Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- AI-buborékról beszél az Alibaba
- Mobil flották
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- uleFone Power
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
TheBikerider #333124 üzenetére
Megérkezett múlt héten , de teszteltem még és időm is kevés volt véleményt írni. Meg vagyok elégedve. Ár-érték arányban szerintem tökéletes választás. A basszus dominancia (amit tesztekben negatívumként hozott fel mindenki , bár már akkor gondoltam , hogy nekem tetszeni fog) nekem nagyon tetszik. Szuper a basszus a default beállításokban is. Nagyon gyorsan csatlakozik a telefonhoz . Az Ambient Sound módnnál nagyobb és élesebb zajokat tökéletesen visszaad és "fel is erősít" ezáltal jól érzékelhető zenehallgatás közben a környezeti zaj. Sajnos , ha beszélnek hozzád és full hangerőn megy egy zene akkor nem igazán szűrődik bele a beszéd. A legjobb az lenne , ha olyankor észlelné és lejjebb venné a hangot , de ha csak beszűrődne az is elég lenne. Sajnos ebben nem túl jó , de megszokható. A Noise Cancelling funkció rendben. Ami még negatívumként szerepel nálam , hogy sokszor nem jelzi az appban a tok töltöttségét. A 2 fülest látom a tok töltöttségi %-ot pedig 10/2 alkalommal. De ez sem egy nagyon zavaró "hiba'". A mikrofont annyira nem érdekelt előtte milyen minőség lesz , mert nem telefonálás volt az elsődleges cél. Azonban próbáltam többször és nem panaszkodtak még a túloldalon. Összességében tehát pozitív a véleményem és egy jó vétel volt.
A myearfun megbízható , a szállító partnerükkel (UPS) vannak gondjaim. De az Earfun support is segítőkész és gyorsan elérhető illetve a rendelés rájuk eső részével sem volt semmi gond. Régebben már volt nekem és ismerősnek is probléma UPS csomaggal. Ismerősömnek eltűnt a csere Apple Watch-a amit hetekig kerestetett és azután 1-2 hét múlva kapta meg amit újra feladtak. Azt hittem ugyanez fog velem történni. A rendelést követő másnap talán megkaptam az e-mailt az EarFun-tól , hogy mi a követési szám. Kb. 2 nap múlva már Magyarországon volt a csomag a UPS szerint is (pénteki nap) . Aztán átváltott arra a feliratra , hogy kívül eső cím miatt következő munkanapon történik a kiszállítás. Mivel melóhelyre rendeltem és ők estig (talán 19:00-ig) bármikor szállíthatnak ezért gondoltam megkérdezem a UPS ügyfélszolgálatot , hogy várható -e aznap a csomag. Megdöbbenésrem a hölgy annyit tudott mondani amit láttam a nyomkövetésnél. Jeleztem , hogy ezt én is látom a kérdés az , hogy ma érkezik -e vagy holnapra tették át... Jött a válasz , hogy fogalma sincs , ha másnap sem érkezik akkor kerestessem a feladó által... Na itt már kezdtem aggódni , hogy az én csomagom is eltűnt . De szerencsére másnap megérkezett.
Azt nem értem , hogy egy nagynak mondható cég , mint a UPS hogyan tudnak nagy értékű csomagok eltűnni. Miért van olyan szar információs rendszerük (se egy előzetes e-mail kiszállításról , se egy telefon... egyszercsak beesik a futár ha szerencséd van). Miért ennyire szar és tehetetlen az ügyfélszolgálat. (DPD esetében volt , hogy kerestem csomagot és pár perc alatt kb. pontos koordinátát és kiszállítási időt mondott. Talán a nyomkövetésüknél is lehet csekkolni a pontos helyzetet.
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
insyde5 #333128 üzenetére
A magyar oldalon 25.990 Ft lenne + 990 Ft a szállítás. Ahol készleten találtam feketét (bár nem biztos , hogy van de azt jelzi) ott 30k felett láttam és + szállítás. A myerfun-on most még akciós kuponnal és ingyenes a szálíltás. Nekem ma 24.505,22 Ft-ot vont le. Tehát ergo olcsóbb , mint a magyar shopból.
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
TheBikerider #333124 üzenetére
Néztem a teszteket. Sajnos nem igazán lehet fülhallgatót jól átadni teszttel. Főleg , hogy ezek személy függőek általában. A konfigot át tudják adni , a hardvert körbe lehet írni de ezek is relatív dolgok szerintem. Nekem pl. nincs nagy igényem , valószínüleg meg leszek elégedve vele. Ami miatt a vásárlás mellett döntöttem az a kedvező ár és az a tény , hogy igazából rosszat senki nem tudott róla mondani. Ez egy pozitívum számomra, hogy annyi teszt és értékelés között negatív nem volt semmi. Nem nagyon szoktam olyannal találkozni , hogy egy termék csak pozitívat kap. Így azt gondolom részemre tökéletes lesz. Ha mégsem akkor még mindig ott a visszaküldés lehetősége
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
TheBikerider #333089 üzenetére
Megrendeltem a MyEarFun.com-ról. Ingyenes a szállítás , elméletileg 2-8 munkanap. Garancia is van. Ott volt feketében.
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
TheBikerider #333068 üzenetére
Köszi szépen. Nagyon jónak tűnik tesztek alapján. Számomra nem egyértelmű , hogy tud -e olyat , hogy érzékeli ha valaki beszél hozzád és lehalkít? A kiveszed füledből és megáll funkció nagyon tetszetős. Már majdnem rendeltem is , de sajna jelenleg nincs fekete készleten. A fehér nem tudom milyen lehet , ezért várok hátha lesz hamarosan. Köszi a tippet mégegyszer
-
zsolt_71
csendes tag
Sziasztok. Ki milyen fülest használ/ajánl iPhone-al? Fontos számomra , hogy gumiharangos és vezeték nélküli legyen. Illetve olyan funkciót tudjon , hogy vezérelje a hangerőt , ha beszélnek hozzám. Az Airpods pro 2 és SONY WF-1000XM5B között vacilálok. Valakinek van esetleg más ötlete? Köszi.
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
burgatshow #321724 üzenetére
Köszönöm.
-
zsolt_71
csendes tag
Sziasztok . Nem tudom maradhat -e itt , vagy másik topikba kellene írnom.
A következőben kérnék segítséget , ha tud valaki rá megoldást.
App Store accountomban a régiót átállítottam Kanada-ra , bankkártya adat nélkül engedélyezte. Viszont van egy 200Gb iCloud+-om amit így nem tudna vonni. Revolutos és OTP kártyát a kanadai account nem engedi beállítáni a fizetési módnak. Paypalból is kanadai account kellene. Ha VPN-el próbálok kanadai fiókot készíteni , akkor kér a Paypal telefonszámot. Erre talán még lenne is megoldásom , de nem tudom mennyire éri meg. Arra gondolok , hogy regisztráció után pénzt a revolutos vagy az otp-s kártyámról engedi -e feltölteni majd paypalra vagy az is elutasítja , mint apple ? Van ezzel kapcsolatban tapasztalata valakinek?A másik verzió ami szóba jöhet , hogy olyan fintech cég akiknél kanadai lakcím nélkül (európai) lakcímmel lehet regisztrálni és később az Apple is elfogadja a tőlük kapott fizikai vagy virtuális kártyát , mint fizetést. Létezik -e ilyen?
Köszönöm.
-
zsolt_71
csendes tag
Sziasztok. iPhone 15 Pro-nál (2023 októberi vásárlás / szeptemberi akku gyártás) 222 ciklusnál 97%os akksi kapacitás (3utools szerint) iphone szerint 98% jónak számít vagy ez nagy fokú csökkenés? Figyelek a töltésre mindig. Köszönöm előre is a válaszokat.
-
zsolt_71
csendes tag
Sziasztok. Tud valaki segíteni app store amerikai régióra váltással kapcsolatban iOS17 esetén? IOS 16-nál anno tudtam simán vpn , bankkártya nélkül régiót váltani. Most a 17 esetén csak kártya és paypal lehetőség van. Kártya nélküli belépés nincs. Revolutos kártyát megadva pedig szintén nem műnödik. Van valamilyen megoldás arra , hogy tudjak régiót váltani? Köszi előre is.
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
Stauffenberg #304618 üzenetére
OneDrive-al esetleg van tapasztalatod fotó mentés terén? iCloud-al hasonlítva van nagy különbség vagy jó lehet OneDrive is? Köszi.
-
zsolt_71
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek problémája iMessage-el? Jelenleg iOS 17.2 beta3 van i15 Pro-n , de talán már 17.2 sima verziónál is produkálta nekem a hibát. Elküldök egy üzenetet és iMessage-en , elküldöttnek jelzi nekem. Később , ha belépek a beszélgetésbe már nem látom. Volt olyan amikor mégis megkapta a címzett , de van amikor meg sem kapja.Találkozott ezzel valaki esetleg mostanában?
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
Kbali #303667 üzenetére
Hogyan tudom beállítani ezt iOS 17.2 estén? Tegnap beállítottam a Beállítások/Telefon/Hívásátirányítás részben. Kiváasztottam az elsődlegest , bekapcsoltam az áritányítást és a telefonszámnak megadtam a másodlagos telefonszámát +3670xxxxx formátumban. A másodlagosnál is bekapcsoltam és ott megadtam az elsődleges számát ... Ma viszont hívni tudtam , de hívást fogadni nem , mert mindenkinek azt jelezte a hívott számok nem elérhetőek. Ekkor próbáltam átállítani úgy , hogy 06xxxxxx a számok formátuma , de nem jártam sikerrel. Kell valami mást is beállítani? Esetleg szolgáltatónál kell valamit állítani? Köszönöm .
-
zsolt_71
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni dual sim-el kapcsolatban. Adott egy yettel e-sim és voda fizikai sim. A yetteles az alap hang , voda pedig általában az alap mobilnet. Ha hanghívás érkezik yettelre akkor közben elmegy a másik kártya és fordítva is . Ilyenkor ugye nincs mobolnetem. Ez a kisebbik gond , de hátha lenne erre is megoldás. Ami jobban zavar , hogy ha pl. a vodas számon telefonálok és közben hívnak a yetteles számomon akkor nekem nem jelzi a hívást a hívó félnek pedig olyan , mintha ki lennék kapcsolva. Ha egy simen belül van egyszerre több hívás akkor azt szépen jelzi és jól működik a hívásvárakoztatás. Van ezekre esetleg valamilyen megoldás? Köszi előre is a segítséget.
-
zsolt_71
csendes tag
iPhone 15 Pro USB-C-n keresztül felismeri a Ps VR2 headsetet? használható valamire ? Esetleg kesőbbiekben tervez a Sony / Apple kompatibilitást? Próbáltam keresni google-be , de nem találtam semmit. Ha valakinek van esetleg ilyen kombója megnézné , hogy működik -e? Köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Pro Max 64Gb 100% Akkumulátor Újszerű állapot
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Huawei Y6 2019 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 10400F 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest