- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #301896 üzenetére
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ittakary #301897 üzenetére
Valóban, figyelmetlen voltam!
Azokból biztosan nem lesz megfelelően nehéz állvány. Azok alumíniumból vannak, szóval menni fognak a töltővel levételkor.
Spigennek, Nillkinnek vannak ilyen állványai. Pl.:
Spigen MagFit MagSafe töltőpad tartó állvány, fehér* -
válasz
Az ESR-t amúgy szeretem, mert a kijelzőfóliája az eddigi legjobb, amit használok, de a puhább magsafe átlátszó tok pl. fél év alatt deformálódott
Ez nekem most kicsit túllövés lenne, de köszönöm az ajánlást! -
válasz
írta, hogy van MagSafe korongja, és ahhoz keres CSAK állványt - nem komplett töltőt, mint ez
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Tsebacsi #301894 üzenetére
Munkahelyen használom nagy megelégedéssel:
3-in-1 Wireless Charger with CryoBoost™ (HaloLock) - 27,197 Ft
Coupon: affch30 -8,158 Ft
Total: 19,039 Ft + ingyenes szállításA súlya nem lesz megfelelő a számodra, de lehet rá tenni súlyokat
Nem láttam még olyan tartót, ami elég nehéz lett volna arra, hogy csak letépjem a MagSafe tartóról. Ahhoz kellene bele a vas rendesen. Ha mégsem, akkor gyenge a mágnes, azért nem kellene.
-
sith7
félisten
Sziasztok
OTP Junior kártyát miért nem enged a tárcához adni a rendszer ?
Szerettem volna a mobilos fizetést beállítani, de nem engedi -
Sziasztok, még egy kérdés:
Olyan bevállt, asztalra tehető Iphone wireless töltő dokkolót keresek, amibe beletehető a kör alakú Magsafe töltőfej, de hátulról!
Jelenleg van egy olyan, amibe elölről betehető, de folyton kijön belőle, annak ellenére, hogy volt/van mögötte egy ragasztó pötty.
Előny a hazai gyors rendelés, de ha külföldről jön, hát onnan jön. Másik előny a súly, nem gon, ha le lehet venni róla a telefont anélkül hogy vinném az egészet is magammal.
Előre is köszönöm! -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Fritz Teufel #301886 üzenetére
Jól beszélsz
-
válasz
burgatshow #301889 üzenetére
Jó nem most, majd egy óvatlan pillanatban.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
burgatshow #301889 üzenetére
A telefon kétharmadát kikönyöklik a cicás képek-videók. Bökjek be?
-
válasz
esbii22 #301883 üzenetére
Mindent _is_ bele lehetne írni az összefoglalóba, de az nem a fórum tükörmásolata, és a keresőt sem tilos használni amúgy a fórumban. (Plusz, az összefoglalót úgysem olvassa senki, jó teszt lenne ha betennék az összefoglaló helyére egy macskás képet, ki tudja mennyi idő alatt venné észre bárki is.)
-
válasz
rankesz #301880 üzenetére
“kis hiányzó apróság az ébresztés előtt 2 órával az értesítési sávon megjelenő kinyomható közelgő ébresztés ha már korábban felkeltél.”
Ne az értesítősávon keresd, hanem az alvási profil idején megjelenő zárképernyő középső részén.Ezt fogod látni, ha megérinted a kijelzett ébresztési időpontot:
(Ez nem csupán a beállított időpont előtt két órával jelenik meg, hanem a kezdetektől ott van, amikor bekapcsol az alvási üzemmód avagy fókusz.)A “skip” nem törli az összes ébresztést, hanem átugorja az éppen soron következőt.
-
PACSA75
őstag
válasz
Fritz Teufel #301878 üzenetére
Én meg azt tapasztaltam többször is, hogy csak akkor mentek el az üzenetek, ha ki és vissza beléptem a chatfülre.
Én a Whatsappot jobban szeretem. Ebben soha nem csalódtam és a reklámok sem jönnek, mint Viberen. -
rankesz
veterán
válasz
SoulReaver #301817 üzenetére
Eléggé "más"... Van csomó dolog ami tetszik, viszont jó pár dolog hiányzik pixel után.
Pl amj tegnap itt tárgyalva is volt, és akárki akármit mond a billentyűzet pl android után katasztrófa. Ha nem lenne a 10 éve tanítgatott swiftkey-em akkor lehet költöztem volna vissza androidra. Nagyon hiányzik hogy nem lehet beállítani amit Stauffenberg is írt pl hogy a nyomvatartás ms-t nem lehet testre szabni. Pixelen be volt lőve egy pattogós 150 ms-re, és csak azokat az ékezeteket dobta fel amik a nyelvünkben szóba jöhetnek.
Akkor ilyen kis hiányzó apróság az ébresztés előtt 2 órával az értesítési sávon megjelenő kinyomható közelgő ébresztés ha már korábban felkeltél.
Hosts fájl alapú adblock is hiányzik, droidon root után alap volt, ugyan úgy mint a (re)vanced youtube, mondjuk azt egy brave browser nagyjából pótolja.
Használtam még a lunasolcal nap - és holdfázis programot, az itt fizetős, ahogy a plex is...
Tetszik viszont a faceid, a lidar meg az apróságok amiket 3 hét után is még folyamatosan fedezgetek fel az ui-ban -
Fritz Teufel
addikt
válasz
WiZARD #301858 üzenetére
Ez a probléma nekem kifejezetten a Droidos időkből ismerős. Ott állandóan elcsesztek valamit a Viberen. Legalább is a Samsung telefonomon sokszor pont így működött. Illetve nem működött. A barátnőm írt nekem és én csak akkor kaptam az üzenetről értesítést, ha beléptem az applikációba. Aztán egy frissítés megoldotta, azán a következő megint elbarmolta. A Samsung térerő problémáit nem emlegetem fel, az most nem téma, de kábé így lettem végül iPhone tulajdonos. Nekem a Viber hiba nélkül üzemel mióta át(meg)tértem. Most is. Lehet, hogy valamilyen folyamatok összeakadnak a háttérben, van valami applikáció telepítve ami nekem nincs fent
-
válasz
HdRew #301874 üzenetére
ha azt szeretnéd, hogy gyári akkucsere árát fizesd ki, de csak kínai utángyártott akkut kapj, akkor tökéletes hely az iSamurai (30ezerért kapsz egy 4ezer forintos aliexpress akkut)
ha viszont szeretnéd, hogy a gyári árért cserébe gyári akkut is kapj akkor hivatalos szervizbe vidd: CareCenter @ 34.000, iStuff @ 36.700
iStyle kerüld el, mert heteket fogsz várni, és mivel futószalagon viszi hozzájuk mindenki a telefont, ezért rengeteget hibáznak, ebben a topikban is sok összeb_szott, összekarcolt telefonról írtak már
drágának tűnik, de hidd el megéri a gyári... próbáltam már olcsó és drága utángyártott akkut is, 1 év után olyan szarok voltak, mint a gyári 3 év után... 3 év alatt pedig az a +10-15ezer elhanyagolható
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
3,5 éve van már lassan a birtokomban egy iPhone 11 pro, aminek az akkukapacitása sajnos már csak 81%, és úgy érzem, hogy csereérett lett.
Tudnátok megbízható boltokat, hogy hol cserélik, és adnak ki a kezükből minőségi munkát? iSamurai?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
WiZARD
addikt
válasz
PACSA75 #301872 üzenetére
3 állapota van a pipának:
1 szürke - elküldve
2 szürke - cél eszközre "megérkezett"
2 lila - olvasvaNa itt 1 szürkéig jutunk amikor épp nincs megnyitva a viber. Ilyenkor ugye a háttérben kéne futnia és 2 szürkének kellene lennie. De így semmi notification se jön.
többieknek köszi a javaslatokat, próbálkozunk még
-
-
adnoctum18
senior tag
Sziasztok! Az mitol lehet, hogy az Iphone 15 prom nem tolt 80% fole alapbol, csak ha 80%-ot elerve kihuzom es ujra toltore dugom? Legfrissebb ios, minden toltesoptimalizalas kikapcsolva.
-
törölt tag
Sziasztok!
Milyen kijelzővédő fóliát használtok a Spigenen kívül?
Nem ront az előlapi kamera minőségén, ha nincs kivágva a kameránál a fólia? -
-
oba
addikt
válasz
WiZARD #301858 üzenetére
Mostanában szoktak ilyen vagy hasonló anomáliák lenni az ilyen átköltézes után. Nem tudom már hogy valakinek milyen gondja volt de neki is a teljes reset és új iPhoneként való beállítás segített. Persze nem garancia, hogy megoldja de esély van rá mindenképpen. Esetleg meg lehet próbálni előtte, hogy törlitek a vibert, nyomsz egy soft resetet, majd amikor újraindult a készülék, újra felrakod a vibert.
-
Doki42
őstag
Sziasztok!
Most reggel jelezte a teló nem jó a kártya amivel fizetem a megujuló iclode előfizumat…. Régóta ezt használom. Most újra megadtam a kártya adataimat, így jó lesz? Azóta nincs figyelmeztetés. Lefogja vonni ? Köszi -
bflaskay
friss újonc
válasz
Rage47 #301682 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ.
1. Pontatlanul fogalmaztam. Laikus vagyok. I Cloudba mentettem, amikhez I Tuneson keresztül férek a PC-n hozzá. Valóban 3 éve nem támogatják a Windows 7-t. Azonban mielőtt az új operációs rendszer rá raknám tudni szeretném, hogy a frissítés után is elérhető maradnak-e az Itunes-os mentések.
2. Jelenleg egy Iphone 6s modellt használok, és egy 13-as modellbe szeretném adataimat áthelyezni. Nagyobb tárhely miatt nem okozna gondot.
-
WiZARD
addikt
Sziasztok!
Asszonynak lett új telefonja (15Pro), régiről átköltözött. De az újon a Viber olyan mintha nem futna a háttérben. Régi telefonon (13) nem volt ilyen gond, azon is ios 17 volt már.
Viber újratelepítés megvolt, beállításokban engedélyzve van a háttérben futás és mindenféle notification is, mégse működik.
Ha írok neki üzenetet akkor nálam egész addig csak 1 db szürke pipa van, amíg ő meg nem nyitja a Viber app-ot, ilyenkor lesz 2 szürke, majd ha megnyitotta az adott beszélgetést akkor lila...Van tippetek mi lehet a gond, mivel érdemes próbálkozni?
-
bflaskay
friss újonc
Kedves Noxy!
Köszönöm a választ. Sajnos pár dolgot nem írtam le.
1. Felhasználónév és jelszóváltást jeleztem apukámnak, aki hibás döntésnek nevezte. Időközben a munkahelyi e-mai címét megszüntette és emiatt jártak le. Problémákat ez okozta.
2. Vittem már I Samuraiba, Istylbe de máshová tereltek. Az Apple magyarországi képviselete meg nem válaszolt. Egy neves adatmentéssel foglalkozó cég sem segít. Ezért írtam ide. Esetleg ismersz olyat, aki a felvetett problémákra biztos választ tud? Esetleg egy másik fórumba írjak? Felmerült, hogy esetleg elkövetek valamit, és akkor a bűnügyi laborban megpróbálkozhatnának. Valaki biztosan tud segíteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest