- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbence
senior tag
válasz
csusza` #35585 üzenetére
Jó,csak fentebb azt írtad,hogy t függő és nem olyannal akarod használni,ebből gondoltam,hogy az unlock a lényeg
Egyébként redsn0w-val tudsz rá rakni másik szoftvert,nekem is azzal ment fel az 5.1.1
Ha jól tudom a cydia menti automatikusan az shsh-t,azért lehet ott neked -
Noxy
veterán
-
nord_
veterán
válasz
csusza` #34867 üzenetére
Le bizony. És vigyázz, ha letöltötted pc-re a drive.exe-t, behúzod a felhőből a doksikat, majd később törlöd a számítógépről a progit, akkor is törlődnek az adataid. Én így jártam... Az a mázli, hogy nem véglegesen törli, hanem a kukába rakja, így vissza tudtam állítani. (Marhára nem tetszenek a gugli "újításai"... először a reader, most meg ez...)
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
csusza` #5684 üzenetére
A legtöbb app megy vele, de lehetnek olyanok, amik crashelnek és maga a rendszer is elég bugos még.
Simán OTA frissítésként fel tudod majd rakni a véglegeset, downgrade meg sima restore-al megy, de az iOS6-os backup nem megy vissza iOS5-re, tehát a mostani backupodat nem árt máshova kimenteni majd szükség esetére -
Ragnar95
félisten
válasz
csusza` #5678 üzenetére
Elvben igen,de shift+update-el simán fel tudod rakni
Szerintem mivel még cska most vetted az iPhone-t tök fölösleges, először ismerd meg a rendszert és a telót és majd ha hiányérzeted van, akkor tedd fel a betat, ne az legyen az első benyomás róla,h itt bugos, meg ott bugos... -
Ragnar95
félisten
válasz
csusza` #5672 üzenetére
Akkor valószínűleg nem eredeti a töltő és nem megfelelő feszültséget ad át és ez okozza a problémát. Vegyél egy eredeti töltőt és megoldódik a gond od
A dokkolóval lehet ugyanilyen probléma, főleg, hogyha ugyanazzal az USB-fali átalaítóval használod, mint a mostani USB kábeledet... -
Tibee86
nagyúr
válasz
csusza` #3724 üzenetére
4 euro
Eddig én is úgyvoltam a dologgal, hogy nekem biztos nem kell JB. Mióta van, fordult a dolog
Főleg a call counter 3, ami nagyon jól jön, sbsettings se hátrány, activator-al kb már csak nagyon ritkán kell használnom a home gombot, vagy a bekapcs. gombot. Végre nemegyesével kell bezárnom az app-okat. Zenelejátszáshoz ki se kell oldanom semmit, gombbal elindítom, számot váltok stb. Magyar bill fix-el meg kb dupla olyan gyorsan megvannak az ékezetes karakterek. Több tweak nem is nagyon kell, és nincs is fent. -
válasz
csusza` #3652 üzenetére
light? aha...
erre nincs mit mondani!
egyrészt 4s nincs 8gb verzióban, 16gb az induló, másrészt próbáld ki a telefont nem t-mobile sim kártyával, amivel félő, hogy nem fog menni...
inkább arra kell figyelni, hogy a részlet/számla elmaradása esetén a telefont is letilthatja a szolgáltató!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest