- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
válasz
B-L-A-C-K #132937 üzenetére
Ez még hozza tartozik. Illetve a bt lényegében használva sincs szóval ki is kapcsolom de a GPS meg látni ha valami használja. Ennyi hátterfutas normális a Fb appnál? Mert le van tiltva a szinkronizáció.
Reggeltől be van kapcsolva az alacsony töltöttség de mar 56%on van 2,5ora használat de most csak lte.
-
Zoona
aktív tag
-
atomanti19
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #132813 üzenetére
Volt már 6s a kezemben de nem cserélném le az 5s et. Nekem nem tűnik lassúnak még a 6s hez képest sem. Egyedül a Chrome lassú nekem kicsit, 5s előtt 1st Gen moto X en használtam, azon nagyon jól fut a chrome. Itt egy kicsit lomha, illetve nagyon érdekes hogy nem lehet egy ujjal zoomolni, csak az a fura nagyító jön elő
Safarit is probáltam de nemtetszik annyira, de olyan mintha gyorsabb lenne pöppet. 6s nél biztos sokat nyom a latba a több ram, nem kell mindent újratöltwni etc. -
Möhe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #132810 üzenetére
A jobb aksiidő nekem is feltűnt i5 után,pedig hasonlóan használom. Hiába a nagyobb kijelző,mégis többet tudom még használni. Cserébe kényelmetlen nekem ha zsebrevágom,mert a 4" volt a kényelmes,meg a fogása nekem idegesítően kerek,és fosok tőle hogy kiejtem a kezemből.
Az i5/5s/se váza lehetett volna az i6/i6s külseje, és szerintem vagyunk így páran -
-
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #132794 üzenetére
ebbol a tokbol nekem is van...kiraly.
Itthon is kapni lehetett kapni hasnolot (valamivel vastagabb kerettel ezert rondabb volt) most pl istyle-ban csak bumper, de hasonlo ranezesre amivel nagyobb a telo.
Ez talan valamivel jobban ved oldalt, de hatul nincs semmi, es az ebay-es is tuti eleg kisebb leesesek ellen is, nem csuszik es raadasul istyle-os tok femszinu gombjai tul elutoek, nem is tetszenek.
Igaz, most a gyari szilikon tokot preferalom (feher jol megy a space gray fekete elejehez, kicsit 5C-s hangulatu lesz a szinvilag ami bejott mar regebben is), es igy nez ki egy jo uvegfoliaval (sajat kep nincs, de ugyanez), viszont tenyleg jo az ebay-es linkelt 1000Ft alatti darab...az a masodik kedvencem most. -
szekfizsolt
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #132794 üzenetére
Persze, de bízom benne, hogy egyértelmű mindenkinek, ha aludni akarsz lehalkítod és becsukod a szemed...
Csak azért lepődtem meg, mert akármilyen "marhaságra" állíthatod a képernyőt (inverz, stb), de pont ez kimaradt.
Őszinte leszek, amúgy 5S-en bekapcsoltam és tetszik, kevésbbé bántja a szemet este.
Sokat dolgozom, sokszor ég a szemem, de mikor a telefont nézegetem épp nem alszom. Nálam ez nem ettől függ, viszont kellemesebb használni, amikor már minden mástól kiégett a szemem...
Ha alszom pár órát, nem érek rá nézegetni a telefont... ...a köztes időkben viszont időnként jól jönne, de gondolom agyon terhelné az I5-öt. -
szekfizsolt
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #132789 üzenetére
Azért érdekes, mert egyébként szerintem egy tök jó kiadás lett a 9.3.
Nem lassultak a készülékek tőle, talán kicsit folyamatosabbak is lettek az "animációk".
Az akksi idő teljesen rendben van.
Miért szúrják el egy ilyen döntéssel? Belerakhatták volna bármelyik szifonba.
Mindegy, így döntöttek, gondolom tényleg arra megy, hogy vegyél újabbat, csak sajnálom.
Egy - végre jó - frissítést adhattak volna teljes értékben az összes készüléknek.
Ennyit megérdemelnek az Apple "pártiak" -
válasz
B-L-A-C-K #132731 üzenetére
nem az én állításom, egy szóval sem írtam, hogy én olyannak látom, de ami a gyártói leírás alapján lehetséges, az nem találgatás, meg számomra az a normális, miszerint az igényel bizonyítást, ha valaki a gyártói leírással megy szembe.
találni a neten bőven cikkeket, ahol taglalják a night shift funkciót és nem csak a sárgás, hanem a pirosas szín/árnyalat is említésre kerül, ilyenekre gondolok;
By shifting to a color tone with more yellow and red, Night Shift can actually help you get a better night's sleep. (link)allein; szia, nyugodtan lehet frissíteni, sokkal kevesebb panasz van - ha van egyáltalán -, mint bármelyik korábbi ios 9 verzióra.
-
-
csab2
veterán
válasz
B-L-A-C-K #132717 üzenetére
Basszus, igazad van.
Jó hülye vagyok!
A színinvertáláskor a fehér fekete lesz és fordítva. Szóval az más.
Nálam minden - ami normál esetben fehér, vagy világos - olyan rózsaszínes lett. Ma reggel vettem észre. Majd össze fogom hasonlítani, hogy másik telefonon milyen. -
válasz
B-L-A-C-K #132724 üzenetére
nem akarok én semmit sem reprodukálni meg fotózgatni, de attól még továbbra is a meleg színekről szól minden leírás, sehol sem szűkítik csak és kizárólag sárgára, persze ha linkelsz csak sárgáról szóló hivatalos leírást, akkor veszem a fáradtságot és megcsinálom, keresek olyan oldalt, ahol nem teljesen sárgás árnyalatú lesz a megjelenítés.
még a led izzós példád sem teljesen jó, mert a meleg valóban a sárga, de a nagyon meleg viszont a piros-sárga.csab2; akkor más, szoftveres vagy hardveres probléma.
home + power újraindítás volt? -
válasz
B-L-A-C-K #132722 üzenetére
az én szememmel nincs baj, de nem is írtam sehol, hogy én milyennek látom.
sehol nem írják a gyártói leírásban sem, hogy csak sárgás lehet, a melegebb árnyalatokról szól a fáma, az alapján meg másmilyen is lehet, ami függhet a nézett honlap...stb. eredeti színétől és az az alapján kevert, "melegítetten" megjelenített színtől is, így nem kizárt, hogy bizonyos esetekben nem teljesen, illetve csak és kizárólag sárgásnak látja mindenki. -
-
Treff
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #132635 üzenetére
Na igen, felül már kissé alá ment a retek, azt ki kell szednem - pont esedékes
Élőben amúgy kitisztítva a felső széleknél egyáltalán nem csúnya.A téves szállításból fakadólag küldött a kínai egy mezei 0,3-as üvegfóliát, de olyan élesek a szélei, hogy inkább nem raktam fel rá. Legalább lekerekítettet csomagolt volna félre a jómunkásember
Remélem hamar megjön rá a fóliám.
Ujjlenyomat olvasó kézben működik rendesen, csak asztalon nem.
-
Treff
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #132601 üzenetére
Megcáfollak: a gyár fólia a tács id-ot is takarja! Ezért nálam se 100%-os az érzékelése. Kézben igen, de vízszintesen asztalra téve nem akarja az ujjlenyomatot beolvasni.
A hangszórónak a helyet pedig kivágtam a fólián - nem volt könnyű, hogy ne legyen sérülés, beletelt jó 45 percbe.
Ha kell, képet is csatolok róla.
-
buvartacsko
addikt
válasz
B-L-A-C-K #132544 üzenetére
Valamint kifelejtettél egy másik fontos tényezőt, ami nélkül lehetetlen lesz élni, a szemét Apple régi össze kukázott hardverből rakta össze ezt a szart! 6s-ben LTE-Advanced van (300 Mbps), SE-ben meg csak LTE (150 Mbps ?)!!!
(a másik fika topikban valaki komolyan fennakadt ezen)
Viszont ezen kívűl tényleg semmi különbség, és szerintem ez sem számít kb semmit se.
-
Froclee
őstag
válasz
B-L-A-C-K #132486 üzenetére
Facebook alkomazasrol mar androidon leszoktam 3 eve. Sejtettem hogy ios-en is ilyen, soha nem is telepitettem.
Bongeszobol tolom evek ota.
Amugy tegnap este kiprobaltam night shiftet es egesz jo. Eleinte zavaro de ha 10 perce utan kikapcsolja az ember, akkor mar az eredeti szinek bassza az ember szemet.
-
4m@15
tag
válasz
B-L-A-C-K #132413 üzenetére
Igen, én meglestem a tokokat, új szíjakat (olyan fonott Nájlont veszek is) és persze a kis Pro iPad tokot is. Ami bosszant az az, hogy a Smart Case az immáron egy hátlapot jelent, nincs benne a mágneses Cover. Tehát külön kell venned egy Smart Case-t és egy Smart Cover-t, hogy egy régimódi (jó ég) Smart Case kapjál. Na persze toltak ehhez is marketinget, mert így lehet más színű az elő és hátlapod az ájpádrédra. Tudom, tudom a billentyűzet miatt is van ez, de így egy teljes tok az iPad Pro 9,7 méretre 43 ezer forintba kerül.
Viszont 6s-re lehet veszek a bézs tok mellé egy sárgát is, annyira hipszteres.
-
TechN7ne
nagyúr
-
w333
félisten
válasz
B-L-A-C-K #132190 üzenetére
Akinek kell az 4" az megfogja venni az 1GB/RAM -al is, az i5S -t pedig nem véletlenül szüntették meg a forgalmazását, tényleg úgy ismeritek az Apple -t hogy ugyan azt a telefont erőseb hardverrel olcsóbban is adja ? akkor még a 2GB -t is belepakolja ? szerintem nem ... örüljenek a felhasználók hogy olcsóbban erősebb hardvert vásárolhatnak, de ne legyen igazam !
-
válasz
B-L-A-C-K #132131 üzenetére
Tegnap dél körül lopták el neki, ma délután felcsatlakozott egy hálózatra, ezért kapcsolt be a Lost mód. Kb. egy percig sem volt a hálózaton. A megjelölt helyen van is egy GSM bolt, esélyes, hogy ott van. Voltak kint a rendőrök is, de persze az eladó tagadott.
Ha alaplapot cserélnek, akkor az IMEI is változik? IMEI alapján be lehet mérni egy telefont vagy ez csak urban legend?
Szerk.: Most olvasom a topikot. Ezek szerint ha alaplapot cserélnek, akkor nem fog működni az ujjlenyomat olvasó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest