Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtrace
junior tag
Na ez a nagy probléma a nyelvi modellekkel; mintákat követve össze tud rakni laikusok számára értelmesnek tűnő mondatokat, de ő maga nem érti, hogy mit mond és nem lát összefüggéseket.
Minden Quad-Bayer szenzort lehet szenzorzoom-ra használni, így a GN9-et is.
Viszont a GNJ is csak 2x-et tud, hiszen 12MP-es outputtal 4x nagyításhoz már 200 megapixeles felbontás kéne, nem 50.Arról van szó, hogy a HP9-cel egy időben jelent meg és egyszerre cikkeztek róluk, csak az ai azt már nem tudta értelmezni, hogy nem minden info a GNJ-re vonatkozik.
Meg azt se, hogy az artifact-mentes kép a "dual pixel" technológiával kombinált szenzorzoom-nak köszönhető, nem szimplán az utóbbinak (hiszen eleve a zoom-hoz szükséges QB remosaic okozza azokat a hibákat). -
HardRic
addikt
Nagyon hasonló amúgy a két főkamera szenzor. Azért került másik (drágább) típus a Pro-ba, mert az támogat in-senzor zoomot már a szenzor szintjén is.
Perplexity ezt szedte nekem össze róla amikor utánanéztem:
ISOCELL GNJ: This sensor features an in-sensor zoom function, which allows for clearer video footage and higher-resolution images free from artifacts or moiré patterns in photo mode. It achieves this through a remosaic algorithm, offering 2x or 4x in-sensor zoom modes. When paired with a 3x zoom telephoto module, it can achieve up to 12x zoom while maintaining crisp image quality
-
Csak kis háttérinfó, de a sima és a Pro között a kamerák között szenzorbeli eltérések vannak.
3a Pro
- 50MP GNJ (OIS) Main
- 50MP IMX882 (3x) Periscope Telephoto (60x Digital Zoom)
- 8MP IMX355 Ultra Wide3a
50 MP főkamera OIS, ISOCELL GN9
50 MP telefotó Samsung JN5
8 MP ultraszéles IMX355 -
nightmare13
őstag
Hát sajnos úgy néz ki a Dimensityvel jobb hatékonyságot tudtak elérni
-
mutyuru
aktív tag
oh ha megrendelem es nem tetszik megis visszakuldom, akkor megtarthatom az ajandek fulhallgatot?
-
HardRic
addikt
válasz
nightmare13 #14 üzenetére
Community edition csak külön meghívással volt rendelhető, nagyon limitált számban készült, ha jól emlékszem csak 100 db volt belőle. A megjelenés előtt kellett rá feliratkozni.
-
nightmare13
őstag
Nem véletlen, hogy az üzemidő teszteken rendre rosszul szerepel, pl papíron a note 14 pro+ is szuper lenne, aztán ahhoz képest olyan értéket hozott, mint ez a Xiaomi 12.
Kíváncsian várom már ezt a telefont, a 2(a) Plust akartam sokáig - tok már ezer éve van hozzá itthon - csak a Community edition szinte soha nem volt. -
HardRic
addikt
válasz
nightmare13 #12 üzenetére
Amikor Xiaomim volt, egy adblokkerrel tiltottam a kismillió hívast a Xiaomi szerverek felé. Hihetetlen mennyi volt.
-
nightmare13
őstag
válasz
Patrik.Varga #10 üzenetére
Én abban bízok, hogy az akku élet hasonló lesz, mint a 2(a) és 2(a) Plus esetén. GSMArenan az élbolyban vannak és számomra az fontosabb tulajdonság, mint hogy hány FPS a játék.
Xiaomi 12-m van, de egyrészt a kis méretét se szeretem (hurka ujjak powa), meg azt se, hogy még a legalapabb dolgok is szívják az akkut.
-
HardRic
addikt
válasz
Patrik.Varga #10 üzenetére
A spec egy dolog. A NothingOS nagyon oda lett téve. Fold5 riceg röcög mellette, pedig konkrétan dupla olyan erős.
-
Patrik.Varga
tag
Rendeltem ma egyet, kíváncsi leszek rá mit tud. Specifikáció alapján azt gondolom sikerült azt az árpontot megtalálnia a Nothingnak, ami reális ár-érték arányban. Pl. Samsung hasonló specifikációra sokkkkkkal drágábban adja a telefonjait
-
nightmare13
őstag
Megint van szürke.
-
janeszgol
félisten
Teljesitmenyben nem lett elorelepes a DS 7200-rol.
Olyan samsungos a teljesitmeny es a cammogas. -
Kíváncsi leszek fotozasban mit fog guritani.
Amúgy tényleg jó ajánlat -
balazs1022
őstag
Sok éve ez az első telefon, ami tényleg való valamire, és a legtöbb minden benne van, megfizethető ár mellett. Remélem egyszer ez lesz a következő telefonom.
-
classic B
senior tag
Azt lehet tudni, hogy a kijelzőn van-e gyárilag felhelyezett fólia?
Szerk.: bakker, most látom, hogy van. -
kbyte1024
veterán
Ez egy igen jó ajánlat
Vincze visszatért???? -
joey04
titán
Mindegy, hagyjátok ezt és vegyetek motorolát...
-
"...de a Nothing árfolyamkövető árazást alkalmaz, egy-két ezer forintos eltérésekkel számolni kell."
Aham, akkor így már világos az ár ingadozása.
Amúgy a Pro az ajándékkal nem rossz ajánlat szerintem, bár csupán a fekete rendelhető jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Nothing Phone (3a) értékesítése pedig megkezdődött.
- Ukrajnai háború
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- EAFC 25
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Motorola Razr 40
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S23 White 8 128 gb
- 6 HÓNAP GARANCIA! iPhone 12 White 64GB - Független - 80% Akksi - Szép állapot - FIX ÁR
- 6 HÓNAP GARANCIA! iPhone XS Silver 64GB - Független - 98% Akksi - Szép állapot - FIX ÁR
- Samsung Galaxy S10 128 GB
- iPhone 14 Pro 128GB Vodafone (Függetlenítés alatt) - 88% Akksi - Új kijelző - FIX ÁR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest