- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
válasz
joefasalasso #313863 üzenetére
Így nehéz megállapítani, de elvileg nem jó a cikkszám. A zöld bőrtokot (mm1q3zm/a) ezzel a cikkszámmal forgalmazták. Egyszer belenyúltam én is a csomagolás teljesen megtévesztő a cikkszámmal már nem igazán foglalkoznak.
-
Sungoo
addikt
válasz
joefasalasso #312800 üzenetére
Igen, tudtommal.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
A sávos jótállás csak fogyasztó esetén érhető el (magánszemély). Cégek esetén 1 év jótállási időt kínálnak.
-
válasz
Most is így van.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
joefasalasso #312795 üzenetére
Szia,
ha fontos az USB C csatlakozó és a limitálható töltés (80%-os határral), akkor érdemes választani a 15-ös típust.
Egyebekben pedig a 13 Pro egy remek telefon, nyugodtan ajánlható napjainkban is. -
Šolaire
veterán
válasz
joefasalasso #238218 üzenetére
Én is így jártam. A lényeg küldtek egy emailt amiben megadtak egy időpontot ami majdnem egy hónap volt, a support megcsörgetett az új számomon. Csak ezek után fértem hozzá az ID-hez ahol át tudtam írni a két lépcsős azonosításnál a régi számomat az újra.
-
Noxy
veterán
válasz
joefasalasso #196351 üzenetére
Bocsi ezt lehet hogy benéztem, mert a beáll.. iCloud, kulcskarika, speciális: Ellenőrző szám. Itt tudod módosítani az új számra.
-
Noxy
veterán
válasz
joefasalasso #196349 üzenetére
-
válasz
joefasalasso #196234 üzenetére
Nincs.
-
Noxy
veterán
válasz
joefasalasso #184083 üzenetére
Másnak is. Bökj rá, és alul elolvashatod.
-
sethi
senior tag
válasz
joefasalasso #184081 üzenetére
Be tudod állítani, hogy mennyi időközönként frissítsen. 15perc, 30 perc, óránként vagy kézzel
-
-Ben-
veterán
válasz
joefasalasso #179551 üzenetére
Nekem demo készülék vásárlása esetén volt mindig ilyen... Előfordul. Nyomj a folytatásra, írd be a pontos vásárlási dátumot és rendben lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
joefasalasso #175018 üzenetére
Ez a kettő független egymástól.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
joefasalasso #175016 üzenetére
Megkérdeztem 5 helyről is, mindenki azt mondta igen, így ezzel biztos nem lesz baj. Viszont csak azután lehet ha aktiválták a kártyát, ez elvileg maximum 15 munkanap, és utána lehet igényelni a függetlenítést ami szintén idő ugye. Szóval aki vodánál veszi és nem vodás, illetve használni is akarja a saját kártyájával a telefon az számoljon legjobb estében 1 hétet a függetlenítésnek, legrosszabb esetben meg több mint 1 hónapot...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
joefasalasso #174519 üzenetére
Én erdélyi, egész pontosan székelyföldi, ezért is vettem az előzőt "magamra"
Már megvan a story..érdekes
-
csab2
veterán
válasz
joefasalasso #174456 üzenetére
Hol lehet megnézni, hogy melyik országba szánt iPhone-om, iPad-em van?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
joefasalasso #174519 üzenetére
Pösti de szabócsi vótam...
-
sirszevenap
addikt
válasz
joefasalasso #174469 üzenetére
Őszinte legyek? Én olyan hanyag ember vagyok, hogy soha még csak meg sem néztem a típus számát!
Nekem aztán hót mindegy, ha szolgáltatásokban ugyan azt nyújtja 100%-osan.
De küld vissza nyugodtan, hátha pont az az egy darab marad nekem. Én simán elhozom és boldog leszek vele!
Ja! És tiszteletbe tartom teljesen a döntésed Én is, nem kötekedésből írom.
-
DJosef
őstag
válasz
Ha a roman verziora is vonatkozik az 1 ev jotallas plussz az 1 ev szavatossag akkor nekem mindegy lenne, es mivel Media Markt-bol vetted ami hivatalos forras ezert en nem rugoznek rajta. De tiszteletben tartom a velemenyedet es ha te kifejezetten magyar piacra szant modellt szeretnel akkor hajra.
-
válasz
üzbég HP laptopom van és 6 éve működik
-
30z.Samu
félisten
válasz
Ha Németből jött volna, az más lenne?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Senki nem nézegeti a típusszámot
Egyedül a támogatott LTE frekvenciákban lehet különbség a különböző régiós modellek között (ha az olyan extrém esetektől eltekintünk, mint bizonyos arab modelleknél a FaceTime hiánya), de az EU-s modellekkel semmi ilyen probléma nincs.
Erősen túlreagálod a szitut, semmi hátrányod nem származik belőle hogy más modellszámú a telefonod... Ha meg annyira zavar, akkor ahogy már többen írták, be lehet fáradni egy APR-hez és onnan megvenni a telefont. -
sirszevenap
addikt
válasz
Indokold már kérlek, hogy miért nem jó ez a típus szám!
-
30z.Samu
félisten
válasz
Jézus f@sza...
-
Bossi
őstag
válasz
joefasalasso #174462 üzenetére
De egyébként az más bármiben?
-
hemaka
nagyúr
válasz
joefasalasso #174452 üzenetére
Miert nem veszed akkor hivatalos forrasbol, mit kinlodsz?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
De most komolyan, mi azzal a baj? Van több fajta, de mindegyik olyan, ezért visszaküldöd?
-
Bossi
őstag
válasz
Az gond, vagy?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ez mit jelent konkrétan?
-
DJosef
őstag
válasz
?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
joefasalasso #174388 üzenetére
8mqac2gh/a
-
válasz
joefasalasso #174380 üzenetére
A1901.
-
Ragnar95
félisten
válasz
joefasalasso #152818 üzenetére
Nincs ilyen. Még ha le is lenne írva, akkor se lenne törvényes ilyet kikötni, a 14 napos elállási jog minden magánszemély által interneten vásárolt termékre él.
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
joefasalasso #152820 üzenetére
Szerintem akkor ne foglalkozzanak iPhone-nal. Egy biztos, ha hivatalos helyről veszed nem vonnak le semmit, visszautalják a vételárat.
Ne hagyd magad, van olyan, hogy értékcsökkenést is felszámolhatnak, de ez nem az az eset. Mert itt ahhoz hogy kipróbáld, be is kell aktiválni.
Biztosan tudsz olyan funkciót találni, ami csak aktiválás után kipróbálható. Ha kell, kérj segítséget, hogy melyek ezek...
De magát az elállást meg sem kell indokolni, pont ez a legjobb benne. -
-Ben-
veterán
válasz
joefasalasso #152820 üzenetére
Csak nem iStyle?
Ismerősömet megszopatták kőkeményen. Levontak 10 (vagy 15?) százalékot a vételárból, mivel aktivált telefont már „nem tudnak eladni”. Persze az ÁSZF konkrétan nem tér ki erre és így szvsz nem is volt jogos.
Tibee86: tudom, de nem szokták. Felesleges, mivel a sorozatszám alapján döntik el, hogy garanciális -e vagy nem. A többi pedig már mindegy...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
joefasalasso #152818 üzenetére
Miért pont iPhone esetében nincs szerintük? Nyilván ha az áfsz-ben nem szerepel akkor csak szimplán próbálnak hülyének nézni és gondolom ez csak szóban hangzott el tőlük, ha esetleg van erről írásos bizonyítékod akkor én őket nem is keresném már csak a fogyasztóvédelmet.
-
madle
őstag
válasz
joefasalasso #152707 üzenetére
Nálam is ugyan ez van, hogy nem látszik a dátum. Egyébként én úgy tudom a telefonos ügyintézős dolog csak 90 napig szól, nem? Csak az alap vásárlás kezdetét nem lehet kivenni ebből, az a bosszantó.
-
válasz
joefasalasso #152703 üzenetére
milyen telefon, mikori vásárlás, garanciában cserélt, számla - garancialevél papírod van róla?
-
válasz
joefasalasso #152703 üzenetére
Szavatosság.
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz
joefasalasso #123675 üzenetére
Az egyik fiókom a gyárival megy a másik fiók gmail.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Gyári levelező, amire kell, arra nekem tökély!
-
Astery
senior tag
válasz
A gyári nekem is megfelelne - az nem zavarna hogy nincs push - viszont maga a gmail csinál egy promóciók nevű mappát ahová a reklámokat pakolja és a gyári kliens ezekről is küldi mindig az értesítést ha új érkezik. A gmail-es app viszont inteligensen ezeket nem jelzi.
-
KraX
őstag
válasz
A gyárit használom. Nem vagyok annyira fontos ember, hogy a push szolgáltatás muszáj legyen, megfelelő a fetch is negyed órára beállítva.
-
törölt tag
válasz
Gmail
Nekem is a push miatt kell. -
Zsa_Ti2
csendes tag
válasz
Apple - de ennek egyszerű oka van, igazából nem használom a gmailt. Hotmailem (outlook mail) van, mert amikor csináltam az email címem, akkor még a gmail exchange - push szolgáltatása nem ismerte az ékezetes karaktereket, így maradt a hotmail, amin a mai napig megy az exchane - push. (kellett az exchange push lehetőleg ingyen) Az outlook alkalmazás meg nekem nem jött be, 1 perc után repült. Nekem tökéletes a beépített. Gmail ingyenes push viszont nem megy rajta.
-
Edi77
őstag
válasz
Gmail a push miatt
-
atees
őstag
válasz
Én még régen összeraktam a gmailt az iclouddal és így van mindig push, meg (nekem) nincs macera. Pcn outlookba belőve az icloud és ott is meg van minden! Nekem így egyszerűbb.
Ja meg minden gyári app a gyári levelezőt használja.
-
válasz
joefasalasso #122274 üzenetére
szia,
nem, a telefonon eszközölt törlés csak nullázza a rendszert, amíg itunes esetén a restore teljes újra is húzza azt.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
joefasalasso #122274 üzenetére
Jailbreak nélküli telefonon elvileg igen ,megtartva az aktuális Ios verziót, a restore-val ellentétben ha van már újabb
-
válasz
joefasalasso #91271 üzenetére
Jövőjét pénteken
-
Tibee86
nagyúr
válasz
joefasalasso #91274 üzenetére
Hát nem az iStyle alkalmazottai, akik a kérdésedre tudnak esetleg válaszolni.
De szerintem a topikban sincsenek jelen. -
koháry
tag
válasz
Azt ígérték, hogy az előrendeléseket még 31.-én kiszállítják, ha lehetséges.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Ezt nekünk honnan kéne tudnunk?
Szerintem kérdezd meg az iStyle-t erről, ők biztos jobban tudják, mikorra tudják teljesíteni a rendelést.koháry: Ezek a 'ha lehetséges' dolgok jók, tehát kb megkapja 1-2 ember, a többi meg talán még idén valamikor.
-
nord_
veterán
válasz
joefasalasso #78004 üzenetére
Tanulékony, bizony.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest