- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
leroyclub
senior tag
válasz
madgie #96576 üzenetére
Nincsen.. ezért nem is értem hogy igazábol mi foglal el 1gigát. Régebben már csináltam restoret, de mikor ujra felraktam a programokat akkor megint 7-800 mb volt az egyéb. A videoimnál van egy film amit régebben elkezdtem letölteni a storeból de megszakítottam viszont azóta is ott van és nem tudom kiszedni. Talán az foglalhat valamit? De azóta már többször volt restore és felhő ikon van mellette szóval elvileg nincs az sem a telefonon.
-
haddent
addikt
válasz
madgie #96503 üzenetére
Nekem i5 volt és az elején nagyon jó volt, aztán cserekészülék az pocsék volt. Xperia Z2 volt eddig de mint írtam a mega akksi és a megszokott/szeretett droid dolgok (google now, kapacitív kezelőgombok, dedikált kameragomb) SEM kárpótolhat alapvető funkciók hibáiért
A lényeg, hogy 1. teljes nap (tegnap esti a kicsike) egy ilyen jött össze (reggel 8 előttől este 9 ig):Nem számítottam jobbra azt meg nem merem írni, hogy rosszabbra számítottam mert akkor azért elég igénytelen lennék. Ha ezt tudni fogja (reggel 8 -> este 8) hasonló használattal (netezés wifin, 3g -én mert hogy a telenor lte az vicces dolog, facebook, pár hívás, képek, 1 videó stb.. de semmi játék!) akkor elégedett leszek.
Arról valami infó, hogy hivatalos hol és mennyiért lehet akksi cserét kérni 1-2 év után?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
madgie #96509 üzenetére
Nem tudom! Én most már úgy vagyok vele ,hogy ha már veszek egy telefon 200.000.- forintért akkor ,nem sajnálom az 5000 forintot egy kábelre. Főleg úgy ,hogy azért egy gyári kibírja akár a 2 évet is ,amíg esetleg telefont cserélsz.
Erre is saját tapasztalatból jöttem rá ,mikor egymás után havonta vettem a gagyi kábeleket 2.000.- forintért.
Amúgy tehet kárt egy gyenge minőségű kábel ,vagy töltőfej (akár szivargyújtós) egy telefonban?
Ha igen akkor nem hiszem megéri spórolni.
-
vadászcsiga
félisten
-
galaxys80
veterán
válasz
madgie #96294 üzenetére
Jelen. Soha nem látott még tokot. Egy ideje már fóliát sem.
LTE témához.
T-seket megértem az LTE mánia miatt. Cégesem T-mobilos és botrányos a 3G lefedettség.
Ellenben a Vodánál szinte a legapróbb faluban is van nálam 3G lefedettség. Nem is tudom mikor láttam E jelzést utoljára.
Így engem teljesen hidegen is hagy az LTE. Biztos, hogy egyetlen plusz forintot sem fizetnék érte.
A 2600-as sáv is kizárt a Vodánál. (Legalábbis, hogy csak ez megy)
Kollégám múlt héten a Westend környékén LTE-n tudott lógni a Vodás I5-ével. (Red-es)
Mondjuk azóta se tudott máshol rátalálni. -
galaxys80
veterán
válasz
madgie #95992 üzenetére
Nem. Csak 1 ID-m van. Flipps-el kapcsolatban én is írtam nekik. De most írjam, hogy az EZMp3 és a Tunein sincsen meg?
Hogy a fenébe történhet meg ilyen.
Most, ha újra megvenném, akkor másodszor is levonná az összeget? Nincs náluk valami ami figyelné ezt?
Ami a vicc, hogy wist list-re meg nem engedi feltenni ezeket az appokat. -
StLui
veterán
válasz
madgie #94254 üzenetére
Nem tudom, csak már sokszor azt érzem az írásokból, hogy többen azt hiszik, hogy annyival töltődik az eszköz amennyit tud a töltő, ami igaz is lehet de csak addig ameddig az eszköznek nagyobb a felvevő képessége mint amit a töltő tud, de ahogy olyan töltőt rakunk valamire ami többet is le tudna adni mint amennyit az eszköz fel tud venni, onnantól már az eszköz általi max felvevőképesség a korlát, hiába tud többet a töltő.
-
válasz
madgie #93370 üzenetére
jó képeket lő az s3, elképzelhető, hogy vannak olyan helyzetek, amikor az 5s-től is jobbat, s4 esetén is tapasztaltam ilyet, de nem minden téma és fényviszony esetén, adott samsung telefonok inkább csak jó fényviszonyok mellett remekelnek, de éjszakai képekben például egyértelműen elvéreztek az 5s mellett.
s4 kontra 5s összehasonlítást tudok csak linkelni, de érdemes elolvasni/átnézni minden oldalt; link -
Tibee86
nagyúr
válasz
madgie #92093 üzenetére
Mi a baj a gyári bőrtokkal? Rosszak a tapasztalataid vele?
Oké, igazad van rossz a példa. Legyen akkor cipő mondjuk. Rendeltem egyszer 4-5 ezerért egy Nike utánzat cipőt, gondolván jó lesz melóba elhordani. Tized áron volt az eredetihez képest, 2 hónap alatt tönkre is ment. Majdnem olyan volt mint az eredeti...kinézetre maximum. Az eredeti verziója még másfél év után is hibátlan.
Vagy ott vannak az sgp tokok, amiket megrendel az ember ebay-en olcsón, és első felrakásnál törnek már.. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
madgie #85124 üzenetére
Valóban, ezt nem figyeltem, csak azt néztem i5-öt is nézegeti mivel ezt kérdezte:
"Szóval szerintetek? 4s vs 5. hosszútávon megéri a befektetést kizárólag a kamerát, időtállóságot/minőséget és üzemidőt nézve?"
Noxy: Mielőtt írsz igen sorry, bocs, ne haragudj, én nem olvastam el normálisan. Viszont mentségemre legyen hogy a kérdező is ellent mond saját magának, mert ha 50 ezret szán rá max, miért kérdezi hogy 4S vagy i5...
-
Ragnar95
félisten
-
Tibee86
nagyúr
válasz
madgie #82589 üzenetére
Felhívtam az Apple ügyfélszolgálatot. Kicsit meglep, de mivel bizonyos esetekben ténylegesen kell az AppleStore-os számla a garanciáztatáshoz, ezért az is teljesen normális az Apple szerint, hogy az iStyle minden esetben kéri hozzá, ezzel megelőzve, hogy később az ügyfélnek kelljen újra bevinni, stb.
Ha már beszéltem vele, rákérdeztem a világgaranciára, mert ugye istyle honlapján az se szerepel. Csak az idén március után vásárolt termékekre van világgarancia. Tehát hiába hívom fel onnan a bolttól az Apple ügyf.-ot, ha olyan kedvük van, csak AppleStore-os számlával veszik be garanciáztatni.
Én már ezt az egészet nem értem, de végül is nekem teljesen mindegy is, mivel van hozzá számlám. Ezt úgy is mindenki csak a saját kárán fogja megtanulni, mert értem én, hogy könnyebb kiadni 160-at 221 helyet, csak ha majd gariztatásra kerül a sor... -
erdoke
titán
válasz
madgie #80057 üzenetére
Szerintem a lányom így is örülni fog a fekete 5-nek, amikor az ősszel megkapja. Veszek rá neki valami bumpert a színben, amit szeretne (neonzöld?
), és még csak a kopás se fog látszani.
Anno i4-et a (3GS után szinte visszalépés) SoC és az akkori iOS miatt nem vettem, az antenna gond belefért volna. -
Ck.
addikt
válasz
madgie #79727 üzenetére
Köszönöm.
Azt nem tudjatok véletlen, h a futó programok (Nike, Runkeeper,stb) milyen érzékelő alapján működnek? GPS?
Történt ugyanis h i5 alatt egyik se megy. Mar az elején amikor kalibralni kellene es kéri h kezdj el sétálni, akkor se reagál semmire. Meg se moccan. A GPS viszont tökéletesen működik.
A Restore kivételével mar mindent próbáltam. -
galaxys80
veterán
válasz
madgie #77339 üzenetére
Szerintem most nem ez a lényeg. Hanem a "miért?". Illetve van,hogy egyáltalán nem frissül a pozícióm. Ha tegnap 100 km-re voltam,akkor ott azért már lehet más időjárás.
Egyébként a kérdésedre válaszolva. Van,hogy igen.
Múlt héten Győrtől 5 km-re még sütött a nap. Mire a városba értem hatalmas jégeső fogadott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest