Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bolondok napi videóban leplezte le a OnePlus a 13T-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
Pikkolo^^ #44810 üzenetére
Nem teljesen világos a dolog, mivel ahogy látom, csináltál pár dolgot rajta
Tehát akkor először JB-re update-eltél, majd az nem ment, így restore és visszaállítottál backupot. Ezután a teljes visszaállítást telón nyomtad vagy iTunes restore?
Most van rajta régi backup vagy nincs? -
irgum
addikt
válasz
Pikkolo^^ #44807 üzenetére
Mikor teljesen feltöltődik az aksi már nem tölti tovább csepptöltéssel se. Ilyenkor úgy megy a gép hálózatról, mintha nem lenne benne aksi. Ha a gép folyamatosan hálózatról van használva kb 1 hétig nem ad töltést, utána ha 96% alá gyengül az állás miatt, akkor újra feltölti 100%-ra. Ez ismétlődik, de havonta 1 töltési ciklust be kell vinni, -ezt apple írja.
Nekem fél éves a macbookom 24 töltési ciklussal, gyakorlatilag mindig hálózatról megy és még 101%-os az aksi. Nem vicc, több mAh fér bele még mindig mint amit a gyári spec megad rá.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Pikkolo^^ #44600 üzenetére
Amiről eddig beszéltünk, az az eszközök között tartja szinkronban az állást, tehát ha mondjuk van egy iPaded és egy iPhone-od és belépsz az iCloudba mindkettőn ugyanazzal az ID-vel, akkor folyamatosan szinkronban tartja az eredményeidet, de ha te restore után akarod visszaállítani a játékbeli állásodat backup visszarakása nélkül, az így nem fog menni, ahhoz a backupot kell visszarakni mindenképp...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Pikkolo^^ #44451 üzenetére
Az iSamurai is utángyártott tartozékokat használ, tévedés ne essék...
Az egyedüli előnye az ilyen nem hivatalos szerviz akksiknak a neten rendeltekhez képest,h a szervizben beszereltekre legalább 3hónap gari szokott lenni, de ettől még ugyanúgy utángyártott akksikról van szó...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Pikkolo^^ #44444 üzenetére
Nem lehet sajna kapni sehol sem eredeti alkatrészt, mivel az Apple nem árul külön alkatrészt, de valamelyik APR-t kérdezd meg,h ők mennyiért csinálnák meg, mert tudtommal az iStyle már javít iPhone-t gariidőn kívül, bár valószínűleg elég borsos áron sajna...
Attól még,h Kínából készülnek a gyári akksik is, nem lesznek ugyanolyan jók az utángyártottak, mivel sokkal gagyibb alkatrészekből készülnek, ráadásul a legtöbbnél egyáltalán nincs minőségellenőrzés, gari meg végképp, így ha tönkremegy és esetleg az alaplapot is tönkrevágja, cseszheted, mert nem tudsz kihez fordulni ezügyben... -
bull84ghia
őstag
válasz
Pikkolo^^ #44194 üzenetére
Balesetek mindig vannak ami ellen a fólia sem vèd feltètlenül, de több esèly van rà ez tèny. Règi telefonommal is törtèn egy baleset, gyakorat soràn bent maradt a zsebemben ès a szimulàciós kamiont nem bírta, az ellen semmilyen fólia/tok sem lett volna jó
Mondjuk amikor megvetttem volt rajta valami fólia ami nagyon kevesett rontott a kijelző làthatósàgàn de èszrevehető volt. -
Ragnar95
félisten
válasz
Pikkolo^^ #44138 üzenetére
Nem
manchester85: nekem a mostani telóm is független, mivel alig lenne kedvezőbb áron a szolgáltatónál, ráadásul a Vodánál várhattam volna egy csomót rá, de a következő is tutira az lesz, mert utána kénytelen lennék függetleníttetni, úgy meg már ugyanott járnék, mint a függetlennel, ráadásul csak 1 év hűséggel tudnám venni, mivel 2 év fölösleges lenne mostmár számomra... -
nord_
veterán
válasz
Pikkolo^^ #43438 üzenetére
Azért BT fülesek közt is elég nagy a szórás... A huszonezres Plantronics (vagy a szintén ilyen árkategóriájú Nokiák) olyan kiválóak, hogy még autóban, 100-as tempónál se mondod meg, hogy headsettel megy a hívás, míg a 10e alatti darabok alaphelyzetben is átlagos vagy gyenge hangminőséget adnak. Headset-függő a dolog, erősen...
A net megosztásánál mindegy, hogy BT vagy wifi van beállítva?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Pikkolo^^ #43379 üzenetére
Ha be van kapcsolva a biztonsági mentés, akkor az iCloud magától készít biztonsági mentést, amikor wifin és töltőn van a teló és az mindent lement.
B-L-A-C-K: a jelkód valóban szintén hasznos ilyen szempontból, bár gyakran gyorsan kell hozzáférni a telóhoz és akkor téged is hátráltat...
szmayer1: ha nincs regisztrálva a UDID, akkor shift+restore-al nem, csak shift+update-el. A dmg nem jó, ipsw kell -
Ragnar95
félisten
válasz
Pikkolo^^ #43324 üzenetére
A szinkronizációval semmi gond nincs, tökéletesen működik, csak a wifi sync szórakozik néha winen, de ezt el kell viselni,ha wint használ az ember, osx-en tökéletes az is...
Az AppStore-t meg nem iTunesban érdemes nézegetni, hanem telón, az való arra igazából...
A tárcsázó meg nekem pl tökéletes, tök fölösleges számomra a T9, a kedvencekben ott van mindenki, akit gyakran hívok, akit meg nem, azt a kontaktokból 5mp alatt kikeresem...A hívások meg sehol sincsenek így rendszerezve gyárilag, ahogy te szeretnéd, mivel a legtöbb ember számára ez tök fölösleges lenne...
-
-
bandigno
senior tag
válasz
Pikkolo^^ #43345 üzenetére
hosszan ráböksz a szövegrészre, előjön a nagyító és oda viszed, ahova kell, törlés és helyesbít!
híváslista lényege, hogy benne van a "lista" a tevékenységről! nem értem a logikádat, főleg ha 50-60 hívást bonyolítasz naponta és azt várod h ha visszahívod, akkor ne legyen ott! akkor honnan tudod h visszahívtad mindet, ha netalántán annyi a nem fogadott hívásod is, mint az összhívás?
-
Xero
nagyúr
válasz
Pikkolo^^ #43339 üzenetére
Valóban. Mondjuk az elmulasztotta valószínűleg figyelem felkeltés miatt szedi külön.
Ettől függetlenül 5 éve használom így és semmi kínom vele. Működik.
Szóval kissé erőltetett a dolog, de kinek mi.
Arra pedig továbbra is kíváncsi vagyok, hogy mi a gond a szinkronizálással?
"Bocs, hogy nem vagyok iZombie."
Ezt viszont nem kéne.
(#43337) hatesz: Semmi gáz. A fém ház ilyen. Egy MBP is ilyen, vagy egy Apple alu keyboard.
-
bandigno
senior tag
válasz
Pikkolo^^ #43333 üzenetére
iOS alatt, ha egy nap többször hívsz vkit, akkor a híváslistában ráböksz a név melletti jobb oldali nyílra és ott is kiírja h mikor milyen tevékenységet folytattál!
más: utóbbi időben nagyon sűrű lett az olyan kommentek száma, amiben az iOS-t akarják megtanítani működni valami másra, pedig a hangsúly azon van, hogy ha már az ember megvette, TANULJA meg használni első körben, ne pedig tanítani akarja, hogy hogy működjön, miközben nem úgy működik! Ennyi, pont!
-
snooze
veterán
válasz
mekkora probléma..
miért a tárcsázobol inditod a hivást???kontaktoknál a keresöbe ütöd be a betüket,ott kidobja akit keresel,rákatt és hivja is..
ugyanannyi idö..
a hivások rendszerezése alatt mit értesz??szépen sorba,napokra lebontva jeleniti meg,ha valakit többször hivsz egy nap,azt egybe rakja..mi ebben a probléma???androidon meg mindent külön..na az a nem átláthato..mellesleg nekem van androidos telom is,s2,de az csak tartaléknak..
és nem véletlenül az a tartalék..
-
Xero
nagyúr
válasz
Semmi gond nincs a szinkronizációval. Két géppel is szinkronizálok wifin bármikor. User error lesz.
Ezt a tárcsázó dolgot értem, de ott vannak a kedvencek, vagy springboardon egy balra lapozás és már keresheted is a contactot. Nyilván nem ugyan az, de még mindig nem Android, hogy tárcsázókat pakolj fel.
A hívások számomra teljesen átláthatóak. Van akivel beszéltem és van amit elmulasztottam. Ennyi.
-
Ragnar95
félisten
-
Kommy
veterán
válasz
Pikkolo^^ #43223 üzenetére
Az egyszeri lekérdezés már csak ezért sem működhet mivel, ha jön egy email-ed push-on és megnyitod a mail appot akkor frissíti is a munkahelyit is, de a többi része úgy működik ahogy kell.
Megy ugye kér helyen kell állítani, egyszer van egy az összesere vonatkozó beállítás és van egy ami csak arra vonatkozik.
Mail,conta... / Fetch New data / itt legalul van egy mindenre vonatkozó és felül pedig az egye accountokra vonatkozó.
-
Xero
nagyúr
válasz
Pikkolo^^ #43213 üzenetére
Mit akarsz külön szinkronizálni? 4 magán és 2 céges email aliasom is aktív iOS-en. Köszönik jól vannak.
Vagy iCloud-on szeretnél több accountot? Annak mi értelme lenne?
(#43214) Jimanszky: Ott a screenshotom. Egyébként iTunes - iPhone - Apps - alul app-et kiválasztod és jobb oldalon Add.
(#43217) DjBlero: Csak a rule-ok hiányoznak belőle mocskosul, de ez az én nyomorom.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Pikkolo^^ #43069 üzenetére
Tegnap tettem fel csengőhangot a telefonra (i4S, 6.1.1). Amikor a hangoknál kiválasztom akkor szépen szól, amikor valaki hív akkor is szépen szól. Ha a BT headset hozzá van csatlakoztatva a telefonhoz akkor bejövő hívás esetén nagyon rosszul szól a telefon és a headset-en keresztül is nagyon rossz a csengőhang minősége. Mi ennek az oka? A beszélgetésnek jó a hangminősége.
Erre valami megoldás?
-
agabe
addikt
válasz
Pikkolo^^ #43103 üzenetére
ahogy elottem is irtak beragadas.
JB-vel felkerult olyan progi ami nem jol mukodik. Ha stabilitast akarsz, akkor ovatosan kell banni a cydia-bol feltett progikkal, vagy egyaltalan nem kell JB , bar jonehany ismerten hibatlan progitol nem lesz baja JB-vel sem, de torekedni kell a minel kevesebb feltett kulsos progira.
Androidon is a rosszul megirt vagy adott hw/sw verzioval nem kompatibilis progik miatt van battery drain.szerk:
a levelekbol amit push-ra allitottal be feltetelezem az nem megy ugy. milyen szolgaltato milyen szerver?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bluetooth hangszórók
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Politika
- Villanyszerelés
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, XX04, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, XX03, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest