- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oldman2 #311162 üzenetére
Az igen.
Már ki is csemegéztem belőle a Google Keyboard ötletét.
Más. Ha hívnak telefonon, nincs a képernyőn a hívás elutasítására a piros kör. A telefon oldalán lévő gombot megnyomva kell a hívást elutasítani. Nekem ez nehézkesebb. Van arra lehetőség, hogy a képernyőn is legyen elutasítás lehetőség?
-
-
válasz
Oldman2 #311136 üzenetére
A két sáv alul-felül ott marad attól még fényképezés alatt, viszont a kép úgy készül el, hogy berleveszi azt is, amit szürke-félig átlátszó sávban látsz. Viszont ezt csak akkor látod, ha szerkeszted a képet és pl. kivágás funkciókor már az egész "frémen kívüli" képet fogja mutatni.
-
válasz
Oldman2 #311136 üzenetére
Nem csak nálad van a hiba, mert kíváncsiságból most én is elkezdtem Ki-Be kapcsolgatni és én sem látok abszolút semmi változást sem a Kamerában (az így és úgy elkészült képeken sem), igaz én nem indítottam újra a telót miatta, mert annyira nem érdekel a dolog.
De amúgy CharlieDrop megírta a tutit. 👍
-
-
válasz
Oldman2 #310643 üzenetére
"A Fájlokban "felfelé léptetve" megjelenik az iCloud is."
Ott megjelenik, csak a képek, hangfájlok megosztásánál nem jelenik meg, mint lehetőség. Ott a OneDrive, ott a GoogleDrive, de az iCloudDrive nincs ott.
#310644Noxy
"Az iCloudban bekapcsoltad?"
Az iCloud-ba belépve rögtön ott a drive is, lehet, hogy még valahol aktiválni kellene? -
törölt tag
-
burgatshow
Topikgazda
-
vargalex
félisten
válasz
Oldman2 #310243 üzenetére
Nem azért, de a Google Authenticator-t, ha bejelentkezve használod, akkor a fiókodba menti a kódjaidat. Ezt jelzi is egy kis zöld felhő ikon a fiók ikonod mellett:
Ha rákattintasz, akkor ki is írja: “Kódjait a Google-fiókjába menti a rendszer”. Illetve a kódokat tudod exportálni is QR kódként (bal felső “hamburger” menü -> fiókok átvitele -> fiókok exportálása), amiről IOS alatt screenshot-ot is tudsz készíteni (emlékeim szerint Android alatt ez tiltott). -
MikeWazowski
veterán
-
Cyberbeni
addikt
-
válasz
Oldman2 #310044 üzenetére
Baseus töltőkkel nem lőhetsz mellé.
Az hogy neked melyik lesz jó, az az igényeidtől függ.
Esetleg mást is akarsz róla egyszerre tölteni?Ha igen, akkor az a másik is esetleg gyorstöltős (PD), vagy elég a 10-12W a második csatin?Vagy talán jobb lenne 3 csatis?Stb-stb.
Ezt neked kell tudnod, aztán mehet bármelyik megfelelő csatiszámú, csatitípusú és összteljesítményű töltő.
Közel 4 éve szolgál a kocsiban egy ilyen [link] , a Type C csatin lóg a telefon, az USB-A-n pedig egy 70mai dashcam, tökéletesen működik a mai napig. -
atirag
őstag
válasz
Oldman2 #309939 üzenetére
Nekem az is jó csak nem tudom annak sem a menetét. Mert én vagyok a csomag "tulajdonos" . Nem akarok adatokat bukni. Főleg képeket. Mondjuk azt ki tudom ideiglenesen kapcsolni és akkor azok addig csak a telefonon vannak. Bár sose tudom hogyan kell választani mikor kikapcsolom és felteszi a kérdést
Igen sokkal. A 200gb 1290ft ha jó rémlik és ugye apple árazás 2tb a következőami 4490ft . így 2x 200gb 2600 pénz.
burgatshow : Miért kell mindenkinek. Ők nem tudnak utána már osztoznia maradék 200gb-on?
-
-
p2pp
őstag
-
-
törölt tag
-
-
válasz
Oldman2 #307795 üzenetére
Igen, nekem van egy full Apple Office365 Family előfizetésem, ami OneDrive-ot is tartalmaz, és én az Apple-gépeimmel (de az igen ritkán használt privát windowsos laptopommal is) használom. Finderben (jelenleg Ventura) és Commander One-ban is ugyanúgy használható, mint egy normál meghajtó, ide-oda lehet másolgatni. Fájlmegosztásra, felhőben tárolásra tökéletes. Ez szól mellette.
Ellene? Talán hogy nincs olyan "faszán" integrálva a rendszerbe, mint az iCloud, de ez minden nem-iCloud felhőtárolóra elmondható. A Finderbe integrálás nem mindig tökéletes, nekem most éppen a "View online" kontextmenüpont nem csinál semmit.
De gondolom nálam van a hiba. Szerintem, ha jónak találod az árát, nyugodtan befizethetsz rá. -
vadkörte
addikt
válasz
MS OneDrive és Google Drive és Dropbox felhőket használok. Igaz "csak" MacOS-sel. Az iCloud felhasználásom minimalizált.
Az egyéb felhők pl. a "külső" megosztás miatt előnyösek. Amikor nem magaddal akarod megosztani a tartalmat - szinkronizálás az egyes almás eszközeid között - hanem külsősöknek, legyenek azok rokonok, ismerősök, barátok, vagy üzletfelek, osztod meg.
Illetve akár backup-nak is használhatóak. -
col
addikt
válasz
Használom és tökéletes vele (Microsoft 365 családi, 5 felhasználós csomag - tagonként 1 TB tárhely). Ebbe mentek sok mindent és így telefonról, tabletről és laptopról is gond nélkül elérhető minden. (Plusz van külön "zárolható" tárhely rész is, amihez csak plusz jelszóval férsz hozzá.)
-
antocskin
tag
válasz
Oldman2 #303433 üzenetére
Hogyne.
Nálunk a cégnél valami alap egyszerű Samsung Galaxy-k vannak (pontos típust nem tudom, de ha érdekel holnap megnézem) és azoknál a videófelvétel indítása után középen egymás mellett jelenik meg Stop és a Pause gomb. Annyiszor állítható meg és indítható újra a felvétel ahányszor csak szükséges.
Nem hittem volna hogy egy olyan nagy feature ezért gondoltam hogy az iPhone-ban valami „rejtett megoldás” van erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest