-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
[link] Úgy néz ki ez is csak szoftverhiba volt.
-
szezso15
addikt
válasz madkiller #302201 üzenetére
Amúgy ezt innen tapasztalta valaki? Én eléggé betojtam amikor erről először olvastam, anno a Galaxy S/S2-nél volt ilyen probléma, hogy valami folyamatosan fix helyen lévő UI elem beleégett a kijelzőbe, nem nézett ki jól.
Jó lenne, ha ezt nem kéne itt újra tapasztalni.*Hajrá Loki!* i15+
-
pacni120
tag
válasz Fritz Teufel #302199 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ. Ez a tok+fólia kombó is teljesen új infó volt és így már az is érthető, hogy miért nem találtam ilyet márkájú fóliát
A tokokat (gondolom aliexpress, amazon és társai minőségűeket) gyakran váltogatja.
Akkor a kérdésemet úgy modosítánam, hogy milyen fóliát / fólia+tok kombót vegyek neki, ami a gyári kijelző érintésével azonos érzetet kelt, miközben az pötyögi az ember a telefonját. -
-
Fritz Teufel
addikt
válasz pacni120 #302206 üzenetére
Spigen
Ez megvédi az eséstől is, nem csak a karcoktól:
Spigen Ultra Hybrid Apple iPhone 13 Matte Black tok, fekete - 7 990 FtEzt használjuk itt sokan, nagy megelégedéssel a kijelző védelmében:
Spigen "Glas.tR SLIM EZ Fit" Apple iPhone 14/13/13 Pro Privacy Tempered kijelzővédő fólia (2db) - 9 990 Ftvagy ESR
iPhone 13 Classic Hybrid Protection Bundle- 7197 Ft
coupon code: affch30 :5,038 Ft +ingyenes szállításA meghatározásod alapján az ESR lenne a kedvező számodra és nem rosszabb minőség mint a Spigen.
Enjoy!
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
vargalex
félisten
válasz Morgenstern #302212 üzenetére
Pont nem ezt írta. Ő azt írta, hogy screenshot-okon. A screenshot az szerintem a készüléken készített képernyőfotót jelenti és nem a készülék kijelzőjéről készült fotót (amit én írtam). Ha előbbin látszik a "beégés", akkor lehet rögtön mondani, hogy "Persze, hogy szoftverhiba", utóbbi esetén viszont egyáltalán nem jelenthető ki. Hardware-os hiba esetén a készüléken készített képernyőfotó hibátlan, semmilyen beégés nem látszik rajta.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
válasz burgatshow #302214 üzenetére
Szerintem pont ezt írtam: "Hardware-os hiba esetén a készüléken készített képernyőfotó hibátlan"
Alex
-
vargalex
félisten
válasz Morgenstern #302215 üzenetére
Igen, és erre írtam, hogy én nem találtam screenshot-okat, csak a képernyőt lefotózva egy külső eszközzel... Nem értem ezt a hozzászólásodat az enyémre reagálva.
Alex
-
-
Fritz Teufel
addikt
válasz Morgenstern #302218 üzenetére
Nagyszerű, akkor most fogjatok kezet! Vagyis... izé. Béke
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
huan
őstag
Sziasztok,
Töltőkábelt keresek kínából. USBA, USBC és Lightning-típusúakat különböző kombinációban.
Milyen márkát ajánlotok jó árban, minőségben és megbízhatóságban?
Köszi -
oba
addikt
válasz vargalex #302210 üzenetére
Én erről a hsz-ről beszéltem, ezen egyértelműen látszik, hogy screenshot, tehát nem fotó, és ott van az órából "beégett" rész.
A szoftveres gondot igazolja a tény is, hogy ígéret van a javításra a következő frissítésben. Tényleges hardveres oled beégés esetén ugye ez nem lenne lehetséges.
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
pacni120
tag
válasz Fritz Teufel #302211 üzenetére
-
7Heads Drago
veterán
válasz joey04 #302125 üzenetére
Szavazni kell a pénztárcátokkal. Attól nem lesz jobb, hogy itt siránkoztok, változni nem fog semmi. Az Apple nem fog változtatni,
Ez sajnos tényleg így van.
Viszont ahogy én látom a droidos vonalon is leszarják a usert, csak ott más a rendszer. A jack elhagyásáról se kérdeznek meg senkit, ők így döntöttek és kész. (mármint a gyártók)Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Noxy
veterán
-
oba
addikt
válasz vargalex #302223 üzenetére
Akkor lehet én értettem félre, elnézést. Mindenesetre fura lenne ha ennyi idő alatt ilyen brutál szintre égne a kijelző mint amit a cikkekben mutogatnak. A frissítéssel történő javítás sem jöhetne szóba.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
madkiller
őstag
Nem Celluar órával tudok fizetni, ha nincs a közelemben a telefon?
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
iOS-es Adguard Pro-val kapcsolatban lenne pár kérdésem:
A Pro-val a többi appból, Facebook, Messenger, Instagram, stb. is meg tudok szabadulni a reklámoktól?
Nem lesz vele érezhetően lassabb a böngészés, vagy az internetet is használó appok betöltése?
Akkuidőre van bármilyen hatása?
Annak mi az oka, hogy ha a Pro verziót veszem meg a storeból az 4500 Ft, míg ha az ingyenest töltöm le, és abból venném meg az örök prémiumot, 6e Ft?Köszi előre is
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
Fritz Teufel
addikt
válasz vargalex #302223 üzenetére
Bakker, ne rugózzatok már ezen! Ha beégett, beégett. Majd kicserélik neki. Ki mondta, hogy ami a gyárból kikerül, az 100%-ban hibamentes, nincs rejtett hibája?
Amit meg lehet, majd szoftveresen javítanak...Kivéve azt a bámulatosan primitív CarPlayt és Sirit és legfőképp a kettőt együtt
-
Clemi
veterán
Egyik sem volt, és ismerem az értesítési szabályokat. Közben az is kiderült, hogy maga a telefon se jelezte a messenger üzenetek érkezését, de feloldva az ikonon ott virított a piros szám.
Egy röpke gondolat és újraindítottam a telefont, majd láss csodát mindenhol jelzett a messenger, hogy üzenet érkezett. De basszus mi ez? Utoljára a Windows XP-s gépem kellett újraindítgatni..... na de ez egy Iphone 13 basszus. -
ittakary
nagyúr
válasz burgatshow #302238 üzenetére
akkor jól emlékeztem, hogy te írtál róla
lesz itt meg n+x (x->∞) alkalom
-
magicbox
senior tag
Valaki esetleg próbálta már a MediaMarkt-os okospultnál felrakott fóliát? Több helyen esküsznek rá. Én biztos nem teszek rá semmit, annyira nincs hozzá érzékem A 15PM-re Spigen tok lesz, mindig is azt használtam, az is marad. Nem szép, de megbízható szvsz.
Illetve ez lenne logikus választás Spigen fólia. Csak itt a fórumban azt írták, hogy nem jól illeszkedik, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
Fritz Teufel
addikt
válasz ittakary #302235 üzenetére
"Vásárlás az Apple Pay segítségével
Az Apple Pay egy rendkívül kényelmes alkalmazás, amely minden Apple Watch-szal működik. Az Apple Wallet tárolja a hitelkártya- vagy bankkártyaadatokat, és azokat használja a tételek digitális kifizetéséhez.
Az alkalmazás beállítása után érintés nélküli fizetést hajthat végre a való világban, ha egyszerűen megérinti az órát egy NFC-kompatibilis fizetési terminálhoz. Csak győződjön meg róla, hogy hozzáadta a kártyákat az órához, mielőtt hátrahagyná a telefont.
Az Apple Pay anélkül is használható, hogy telefonja a közelben lenne, illetve mobil- vagy vezeték nélküli kapcsolat nem létesítene mobil- vagy vezeték nélküli kapcsolatot. Az Apple Pay azonban nem mindenhol elfogadott, mert nem minden vállalkozás és bank rendelkezik az elfogadásához szükséges speciális terminálokkal vagy hitelkártya-olvasókkal."Szerintem a limitet a kártyád adja, hogy mennyi zsé és hitel lehetőség van rajta. Az óra úgy működik mint a kártya, az sincs netre kötve, ha belegondolsz.
-
ittakary
nagyúr
válasz Fritz Teufel #302241 üzenetére
nem ez volt a kérdés, hogy működik-e
hanem az, hogy mi a limitje a működésének, hány tranzakcióig VAGY az utolsó internetcsatlakozás után mennyi időlimitig
de elolvasom a kolléga irományát, és onnan megokosodok
-
Fritz Teufel
addikt
válasz magicbox #302240 üzenetére
Nem szép, az biztos. A Spigennek van szebb is. Meg aztán van nekik felhelyező kerettel ellátott jó minőségű fólia is, amit bárki fel tud rakni. Még az is, aki nem tud szépen írni, jól rajzolni, szobrot faragni vagy festményt készíteni...
ittakary: azt is megírtam. A bankkártyád limitei a limitek.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Fritz Teufel #302243 üzenetére
Én már csesztem el azzal is
Én is inkább kifizetem a plusz pénzt, de tegyék fel. Speedshopban szoktam.
Ja és persze nekem is Spigen tok és fólia volt az előzőn is, meg ezen is, ha már ez volt a téma.
-
smallcurrant
tag
Van köztetek olyan, aki Androidról váltott?
Van valami után hiányérzet, megbántátok, miért váltottatok?
Habár nem hiszem, hogy itt a droidra szavaznátok, de azért felteszem a kérdést.S23+-t vagy Iphone 14 Pro / 15 Pro-t vennétek jelenleg?
Az almánál melyik ajánlottabb a kettő közül?
A 15-nél sikerült a melegedéssel kapcsolatos problémát kijavítani van esetleg vele más (komolyabb) probléma? -
magicbox
senior tag
válasz Fritz Teufel #302243 üzenetére
Fentebb módosítottam a hozzászólásomat. Arra a fóliára gondolsz, amit linkeltem?
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
bigrob
őstag
válasz smallcurrant #302245 üzenetére
Galaxyk nálam kimaradtak, pixel 6rol váltottam tavaly 14pm-ra, életem legjobb döntése volt
Nincs olyan ami hiányzik, kb mindenre van alternatíva, max 1-2 dolog lesz fura amit vagy megszoksz vagy megszöksz, ebből sok szájkaratét olvashatsz itt napi szintenNincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Bilux
veterán
válasz lugosi #302200 üzenetére
Nem, ismert bug sajnos ez a random újraindulás. Asszony telefonja is éjszaka nyomott egy restartot. Félálomban voltam arra keltem fel, hogy mi ez a világos… a sötét szobában világított full fényerőn az alma logó. Majd a 17.1 megoldja! Vagy nem.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz smallcurrant #302245 üzenetére
Mindegy, hogy mi mit mondunk. Elmesélhetném neked a tavaly ilyen kori kalandjaimat, de az én vagyok, nem te.
Keress egy ismerőst, kérd el a telefonját és tapicskold körbe, kérdezgesd. Csak azt bánom, hogy nem előbb váltottam. Más meg váltott és már adja is el.
Nem hiányzik a sok bloatware szemét előretelepített Facebook, Messenger, Whatsapp, Samsung ilyen-olyan applikáció. Folytassam? Lassan a Googlitól is szabadulok.Tapogass, próbálgass és ha még mindig vacillálsz, akkor nem kell a legdrágábbat megvenni, hanem veszel egy használtat olcsóbban és teszel egy próbát. Ha beválik, eladod keveset bukva rajta és megveszed álmaid telefonját. Vagy áldod az eget, hogy nem vetted meg. Kábé ennyi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Android szakmai topik
- Spórolós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest