- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz
Tibee86 #155595 üzenetére
Kb havonta egy szólok hozzá, de te leszűrted a hozzá nem értésem.
Zseniális.
Állandó jelleggel nyavajogsz valamin.Ha nem az ios-t akkor a Apple-t fikázod. Majd ha lesz időm és kedvem összegyűjtöm neked az elmúlt időszak termését.
Ezen kívül milyen személyes problémám lenne? Nem is ismerlek. -
parandroid
félisten
válasz
Tibee86 #155470 üzenetére
De mind a kettőt ugyanazon a készüléken, és másikon nem, gondolom.
Na most nálunk adott a két készülék, egyiken az én accom van, másikon a nejemé, jól belakva appokkal, biztonsági mentésekkel, hozzákapcsolt email- és whatsapp fiókokkal, saját telefonkönyvvel, backupokkal, biztonsági beállításokkal, minden (kontaktok, üzenetek, képek, zenék, pdf-ek) icloudba szinkronizálva, + képek dropboxba is. Ha most az egyik készüléken belépek a másikhoz tartozó acc-kal, attól eléggé be vagyok azért fosva, hogy mit hogyan kever be...
Szóval inkább kifizetem még egyszer az in-app purchase-t, mint hogy utána napokig szopjak, mire mindent kiválogatok. Egyszer sikerült már ugyanazon a gépen szinkronziálva összesíteni a telefonkönyvünket (hiába másik készülék biztonsági mentése volt, ugyanazon a PC-n, a kontaktokat valamiért közösre tette), utána még hónapokkal később is összeakadtam számomra teljesen érdektelen telefonszámokkal, mire sikerült mident mindenhonnét kigyomlálni.
Nem egy nagy összeg szerencsére, és amúgy is ritkán veszek fizetős appot...
p
-
.Szaki.
addikt
válasz
Tibee86 #155378 üzenetére
Basszus, tényleg...Pedig vagy négyszer néztem át az oldalt...
DonThomasino
Alapvetően még mindig nagyon jó telefon az 5S, simán megéri venni, de most már egész jó áron van az SE is, ha belefér a felára, akkor gondolkodás nélkül azt vennék a helyedben, mert (szerintem) a jövőben több főverziót fog kapni, mint az 5S.
Én kipróbálás céljából vettem az 5S-t újonnan, fél éve, hogy milyen az iOS, ezért nem akartam hatalmas összegeket kifizetni, mert féltem, hogy mi van ha nem jön be, de annyira gördülékenyen megy, akadás nélkül a legújabb rendszerrel is (10.2), de csak akkor tervezem lecserélni ha meghal a telefon teljesen, mert imádom. Utána meg nem kérdés, hogy maradok az Almánál és simán be mernék vállalni drágább modelleket is.
Szóval én ha számít a méret, akkor SE-t vennék.
-
Noxy
veterán
válasz
Tibee86 #154818 üzenetére
Miért tenném ki 1-2 órára az ablakba?
Normális használatról van szó. Vagy te néha kirakod levegőzni a -20-ba?
Nyilván jobb azzal nyugtatgatni magad, hogy ez normális, pedig k.....ra nem azBocs hogy újra felhozom a témát, de ezzel akkor eléggé magamra maradtam.
Eddig: Fagyban meghalnak a mobilok
Ezek szerint normális. K.....ra az. -
domojko
senior tag
válasz
Tibee86 #154830 üzenetére
Ezek szerint az én SE-m is hibás ezen része. Szombaton a -20 fokban 1 órán keresztül a telefon szolgáltatta a világítást a zseblámpa funkcióval. És nem a meleg kezemben, de még csak nem is a zsebemben volt, hanem hideg téglán, amíg én tüzifát pakoltam a sötétben. És közben nem kapcsolt ki.
De gondoljuk tovább picit a dolgot. Ha jol emlékszem volt valami olyan hír, h az amerikai hadsereg lecserélte a mobil telefonjait, és iPhone-okat vásárolt mert az androidok nem voltak megbízhatóak. Szoval azért ha belegondolunk, a katonák csak 0-35 fok között kommunikálnak.
Szerintem ez hogy normális jelenség egy nettó baromság. Szoftveres vagy hardveres esetleg mindkettő probléma van a háttérben. Csak persze könnyebb és mindenképp olcsóbb azzal takarózi h megadták azokat a paramétereket amik között rendeltetésszerüen működik a készülék. Ha ettől eltérnek a környezeti paraméterek, mossák kezeiket.
Nekem is, mint ahogy sokaknak itt, volt már egy pár készülék a tulajdonomban, de ilyet egyikkel sem tapasztaltam hogy kikapcsol mert 0 fok alatt van a hőmérséklet. -
domojko
senior tag
válasz
Tibee86 #154342 üzenetére
Mindenkinek nagyon fontos vagyok. Sőt....mégegyszer próbálkoznak
Viccet félretéve....szerintem hasznos ez a program. Nem kell sz@rakodni hogy elvágjuk 30s-re a kiszemelt csengőhangot.
Syncios-ban kétféleképpen lehet ezt megoldani, attol függően h mp3 vagy már m4r formátumban van a kiszemelt szám. Csatlakoztatjuk a készüléket a pc-hez. Elindítjuk a syncios-t. Mp3 esetében válasszuk a toolkit - ringtone maker - choose- kiválasztjuk a kivánt fájlt- majd save&import. És már rajta is van a készüléken a kivánt csengőhang.
M4r formátum esetében my devices - media-ringtones- import- hozzáadjuk a kivánt fájlt és szintén eredeti méretben kerül a készülékünkre.Az iTunes lehetőleg ne fusson.
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
Tibee86 #153360 üzenetére
Ja, csak 6 e-mail fiókom fut a mail-ben. Rengeteg safari, fórumozás, stb. A fényerő viszont max. 20%-ra van állítva. Tény, hogy facebook meg hasonlok, nem futnak, ha be is lépek valamelyikbe miután megnéztem amit akartam ki is jelentkezek egyből.
Mondjuk ez az első heteken volt, nem ez az általános. Csak érdekesség képpen raktam be. 2 nap a szokásos üzemidő. Peace
-
vasi89
őstag
válasz
Tibee86 #152539 üzenetére
függetlenül még drágább az apple-től... de mielőtt valaki azt hinné h kötekedésből írom, nem mert kb 5 éve csak iphone-om van de az apple üzletpolitikája lehet csak engem zavar viszont egyre ellenszenvesebb. Csak a 128 gb-os iphone 7 lett jetblack? 550ezer a legolcsóbb macbook pro? ugyan már... de ez csak az én véleményem.
-
-Ben-
veterán
válasz
Tibee86 #152388 üzenetére
Általában az iStyle -nak vannak ilyen akciói, a weboldalon az „akciók” menüpont alatt látható és a leírásban jelzik, hogy boltban kiállított darabról vagy teljesen újról van szó. Többnyire akkor éri meg igazán a demo (persze ha van akkor eladó darab), amikor már a következő modell megjelent vagy közvetlen előtte. Emlékszem, a 6S megjelenése után a sima i6 30eFt -tal volt olcsóbb demo verzióban, füles/sim tű nélkül.
-
-Ben-
veterán
válasz
Tibee86 #152385 üzenetére
Szerintem megéri. Olcsóbb és csak a gyári füles nem volt benne. Cserébe minden másban tökéletesen megegyezik az eredetivel, még a doboza és annak tartalma is teljesen ugyanaz (a fülest leszámítva). Egyébként ez nem volt boltban kiállítva, a doboznak a fóliáját is én téptem fel...
Boltban kiállított darabot én se szívesen vennék, de végül is nagy károd abból se származhat, mert ugyanazt az 1+1 év garanciát kapod rá dobozzal, papírral, mindennel együtt. Csak nyilván azt már szétnyomkodták..
B-L-A-C-K: általában 15-25eFt körüli engedmény van rá. Ez 25eFt-tal volt olcsóbb.
-
California1
őstag
válasz
Tibee86 #151957 üzenetére
Mivel huzamosabb ideig használtad az i6-ot így pont erről hitelesen tudsz írni ! Vastaps :-)
A nejem lassan egy éve használja , jelenleg 10.1.1el és semmi jel nem utal arra hogy 1gb ram kevés lenne. Az ismerettsegi körben még 3om i6 van de különösebben nem nyüzsögtek . -
-Ben-
veterán
válasz
Tibee86 #151972 üzenetére
Nem hiszem, hogy agyvérzést kapnék. Komolyan. Miután eladtam a matt fekete i7 -et, majdnem 3 hétig egy 4S -t használtam 9.3.5 -tel. Nem mondom, azért kerülgetett a hasmenés az idegtől, de ez egy 4S volt. Ehhez képest egy 5S/6 már megváltás bőven..
Szóval az a véleményem, hogy kevés már az 1 GB ram, de jelen pillanatban még használható egy ideig. Nyilván, ha most állnék telefonvásárlás előtt, akkor kizárt lenne az 1 GB rammal szerelt mobil, de nekem már van telefonom, így nem érint.
Ami az SE-t illeti... A legutolsó SE olyan hangosan zörgött, hogy még a szervizes srác is elmosolyogta magát.Pedig egy szerviz nem zajmentes.
(#151975) kisapa: Szia! Apple Warranty Check
Ide írd be a telefonod sorozat vagy imei számát (mindegy) és láthatod, hogy mennyi garancia van még rá - ha van. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #151959 üzenetére
Igen ~4 éve váltottam kb azóta volt 30-40db iPhone-om saját használatra, neked meg tudtommal ez idő alatt 5S-sed volt végig, amit most cseréltél. A lényeg i6-od sose volt, és itt jössz azzal gyenge a váza már ezért is megéri jobbat venni, miközben mindenki tudja i6 váza se fog meghajolni csak ha nagy erőbehatás éri, de ettől már te elkönyveled hogy ezért se jó...Vicces.
Az meg hogy neked nem elég az 1GB oké, attól másnak még elég lehet, együtt lehet élni azzal hogy 1 másodperc alatt újra betölt egy oldal, vagy 5 másodperc alatt egy játék, más hátrányát nem látom. Ha annyira gáz lenne hidd el én se használnék ilyet, nem azért nem veszek mert nincs rá pénzem, hanem mert feleslegesnek tartom a jobbat.
Az meg hogy van egy véleményed legyen, csak tényleg pont ne olyan okoskodjon már valamiről, akinek még az említett telefonja sosem volt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #151957 üzenetére
Sose mondtam ez a legjobb mert éppen nekem az van, szóval kár kiforgatnod...:/ De tudom azért mert neked 2db iPhone-od volt az életedben nagyon nagy tapasztalataid vannak az összessel kapcsolatban...Illetve azt is imádom akinek még i6-ja se volt pont az okoskodik, én meg a hülye vagyok akinek már volt egy jó pár ebből is...
Egy i6 használtan 90 ezer már, akárki akármit mond, ennyiért abszolút jó választás, még ha nehéz is belátni 0 tapasztalattal.
-
-
moya#no1
aktív tag
válasz
Tibee86 #151822 üzenetére
2 is van mert az 1 éves telefont kicseréltettem, majd hivási problémák voltak, vissza vittem, ismét kicserélték. Most hazsnalok egy 1.5 hetes telefont. Mindenképp elteszem köszi
UI: az Apple oldalán ha rákeresel a seria számára ott nem kéne kidobnia hogy garis? mert a szervízbe is egyből azt nézte meg a gépében
Akkor csere utánn a szervíznek kell biztosítania 1 év garit? -
kovsol
titán
válasz
Tibee86 #150498 üzenetére
Tudtommal 4G -n nem is lehet telefonálni, az csak adatforgalomra van. Szóval a hívás mindenképp 2g/3g hálózaton zajlik azért vált át a készülék ilyenkor.
Nekem probléma nélkül váltott már át nem egyszer 4G -ről akár egészen le gprs feliratig hívás közben.
Hívás megszakadást még soha nem produkált a készülék. Én biztos vittem volna gariba vissza ha ilyent csinálna. Főleg, hogy elvileg javították már a hibát egyik frissítésben, és ha az se oldotta meg lehet hardver hiba. -
monroe8609
aktív tag
válasz
Tibee86 #150338 üzenetére
Pont egy ilyen problemarol lenne egy kerdesem!Nov 11- ig garis a keszulek,de nekem is lenyomhato a jobb felso kijelzo sarok..amivel nemis lenne baj csak neha nem erzekeli az erintest a kijelzo,nemcsak ott,hanem random az egesz kijelzon..A kerdes pedig az h nekem csak egy olyan papirom van amit az elozo tulaj kapott istyle-tol h csereltek az egesz telefont es ugye en azt vettem meg,de az eredeti szamlam nincs a vasarlasrol..ez mekkora gond?van esely h anelkul is beveszik?egyaltalan elismerik e hibanak?a kijelzo is vibralt mar,4 honap alatt 2x..
-
kecskesadam
csendes tag
válasz
Tibee86 #149812 üzenetére
Igenigen, csak mivel zöld vagyok, meg lehet, hogy maszületett is, nem pontosan vágom, hogy mi az a warez. Eskü, nem most jöttem a Marsról, csak egyszerűen nem ilyen felületeken mozgok, sosem volt dolgom ezzel a kifejezéssel.
Konkrétabban:
egy öt éves őstelefonomat újra használatba venném, nagy bátran újrahúztam, és szeretném Jb-elni, ahogy eddig már jónéhányszor. Ezúttal viszont informatikai bug-ok miatt nem jön össze a művelet. Ezt a problémát fel szabad itt hozni?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Tibee86 #148133 üzenetére
Megteszed, hogy vegigolvasod a kommentjet Kommynak, es nem csak a szamodra kedvezo reszt kopizod be?
Tedd mar meg, hogy magad is megnezed, hogy VAGY a ph lapcsalad oladalai kozotti lepkedes (pl.hirdetesi oldal utan ismet probalsz a mobilarena oldalara lepni), VAGY egy bongeszett mobilarena oldal mellett nyiss egy uj mobilarena oldalt.
Meglatod mirol beszelek. -
-
Newyorker
addikt
-
kchris78
veterán
válasz
Tibee86 #144156 üzenetére
azért az viszont nem egy korrekt dolog az almától ahogy beárazza a dolgokat. nem tudom mennyi cég forgatja egy az egyben a dollárt euróra és utána pörgeti hozzá az áfát meg hasonókat... Legtöbbször szintben szoktak lenni az árak hogy ne vonuljanak az emberek ide-oda vásárolni.
-
-
válasz
Tibee86 #142709 üzenetére
Nekem az SE-t pont jókor találták ki, az 5"-os kijelző, ami most van már nagy. 125ért sikerült áfa visszaigényléssel megvenni a 16gbosat (még 1-2hét mire kézhez kapom, de annyit megéri várnom, hogy hivatalos apr-ből legyen ennyiért). Ez még ez az az összeg, amire azt mondom, hogy kifizetek egy telefonért.
3600ft-ért csak a net van, vagy le is beszélhető?
És összesen mennyi az a tarifacsomag?
-
válasz
Tibee86 #142705 üzenetére
Nekem pl. A net lenne a lényeg, flottában az hogy alakul, mert lakosságiban az is vicc sajnos(a többi egyébb mellett). Egyébként régebben voltam flottában akkoriban a tet nem volt divat, amikor kiléptem belőle elég sokat kellett perkálni, mivel az utolsó hónapra már nem éltek a bónuszok és a teljes árat kellett fizetni a tarifáért. Ja és úgy, hogy emeltek alapból rajta, minden szó nélkül ezért is hagytam ott.
-
-
galaxys80
veterán
válasz
Tibee86 #141890 üzenetére
Egy időben én is próbálkoztam az iCloud fotóval, de én feladtam.
Tulajdonképpen semmi nem úgy működik benne, mint amire nekem szükségem volt.
OneDrive maradt megoldásként. iPad-en, PC-n és telefonon is látom az összes képem és nincsen, olyan gondom se, ha iPhone-ról törlöm a képeket, akkor mindenhonnan eltűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest