- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
DanielK #7931 üzenetére
En komolyan nem értem, hogy mire jó ez az erőlködés. Állítottál valamit, ami nem igaz. Most hivatkozol itt a személyes szokásaidra, fogalmazási zavarokra, pedig leírtál valamit feketén fehéren, mi meg leírtuk feketén fehéren, hogy ez nem igaz. Mire is gondoltál akkor pontosan a mindkettőnk által idézett szövegben?
-
manchester85
veterán
válasz
DanielK #7928 üzenetére
Nem? Akkor ez mi?
"Volt hogy néztem videót, kiléptem, hogy megnézzek valamit, erre ment tovább a videó, így a hang is."
Meg mi az, hogy megy multitaskban? Ha kilépsz, ergó elhagyod a youtube ablakot, legyen az böngésző vagy natív app, akkor a tálcáról folytatható, a multitasking bar-on jobbra elhúzva az ujjad. De ott még egy play gombot le kell nyomni. Viszont ha visszalépsz a youtube-ba vagy safariba, és ismét elhagyod, megint meg kell csinálni a folyamatot. Sehogy se állja meg a helyét, amit állítasz.
-
manchester85
veterán
válasz
DanielK #7919 üzenetére
Mert mondjuk csak egy számot akarsz meghallgatni, vagy akármit, ahol a hang a lényeg. Esetleg egy koncertfelvétel, amit elküldött valaki, de közben mást is csinálnál. A beágyazott videóknál szerintem nem vitt el az app-ba, csak a linkeknél. Szerintem ha kilépsz a youtube alkalmazásból, vagy csak ablakot váltasz, akkor nem megy tovább sem a kép sem a hang. En legalábbis még nem tapasztaltam ilyet.
Vadászcsiga!
Jó kérdés.
DanielK!
Azon se megy háttérben semmi.
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
válasz
DanielK #7862 üzenetére
De így se értem.
Értem én, hogy poén, de ilyet csak akkor ír valaki, ha feltételezi is, hogy képes lennék rá, vagy mondjuk említettem hasonlót.
Szerk:
Hát én a legtöbb fórumozót pár hozzászólás alapján nagyjából fel tudom mérni. Pl. azt is fel tudom mérni, hogy ki az, aki képes lenne ekkora marhaságra, es ki nem. Szerintem ugyanígy mások is fel tudják mérni, hogy kinéznének-e belőlem ekkora ostobaságot vagy nem. Ezekszerint akkor te nem vagy valami jó emberismerő.
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
válasz
DanielK #7855 üzenetére
"Körberöhögnek, ha azzal állítasz be, hogy egy beta szoftver miatt merül úgy."
Szerinted szerepelt nálam ilyen alternatíva?
Egyáltalán honnan szedted, hogy nekem ez a tervem? Azert kérdeztem rá, hogy kinél mi a helyzet béta alatt, mert arra számítottam, hogy másnál is merül, igy probléma megoldva. Nyilván, mivel nem ez a helyzet, igy próbálkozom tovább, es ha béta alatt nem oldódik meg, akkor összevetés céljából megy vissza az 5.1.1. Szó nem volt itt arról, hogy béta szoftverrel akarok beállítani gariztatni, mikor 1 nap alatt kiderithetem, hogy 5.1.1 alatt hogy operál.
-
Kashim
őstag
válasz
DanielK #7782 üzenetére
Nem értem, miért kéne cserét felajánlania?
Végigfut a számok összepárosítása. Aminek nem találja a párját, azt feltölti. Gépeden ugyanúgy megmarad minden. Ha legközelebb letörlöd/formázod/meghal winyód/másik gépre vagy telefonra akarod letölteni az adott számot/albumot, akkor már az iTunes adatbázisból tölti le, persze ha elérhető ott. Ha nem találta az elején és úgy töltötte fel az adott számot, akkor ugyanazt tölti le, mint ami megvolt eredetileg is, akármilyen minőségű volt az. -
Mr. Teddy
őstag
válasz
DanielK #6501 üzenetére
Az a baj, hogyha meg olyan progival nyitom meg, ami az orientációs infot nézi, akkor az a progi nyitja meg fejjel lefelé
@vadászcsiga: igen, nekem is át kéne. Fényképeknél még egyszerűbb a dolog, videoknál nagy macera valóban. Igaz imovie-val meg lehet már csinálni rendesen 1080p-ben, de akkor is plusz vacakolás sajna..
-
imanoob
csendes tag
válasz
DanielK #6436 üzenetére
Van egy 3G az asszonynak.Tehát kábel okés.Van két pc.Egy i7 es laptop.Egyik sem ismeri fel.Azt irja ismeretlen eszköz.Probáltam DFU-ban Restorezni sehogy sem tudta a drivert telepiteni.A hardver ID unknown.Gyanum az hogy a telefon sajat felajánlásábol történt szoftver frissités adta be neki ezt a problémát.Elötte minden ok volt.Anno két éve amikor szorakáztam jealbraikkel volt ilyen de akkor DFU-ban restoréztam nagy nehezen 10 proba után.Most már sztem mindent kiprobáltam.A telefon tökéletes csak a pc -re nem tudom felnyomni.Vagyis van egy hiba hogy wifin nem érzékeli a pc-t nem tud a telefon menteni .
Vajon a 6 os ios megoldja ezt a problémát?Szerettem volna eladni,lecserélni.Most ha ebböl szerviz lesz inkább használom hibásan.Amugy is jol tele van minden sz...arral. -
-Ben-
veterán
válasz
DanielK #6231 üzenetére
Pontosan nem tudom, mert most nincs nálam a laptop, de valami hihetetlen gagyi lett... Marha nagy elégedettségemben azt vártam, hogy 720p HD videóm lesz, de valami hihetetlen pocsék lett.
Nem tudom miért, lehet köze ahhoz, hogy nem volt elég világos? Mondjuk azért sötét sem volt.....
-
InfiniteReality
őstag
válasz
DanielK #5056 üzenetére
Itunest én Win7 XP mode virtuális gépben használom, így többet nem gépfüggő a telepítés. Nem kell demote-olni, szenvedni, másik gépen újraszinkronizálni, csak a virtuális gép file-ját áttenni, mondjuk egy esetleg újratelepítés vagy új gépre költözés esetén.
A másik oka meg hogy a gépem oprendszerét nem vagyok hajlandó Itunes-szal és az általa feltelepített 5-6 service-szel összepiszkolni.
-
ferikek
aktív tag
válasz
DanielK #4942 üzenetére
köszi a a választ!
Azt az előző hszemben nem említettem h 3G-nél mindegyiket simán megnyitja, ezzel nincs probléma. 2G-n viszont akármelyik oldalt szeretném (pl. index, origo, maps, gmail, stb.) mindig ezt a szerverhibát írja. nem hiszem h az oldallal lenne a gond.
újraindítom a telót és megnézem h így működik-e vagy sem. -
Shodan
őstag
válasz
DanielK #3473 üzenetére
valószínűleg meg is van a probléma...
Az imessage aktiváláskor SMS küld az apple fele, majd onnan verifykor vissza is érkezik egy.
Csakhogy júl 1.-vel beállításra került a külföldi sms spam szűrés ami szűri a külföldi sms szerverekről +3690 91 és saját neves sms-eket, és úgy néz ki hogy emiatt nem megy a visszaigazolás... -
válasz
DanielK #2262 üzenetére
nem röhögik körbe, legalább is nem mind/mindenhol!
került már meg az iphone keresése funkció segítségével iphone, csupán korrekt hozzáállás kellett hozzá a sértett, és az intézkedésben érintett rendőrök részéről egyaránt - meg némi szerencse, mert a blaha lujza téren (bp) loholt a telefonnal a lopás elkövetője, de szerencsére - éjszaka lévén - nem volt jelentős tömeg, a rutinos nyomozó meg mondhatni ránézésre látta, hogy ki(k) is jöhet(nek) számításba.
még az sem jelentett problémát, hogy két kerülettel arrébb lett bejelentve a telefon eltulajdonítása, és "idegen" kerületben kellett intézkedni a rendőröknek, szóval azért vannak pozitív példák is - ahogy külföldön is volt/van negatív is!
ne általánosítsunk, kérem szépen! -
Mr. Teddy
őstag
válasz
DanielK #1869 üzenetére
Legjobb lesz ha t-mobiltól vesszük, hiperolcsó:
[link]
iPhone 4S 16GB - 282000Ft.
Hihetetlen, gondolom ez is üzlet marketing, hogy bitangmagasan vannak a "listaáras" telefonok, hogy a kötbért ne nagyon fizethesse meg senki. lolNa majd megnézetem a szerződést, hogy mi van beleírva, az a legtutibb.
-
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
DanielK #1866 üzenetére
Ok, feltettem ott is a kérdést.
Persze ez csak egy alternatíva amin agyaltam. Gondoltam, ha 20k-s telefont megkapják inygen, és ezért 2 évet aláír, akkor a felbontás kb annyi, hogy kifizetnek 20k-t, plusz valamit, és kész. De hogy ilyen 24*8k + telefon díj. Azt sokallom, bár ki tudja. Ezeknél bármi lehet.
Persze ha értelmesen nem lehet felbontani a dolgot, akkor más úton veszünk telcsit.Appstoreon kívül mi az a hely, ami megbízható és új telcsit ad, de mégsem 200k?
Itt Ph-n is látok pár új 4S-t hirdetőt, de hát, tűzzel nem akarok játszani... -
-
válasz
DanielK #1855 üzenetére
Ide kerülnek a cache dolgok, játékmentés file-ok, meg ilyesmik nem? Mert minél több minden van a telefonon, annál nagyobbra hízik az "egyéb" rész is...
2007 óta nem érint érzelmileg ez az "egyéb" szekció, hisz tudom, hogy sokat nem tudok kezdeni vele, ahogy növekszik a felrakott appok száma, úgy nő ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest