Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Redmi Note 13 4G
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balúkapitány
tag
Sziasztok! Irnék egy hosszú mesét, hátha vkit nem zavar:
Idén szeretnék új telefont vásárolni. Eddig android rendszerű okostelefonokat használtam, abszolút nem ismerem az apple rendszerét, iphone sem járt érdemben a kezemben soha.
Amíg eljutottam ide, a samu s23u topikjának majd hétezer hozzászólását néztem át, mivel az (volt?!) a kiszemeltem, de túl sokan, túl alapvető funkcióira panaszkodnak a telefont illetően így android fronton jelenleg nincs más alternatívám. . .Szóval a lényeg, hogy megkérnélek benneteket, főleg azokat akik mindkét rendszert ismerik, hogy világosítsanak fel arról, hogy HA az ios rendszerbe beköltözöm, egy i14pm-al, milyen érdemi különbségekre számíthatok a használat terén?
Szeretném látni a különbségeket, felmérni az ios "nyűgjeit".
Melyek azok a jellegzetességek ami miatt ezt a rendszert preferáljátok az androiddal szemben?
például: nehézkes az iphone-al készült képek-videók átmásolása win-es rendszerbe? minden nyomtatóhoz csatlakozik?
milyen térkép app elérhető az áruházban? Mennyire szabályozható a userről gyűjtött adatkezelés? Vannak-e beállítható rutinok? sat-stb . . .
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest