nem zabálnak az akkuból pluszba vagy ha igen, akkor minimális. Cserébe nagyon jól működik mindkettő.
-
AttiQa
tag
válasz
Mr.Grincs #30605 üzenetére
Elméletileg az iPhone4 térerô problémát javítják benne. Állítólag szoftveresen javítható.... Bár nem nagyon tudom, hogy interferenciát miképpen javítanak szoftveresen. Elképzelhetô, hogy azért dobja el a jelet, mert ha hozzáérsz az oldalához, magyarul az antennához, akkor megváltoztatod a rádiójel hullámhosszát,és a teló valamiképpen próbál korrigálni... De hogy ez igaz-e....
-
samgar
őstag
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Mr.Grincs #29112 üzenetére
Hali
A visszakapott mobilom ugyanolyan mint eddig. Változatlanul ledobálja a hálózatról. Ma visszavittem és visszaküldték és beleírták a papírba hogy szervízelés után a hiba ismét fennáll. Kaptam egy Iphone 3G 16 gb ot fehéret, de egy olyan lepusztultat hogy azt nem lehet szavakba önteni. Mocskos retkes, törött a hátlap legalább 4 helyen. A réeskbe áll a gané. Ja és legalább ez nem dobálja le a hálózatot. Hibátlanul megy....
Kíváncsi vagyok mit lépnek a 2. körre a szervízesek. -
-
leroyclub
senior tag
válasz
Mr.Grincs #26883 üzenetére
Én a doc viewert és a quick officet használtam. Nálam ugy müködik hogy bekapcsolom iphonon a wifit, utána belépek a programba ott rámegyek hogy csatlakozás és kiirja az iphone ip cimét. Azt beirom a windows7 intézö cimsorába és már látom is az iphonon lévö fájlokat (csak azokat amik a programhoz tartoznakŐ) és ugy tudom be ki másolni a fájlokat mint egy sima könyvtárban. A quickofficenál pedig a böngészöbe kell beirni az ip cimet és ott ugy megy a fájl mozgatás mintha egy webes oldalrol töltenél le fel.
-
-
manchester85
veterán
válasz
Mr.Grincs #25432 üzenetére
Nem hinném, hogy volna ilyen lehetőség. Sokszor le lett írva, hogy a T-mobile nem foglalkozik javítással. Szerintem 70 ezerért kicserélik neked, de akkor már inkább vágd földhöz párszor, ez az opció ugyanis minden hűségidővel rendelkező ügyfél lehetősége, mármint a 70k-s új készülék a régi leadásával.
A frissítés a következő iPhone megjelenésekor jön (valamikor nyáron).
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest