- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi a szerepe annak, hogy az iTunes store-on Tones (Hangok) megvehetők 1 euróért darabja, hogy aztán azt be lehessen állítani ébresztőhangnak, vagy csengőhangnak?
Eddig az androidos telefonjaimon bárhonnan szerzett bármilyen hangfájlt be lehetett állítani ébresztőnek és csengőhangnak, akár teljes dalokat is.
iOS-en erre nincs lehetőség és csak abból az erősen limitált listából lehet választani, az is fizetős? Bár úgy látom van lehetőség.
Ha pedig van, akkor ki és miért fizetne azokért a hangokért, ha bármi berakható ingyen? -
válasz
lajosx #258589 üzenetére
Hozzá kell szoknod,hogy ez nem android,itt nem lehet csak úgy csengőhangot/jelzőhangot beállítani a telefonra letöltött zenékből.
1-Nem kezeli a sima MP3-at,saját formátuma van.
2-Pc-ről kell bemásolni 3utools-szal.Ennek van ringtone szerkesztője is,ezzel meg is vághatod,plusz a megfelelő formátumra alakítja és úgy rakja a telefonra.
Ezekután fog a hangok közt látszani.
Ha itunes storeból veszel valamilyen hangot,az persze egyből látszik a hangok közt,gondolom emiatt is nehezebb sajátot beállítani.
Sok user nem bohóckodik ilyesmivel (nem akar,vagy nem ért hozzá) és inkább megveszi,mert úgy egyszerűbb neki. -
Sziasztok! Mivel most élem az első apple telefonom ezért elégge sok kérdésem lesz azt hiszem
Nekem kb 10 éve egy zene az ébresztőm. Amit át is küldtem emailon keresztül a telefonra. Lementettem csináltam egy mappát. Viszont az óra beállítasakor nem találja a mappát.Megoldható hogy valahogy az a zene legyen az ébresztő zenéje? Máshova kellene áthelyezni? Csengő hangnak se tudom használni,ott meg csak egy oldalt dob be hogy vegyek csengő hangot. Az se megoldható hogy sajat zene legyen a csengőhang? Bocsánat a láma kérdésekért.
-
merqree
őstag
Sziasztok,
Hogyan lehet kikapcsolni a tárcsázó hangját? Azaz, amikor a szám gombokat nyomom, akkor ne adjon ki hangot. A billentyűzet hangok ki vannak kapcsolva.
DualSIM-mel használom, minden rendben, minden szép és jó (Vodafone fizikai, Telekom eSIM). Be van állítva csengőhangnak a malév szignál. De érdekes módon nem minden esetben azzal cseng. Eddig a feleségem hívásánál vettem észre, ha ő hív, akkor más a csengőhang. Igaz, Ő van beállítva veszélyhelyzeti kapcsolatnak. Ez utóbbi miatt lehetséges?
A válaszokat, öleteket előre is köszönöm!
-
MasterMark
titán
válasz
Djuree #257513 üzenetére
Mármint mit? Hogy megvágd a zenét? Ez mióta alapfunkció?
Egyébként 3utools-al tényleg pár perc alatt megvan. Nem értem mit kell ezen görcsölni ennyit.
Főleg hogy manapság amúgy is mindenkinek némítva van a telefonja, meg hívást is keveset kap. Tényleg olyan kardinális kérdés ez a csengőhang, hogy mindenki ezen rugózik?
-
pecccccccca
őstag
válasz
Djuree #257513 üzenetére
Nem csak 2022-ben. Az iphone-nál sosem lehetett “csak úgy” bármit is csinálni. A másik oldal szabadabb.
Mondjuk nekem az iphone-ban pont ez tetszik. Hogy “csak úgy” nem lehet bármit csinálni vele/rajta.
Nekem az Android túl liberális. Tedd azt, csináld azt ami neked tetszik. Pff. Rég rossz, ha mindenki azt tesz amit akar…
3uTools-al meg kb 1 perc a vágástól a telóra kerüléséig az új csengőhangod.
Azt teszel rá amit akarsz “csak nem két gomb nyomás hanem három.” -
MasterMark
titán
Múltkor már linkelte valaki, hogy hogy kell csengőhangot csinálni a GarageBand-dal. Ott meg lehet vágni a zenét a telefonon.
Itt lehet importálni zenét itunes-ből megvettet is, és meg is lehet vágni, aztán elmenteni csengőhangnak.
-
válasz
Djuree #257411 üzenetére
Én próbálkoztam, röviden, nem lehet. Ha megveszel egy dalt mint zenét, attól még ha ugyanaz kell mint csengőhang akkor ugyanazt meg kell venni mint csengőhang. Az külön store. Ne kérdezd miért de ez van. Biztos mert akkor többször hallgatod
nem tudom. Ja és amit megvettél, nem ott kezdődik ahol te akarod. Ott kezdődik ahol kezdődik. Amit te akarsz sajnos csak manuális szerkesztéssel tudod és iTunes-szal felrakva. Esetleg iTunes helyett más progival, nem mélyedtem bele, de szerintem vannak az app store-ban csengőhang készítő appok.
-
Djuree
félisten
arra van mód hogy ha veszek egy dalt az itunes storeban azt betegyem csengőhangnak? de mondjuk ne az elejétől kezdje?
vagy esetleg ha megszerkesztem gépen és emailen keresztül elküldöm a telóra azt be lehet tenni hangnak?
itunest nem tudok használni gépen, szal az nem opicó. -
Jazz
veterán
Sziasztok,
iphone 8-nál hogy lehet kikapcsolni a messenger értesítéseket úgy hogy ne legyen bejövő hívásnál hang? (miközben a telefon nincs lenémítva).
- mesenger bellításaiban az értesítésk és hangok ki vannak kapcsolva
- iphone messenger beállításaiban az értesítések ki vannak kapcsolva
- messenger ben a csengőhang választásnál nincs olyan opció hogy "néma".De a fent kettő ellenére is, ha bejövő hívás jön messengeren, hangosan kicseng.
Köszi
-
-
MasterMark
titán
válasz
ripla #256016 üzenetére
Ezt amúgy direkt csinálod hogy akkor is fordítva ülsz a lovon ha már szóltak hogy így nem lesz jó?
iTunes tud vezetéknélkül is szinkronizálni a telefonnal amúgy wifi-n.
BT fájlküldés az valahol a kétezres években maradt sajnos, hatalmas gond tényleg.
Amit pedig fájlként letöltesz az nem fog látszani ott ahol kéne, mivel el vannak szeparálva az appok a rendszertől, külön sandboxban futnak.(#256017) atees: Talán ez a garageband-os a legegyszerűbb ha a telefonon akar valaki csinálni csengőhangot.
-
ripla
addikt
Egyik programmal sem tudtam áttenni a csengőhangot a mobilra, mert olyan csatlakozója van a vezetéknek, ami nincs a gépemen, bluetooth meg ismeretlen fogalom az Itunes-nak is meg a 3utools-nak is.
Végül az lett, hogy mailben elküldtem saját magamnak és a telefonon letöltöttem. A helyzet viszont az, hogy a csengőhangoknál így sem látja, pedig már m4a meg m4r kiterjesztésre is átkódoltam.
Hová kellene másolnom, lehet egyáltalán egy letöltött fájlt a mobilon belül máshová helyezni, vagy az Apple-nél ez is egy lehetetlen feladat? -
-
ripla
addikt
Most először az Itunes következik, de komolyan döbbenet, hogy egy cirka 30 éve létező hangformátum csengőhangként kezeléséhez ennyi szenvedésre van szükség.
Soha nem tartottam az Apple-t felhasználóbarátnak, mert átgondolatlan és feleslegesen túlbonyolított az egész rendszer, már 20 évvel ezelőtt is ezt gondoltam, és úgy látom a helyzet a mai napig nem változott. Ami Androidon 3 kattintás alatt megvolt, az itt alsó hangon legalább 15. -
ripla
addikt
Az mondjuk tényleg félelmetes, hogy 2021-ben egy 400.000 forintos telefonon nem lehet mp3-at beállítani csengőhangnak. Miközben magát a formátumot simán tudja kezelni.
Az ilyen átgondolatlan f*szságok b*sznak fel a leginkább az Apple-el kapcsolatban.Amúgy már átraktam m4a-ba meg m4r-be is, de egyiket sem lehet beállítani a beállítások -> csengőhangokon belül, szóval itt most megállt a tudomány.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
norbertoth #254105 üzenetére
-
Djuree
félisten
válasz
baal-amiga #252853 üzenetére
Létezik valami app amiben vannak hatterkepek meg csengőhangok ingyen? Régebben a Zedget használtam de mar fizetős lett minden rajta.
-
Djuree
félisten
na vettem egy xs-t, egyenlőre tetszik.
pár kérdés:
- a safariban át lehet valahogy felülre tenni a böngésző sávot?
- hogy lehet kikapcsolni, mert a gombbal nem sikerül? csak a beállítások menüből lehet?
- csengőhangot csak ugy tudok berakni ha pc-re csatlakoztatom? ha igen az baj, mert céges gépem van csak és arra semmit nem lehet felrakni. meg nem is akarok ezzel tökölni. ha átküldök magamnak mp3-at emailben, az ugy nem megy? -
madle
őstag
Sziasztok,
az milyen okból lehet, hogy egy csörren a telefonom, utána pedig nem játsza le többet a csengőhangot? És csak rezeg? Ez valami beállítás?
-
ricsi0307
senior tag
válasz
atala #251692 üzenetére
Tudom tudom, én ugyan ezekért hisztiztem a haveroknak hogy nesztek nagy iPhone érdemes volt váltanom. Aztán így bő fél év távlatában rájöttem hogy felesleges ezen rugózni, a legtöbb bosszantó dolog berögződött droid szokás volt és sokszor csak meg kellett tanulnom itt hogy működnek a dolgok. Azt már csak hallkan meren megjegyezni hogy nekem nem sikerült az óra appban (nem az egészségben) saját hangot hozzá adni mert nekem is az lett volna a kövi lépés hogy egy kiválasztott zenét lejjebb veszek sok-sok decibellel és azt állítom be ébresztéshez. Ebben az esetben maradhatott volna fix a csengőhang hangereje, de mondom én nem tudtam beállítani ezt se
Úgyhogy én maradtam annál hogy 3 naponta meló elött tekergetem a csúszkát mint a régi vezetékes telefont
-
atala
addikt
válasz
ricsi0307 #251632 üzenetére
Elképesztő, hogy egy ilyen alap funkciót nem tud az IOS.
Marad az, hogy szerkesztek egy mp3 zenét nagyon halk beállítással, azt feltöltöm a telefonra, majd beállítom ébresztő hangnak.
Ennek egy hátránya van, hogy ha valamiért a csengőhang kicsire van véve, akkor nem fog szólni az ébresztés, de akkor még mindig ott a rezgés, amire én felébredek. -
Madwe
nagyúr
válasz
Gempas 70 #251032 üzenetére
Egyéni hangoknál vannak a jelzőhangok (csengőhang, ébresztő stb) meg vannak az egyéb hangok. Illetve azért csengőhang s ébresztőhang is külön van végülis, mert a mute a csengőt muteolja de az ébresztőt nem.
a fotókat iosen nem mappákban kezeli hanem a photos-on belül, ott külön db alapú mappák vannak, nem lokáció alapúak. Ez, amennyiben csak ios s macet használsz nem gond (ha hasznáksz loghtroomot s egyebeket kis bosszúság). Tudtommal windowsra is van vmi program ami syncel? De azért az esetek 99%ban az ember a telefonjával lőtt fotóit használja, s azokat berendezi a telefonja appján, egyszeri gond ez a pcn megszokott mappa hiánya s a saját logika használata, szerintem. Bár biztos van olyan élethelyzet ahol zavaró.
a facebook messenger most valóban bugos sokaknál ios15ön. De az mindig bugos, andoridos is sok gond van vele, nem kell használni azt az ipari hulladékot, amúgy is csak kémkedésre jó
-
gilfoyle
őstag
Az iOS 15-ben lehet már a két simhez külön csengőhangot beállítani?
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Adott egy iPhone 8. Az alsó hangszóró nem szól, helyette a beszédhangszórón szól a zene, csengőhang, gps stb. Kipróbáltam egy másik iPhone 8-ast, ott zene lejátszásnál csak az alsó szól.
Az elsőben megadhaatta magát a hangszóró? Hogyan kellene ennek működnie? Egyszerre kellene menni mindkettő hangszórónak? -
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani saját hangjegyzetet csengőhangnak vagy SMS hangjelzésnek?
-
válasz
cellpeti #244373 üzenetére
Szia!
Az a cikk nem a kontakthoz történő egyedi csengőhang beállításáról szól, hanem az egyéni csengőhang manuális készítéséről.Amit te szeretnél az úgy történik, hogy megnyitod a kontaktot a kontaktok appban vagy a telefon appban, majd Szerkesztés, Csengőhang, és az alapértelmezettet átállítod valami másra.Most látom, hogy rosszul értettem a kérdésed.
Az iTunes-ban kell a megfelelő mappába tenni, akkor megjelenik a listában a telefonon. Ha az iTunes-ban a "Dalok" között nem jelenik meg, akkor lehetséges, hogy nincs importálva az iTunes-ba.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Egyéni csengőhangokat szeretnék beállítani kontaktokhoz. Hogyan lehet?
Ezek alapján próbáltam, de nekem a "Dalok"-ba semmi nem jelenik meg. -
válasz
Csabifater #241275 üzenetére
Hát várjál, jó ötlet volt a csengőhang, azt még állítsd már át előtte valami gyárira egységesen, hátha egyszerűen a készített csengőhang nem jó.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Csabifater #241247 üzenetére
Gyári a csengőhang?
-
válasz
mr.tamasbiro #240363 üzenetére
.m4r,plusz ugye 3utools/iTunes segítségével fel kell tolni csengőhangnak a telóra.
-
-
dns86
tag
Sziasztok,
Tegnap óta használom a telefonom dual sim-es telefonként. 2 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
1) hol látom - ha egyáltalán van rá mód - hogy ha érkezik egy SMS az melyik számra érkezett?
2) van -e rá mód hogy a két telefonszámhoz két különböző csengőhangot állítsak be (sejtem erre mi lesz a válasz)?
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
devil-k #238647 üzenetére
Én soha nem gondoltam, hogy veszek valaha iPhone-t, aztán beleszerettem a 12 Minibe, amit végül nem vettem meg, mert nem tudom mit hoz a holnap a pandémia miatt, így úgy döntöttem várok, beszerzek egy olcsóbb modellt és megismerem az iPhone világát, aztán majd évvége felé elődöntöm mi lesz a következő telefonom.
Szerintem nagyon jó kis rendszer, igaz néhány dolog miatt úgy érzem magam, mintha visszarepültem volna az időben, és ahhoz, hogy valamit meg tudjak csinálni, kell egy számítógép. Azért az, hogy az ébresztőhöz emelkedő csengőhangot állítsak be, kell egy 3utools progi, mert az alvásba csak ébresztő lehet, és én az a user vagyok, akinek több ébresztő van beállítva reggelente. Hogy a vezérlőközpontba nem lehet totál kikapcsolni bt-t, Wi-Fit is szokni kell, bár azért szerintem elég keveset használt funkció, mmint a ki és bekapcsolgatás a mai világban. Az egyedi csengőhang beállítás is legalább vmelyik saját zenesterkesztőn mehetne, Pl az a garbage garázs app 😊
Egyéni ízlés dolga, hogy nem lehet az ikonokat szabadon mozgatni, csak balról jobbra, felülről lefelé lehet pakolni, nem rakhatom Pl csak alulra amit akarok és azért vicces, hogy ugyanúgy 6x4 lehet az elrendezés 5" alatt és 6" kijelző méret felett is. Illetve ez a vlc playerbe iTunes-szal töltsem be a látható tartalmat azért na. Illetve nem értem néhány app miért olyan gyér, Pl SwiftKey billentyűzeten nincs meg a kedvenc témám itt. Androidon többmindent tudsz magán a telefonon intézni.
Ami mindenféleképpen wow, hogy mindenki ugyanakkor kapja meg a frissítéseket, hogy 2 GB RAM mellett szalad a rendszer, nem akad, nem döcög. Nekem egyszerűen nagyon bejön a menü felépítés, olyan mint a régi SonyEricssonjaim, legalábbis azt idezi. Imádom az IPS kijelzőt (nekem az AMOLED túl "éles", harsány, a természetes beállítás pedig fakó - és ezt tapasztaltam viszonyítva Huaweihez, Meizuhoz és Samsung S10-hez is, amiből a legnagyobb csalódás nekem az utóbbi volt, mert főleg napfény alatt egyszerűen dominált a narancssárga, piros árnyalat), imádom a privacy kezelést, bár nem értem miért egy mobilgyártónak kell ezt bevezetnie és miért nem védik az adott országok törvényei a felhasználókat alapból így, ahogy azt sem értem, hogy FB mennyire érzékeny akár egy akt kép kirakása miatt, de gyerekekről készült képeket kitenni tök rendben van...Lényegében 'hót egyforma mindkét rendszer, de a ceruza és a radír összehasonlítása mit sem ér, ha tollal írok nem jó a radír, ceruzával meg át tudom írni, amit akarok, de van olyan ceruza, amin a végén van radír
Androidál olcsót venni nem szabad, iPhone-ból meg nincs is ilyen opció. IPhone-on KICSIVEL jobban meg van kötve az ember keze, de ott sem minden lehetetlen, csak más. Kinek a pap, kinek a papné. Androidból van 500 márka és sokan azt hiszik, hogy egy SD proci miatt mekkora jó készüléket vették, holott optimalizálás a béka segge alatt.
A nyomásgyakorlás valós dolog, fogyasztó társadalomban élünk, olykor nekem is mantráznom kell, hogyha valamit venni akarok, de nincs olyan, ami tetszik is, akkor ne vegyem meg. Nem KELL elköltenem a pénzem, gyűjthetem tovább, és talán jövőre.
Szerintem ez egy érdekes téma egyébként
-
sid87
senior tag
válasz
SonyNex7 #237275 üzenetére
Én S9+-ról váltottam. iPadem volt már, ott nagyon megszerettem az iOS-t. 2017 Próm van, és mai napig röccenés mentesen gyors.
Váltani akartam, világ életemben droidos voltam. Most hogy 12 Pro Max van, annyira jó használni és logikus minden, semmi olyasmi nem hiányzik ami S9-ben van.
Kinőttem a moddolásból, még háttérképet sem állítok, nem hogy csengőhangot (mindig rezgőn van amúgy is). Apple Watch-al együtt használva kiváló élmény.
Tegnap megnyomkodtam az S21 Ultrát, és boldogan tettem vissza, hogy hát ez nem győzött meg. (120Hz az egyetlen ami tényleg tetszene)
-
törölt tag
válasz
SonyNex7 #237275 üzenetére
"nem lehet az értesítési sávot bárhonnan lehúzni"
Válassza a Beállítások > Kisegítő lehetőségek > Érintés menüpontot, majd kapcsolja be az Elérhetőség beállítást.
Ha azt szeretné, hogy a képernyő tetején lévő elemek elérhetők legyenek, tegye a következőket:
Face ID funkcióval rendelkező iPhone-on: Legyintsen lefelé a képernyő alsó szélén.
Főgombbal rendelkező iPhone-on: Koppintson könnyedén duplán a Főgombra.
Ha vissza szeretné állítani a képernyőt alaphelyzetbe, koppintson a képernyő tetejérevagy beállítod a hátlapi dupla koppra az értesítési központot
vagy kisegítő lehetőségekben assistive touch bekapcsolás
"háttérből az appokat egyesével lehet bezárni"
Ez nem Android, nem kell bezárni. Más a memóriakezelés.
"csengőhangot beállítani egy szenvedés"
Ha a beépített hangok nem felelnek meg, akkor itunes vagy 3utools.
"nagy notch"
A FaceID helyének kell (Why Face ID Is Much More Secure Than Android’s Face Unlock)
"értesítési led"
Nem volt, nem is lesz, kisegítő lehetőségekben lehet a kamera LED villogását bekapcsolni
"aod"
Esetleg későbbi iOS-be beleteszik. Vagy nem. Mert azt akarják vegyél Apple Watch-ot is.
"Azért a nagy notchal,értesítési led,aod,hiányával, nehezen barátkozom és a 64gb tárhely is szűkös lesz egy idő után."
Vásárlás előtt ezek mind elérhető információk voltak.
-
SonyNex7
senior tag
Sziasztok
3 évig használtam egy S8 telefont.Megvártam a 3 év garanciát,az S21 szériát de hiányosságai miatt vettem egy iphone 12-t.
Tegnap a 14.4 megoldotta a legnagyobb problémát,hogy állandóan levette a hangerőt,emiatt visszavittem volna,de még mindig vannak fenttartásaim a telefonnal,hiányoznak funkciók illetve van amiben kifejezetten jobb,a 120hz kijelző élénk módban brutális,face id maszkban nem mindig old fel. Azért a nagy notchal,értesítési led,aod,hiányával, nehezen barátkozom és a 64gb tárhely is szűkös lesz egy idő után. De van még sok apróság ami furcsa hogy nem tudja,egyekezes használat elég nehézkes mert nem lehet az értesítési sávot bárhonnan lehúzni,nem fordulnak el az appok főmenüben,háttérből az appokat egyesével lehet bezárni,csengőhangot beállítani egy szenvedés stb.
Tegnap mégnéztem élőben egyet meg a S21 pluszt is,és a műanyag hátlap egész korrekt,nehéz megmondani melyik nem üveg,(meg amúgy az iPhone szilikon tokban van tehát mind1) kijelző brutális,kezelés meg teljesen iphone szerű.
Szóval van még pár napom hogy vissza vigyem,az S21 meg tudnám rendelni hogy kapjam az ajándékot,holnapig.
Persze iphone stabilitás stb,ami csak félig igaz, meg hosszú táv de most már a Samsung is 3 év garit vállal erre.
Van aki váltott iphoneról,vagy tervezi,megéri vagy nem?
Majd megszokom,hosszú távon jobb lesz?Terveznék egy tabletet is,ökoszisztéma miatt megszertem?
Vélemények? -
malnabokor
senior tag
válasz
general #236802 üzenetére
Igen, ugyanúgy, ahogyan a saját csengőhangot is be lehet állítani.
Ezt a leírást követtem: link
Gyakorlatilag kivágod a tetszőleges 40 másodperces részt Audacityben, exportálod m4a formátumban, a kiterjesztést átírod m4r-re, és iTunes-ban átmásolod a "Hangok" részhez.Ekkor már meg fog jelenni a telefonodon is a csengőhangoknál (és ezt be is tudod állítani ébresztőhangnak).Kicsit macerás, de legalább lehet
-
TechN7ne
nagyúr
Skacok
Nagyon régóta a Garage Band al kreáltam a csengőhangot ,ezzel a módszerrel.
Manuálisan gépen ,iTunes on keresztül fel rakosgattam a zenét ,akkor engedte berakni az audio fájlokat ,most hogy AppleMusic ot használok előfizetve ,hiába rakom a könyvtárba az adott lemezt majd letöltöm a telefonra ,nem engedi beilleszteni ,ki vannak sötétedve:
[kép]Nem tudjátok ez miért van , ha gyakorlatilag már fizikailag is rajta van a készüléken a zene és meg is találja őket?
-
oszy
veterán
Feleségemnek SE telefonja (még nem az új) van. A hangerő folyamatosan sz@rakodik. Magától le- illetve felveszi a hangerőt.
Ha a leghalkabb (de nem néma) hangerőn van, kinyom egy hívást a power gombbal, az utána bejövő hívás már a leghangosabb hangerőn szólal meg.
Vagy amikor a beállításokban a csúszkával beállít egy hangerőt, utána megjelenik bal oldalon a hangerő jel és villog, közben pedig szól a csengőhang. 🤷🏻
iOS 14 óta van ez! -
fkenny
senior tag
Sziasztok!
A családunkba is megjelentek az Iphone készülékek SE 2020 személyében. Kérdésem az volna, hogy egyedi csengőhangot milyen alkalmazással lehet készíteni? (lehetőleg ingyenes, vagy olcsó alkalmazást szeretnénk, a tulajok Windows felhasználók.) Bocs ha amatőr kérdés, nekem legutóbb 6S készülékem volt, az sem sokáig. Segítségetek köszönöm!
-
Jaded
őstag
válasz
Luck Dragon #233955 üzenetére
Igen, köszönöm kérdésed, utána nyugodtan aludtam
#233959PrivacyGirl
Ezért írtam, hogy nem kifejezetten neked szól, csak mivel felhoztad, így leírtam a tapasztalatom. Egyébként gondolom olcsóbb megvenni egy csengőhangot, mint mondjuk magát a zenét, esetleg az albumot. Vagy jobb ingyen a Youtube-ról?#233960devil-k
Nekem a Windows Phone csempék. Nem vagyunk egyformák -
Jaded
őstag
válasz
#26097408 #233948 üzenetére
Imádom 2020-ban azt hallgatni fő érvnek, hogy “sz.r az iPhone, mert nem lehet saját zenét beállítani csengőhangnak”. Holott rohadt könnyű és letölteni is lehet. Ha már nem fáj appot venni/előfizetni, akkor meg lehet venni a csengőhangot is.
Bocsi, nem igazán neked szól, de az elmúlt két hónapban ötödjére hallom ezt és már muszáj volt kiírnom magamból -
Prowler
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy találkozott-e már valaki az alábbi buggal:
Csengőhang hangerő kb 70%-on. Kapok egy hívást, felveszem, hívás vége telefon megy vissza az asztalra. Következő hívásnál a csengőhang hangerejét lerakja minimumra, így nem hallom meg ha cseng a telefon. Volt már reset, ki/be kapcsolás, ugyanolyan rossz.
SE 1st gen, iOS 14.2.
-
huan
őstag
Sziasztok!
iTunes helyett melyik a legértelmesebb fájlkezelő iPhone-hoz? Zenékhez, csengőhangokhoz kellene.
Köszi -
Hory84
tag
Amit észrevettem rögtön a 14.2-n:
most ismét a média hangerőt lehet változtatni a parancsokkal.
14.1-n a csengőhangerőt állította a parancsok
14.0-n szintén a média hangerőt állította a parancsok.
rohadtul eldönthetnék már végre. Tökre megszoktam hogy egy érintéssel állítottam a csengőhangerőt, vagy automatizálni is tudtam. -
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Iphone x telom van és olyan gondom van hogy a csengőhang ereje magától lemegy nullára úgy hogy nem nyúlok hozzá. Lefekvés előtt megnéztem reggelre meg teljesen le van halkítva.
-
oszy
veterán
Hogyan lehet megoldani a GarageBand alkalmazással, hogy egy letöltött hangot állítsunk be csengőhangnak? Van egy oldal, ahonnan letölti a safari, de a GB nem hagyja betallózni.
-
válasz
DonThomasino #229911 üzenetére
Nem állítható külön a két SIM csengőhangja.
-
válasz
Chereiose #229790 üzenetére
Bár nem tudom melyik SE készülékről lenne szó, de nálam GEN2 tökéletesen erősen rezeg . Apró rezgések csak akkor vannak ha olyan csengőhangot állítok be neki. De ez állítható ha kikapcsolód a rezgés csengőhanggal való szinkronizálást, helyette lehet előre készített rezgési sémát választani vagy magad is készíthetsz.
Beállítások-> Hangok és rezgések->Csengőhang->Rezgés->Új rezgés létrehozása.
Itt sajnos erősséget nem is de intenzitással jobban észre lehet venni a kütyüt. -
Gaben92
őstag
válasz
bnorci71 #229809 üzenetére
Van aki nem szereti, én se. Azt sem tudom mi a csengőhangom/egyéb jelzőhangjaim az ébresztőt/timert kivéve. Mindkét telefonom némán van 24/7, nem szeretem ha csörög még otthon sem, pedig nekem céges e-maileket leszámítva annyi értesítés jön havonta mint másnak egy átlagos reggel (fb-m van csak de minden ismerősöm tiltva vagy kikövetve), a privát telefonszámom pedig csak az asszony, anyum, húgom és egy barátom tudja.
-
bkiky01
senior tag
Bluetooth headset használata közben, ha hívnak a csengőhang kb üvölt a fülemben..
Ezt hogy lehet lehalkítani, vagy kikapcsolni? -
válasz
FIREBLADE78 #226092 üzenetére
Plusz egy kérdés!
M4R amit be akarsz állítani,vagy mp3?
Mert a szifon ugye az m4r kiterjesztésű hangokat ismeri fel csengőhangnak. -
FIREBLADE78
addikt
Itunesban hogyan kell csengőhangot felmásolni telefonra? Húzni sem engedi,ha hozzá adnék elemet,akkor sem csinál semmit.
-
válasz
ILLDisPozed #224360 üzenetére
Gondolom, ugyanaz van, mint a csengőhangnál is, amint felemeled a készüléket és felismer a face ID, lehalkul, mert tudja, hogy épp figyelsz.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szasanyi #222996 üzenetére
Aod és led sose volt iPhone-on, ennek azért könnyen utána tudtál volna nézni vásárlás előtt.
A hangerő nem egységes mindenhol, az értesítés és a média hang külön van választva. Ettől függetlenül totál értelmetlen szerintem is, hogy az ébresztő hangját nem lehet külön állítani, mondjuk engem nem érint, sok éve rezgésre kelek a csuklómon. Félmegoldás lehet, ha csinálsz egy emelkedő hangerejű csengőhangot és azt állítod be.
Akkuidőről nem tudok nyilatkozni, sokkal régebbi iPhone-t használok, ennek még a reggeltől estig is necces... Viszont a teszteket elnézve ekkora méretű házban nem igazán vannak számottevően jobb üzemidős telefonok, csak a sokkal nagyobbakból.
És akkor tudom fan vagyok, mert ezekkel együtt tudok élni. -
szasanyi
félisten
Újabb gondom van: sehogyan sem sikerül a csengőhangtól különböző hangerőt állítani az értesítési (pölö ébresztő) hangokhoz.
-
catroot
veterán
válasz
mr.tamasbiro #222238 üzenetére
Nem dob hibakódot?
Nekem az SE 2020-ra simán felment a csengőhang, i6 alatt viszont szoptam rendesen.
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
adoott egy iphone 8. Hogyan tudok rá direktbe csengőhangot másolni, hogy saját csengőhangot tudjak használni? (W10-ről).
USB kapcsolat esetén csak a DCIM képek mappát lehet látni, csak a képeket.Köszi
-
törölt tag
válasz
Tibee86 #221095 üzenetére
730, 550, 800, Diamond2, ezek maradtak.
Sok telefonom volt régen, mert félévente váltogattam, de végig WP, WM, előtte UIQ, előtte Sony Ericcson butatelefonjai. A legelsők Siemens C25, A35 és a korabeli telefonok voltak (ezeket még szülők vették), volt valami Voda függő ronda telefon amit még TV-s betelefonálós műsorból nyertem, Trium Mars talán.Az hát. Akkor még nem volt térerő sem át kellett bicikliznem a szomszéd település dombjára, hogy letelefonáljam róla az ajándék 3500 pénzt utána az is ment a fiókba.
De rengeteg közismertebb telefont kaptam ismerősöktől mikor leváltották, ezeket elpasszoltam vagy kidobtam. 3310, 3410, 3510 is így lett pl. A cserélhető elő és hátlapok korszaka.Színes szatyor a bill alá és egyedi billmegvilágításod lett. Mikor a TV újság hátuljáról töltöttél le csengőhangot és operátor logókat.
-
bkiky01
senior tag
Bluetooth fülesnél ki lehet kapcsolni, hogy a csengőhangot ne küldje rá, vagy le lehet halkítani?
-
bkiky01
senior tag
Az normális iphone 11-nél, hogy gondol egyet 4-ről lemegy 2-re a térerő, majd visszaáll?
Mintha gyengébb lenne a mobilhálózat kezelés, mint pl egy Huawei-en..
Más:
Párosított Bluetooth fülesnél ki lehet kapcsolni a csengőhang lejátszását a fülesen, mert elég gagyin torzít..? -
radi8tor
MODERÁTOR
-
ERipley
tag
Üdv! Egy ideje a telefonon (xs) néhány naponta minimumra áll a csengőhang hangereje. Az "állítás gombokkal" ki van kapcsolva. (Soha nem is volt bekapcsolva) Ilyenkor ha nincs rajtam az óra (pl. akár egész hétvégén) legtöbbször nem is hallom. Mi az ami belepiszkálhat? iOS 13.5
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Most állítottam be egy iPhone 11 Pro Max készüléket, viszont ha hívnak és kicsöng, a csengőhang 1mp után lehalkul, pedig én a max hangerőt állítottam be mindenhova, mi lehet ez, illetve merre találom ezt a fajta beállítást?
Köszi!
-
Sungoo
addikt
Amilyen hülye vagyok az itunes-hoz, most csak sikerült felvésni az egyéni csengőhangot!
gyuromoj: pont a hozzászólásokat olvasgatva a 3utools-ról merült fel, hogy olyan nincs, hogy nem megy a gyárival. Megoldottam, az a lényeg. -
Kódos
aktív tag
Üdv!
Csak az itunes store-bol vásárolt csengőhangokat lehet és a gyáriakat beállítani?Sajnos a kedvenc zenémből csak "3 perces zene"verziót találtam hiába vettem meg nem jelzi ki mikor újat álítanék be a telon,nincs más megoldás?Illetve korábban kérdeztem az aksikkal kapcsolatban vissza térve rá még annyit had kérdezzek hogy most akkor tulajdonképpen hiába ír nekem 87%-os kapacitást a beállításokban attól még lehet nyúzott az a fennmaradó 1700mah és ezért merülök rohadt gyorsan (350 ciklus van az aksiban)?Tegnap este wifi,bluetooth,facebook,zenehallgatás közben 50%-os fényerő mellet majdnem hogy 5 perc alatt merültem 2-3%-ot.Még egy napot se bírnék ki így vele. -
Land
veterán
Mit kell tenni ahhoz, hogy ha a csengőhang hangereje hangosra van állítva, akkor az ébresztés hangerejétől ne kapjak szívrohamot? Tehát az sokkal halkabb legyen...
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Keni21 #217861 üzenetére
A csengőhangok megvannak, csak fel kéne másolni.
Közben a Syncios Managerrel sikerült két mozdulattal megcsinálni.
-
Keni21
tag
válasz
V.Stryker #217860 üzenetére
Hello. Próbáltad a Garagebandet használni abban is tudsz csinálni csengőhangot. [Egy kis segítség a használatához]
-
V.Stryker
nagyúr
Első körben mindenkinek köszönöm a gyors segítséget!
Ne haragudjatok, hogy mindenkinek nem köszönöm meg a válaszokat egy hszben, de nem akarom a topikot azzal telerakni és hszgyűjtőnek tűnni.
Mindenhol azt írják, hogy a saját csengőhangokat húzzam át a finderbe a hangokhoz. Igen ám, de szerintem frissültek a leírások óta a dolgok és nincs itt olyan, hogy hangok.
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm a jókívánságokat.
Két kérdésem lenne:
-az akku százalékát mintha régebb ki lehetett iratni. Ezt kivették? Mert nem találom...
- a másik, hogy gondoltam nagyvonalú leszek, töltök le fizetős csengőhangot, 299 nem a világ pénze.... De az most komoly elgondolás appleéktől, hogy van kb 10 darab vagy rossz helyen keresem?
-
oszy
veterán
Ha van egy csengőhang, amit felmásoltam 3Utools-al, azt hogyan lehet beállítani üzenethangnak? Vagyis miért nem működik? Mert be van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest