- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz herdsman12 #238635 üzenetére
Nem kell szentimentálisnak lenni ebben a témában. Van akinek nem való az android, de olyan is akad, akinek az iOS. No, nem azért mert a delikvens buta vagy hülye lenne, egyszerűen nem az ő világa és kész. Nincs ebben semmi szégyen. Első körben pedig nem panaszkodni kell egy rendszer gyengeségeire vagy/és erősségeire, hanem fel kell mérni hogy kiszolgálja-e a preferenciáimat és meg kell ismerni.
Gondolom, a család/munkahely "kényszerítette ki" az Apple Watch használatát is ennél a felhasználónál, nem? Sokan azért ülnek fel erre az Apple vonatra, mert sajnos ez is státuszszimbólum lett, mint nagyon sok minden az életben.Nekem is hiányzott eleinte piszkosul az értesítési led jelzés, a dual fiókok (Messenger, Viber stb.) és egy-két tényleg hasznos funkció a droidból, de könnyen meg tudtam szokni a hiányukat. 1 hét múlva bátran kijelentettem, hogy soha nem mennék vissza droidra. No, nem azért, mert már mindent tudtam az iOS-ről, hanem mert már akkor láttam, hogy mennyi mindent nyertem eddig rajta.
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest