- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
válasz
#51177472 #138160 üzenetére
ezt úgy tudnám elképzelni királyúl, hogy kiveszem a zsembemből és úgy ébred fel. Majd csak egy tapi a touch ID-nek és már fel is oldott. Miért tartom feleslegesnek a felveszem az asztalról és nyomjam meg a gombot és úgy old fel ?
Amúgy srácok... DarkMode nincs véletlen ?
-
privacy99
senior tag
válasz
#51177472 #115174 üzenetére
Amióta léteznek az okostelefonok, én mindig az aktuális csúcsot használtam, de tényleg, nem tudtam róla. Végülis nem ilyen az összes mobiltelefon. Így 3 év i5 használat után sem tudok róla
Sőt, az i6-nál sem vettem észre.Csak tudod, ha 11 órát kibír 100%-on, utána nem óránként fog zuhanni 10%-ot
Maximum a tiéd
Most éppen 90% és 17 óra készenlét és másfél óra használat, közben azért telefonáltam rajta, Viber + Feedly is ment. De semmi baj... kár volt megszólalnod.
Szóval 1 hetet lazán bír, ha nem nyúlok hozzá
-
Diokhan
addikt
válasz
#51177472 #97216 üzenetére
Az úgy eléggé warez, nem tudom, hogy itt kapsz-e ilyen segitséget.
Más:
Ismer valaki olyan diag programot iOS8ra, ami meg tudja vizsgálni a telefon hardvereit, hogy melyik müködik rendesen vagy nem? Gondolok itt részletes hardveres diagnosztikai tesztre vagy csak egy bechmark-ra, ami lefut aztán kiirja, hogy mittudomén a féklámpaszimering nem jó... ? Létezik ilyen?
Elmondom mi a gonom, most a wifi dobalas és az ora helytelen mukodese mellett már BT hibat is tapasztalok. Egyszeruen nem akar bekapcsolni:
-
Vekko
aktív tag
válasz
#51177472 #86883 üzenetére
Ne fájjon már ennyire, hogy neked rossz de másnak jó. A fórumon jót is olvastam 4S-ről, felületesen nézhetted át. Ezen kívül személyes ismerőseim között is van akinek jobb, van akinek rossz és van aki semmit nem vesz észre. Bár nekem igazából mind1, hogy elhiszed-e.
Az update után valószínű nem oszlanak meg ennyire a tapasztalatok. De addig is akinek jó ne állítsuk már be hazugnak.. -
hdanit610
aktív tag
válasz
#51177472 #86852 üzenetére
Nem vagyok marketinges, nem kenyerem, hogy bárkit átverjek, továbbá nem hiszem, hogy az általam mondottak után megrohamozták volna őrült tekintetű emberek az itthoni APR-eket, hogy 5s-t vegyenek, de izibe.
Annyit nyomogattam, mióta felraktam a rendszert, hogy merült vagy 25%-ot és hidd el, tudom mi az a laggolás. A külsős alkalmazások megnyitása és működése sem vészes, a fb betöltése valóban időigényes, de majd finomítják azt is.Maga a rendszer azonban seder, ezt fenntartom most is.
-
válasz
#51177472 #86859 üzenetére
mondom, a külsős alkalmazásokkal meg várjátok meg, amíg ráfaragják az új rendszerre, hiszen főverziós ugrás történt.
arról nem is beszélve, hogy sok alkalmazás ilyenkor újra leszinkronizál biztonságit az ideiglenesbe...stb, és ezért lassan indul és működik eleinte, de azért ne az új ios verzió legyen már a hibás, hiszen az csupaszon hibátlanul működik!
az inkább a félrevezetés, ha egy ios 8 alatt (még?) nem megfelelően működő külsős alkalmazás miatt valaki az új ios verzióra mondja, hogy problémásan működik!
az lenne a jó, ha az új főverzió kiadásakor már minden külsős alkalmazás megfelelően optimalizálva lenne rá, de ez álom marad, a baj csak az, hogy az adódó problémák miatt sokan az oprendszert okolják, pedig az nem tehet róla... -
szekfizsolt
senior tag
válasz
#51177472 #86855 üzenetére
10 mp várakozás azért durva... Nálam a Face ütötte ki a biztosítékot IOS 8 alatt, na az tetű lassan indult el rajta... A többi rendben volt. Az a vicc, az utolsó pillanatban (amíg lehetett) vissza tettem a 7.1.2-t és gyorsabb a Face...
Ez hogy a" viharba" van? Lehet, hogy nem ugyanaz az App a két rendszeren?!?
A többi rendben volt (minimális lagg nagyon ritkán 4S-en, szerintem az is javítva lesz).
Ez a NC-es Widget dolog vszont érdekelne, vajon hogyan muzsikál...? -
válasz
#51177472 #86855 üzenetére
mehet a restore, ne állíts először vissza semmit, úgy látod majd, hogy minden okés, és nem a rendszerrel van baj!
nem gondolod, hogy ha az ios 8 lenne problémás, akkor mindenkinek hibásan működne, és nem írnánk itt és az off témában olyan sokan, miszerint minden rendben van?!?!
bő egy hete használjuk nem kevesen a 8-at, azóta kijött volna bármilyen komoly hiba, ha lenne.
a külsős alkalmazásokkal meg tessék megvárni, amíg ráfaragják azokat a 8-ra, mert addig adódhatnak problémák.
az a legnagyobb problémám a rendszerrel, hogy diktáláskor a vesszőt nem értelmezi/kezeli rendesen, és ezzel annyi, de soha ne legyen komolyabb hibája... -
StLui
veterán
-
oszy
veterán
válasz
#51177472 #85833 üzenetére
Haver?15-öt akar keresni nem?
(#85835): Nincs vám az EU-n belül.
______________Ha vásárolt egy ismerősöm MediaMarkt-ban i5-öt. Egyszer már kicseréltette az Almáriumban hibával. Szóval kapott egy újat. Ezzel már nem mehet a MM-be cserére? Vagy ilyenkor ez hogyan működik? Mert ismét cserés lenne neki ugyanazzal a hibával.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
#51177472 #85456 üzenetére
Na jó....ott a külső méret már nem ez.
De te mire használod?
Én állandóan azzal kezdtem i5-nél, hogy nagyítottam mindenbe, mert minden miniatűr volt.
5 coll környéke kifejezetten ajánlott....szerintem, főleg úgy, ha a káva a lehető legkisebb. (pl. lg g3. Az új i6 sajnos itt is kicsit lemaradt....) -
B-L-A-C-K
titán
válasz
#51177472 #85373 üzenetére
Ez tény, nekem se a legjobb, viszont úgyis fogok váltani szerintem fél év múlva mikor beáll a használt/új szolgáltatós (magánszemélytől) lévő ára.
Mondjuk ha azt nézed i5 megjelenéskor is azt mondta mindenki nagy az i5, nem kell neki (én is), és most már senki se sírja vissza...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
#51177472 #85314 üzenetére
Na vegre!
Orulok, hogy legalabb a meret elerte az eppen elfogadhato szintet. (4,7")
Nekem, es igen sok felhasznalonak higyetek el, igen is sokat szamit, hogy ezen a miniatur kijelzocsken (nyujtott 3,5") tulleptek.
Szerintem ez lesz a kovetkezo telefonom. (Abban bizok meg, hogy jb nelkul lehet majd az animaciok sebessegen gyorsitani, es nem kell masodperceket varni egy - egy eltunes, betoltes muveletre.) -
Macccy
senior tag
válasz
#51177472 #84453 üzenetére
Szia
Jó esetben igen, de nézd meg ezt a cikket ... Sajnos ez a másik, kevésbé jó eset:
Így néz ki belülről egy két napig ázott iPhone
-
-
norbi2010
őstag
válasz
#51177472 #80326 üzenetére
Idownloadblog azt írja jó, ők meg nem mondanak hülyeséget. Amúgy meglepett, csak most hallottam róla először.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest