-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zmilaner
tag
Van most ajánlott fólia sima 15-re? Ahogy visszaolvastam a Spigenek kitakarnak pár pixelt.
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
iStyle-os vagy iglass fóliát javasoltok?
Olvastam, hogy több fólia nem teljesen fedi az előlapot iPhone 15 Pro-n. -
arn
félisten
Becsben elloptak az apple tagemet, tehat nem is a cuccot, hanem magat a taget… le lehet azt tiltani, hogy soha tobbet ne hasznalja senki? De ki a fszom lop lopasgatlot? Ezek a harmadikbeli emberek olyan sotetek… becs egyre gazabb.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
senior tag
-
xhege
veterán
Valaki árulja el nekem, hogy megosztott fotóalbum esetén, hogyan tudok albumborítót beállítan? Nem megosztott albumnál lehet kulcsfotót kiválasztani, de megosztott esetén az első képet használja automatikusan. Én nem találom, vagy ez ilyen?
-
arn
félisten
válasz Aszpirin #301706 üzenetére
Mi tortenik azutan? Egyelore meg kuldi a jelentest vegulis izgi latni, hol van.
A gyerekem hatizsakjan volt - tegnap kirandultak - egesz eddig belul, csak az ujabb zsakon nem volt semmi normalis belso tarolo, aztan csak egy kulcstartora fuggesztettem.facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
FerNandor
őstag
-
senior tag
Ha tényleg ellopták, akkor az illető le fogja tiltani (ezt meg tudja tenni), mert állandóan csipogni fog neki, ha magával hordja. Az elveszett módot azért érdemes bekapcsolni, hogy nehogy még fel is tudjon jelenteni, hogy szándékosan tetted a cuccai közé, hogy követhesd (ez bűncselekmény lenne), ugyanis így a jóhiszeműséged (szerintem) bizonyított.
Ha mégis csak elvesztettétek, és nem ellopták, akkor a megtaláló így tud értesíteni.
Használni egyik sem tudja, max letiltani - és akkor már nem fogod látni, merre jár. -
z123456z
őstag
Itteni javaslatra ( köszönöm ) végül ESR tokot vettem szettben ( tok+üveg+kamera védő ) az itt talált 30%-os kuponnal ( ezt is köszi ). De mi a fene az a HaloLock? Én ezt a magsafe tokot kerestem, hátha egyszer vesz magának a gyerek olyan kiegészítőket, és a fényképek alapján annak tűnt, de ez HaloLock. Vagy ez ugyan az lenne?
-
addikt
Home app kapcsán tudnátok segíteni
Van egy “otthonom” itt én vagyon a virtuális tulajdonos
~ 400 méterre légvonalban van egy másik otthon, ahol lakónak vagyok meghívva. A home appban a GPS jel (3szög) mindig a sajátom mellett van. Honnan kellene tudnia a telefonnak, hogy éppen hol vagyokJó lenne, ha menne automatikusan. A beállítások engedélyek résznél a pontos helyzet engedélyezve van a home appnak.
Valakinek tipp?
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Alis magsafe kartya tartó. Szerintem jóféle és 2-3ezer volt.
Utólag vettem észre hogy nincs közepén de azért nem lövök új képet -
pamesz
tag
válasz noorbertt #301717 üzenetére
Valaki elmondja, ennek a rátapadós kártya tartónak mi értelme van? Zsebbe tételkor, vagy zsebből kivételkor tuti leesik, fogni is iszonyat béna lehet tőle a telefont. Illetve ott a wallet, abban ott a bankkártya… de lehet én vagyok ennyire boomer, hogy nem làtom ebben az értelmet
-
esbii22
őstag
válasz tothjozsi96 #301710 üzenetére
Nem tudsz már visszamenni 17-ről 16.6.1-re.
Ha valami nem működik jól akkor várd meg a 17.1-et, hónap végén érkezik. Ha akkor sem akkor csinálj mentést és állítsd alaphelyzetbe a telót ezután vagy visszaállítod iCloudból vagy beállítod újként. Én az utóbbit csináltam, minden appon meg beállításon újra végigmentem, minden mást meg leszedett icloudbol (fotók, jegyzetek, jelszavak stb.)
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Topikgazda
válasz pamesz #301718 üzenetére
Tapasztalatom szerint pont az a MagSafe rögzítés egyik előnye, hogy nem esik le az ilyen módon csatlakoztatott kiegészítő.
A jelenleg hatályos jogszabályok szerint még az Egyesült Államokon belül is [alig négy állam] fogadja el az Apple Tárcában tárolt személyi azonosítókat, jogosítványokat, ezért nagyon is életszerű, hogy ameddig ez a kör nem bővül, addig a felhasználók egy része szívesen pattintja fel az iPhone hátuljára a kártyatartót.E négy US tagállam támogatja a Wallet-beli ID elfogadását:
-
oba
addikt
válasz pamesz #301718 üzenetére
Szerintem sincs semmi értelmük. Aki azt mondja, hogy ez nem mozdul el soha semmilyen körülmények között az szerintem csak igazolni próbálja azt, hogy felült az Apple marketing vonatra és elhitte, hogy ez hasznos. A kolléga fotóján sincs középen, alul túllóg a telefon alján. Nyilván akinek így tetszik az használja, de nekem ez ugyanolyan haszontalannak és otrombának hat mint anno a beépített akkus tok [link]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Topikgazda
Van olyan működő időjárás app, aminek van AppleWatch komplikációja? A gyári iOS 17-el csak két vonalat mutat, Időkép meg akkor frissül ha rá nyomok, amúgy szökőévente.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
esbii22
őstag
Engem az zavar hogy a modulárisnál ha a pulzusszám van kirakva középre komplikációnak akkor magyarul elcsúszik a szöveg és az ábra. Angolra állítva az órát ez a hiba nem áll fent. Remélem a 10.1-el javítják.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
addikt
válasz Major Lion #301724 üzenetére
Az jó, mert van homepod mini és appletv 2022 ott, ahol hiszi hogy vagyok. Ahol csak lakó vagyok, ott egy appletv 2017 van.
Ezeken mit kell beállítani, hogy tudja, hogy épen a lakó helyemen vagyok
-
oba
addikt
válasz noorbertt #301733 üzenetére
Hát pont erről beszélek. Elmozdult a kezedtől, akkor egy picit szűkebb zseb mit művel majd vele? Főleg ha figyelmetlen vagy és nem vigyázva rakod majd zsebre a telefont. Félre ne értsd, nyilván azt és úgy használsz ahogy akarsz, semmi közöm hozzá. De nem lennék meglepve ha alkalomadtán a földön landolna az egész cucc amikor zsebre akarod tenni a telefont. Az egész készülék fogása is fura lenne, számomra. De hát különbözőek vagyunk, csak a saját véleményem írtam le.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Major Lion
senior tag
válasz kleinguru #301734 üzenetére
Esetleg ez?
Solving HomeKit location automation not working. Open the Settings app on your iOS device and go to "Privacy"> "Location Services." Make sure that Location Services is enabled, and scroll down to find the Home app. Ensure that the location access for the Home app is set to "While Using the App" or "Always."On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
senior tag
válasz kleinguru #301734 üzenetére
A home applikációban többb otthont is felvehetsz.
Ha csak egy van felvéve, akkor az otthon főnézetében a jobb felső sarokban "..." ikon, majd "Otthonbeállítások", és "Otthon hozzáadása".
Az egyetlen otthonba felvett készülékeket nem tudom, hogy lehet átköltöztetni az újonnan hozzáadott otthonba, de legrosszabb esetben eltörlöd az egyik otthonból és újra felveszed a másikba. Váltogatni az otthonok között szintén a "..." ikon meenüjében lehet, ha több van fevéve. Elsőként az AppleTV-t rakd át a másikba, mert az a hub.Azt, hogy a GPS alapján mit gondoljon, hol vagy "otthon", a kontaktok alkalmazásban tudod megadni. Ha még nem vagy a kontaktjaid között, vedd fel magad, vedd fel mindkét címet, add meg a típusukat (otthon, egyéb.. és elnevezed valaminek a másik címet), majd a Beállítások/Kontaktok/saját információk alatt válaszd ki saját magad a kontaktok közül.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Major Lion #301736 üzenetére
Ezt megcsináltam, ez volt a 0. lépés
Aszpirin: nem akarok költöztetni. Azt szeretném, ha az egyik helyen vagyok, akkor alapból az egyik, a másikon a másik, egyébként az alapértelmezett
-
senior tag
válasz kleinguru #301741 üzenetére
Azt szeretném, ha az egyik helyen vagyok, akkor alapból az egyik, a másikon a másik, egyébként az alapértelmezett
Azt hittem eddig, hogy értek magyarul, de sajnos ezt nem értem: alapból az egyik mi? Mit szretnél, hogy mi legyen alapból az egyik, vagy hol, mit láss, ha az egyik helyen vagy, illetve ha a másikon?
-
Aaron14
őstag
Tavaly a 14 Pro készletek mikorra rendeződtek? iStyle-ban, szolgáltatóknál lehetett már kapni november-december magasságában vagy csak következő évben?
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
addikt
válasz Aszpirin #301743 üzenetére
Bocsánat, az előzmények fényében írtam így.
Szóval, ahol én vagyok az otthon tulajdonosa, és ott is vagyok földrajzilag, akkor az jelenik meg. Ha ott vagyok, ahol lakónak meg vagyok hívva, akkor az jelenik meg. Ha egyik helyen sem vagyok, akkor alapértelmezetten az, ahol én vagyok az otthon tulajdonosa
burgatshow: igen és el is fogadtam. Nálam, ahol az enyém az otthon be van kapcsolva a helyzetmeghatározás, a “lakó” helyemen majd holnap tudom megnézni
-
boltvarazs
csendes tag
válasz boltvarazs #301642 üzenetére
Erre valakinek valami?
Scrollra keresve egy regi hozzaszolast talaltam, de valaszt nem.
"Mintha a görgetés is picit más lenne, vagy különbözne a gördülékenysége bizonyos oldalakon. Pl.: Menüben érezhetően fürgébb, tovább gurul, emaileknél hamarabb lelassít és finomabban lehet scrollozni."
-
senior tag
válasz kleinguru #301747 üzenetére
Á, értem már. Szóval vann már 2 otthonod a Home-ban, de mindig csak az egyiket jelöli aktuális pozíciónak, függetlenül, hogy hol vagy...
Amit szeretnél, az alapból úgy kellene működjön...
Esetleg megpróbáltad, hogy ott, ahol rosszul mutatja, kapcsold ki a wifi-t, akkor mit lát? (tudom, ez nem jó megoldás, csak kíváncsiságból).... Lehet, hogy nem lát rá GPS--műholdra ott, ahol nem jól mutatja, és a WiFi IP-címe alapján akarja meghatározni a helyzetedet, vagy az alapértelmezettet veszi...
A Térképek pl. jól mutatja mindkét helyen a pozíciódat ilyenkor?[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz Major Lion #301722 üzenetére
Hat nem a pozitiv iranyba fejlodik az biztos, a multkor egy ismerosnek fenyes nappal kaptak ki a buszmegalloban a kezebol a telefont, aztan elrohantak vele.
Ha kimesz becsbol, mintha masik orszagba erkeznel - a szolgaltatasok szinvonalara nagyon ranyomja a belyeget, hogy harmadikvilagbeliek vegzik, es ezt sajnos tiz ev tavlataban is nagyon erezni.
Az osztrakok eleg nagy tomegben koltoznek ki, es az iskolakban mar regota kisebbsegben vannak a nemetul beszelok.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest