- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Garmin topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Dehogy marad... Ha wifin keresztül csatlakozik internetre a telefon, egyszerűen a beállításoknál rányomsz, és megcsinálja magának ~5 perc alatt...De természetesen iTunes-ről is csinálhatod.
legiaap: Már az első héten lehetett látni a brutális fogyásból hogy ezzel nem lesz gond, attól függetlenül hogy páran sírtak az IOS7 miatt, viszont szerintem ez hisztizős réteg is így több mint 1 hét eltelte után már máshogy gondolja...
[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
Remélem van aki konyít itt Itunes -hoz valamennyire Az lenne a szituáció, hogy windowson letöröltem az itunes media filet, és most újraolvastam a zenéimet gépen. Mikor most rákapcsolódok az iphonera, csak szürkének látom a számokat ami a mobilon van, nem tudom törölni, meg semmit csinálni velük gépről. Erre van valami megoldás azonkívül hogy újrarakom az össze zenét mobilon?
-
sanyi0627
senior tag
Pont én is így vagyok ezzel
a külső volt az első szempont számomra ,bár a kézbesítési dolog pár nap után tűnt csak fel,de ha akarok kézbesítésit,akkor megoldom csak akkor a karaktereket kell figyelni ami zavaró azért.De valamit valamiért...http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
czgh
tag
Nem lassabb a telefon, csak az animációt meg kell várni. Nem kattinthatok én sem gyorsan a telefonra, amíg helyükre nem ugranak az ikonok és felcsúszik az alsó menüsor. Lassú az animáció, az tény, nem a teló lett lassabb. Viszont a lassú animáció valóban zavaró, mert engem nem kifejetettem érdekelnek, ha pl gyorsan meg akarok keresni valamit.
-
agabe
addikt
Akkor ios7-tel ez nem igazan lesz elony 5S-ben...120fps video modban nem megy I5-on ahogy eddig az appokat latom, de 60fps-ben felvevo progik vannak amik 4S-en is mukodnek...kivancsi leszek kijon-e valami 120-as fps-el I5-re (logikusan birnia kellene ha 4S birja a 60-at).
Most csak probalom lebeszelni magam, hogy ne koltsek foloslegesen 200+ K-t 5S-re, mert az ujlenyomat erzekeles nem er annyit.
Gyorsabb proci, M7 coproci.. fene sem tudja amig eloben nem latom erezni-e barmi (ha nem is szamottevo) kulonbseget, a tovabb tamogatottsag megint csak nem erdekel, mert mire nem lesz tamogatva az 5-os, addigra sokadik mas telom lesz (nem csak ios).
Kar, hogy egy ev gari van itthon max rajuk, mert jobb tudni, hogy hiba eseten csak beviszem es adnak masikat...de azert gurithattak volna valami nagyobbat is 5S-el amivel motivalnak a megvetelre, mert eddigiek alapjan majdhogynem foloslegesnek latom a cseret[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
Először is 18.-a után már nem fogsz tudni sehogyan visszamenni iOS 6-ra. Most csinálsz egy backupot iTunes-al, majd felrakod a iOS 7 GM verziót, kipróbálod (nem csinálsz még véletlenül sem biztonsági mentést iTunes-al), ha nem tetszik még 18.-a eött visszarakod a iOS6-ot és amikor kérdezi akkor visszarakatod vele a backupot.
-
Ragnar95
félisten
Ne csinálj restore-t, mert aktiválatlan telón nem fogod tudni aktiválni a beta-t, ha nincs regisztrálva a UDID. ipsw kiterjesztésű legyen, de ha nem jó fájlt töltenél le, el se kezdené a frissítést...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
2.Beállítások>Általános>Használat>Mobilhasználat kiírja, csak hó elején mindig nullázni kell.
3.A teló alapból wifit használ, ha van elérhető. Viszont 200mega könnyen el tud fogyni, így ajánlott az Opera használata és ha vodás vagy, akkor a tömörített APN-t használd, mert az a képeket tömöríti, így kevesebb adatforgalmat generálszPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Kicsirics77
veterán
my data usage pro
ezzel lehet ellenőrizni a havi adatforgalmat
ha van wifi akkor értelemszerűen azt használja nem kell állítgatni
a safarinál meg icloudnál lehet beállítani azthiszem azt,hogy csak wifi-t használjon..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Ragnar95
félisten
Telót gépre kötöd, iTunesban pedig a telóra jobb klikk és Backup. Ez lement mindent a telóról, így nem veszi el semmi, de mentsd el külön mappába a mentést, mert különben az iOS7-ről készült felül fogja írni és ha visszatérnél 6.1.3-ra, nem fogod tudni rá visszarakni az iOS7 backupját
Jimanszky: igen, de friss iPhone felhasználónak nem ajánlanám a betazást, mivel nem valós képet fog kapni az iOS-ről, hiszen a beta elég bugos még, mivel NEM az átlagfelhasználóknak készült, hanem a fejlesztőknek...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
szekfizsolt
senior tag
Az Itunes később automatikusan letölti, ha dfu módban indítod újra a készüléket, és a gépre csatlakoztatod, de egyébként egy rakat helyről manuálisan is letölthető.... (viszont csinálj előtte egy biztonsági mentést, ne vesszenek el a cuccaid)
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
amulet
senior tag
én egy hónapja vettem egy Philips Fidelio DS1100 dokkolót, teljesen meg vagyok vele elégedve, óra, rádió, és töltő egyben. A hálóban tökéletes látvány és azóta a gyári töltőm a dobozban Nekem szerencsém volt, mert nagyon olcsón jutottam hozzá, 10e alatt és új volt
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Ebben a topikban érdeklődj az OSX után, de notira, ami nem HP probook elég kínszenvedés...
Csabee: még jó,h a hackintosh legális, ha megveszed az OSX-et a magyar jogszabályok szerint...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Csabee.
nagyúr
A facebook névjegyeket úgy tudod eltávolítani hogy bemész a beálíásokba és a facebook menüpontból kiveszed a megfelelő "pipát"
Iphone miatt mért lenne jobb neked az OSX? iTunes-en ugyan úgy megy a szinkronizálás Windows alatt is. Legálisan nem tudod feltenni, hackintosh formában van rá némi esély.
Üdv: Csabee.
-
Xero
nagyúr
1bites.
Ha az emberek vennék tisztában lennének azzal, hogy hülyék valamihez és vennék a fáradtságot a használati útmutató elolvasásához, akkor tized ennyi gond lenne.
(#38406) Compaku: Ikont-t tudtommal csak iPhone vásárláskor lehet kötni. Én a megjelenés napjától használok ikon400-at. Magán célokra tökéletes.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest