- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Ez teljes mértékben így van, nem várható el, hogy a legújabb appok fussanak rajta, de arra adhatna lehetőséget az Apple, hogy a régebbi verzióját letöltsd az appoknak, bár erre meg azt mondhatja,h 4 éves telótól mit vársz és ne vegyél használtan iPhone-t, mert ha újonnan vetted, akkor megmaradtak az appjaid, amiket még akkor töltöttél le, amikor támogatva volt a készülék...
-
Ragnar95
félisten
Persze, meg tegnap is, sőt akár tegnap előtt is kijöhetett volna...
walakii: nem tehetünk róla, hogy a te igényeidet nem tudja kielégíteni, a mai világban már kb senki se küldd bluetoothon fájlokat és az android az egyetlen platform, ami még támogatja a bt fájlküldést....De ha neked a bt küldés megéri az instabilitást, fagyásokat és akadozó, illetve meg nem érkező frissítéseket, hát hajrá
-
Kommy
veterán
Ha normáis telefonkönyved van akkor hozzárandeli automatikusan az eredetihez, és csak azokkal növekszik akiknek nincs megfelől, vagy nem azonosítható be 100%-osan.
(#25319) walakii: Lehet linkelni a kontaktokat egymáshoz. Megnyitod a fő kontaktot majd szerkesztés oldal alján link contakt és kiválasztoa facebook-osat.
-
Kommy
veterán
Engem pl az, hogy nem lehet semmit változtatni egyáltalán nem zavar, ennyivel kevesebb hibalehetőség.
Lehet menni más platformra, senki nem kényszerít arra, hogy iOS-t használj, van még pár.
Arra jó, hogy aki nem akar a telefonnal szívni az használja és kész, ha ennyire kell a testreszabás ott az Android, lehet oda menni.(#25223) TBMC: Direkt nem írtam, le, de igen arra gondoltam, igaz csak leírva láttam, hogy működnek, mivel ami kell megveszem, ha meg nincs rá/ vagy sokallom érte akkor megy Appshopperbe figyelésre.
De sajnos ezen a ettőn kívül is van még. -
Xero
nagyúr
Arra, hogy stabil a rendszer. Használj kicsit droidot és az apró-pici hibák-butaságok hamarabb a sírba kergetnek.
A kedvencem: Sony Xperia P gyári ICS-el, hajlamos egyszerűen nem jelezni a hívást. Se csörgés, se semmi. Más esetben egy hívás felvételnél egyszerűen újraindul.
A zenelejátszó (azt hiszem az oob megoldás) duplán játszik le minden egyes file-t ha kézzel rossz helyre másoltuk.
Arról nem is szólva, hogy lassú.Első telefonnak iOS a legjobb, legmegbízhatóbb megoldás vagy egy "buta telefon".
-
Én is folyton a FBon lógok, meg üzenetezek izomból, de nekem olyan 3 hétig elég szokott lenni az 500MB. Szóval ha durván nézzük nekem is 750MB körül lenne a kicentizve pont elég díjcsomag... Most idéntől váltottam 1GB-ra amúgy
Ja és mit netezek: itthon és egyetemen ugye van WiFi. Útközben: PH privátok, FB üzenetek, iMessage, és netezés: minden reggel első betűtől utolsóig elolvasom az új (!) index híreket (nem az egészet). + a szokásos Apple híroldalakat, meg némi fórumot. És ezt minden reggel majdnem
-
-
Tibee86
nagyúr
Activator ami nekem hiányzik nagyon. Főleg mivel a power gomb kezd megpihenni.
Ohh meg infinifolder, magyar bill. fix. Na így belegondolok van azért jó pár.
Én mentettem SHSH-t, néha gondolkozom is, hogy vissza kéne tenni az 5.1.1-et+JB-t, de 1-2 hete olyan jó üzemidőket sikerül produkálni, hogy nem bántom inkább. -
TheMarci
addikt
Miért keverné? Okés, hogy a redsnowban hol a 6.0, hol a 6.0.1-et kell megadni, de van valami tény arra vonatkozóan, hogy a telefonban is keveredik? Illetve mi keveredhetne? Sok különbség nyilván nincs a két rendszer közt, a filejai nagyrészt ugyanolyanok, szóval így nem hiszem, hogy nagy gond lehetne. Amúgy egy touchon ez van a családban, és semmi gond nincs vele.
-
-
jozsi252
veterán
Persze van még rá gari. Jöv év aug-ig. Az a baj hogy a legutóbbi 1-2 hétbe csinálja ezt. Illetve van hogy elkezdek netezni, ugyanúgy lemegy 0-ra térerő, egy pillanatra felvillan a T ikon bal fent, és max-ra visszamegy a térerő. Szóval szerintem hardveres lesz a gond. Vagy esetleg SIM.
Ja és az esetek nagy részében, a hiba fennállása után jópár órán keresztül jól müxik a hívás. De ha reggel hívna valaki akkor szerintem nem lenne jó.
Parasite Igen nekem is nagyon lassú.
-
bigdady
nagyúr
korlátlan mobilnetem van, nem számít, amúgy meg 500 mb 3G-vel 600k-val pikk pakk lent lenne, néha mobilnetet is adok a laptopnak és arról torrentezgetek, ezért háborit fel, hogy nem tudok appstoreból leszedni nagyobb appot wifi nélkül...
Amúgy tegnap óta wifin sem jön le az asphalt 7, nektek sem?
-
peugeotmate
őstag
Na ez már kemény, ilyennel találkoznék, meg is ütne a guta. Ezt már kiszűrni is nehéz megvételkor. Viszont mivel itthon használod, illetve függetlenítve is lett, a rendőrség nem hiszem, hogy valaha is fog kopogtatni Nálad. De hát nem ez a legetikusabb módja helyzet kezelésének...
-
atos19881101
senior tag
Kártyafüggetlen telefonoknál nem indul újra az 1 év. Ha cserélik, akkor vagy 90 napot kapsz rá, vagy pedig az eredeti időtartamot, ha az 90 napnál még több. Csak a szolgáltatós telefonoknál indul újra a garancia. A te esetedben pedig szinte biztos, hogy ez egy garanciában visszavett telefon volt, ami valahogy kikerült a szervízből. ... erre garanciát már sehol sem fogsz kapni. Ugyebár mikor leadod gariztatni a telefont, és kapsz egy újat helyette, akkor a régi telefon adatait törlik, és akkor kapod ezt a hibaüzenetet az apple oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest