-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lien
aktív tag
Ah koszonom. Nekem meg elegge uj ez a face id(tudom mar 6 eve letezik) es furcsa, hogy az arcomat hasznalja az ujjlenyomat helyett. A szolgaltatonal meg fogom kerdezni (amugy 18 eves elofizeteses csomagban vagyok ha ez szamit es eleg rosszak a lehetosegek, mert vallalati es ilyen mar nem is letezik…).
-
Shyciii
veterán
válasz Stauffenberg #301100 üzenetére
Nem. Már ezer éve telekomos vagyok, igaz ilyen csomag nincs a weboldalon, és nem is lesz már. Ez egy amolyan lakossági flotta volt anno, és még él annak, aki anno belépett.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Stauffenberg #301100 üzenetére
Semmi gond.
-
Shyciii
veterán
válasz Stauffenberg #301103 üzenetére
Tehát továbbra sem igaz amit mondtál, idézem:
"Telekomnál csak a korlátlan mobilnetes csomagokhoz jár 5G elérés" -
addikt
Megérkezett egy előrendelésem natúr 15 Pro 128GB-ra. Ha valakit érdekel átadom szívesen az átvétel jogát. MediaMarkt, magánszemély, 3 év gar
There's a device that I've been using called a whoop.
-
senior tag
Mivel "eteted" a töltőt?
Lehet nem jól emlékszem, de a magsafe animáció csak 15W felett jelenik meg, ezalatt a sima töltés animációt mutatja.Itt ezt írják:
you must have a charger which is at least 15 watts and use a charging plug which is at least 20 watts.[ Szerkesztve ]
-
timelord1987
őstag
válasz markknight #300953 üzenetére
Milyen “baleset” történhet?
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Ez a kijelzővédő fólia ki lehet vágva a dinamikus szigetnél és a hangszórónál/mikrofonnál?
https://www.telekom.hu/webshop/termek/Panzer-Glass-iPhone15-Pro-vedofolia?skuId=jsku1754651349&processType=listPrice&paymentType=onetimeHa nincs van ennek olyan változata, ami nem teljes előlapos?
A 15 Pro-nak hol van fent a hangszórója/mikrofonja?
A nedves törlőkendőt is kell használni, ha a gyári fóliát a kijelzővédő fólia feltétele előtt teszem fel?
A nedves törlőkendővel a hangszórót és a dinamikus szigetet is át kell törölni?[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Akkor sajnos nincs ötletem.
#301113 timelord1987:
Kép alapján nincs kivágva, de a dinamikus szigetnél miért kellene kivágni? Viszont 15 ezer Ft erős túlzás ezért szvsz. Nézz szét a spigen honlapján.
Hangszóró a felső kávában van, a mikrofon pedig alul a töltőcsatlakozó mellett. -
senior tag
Annyi szó esett itt az AppleCare+-ról, szóval egyetlen kérdés: hol lehet AppleCare+-ot venni Magyarországon vásárolt készülékhez??? És ha van AW-hoz és iPhone-hoz, akkor hol tudom megnézni, mennyibe kerül?
Az iSTYLE kétéves, lopást is fedező készülékbiztosítása 30ezer forint... ennél olcsóbb az AppleCare, és az is fedezi a lopást? Lopáskár nélkül ugyanez 28ezer forint az iSTYLE-nál, 2 évre.
(figyelem! AppleCar+ azaz "Plusz"! -ra vonatkozik a kérdés. És érdekes módon a checkcoverage.apple.com nem ajánl fel semmilyen Care terméket sem az itthon vett AW-ra, sem a nemrég itthon vett 14Próra, cserében a márciusban Kanadában vásárolt MacBook Próra ajánlja az AppleCare+-t, aztán amikor rábökök akkor megint csak "sima" AppleCare-t vehetek, 101ezer forintért...)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz timelord1987 #301113 üzenetére
A hangszóró a keret és a kijelző találkozásánál van.
A másodlagos mikrofon meg hátul a kameraszigeten.
A dinamikus szigetet mindegyik takarja,de ez ne zavarjon,semmit sem befolyásol.
A csomagban mindig benne van minden (nedves kendő,száraz kendő,mikroszálas kendő,poreltávolító matricák,buborék kinyomó lap) ahogy a felhelyezési útmutató is.
Viszont ennyiért ezt meg ne vedd!!!
Durván túlárazott,sokkal olcsóbban kapsz ESR-t és Spigent 2db-os szettben is! -
addikt
válasz Aszpirin #301117 üzenetére
Többször volt már róla szó korábban, de íme a linkgyűjtemény
Picit trükközni kell és el kell adni magad olyan országbelinek, ahol lehet venni (pl.: francia) és odavaló bankkártyával rendelkezel. Nekem francia bankkártyám van és beállítva francia régiót és valós francia címet meg tudtam venni itthon is.
Nyilván itt az adott "ország bankkártyájával rendelkezni" a "tudomány".
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
senior tag
válasz Shyciii #301098 üzenetére
"Ez nem igaz. Nekem nincsen korlátlan mobilnet, csak 5GB, és minden további nélkül van 5G-m, szal nem a mobilnet mennyiségétől függ ez."
Minden új vagy megújított előfizetésre igaz, hogy csak a "Gigaerős"-sel kezdető nevű csomagokban van 5G. Ha neked régi somagod van, annak a feltételei nem változnak - csak ne akarj semmit módosítani rajta, és ne akarj mondjuk telefont venni kedvezményesen és/vagy részletre, mert hűséget csak az új csomagokra tudsz vállalni, vagyis akkor a régi csomagod helyett valami újat kell venni. Nekem is van még egy 2019-ben vásárolt, havi 0 perc beszélgetést (mindent fizetsz külön, amit beszélsz), és 3 GB mobilnetet tartalmazó havidíjas előfizetésem, amin gond nélkül megy az 5G, és valami 1700 forintba (!!!) kerül havonta.
-
Gubu0101
veterán
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
Soha nem volt még Iphone telefonom.
Szeretnék androidról áttérni.
Kezdésnek melyik készüléket javasolnátok?
Köszi előre is!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz SoulReaver #301131 üzenetére
Amire telik neked, az a legjobb választás. Egyébként belépőként szerintem mindig a legújabb a legjobb. Én is Droidot használtam és előtte nem is nagyon volt a kezemben iPhone.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Aaron14
őstag
Aki tud online rendelni a Telekom-tól, annak most nagy szerencséje van. A napokban többször is elérhető volt a 128 GB-os fekete titán iPhone 15 Pro. Jelenleg is az, aki szeretne venni!
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
SoulReaver
veterán
válasz Fritz Teufel #301132 üzenetére
Azt találam ki, hogy az előfizumra veszek részletre(yettel)
A 14 plust nézegetem, 6,7" kijelző, stb. Nincsenek nagy igényeim, csak ne akadjon, ne legyen lassú a kamerája, stb....
-
Fritz Teufel
addikt
válasz SoulReaver #301134 üzenetére
Megmondom őszintén, nekem a Galaxy s20+ sem akadt, ez nem volt szempont egy picit sem. Sőt, a kamera sebessége sem hagyott maga után kívánni valót. Igaz, nem volt szükségem gyorstüzelésre soha sem, nem nagyon fotózok meccseket.
Nem fogsz benne kivetnivalót találni, ha pozitívan állsz a szoftveres környezet változásaihoz. Ahhoz viszont ajánlom, hogy keress majd olyan ismerőst akinek régebb óta van iPhone a kezében, mert én így pl. rengeteg okosságot tanultam mire egyedül rá nem jöttem volna. Nekem a suhintás is tök új volt és nem is tudtam róla Hát jó, szégyellem is magam miatta
Nem butaság ezt a fórumot sem olvasni, itt is bele lehet szaladni okosságba (nem nálam ).Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Shyciii
veterán
Ne akadjon, ne legyen lassú a kamerája alapján bármelyik iphone jó, a stb meg nem tom mi lehet. De ha nem vagy 100%-ig biztos, hogy váltanál, akkor próbálj Alza-tól venni, és próbálgasd, max ha nem jön be, akkor 14 napod van visszaküldeni, és visszakapod a pénzed. Rejoy esetén ez az ingyenes visszaküldés 30 nap. Ha pedig megtetszik, akkor megtartod. Rejoy értelemszerűen széptől kiváló állapotúig ad használt készüléket, hogy ha olcsóbban akarnád megúszni, Alza meg ugye új, csak kevesebb időd van a próbára.
-
allein
addikt
Sziasztok, egy kicsit OFF. Nem kapok választ a topikjában, milyen orát vennétek. Volt S7-em és Ultra, most az S8 vagy S9? Jöhet pro és kontra is.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz allein #301139 üzenetére
Én az Ultra 2-ben gondolkodom Az S8 pénztárca kímélőbb, az S9 legjobb fejlesztése az offline Siri. Mondjuk angolul sem mindig ért, de ha használod, akkor az S9 alább ne add Ha a plusz fényerőt is hozzáveszem, sem tudok mellette érvelni, mert a széleken a plusz fényerővel is tükröződik.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Gubu0101
veterán
Meg atol fugg milyen kijelzohoz vagy szokva(60-90-120Hz),vagy mennyire vagy erzekeny ezekre a kepfrissitesekre.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Dwatti
addikt
Sziasztok ! Ez a vezetéknélküli töltés(MagSafe) most jó vagy nem jó? Elvagyok veszve a sorok között
Akkor most kinyírja az akksit vagy mégsem ,,használja már valaki huzamosabb ideje kapacitás romlás nélkül ?
Vagy inkább vegyek egy power bankot? -
SoulReaver
veterán
Jelenleg egy Samsung A53-am van. Előtte egy P20 pro volt.
Az A53 óta a tököm tele van az androiddal.
Amúgy 120Hz-es.Tudok alkalmazkodni, nem lesz vele gond, csak szeretném, ha nem lenne gondom a szoftveres működéssel. A stb rész az a minden más, amit használsz egy telefonban. Böngésző, wifi, stb...
Egy csúcs android telóra fordítanak elég figyelmet, de az olcsókra már valahogy nem. Mindig is csikolt az Iphone, ezért szeretnék már váltani. Úgy érzem eljött az ideje nálam.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Dwatti #301144 üzenetére
Ha nem hagyod melegedni a telefont, akkor nincs vele baj. Én is töltöm vezeték nélkül, de csak és kizárólag Cryo töltővel. Nem tapasztaltam gyorsult degradációt. Nekem előrendelt a készülékem, szóval az első között kaptam meg és most is 99% az akksi. Nagyon figyelek a melegedésre, ennyi.
-
Shyciii
veterán
válasz SoulReaver #301145 üzenetére
A többi alkalmazással sem lesz gondod, a szoftveres működés meg...hát...nos azért már itt sem olyan, mint régen. iOS alatt is meg tudnak jelenni abszurd hibák, amit nem feltétlenül tudnak orvosolni a köv. verzióra. Olyan mértékűre híztak, bonyolódtak ezek az os-ek, hogy olyan mértékű "befektetés" kellene ahhoz, hogy közel hibamentesek legyenek, hogy ebbe nem öl sem a Google, sem az Apple plusz pénzt.
-
tetova
tag
válasz SoulReaver #301145 üzenetére
15 alá már nem érdemes menni. A 14 mindenképpen visszalépés. Ha nincsenek extra igényeid nyugodtan válaszd a simát vagy a plust.
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz SoulReaver #301149 üzenetére
Nézd meg élőben, mindegy mi mit mondunk neked. Én, meg nem mondom neked a különbséget a 60 és a 120 között. Valakit meg megesz a penész miatta. Fogalmam nincs, melyik csoportba tartozol. Mindenképpen érdemes megtapogatni és a saját benyomásaid alapján dönteni. Ez a felnőttkor (egyik) legnagyobb vívmánya, használd ki! ;-)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- DIGI kábel TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest