- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Macrodroid
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
A gyári hívó fél letiltást kipróbáltam, de messze nem az amit én keresek. JB miatt alól elérhető valami jobb hívás manager?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz -secret- #80681 üzenetére
A nem kívánatos elemeket egyesével kell hozzáadni a híváslistából, mint WP esetén vagy hívástól függetlenül ki lehet választani? Tömeges hozzáadás van ill. olyan lehetőség, hogy mindenkit hozzáadok és beállítom kik azok akiket átengedjen, pl. szabadság esetén céges telefonnál. A letiltottakat át lehet irányítani másik számra?
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
IOS-re van már hívás manager, hogy a "zaklatókat" le lehessen tiltani?
-
Pikkolo^^
addikt
Az mitől lehet, hogy újraindítás után az akkumulátor százalékára mást ír ki, mint előtte?
-
Pikkolo^^
addikt
Akksi merülés ismét. Éjszaka óránként 3%-os esett. Munkahelyen óránként 30 percces telefonálással 10%-ot, majd itthon is megmaradt a 10%-os esés de teljesen nyugalmi állapotban. Újraindítottam majd az utóbbi fél órában esett 1%-ot ami normális számomra. Mi a búbánat ragadhat be és merítheti ennyire? Lehet ezt egyáltalán ellenőrizni?
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Lacikaa9988 #44994 üzenetére
Sajnos nincsen. Majd csak a 7-es megjelenése után adják ki, hogy az Apple azt a hibát ne foltozza be (ha valójában van már törés).
-
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Ragnar95 #44811 üzenetére
JB-vel update-eltem, de hibával kilépett telepítés közben és a telefont valamilyen telepítési módban ragadt. Újra rádugram a gépre és végigfutott a telepítés, felment a 6.1.3. Ezt követően visszatoltam a backup-ot, de a hiba megmaradt és másnap teljes visszaállítást választottam a telefonon. Nincsen régi backup.
[ Szerkesztve ]
-
-
Pikkolo^^
addikt
Úgy néz ki megoldódni látszik az aksi probléma. Egyes programok beragadnak és ha be is vannak zárva akkor szívják az aksit, nyugalmi állapotban is -10%, mint amit korábban is írtam. Újraindítás után a rendszer 1-3%-ot esik, más is tapasztalt már ilyet?
-
Pikkolo^^
addikt
Úgy néz ki nem akumulátor gond van a telefonnál hanem valami más. Nyugalmi állapotban ugyanúgy 10%-ot esik, repülő módban pedig 7-8%-ot.
-
Pikkolo^^
addikt
Eredeti i4S aksit csak i-s boltokba lehet kapni?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz bull84ghia #44192 üzenetére
Azért ez nem teljesen igaz. Akármennyire is vigyázol rá balesetek előfordulhatnak és máris ott a karc. A jelenleg privát telefonként használt N8-am egyszer kiesett a kezemből, végigcsúszott csúszott egy métert a földön és nem lett karcos. Később egy ártatlan zsebretétel következtében a farmeren található fém bizbasz megkaristota. GG ide vagy oda, ott a karc ami ellen a a tokok sem védenek csak a női cipzáros szűtyők.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz quailstorm #43818 üzenetére
N95 korrekt teló, ma is működik itthon egy.
Az iPhone széria egészen a 4-ig gagyi volt.
-
Pikkolo^^
addikt
Ha nem gagyi kínai a töltő akkor teljesen mindegy, hogy milyen márkájú. Én Sony-val vagy számítógéppel töltöm a telefont.
-
Pikkolo^^
addikt
Csatlakoztatva van bluetooth füles, miután bejött a hívás eltelik 3-4 másodperc míg játszani kezdi a csengőhangot. Mi ennek az oka? Gyári csengőhanggal is ugyanezt csinálja.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz vadászcsiga #43507 üzenetére
Azok alapján mondom amilyen programokat kerestem. 5 nap.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
Korábban írtam a BT headset-es problémámat amire senki sem tudta a megoldást. Úgy látszik innen senki sem használ BT-s fülest.
Utánaolvastam és az Apple fórumán és többeknek is hasonló gondja volt, de a beszélgetés alatt volt rossz a hangminőség. A probléma i4/i4s/i5 esetén is fenáll. Azt javasolták, hogy a net megosztása legyen bekapcsolva és akkor jó lesz. Kipróbáltam és láss csodát, a hang minősége megjavult. Legalább kiderült, hogy a hiba orvoslása az Apple-ra vár.
-
Pikkolo^^
addikt
iCloud-ra minden program automatikusan lementi a beállításokat vagy ilyenre a biztonsági mentés való?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz bandigno #43346 üzenetére
Ha visszahívtam, vagy ismét hívott és összejött akkor már nem kell értesíteni a korábbi eseményről. Ez kapcsolatonként értem és nem úgy, hogy látom a hívást és utána tüntesse el. Majd megszokom, vagy megszököm
Kösz, összejött a nagyítós dolog.
Ragnar95: majd idővel megszokom ahogyan itt mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
Apple-s haverom hívja így magát, látom érzékeny vagy rá. Az 5 év alatt megszoktad az előzményeket és nem zavar az ilyesmi. Napi 2-3 órát beszélek, kb. 50-60 hívás naponta, fontos a sebesség és az átláthatóság. Figyelem felkeltése rendben van, de ha visszahívtam akkor ne legyen ott. Idővel megszokom.
Más. Szöveg szerkesztésénél ha elgépeltem valamit akkor hogyan tudok a legegyszerűbben az adott karakterhez menni és javítani? Az ujjak a szón történő végighúzása nem olyan egyszerű, mint a zöld robotnál.
Csacsi67: ezért nem szabad töltés alatt beszélni. Volt amikor az aksi robbant fel.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
Ezt a legkönnyebb mondani
Ez átlátható. Egy személlyel bonyolított hívások egy helyen.
A híváskor felvillanás és az elmulasztott események jelzése nem ugyanaz. A vaku pedig semmit sem ér ha az asztalra van téve. Pont az a lényeg, hogy ne kelljen nyomkodni hanem akár 2 méterről is lássam mi történt amíg mondjuk ebédeltem.
Tudtam ezeket a hiányosságokat a vásárlás előtt is. Azt viszont nem gondoltam, hogy egy értelmes tárcsázó sincsen.
snooze: mert az a leggyorsabb, rögtön látom kit nem hívtam még vissza, kit igen. Ez iOS-en nem így van, a nem fogadottakat továbbra is megjeleníti ha utána beszéltem vele akkor is. Nézd meg a képet amit feltöltöttem.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
A szinkronizációval adódnak gondok, lassú, nem oda lép vissza ahol korábban voltam.
A gyári tárcsázó nem tud T9-es keresést, a kapcsolat kikeresése és a hívás indítása emiatt lassú. A T9 nem Android sajátosság, Symbian és WM is réges-régen tudta. Egyes Android modellek és WP7.8 (WP8) egyébként most nem tudja. A hívások nincsenek rendszerezve, mind külön van felsorolva ami átláthatatlanságot okoz, sok az egymás után ismétlődő.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
válasz #93966848 #43299 üzenetére
Xperia P-ről váltottam és a gyorsaságon, böngészési sebességen, élményen kívül más előnnyel nem találkoztam. A sok kötöttséget csak a JB orvosolja, de azok is vagy mennek vagy nem. Majd ha értelmes ára lesz a Nokia 1020-nak az lesz a következő. Az iTunes a Zune-hoz (WP7) hasonlóan nem felhasználó barát, csak muszájból kell használni.
kenny123: Az egységes kinéztet nem igaz, külsős programok nagyon sok esetben nem követik az "egységet". Nincsen olyan tárcsázó amelyik beleillene a kinézetbe.
-
Pikkolo^^
addikt
A programokat át lehet valahogyan nevezni?
-
-
Pikkolo^^
addikt
válasz DjBlero #43190 üzenetére
Inkább az iOS-nek, két külön email fiókot nem lehet külön szinkronizációra beállítani. Most teszteltem ismét, nem megy, itt senki sem mondta, hogy nála menne és az én rendszeremmel nem stimmel valami. Symbianon, Androidon és WP-n ez rendesen működik.
Szerdán vettem a telefont, de amennyi pozitív van ugyanannyi negatív is. Egyik rendszer sem jobb a másiknál.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Pikkolo^^ #43069 üzenetére
Tegnap tettem fel csengőhangot a telefonra (i4S, 6.1.1). Amikor a hangoknál kiválasztom akkor szépen szól, amikor valaki hív akkor is szépen szól. Ha a BT headset hozzá van csatlakoztatva a telefonhoz akkor bejövő hívás esetén nagyon rosszul szól a telefon és a headset-en keresztül is nagyon rossz a csengőhang minősége. Mi ennek az oka? A beszélgetésnek jó a hangminősége.
Erre valami megoldás?
-
Pikkolo^^
addikt
A levelek begyűjtése kézire van állítva, majd a haladóban push-ra van beállítva az outlook.com, sajnos nem jön meg. Ha átállítom, hogy mindig legyen push és a haladónál a cégesnél csak kézit állítok be akkor azt nem veszi figyelembe és mind a két fióknál push-al jönnek a levelek.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
válasz bigdady #43104 üzenetére
Hardver resettel raktam le. Minden nem használt JB-s programot letöröltem hátha megjavul.
Másik dolog. 2 email van beállítva, egy saját és egy céges. A haladó beállításoknál sajátot push-ra állítottam, míg a másikat kézire. Ennek ellenére ugyanaz van érvényben mind a kettőre. Erre van megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
Éjszaka 5 óra 38 perc alatt a telefon töltöttsége 62%-ot esett. Nem gondoltam, hogy Android után megint ilyennel kell foglalkozom. GPS, 3G, BT, mobil adatforgalom kikapcsolva, Wifi bekapcsolva. FB, email, Twitter push van bekapcsolva. Az aksi ~65%-os, ezt beleszámolva nagyon durva a merülés. A telefon 4S, 6.1.1-el, JB-vel. Mi lehet ennek az oka?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Kicsirics77 #43070 üzenetére
Biztosan nem ez az oka. Ha a headset csatlakoztatva van akkor a telefon is csörög és ott is rossz a csengőhang minősége. Ha nincsen headset akkor a hang jó.
-
Pikkolo^^
addikt
Tegnap tettem fel csengőhangot a telefonra (i4S, 6.1.1). Amikor a hangoknál kiválasztom akkor szépen szól, amikor valaki hív akkor is szépen szól. Ha a BT headset hozzá van csatlakoztatva a telefonhoz akkor bejövő hívás esetén nagyon rosszul szól a telefon és a headset-en keresztül is nagyon rossz a csengőhang minősége. Mi ennek az oka? A beszélgetésnek jó a hangminősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest