Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mukucs #204912 üzenetére
a kijelző egyre nagyobb helyen nem, vagy alig érzekli az érintést. sokszor kell lenyomni és akkor talán beveszi egyszer a karaktert. többször gondol egyet és "benyomódik" olyan gomb, aminek a közelében se jártam. furcsán viselkedik. például amikor lefelé görgetek, akkor gondol egyet és elindul felfelé. például reddit-et olvasva, haladok lefelé. ő pedig úgy dönt hogy akkor most felmegy a thread, hirfolyam vagy bármi legtetejére. mintha folyamatosan húznám le a kijelzőt. remélem érthető, tudom elég nagy katyvasznak hangzik.
a telekomos srác tapasztalatai alapján ez az xr-nek egy jellemző betegsége. javasolta a szoftverfrissitést, mint lehetséges megoldást, de nekem az se segitett. bár kicsit fura, hogy a kijelző fizikai problémáját (elvileg az szállt el) hogy tudná egy ilyen orvosolni. ő jobban ért hozzá, igy nem firtattam.
-
-
-
Black Dragon
addikt
válasz
Mukucs #147696 üzenetére
Személy szerint én a ZAGG Invisible Shield Glass fóliákban hiszek, több éve használom őket, korábban még más típus volt, nem üveg, de évről évre egyre jobb. Most rendeltem meg épp a Glass+ üvegfóliát i7-re, majd kiderül milyen lesz.
Persze ez nem olcsó mulatság, übereli árban az összes fóliát, de szerintem megéri a pénzét, illetve a garanciális cseréje sem vészes összeg(csak a postát kell állnod). -
agabe
addikt
válasz
Mukucs #147433 üzenetére
Ha be tudtad aktivalni akkor korabban mar kellett lenni szolgaltatasnak, mert anelkul a telo most meg aktivalatlan lenne.
Esetleg egy ujrainditas ?
Lehet barmi (akar sim, akar szolgaltato hiba, vagy akar a telefonban is), de a fentebb emlitett sikeres aktivalas miatt valami atmeneti zavar lehet.Kamera ilyet nem csinalhatna.
-
vasi89
őstag
válasz
Mukucs #147134 üzenetére
Én 6ról váltottam vissza leginkább azért mert pár hete még bestbuy volt a telenornál előfizetésben főleg a 6s-hez képest. Kicsit szokni kellett a méretet de teljesen rendben van. De amig írtak fentebb h valóban rezegnek a gombos és elég erősen is rezeg. Asztalra letéve elég melepő tud lenni néha..
-
adise
őstag
válasz
Mukucs #146391 üzenetére
Sorry de neked igy semmilyen telefon lesz. Azt sem tudni milyen lesz fél év mulva egy samsung vagy bármi, pláne nem egy év mulva. Meg minek vegyek vga-t meg cpu-t? Ugyis lesz jobb. 4k tV? de hát lesznek 8k tévék is. Remélem enni azért szoktál pedig után újra éhes leszel
-
kovsol
titán
válasz
Mukucs #146391 üzenetére
Kb jövő augusztus végén már tudni fogod mi jön ki jövőre
más:
én egy silver i7 128GB tulaja lettem mai nappal. Gondolom én vagyok kb az egyetlen aki nem az új fekete színben vette.Mondanom se kell 5s után ég és föld a két telefon. Ujjlenyomatot ez a silver modell nem gyűjti. (csak az apple logón látszik ha ott hozzáér az ember)
Korábban írtam, hogy nekem a multi taskingnál csak egyesével akar váltani. Mikor átálltam az i7-re és a 5s metését betöltötte akkor ezen is egyesével kezdett el mozogni. Itt már gyanússá vált a dolog, de sikerült rájönni miért csinálja. Nekem az animáció csökkentése be volt kapcsolva, de iOS10 óta ez azt is magával hozza, hogy a multi taskban csak egyesével lapoz. Így ezt most kikapcsoltam.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mukucs #146392 üzenetére
Hivatalosan sehogy, gyakorlatilag simán el lehet adni akkor is, ha még van hátra részlet, amennyiben fizeted továbbra is a részleteket és az előfizut, nem lesz gond.
Ez meg a lehető legkevésbé "célravezető" mentalitás, hogy most nem veszel telefont, mert mi lesz, ha 1 év múlva jobb jön ki. 1 év múlva mindenképp jobb jelenik meg, hiszen folyamatosan fejlődik a technológia, telefonoknál nem érdemes várni a vásárlással, mert csak magadat szívatod meg. Ha van rá pénz, évente/két évente a legújabbat érdemes megvenni, ha nincs, akkor meg bele kell törődni, hogy csak 1 évig lehet meg éppen az aktuális csúcsmodell. -
Ragnar95
félisten
válasz
Mukucs #146387 üzenetére
Első modellnek megérheti használtan egy olcsóbb iPhone, az 5S-ek már elég jó áron mennek. Viszont feltételezem ígyis-úgyis használod az előfizudat, tehát fölösleges várnod szerintem, amennyiben kedvezményesen kaphatsz most i7-et, maximum ha valami óriásit dob jövőre az Apple, eladod a 7-et és megveszed az utódot függetlenül.
-
agabe
addikt
válasz
Mukucs #146182 üzenetére
Ha sokat fotozol, es a kicsit jobb kepek szamitanak (sotetben mar jobban kijon a kulonbseg, de samsung S7-es szintjet meg nem eri el az I7-es sem teljesen) meg a meg stabilabb video (6S is stabil azert optikai kepstabi nelkul, de I7 optikaival meg jobb) akkor 7-es.
Ha nem szamit annyira a fotozas vagy esetleg a korlatozottan elismert de eleg jo viz es porallosag akkor 6S is boven jo minden szempont (az is baromi jo fotokat/videokat keszit, csak 7-es kicsit jobb)
6S is jo lesz meg a kovetkezo 2-3 evben, az I7 egy evvel tovabb.Ha megtartani tervezed minel hoszabb ideig az meg az I7 mellett szol szinten.
Az is szamit, hogy csak hivatalos forrasbol szarmazot, es csak ujat akarsz venni, es ha igen akkor nagyon szamit-e a nem egeszen 40ezer forint plusz (32GB-os verziok hivatalos arkulonbsege), vagy ha annyira nem erdekel a fotozas akkor 16GB-on is elvan sok ember, bar azt csak akkor valaszd, ha appokbol, zenekbol sem akarsz nagy mennyiseget magadnal tartani a telon...32-es tarhely kenyelmesebb az tuti.
Ha rovidebb tavra tervezel (1 even belul) akkor is inkabb 6S, sot akkor azt mondanam hasznaltan hetvegen, jovo heten egesz jo aron is kifoghatsz szep peldanyokat sok garival is, es amikor ujra valtasz sokkal kisebb veszteseggel tudod eladni mintha most I7-et vennel.
Ha nem erdekel a hasznalt piac, nem is akarod eladni 1 even belul, es nem vagy arerzekeny akkor tenyleg csak a kamera es a vizallosag fontossagi szintje alapjan valassz.
Az meg amit sokan mondanak, hogy az S verziok altalaban jobbak szerintem is igaz abbol a szempontbol, hogy kierleltebbek, de iden az I7 nem valtozott tobbet mint 6S a sima 6-rol, haz is maradt a regi ami miatt biztos jo a strapabirasa is a 7-nek, es sok aprosag ami teljesen uj keszulek tervezese utan problemakent merulne fel az nem jelentkezik. En is azt mondom az I7 egy 6S rancfelvarrott es javitott valtozata inkabb. Lehetne 6S2-nek is nevezni ha nem lenne bena nev
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest