- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
M1995
aktív tag
válasz Sir Riccio #302475 üzenetére
Még mindig: A feature az, hogy egyéb előnyök mellett jelentősen olcsóbb a javítás, és mivel valószínűleg már nem térnek vissza acélkeretre, akkor nyugodtan barátkozz meg a titánnal. De szerintem szálljunk ki ebből a végtelen ciklusból, ha így jobban tetszik: nekem a te válaszod nem válasz.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Közel másfél hónap garanciális ügyintézés után végül találtam egy nagyon segítőkész Apple supportos hölgyet, aki - miután végre valaki foglalkozott az üggyel, elhitte, hogy hardveres probléma lehet, segített szervezni a kamera cserét (iphone 14 pro), egy 2. generációs Apple pencilt is intézett fájdalomdíjul (én kértem azt, pont elhagytam a pencilt). Szóval, kezdtem kiábrándulni a supportból, a magyar szervizek el is mehetnek a sunyiba, szerintem felháborító, ahogy lekezelik az embert, egyedül az istuff volt korrekt, végül az Apple ismét nyújtott egy olyat, amit eddig más gyártótól nem kaptam.
-
-
Roland861010
addikt
-
yodamester10
őstag
Érdeklődök,hogy a 15-ös iphone grafit színű háttérképet fel lehet valahogy varázsolni 14pm-ra?
-
Redchucky
aktív tag
Sziasztok, hol lehet beállítani, hogy a lightningra dugott multimédiás cuccot (irig 2) ne fülesként érzékelje?
-
M1995
aktív tag
válasz Sir Riccio #302506 üzenetére
Persze. iPhone 20 Pro majd Nokia 3310-ből fog készülni és akkor nem kell aggódni törések miatt, tok és fólia gyártók csődbe mennek, helyette jönnek majd a milyen vastag szőnyeget vegyek a parketta védelmére kérdések.
-
M1995
aktív tag
válasz yodamester10 #302511 üzenetére
-
Topikgazda
Ebben keress rá, hogy iPhone 15. Előző évesek is benne vannak.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Noxy
veterán
Lemented a fotókba, és beállítod.
Download the new iPhone 15 and iPhone 15 Pro wallpapers right here. [link]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
yodamester10
őstag
Még egy kérdés,hogy ami fizetős mondjuk csak havira fizetek elő akár telefonra akár órára letöltött számlap vagy háttérkép az elveszik ha nem fizetem tovább?[ Szerkesztve ]
-
Bondix
tag
Itt olvastam kettő reklám reklámblokkolót nem tudom melyik a jobb én a AdGuard szedtem le, a safari része ingyenes nekem másik eszközre nem kell tehát elég ez.gondolom.
A kérdésem, hogy YouTube-ra nincs megoldás safarin keresztül reklám mentes lett most, de ugye nem megy a háttérbe meg jobb lenne az alkalmazásra lenne ilyen!?
Tudom prémium előfizetés megoldás de ingyeneset keresek ha...Köszi előre is a válaszokat
-
madkiller
őstag
válasz Roland861010 #302508 üzenetére
[kép] Érte gondoltam. És ez még megy hosszan sokáig csak nagyobbat már nem tudtam sczni. Igen Samsungban ott a Hiya , de azt meg találtam itt is az appstoreban csak annyi a különbség, hogy itt külső app és fizetnem kell érte évi 9kt, de elő is fizettem rá ez a része pipa.
-
madkiller
őstag
-
niof
addikt
Igen, pont nem akarom b.sztatni a telót, ha esetleg szervizbe kell adni. Most mond meg őszintén, nem lenne egyszerűbb, ha ezt menüből be lehetne billenteni egy kapcsolóval, és nem kellene a többi hülyeség? Ez egy tök jó ötlet, és ennyi. Király lenne, ha lehetne ilyet. Ennyi.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Aaron14
őstag
iStyle előrendelésnél lehet élni áruhitellel? Van ezzel valakinek tapasztalata?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
adika4444
addikt
Hali!
Adott egy iPhone SE 2020, a Telekom-tól vásárolva. A telefon aktiválásakor konvertálta a fizikai SIM-kártyát ESIM-mé, így most utóbbival üzemel, a kártya is Telekom.
a probléma: Elhagyva Budapestet, pl. Vác, Zebegény területén egyáltalán nincs szolgáltatás a telefonon, se mobilnet, se hívás. Folyamatosan csak keres. A fővárosban problémamentes.
Mi a fene lehet ez? Rokonom keresett meg ezzel a gonddal és láttam már ezt-azt, de erre csak azt tudtam mondani, hogy beírok a fórumra
Nem tudom, ide való-e inkább, vagy a Telekom topikba, mert lövésem sincs, hol kéne kezdeni a hibakeresést. Ha fizikai SIM lenne, akkor menne egy másik iPhone-ba, de ez így nem opció, a 8 nem tud ESIM-et.
üdv, adika4444
-
Mátésum
aktív tag
válasz Roland861010 #302510 üzenetére
3szoros zoom esetén remegett a kép, búgott is, szerintem a stabilizátor volt rossz. De állandóan csak az volt, hogy biztos, szoftveres gond. Nem az volt.
-
vargalex
félisten
válasz Roland861010 #302508 üzenetére
Nem csak a Samsung tudja. Google tárcsázóval (az lett az alap a Xiaominál is már anno a Note 7-esemen is) simán tudják, ahogy a spam hívást is.
Alex
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani vezeték nélküli fülest a telefonhoz ami azért szépen tud szólni?
Airpods árát sokallom, olyan 30.000Ft környékénen gondolkoztam. -
Micsurin
nagyúr
Van ajánlott elfogadható árú dupla töltőpad amire a 13Mini és a fülest(FN6) is letehetem éjjelre?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Monkey
tag
Sziasztok! Mi lehet az oka annak, hogy a két éves 13 minimnél azt tapasztalom egy ideje, hogy a hívásaim elkezdtek szakadozni olyan helyeken, ahol korábban minden oké volt vagy hogy általában szarabb a térerő? Yettel hálózaton vagyok. Nincs új tok, új autó, nem költöztem, stb. Mondjuk ios 17-en vagyok.
Korábban szinte minden telefonomnál megfigyeltem egy idő után, hogy elkezd valahogy elb@szódni, "elhasználódni". Itt is erről van szó?
-
cross56
senior tag
válasz Gubu0101 #302539 üzenetére
De működik normálisan?
Mert neten ezt írják:
Every Galaxy Earbud model is compatible with iOS via Bluetooth connection. However, only some models can be used with the Galaxy Buds iOS app. Check out the list below for specifications:
Galaxy Buds 2, Galaxy Buds Pro, and Galaxy Buds are compatible with iOS through Bluetooth only.
Galaxy Buds Live and Galaxy Buds+ are compatible with iOS through Bluetooth and the Galaxy Buds iOS app. Requires iPhone 7 or later models running iOS 10 and higher versions.
Tehát az app a 2-eshez elv nem elérhető. -
madkiller
őstag
válasz cross56 #302543 üzenetére
Nekem Buds Pro van, ahhoz sincs app. Mint alap bl headset úgy működik. Kiveszed a bölcsőböl azonnal csatlakozik 0.1 másodperc alatt. Megérinted mégáll vagy elindul a zene vagy hívást fogadhatsz vele, dupaerinten szám váltás és nagyjából ennyit tud. Az olyan funkciók, mint az aktív zajszures állítása, 360 fokos audio, ha elkezdesz beszélni felismeri és lelehalkul stb funkciók értelemszerűen app hiányában nem működnek. Egyenként hangosabban szól, mint Samsung esetében sőt az egész bl hangosabb autó kihangosító, jakuzzi hangrendszere stb minden az iPhonenal.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz cross56 #302543 üzenetére
Csak mukodik,ha hasznalom most is.App az nincs hozza,meg samsung telon kikapcsoltam az erinteses vezerlest a fulesen igy azt most nem tudom,hogy ezek mukodnek e ios alatt.Nekem nem volt ra szuksegem,csak a hengero allitasra,azt meg megoldom vagy telefonrol vagy orarol.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Bondix
tag
Melyik oldalon lehet tesztelni h melyik reklám blokkoló a jobb?
Van az Adblock Plus és a AdGuard ingyemes.
Nem tudom melyiket tartsam meg mert kettő az kb felesleges gondolom.Plusz a xy oldalakon felugro süti elfogadásra melyik a jó h ne keljen újra és újra vagy ilyenre nincs?
-
huan
őstag
Sziasztok,
Családi megosztással meg szeretném osztani a vásárlásokat. A telefonban van több kártya is, de csak az egyiket szeretném a családdal megosztani, de olyat nem tudok, csak az összeset.
Lehet olyat csinálni, hogy csak az egyik feizetési mód van a családdal megosztava?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest