- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
radi8tor #240398 üzenetére
Szerintem most már nem sok... régebben az volt, hogy a lopott telóval ne csináljanak csillió forintos számlát, de már akkor is rizikós volt a tolvajnak, mert már nagyon régen lehet híváslistát kérni és abból sok minden kiderülhet (fogtam telefontolvajt 20 éve a híváslista alapján).
-
Akuiwerting
csendes tag
válasz
radi8tor #240398 üzenetére
Mivel ki akartam probalni, es nem tudtam, hogy az e-sim-nel ez mindig 0000 igy a regi fizikai sim koddal probalkoztam, es volt egy sikertelen proba... ami nagyon nem tetszett, most atirtam a regi fizikai sim kodra es ugyanugy ki kapcsoltam ahogy eddig is volt... Jo erzes volt ha nincs egy rontott probalkozasom, es ez is tisztazodott. Ennyi az ertelme...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Akuiwerting #240397 üzenetére
Mi értelme a pin kód bekérésének?
-
Akuiwerting
csendes tag
MI a PIN/PUK-kódom eSIM esetén?
eSIM használata esetén mindig 0000 a PIN 1-es kód. A PIN 2 és a PUK kódokat az aktiváló levélben találja meg, a Telekom fiók / My T-Systems „Dokumentum” menüpontjában.
A PUK kódok lekérdezhetőek a My T-Systems „Mobil szolgáltatások” menüpontjában is.
Utoljára frissítve: 2021. január 11.Mindig csak kerdezek...
Megvan..
-
MasterMark
titán
válasz
Akuiwerting #240394 üzenetére
Nem hinném, hogy ahhoz lenne pin kód, mivel nem tudod kivenni a telefonból.Rosszul gondoltam, akkor van.
-
válasz
Akuiwerting #240392 üzenetére
Én úgy csináltam hogy esim aktiválás után vettem ki a fizikait. Arra ügyelj hogy csak havidíjas esetén van esim.
Látom közben sikerült. Ha a fizikain be volt kapcsolva a PIN, az esimen alapból akkor is ii van. Egyébként (szerintem) nincs is értelme esimen PIN-nek, az pont kikapcsolva jó (mivel a készülékből nem lehet kivenni és az úgyis jelkóddal védett).
-
Akuiwerting
csendes tag
Sikerult a valtas, koszonom a segitseget...
Alapbol ki volt kapcsolva a PIN-kod a fizikain, most az e-sim-nel is ki van, mi a helyzet ilyenkor a PIN-kodal? Gondoltam probakepp bekapcsolom, de kod hibat ir, kapok uj PIN-kodot?
-
MasterMark
titán
válasz
Akuiwerting #240392 üzenetére
Mivel dual-simes ezért maradthad, de úgyis letiltják azt a másik simet, amikor átváltatod az e-sim-re.
-
Akuiwerting
csendes tag
Koszonom Uraim... az aktivalas latom QR-kodos, ez alatt a fizikai simet vegyem ki? Arra mar nincs is szukseg? Vagy maradhat a teloban, es ha megvolt a valtas vegyem ki?
-
MasterMark
titán
válasz
Akuiwerting #240389 üzenetére
Igen, ki lehet cserélni a rendes sim-ed e-sim-re. A multi-sim az egy másik dolog.
-
Akuiwerting
csendes tag
Udv... Elore is bocs ha off, de iphone a keszulek amivel hasznalnam...
Telekom, elofizu, e-simet szeretnek, de nem egyertelmu az oldalukon szamomra. Szoval ingyen szeretnem, nem akarok multi-sim elofizetest sem, csak a fizikai simet levaltani e-simre... van erre ilyen lehetoseg, hogy a havi 990ft-os multi-sim szolgaltatast nem kerem, csak az e-sim erdekel, persze ingyen... -
hotibi
aktív tag
Üdv a fórumlakóknak. Nem vagyok biztos a dolgogban ezért kérnék segítséget. Az összefoglalóban található link tartalmaz régebbi IOS verziókat. Iphone 6s- re a leírt módszer alapján szerettem volna feltölteni, de egy hibaüzenettel leállt a dolog. Vagy azokat "csak" JB-vel lehet ?
-
törölt tag
válasz
iceQ! #240383 üzenetére
Ha megkeresed a beállításokban a Vibert és adsz neki engedélyt/hozzáférést mindenhez, vagy törlöd az appot és újratelepíted akkor sem jön meg az SMS?
Esetleg egy próbát megér hogyha PC-n telepíted megkapod e az SMS-t.
Nekem anno a tinder belépő SMS nem jött meg valamiért, aztán pár napig hagytam és jó lett. -
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Viber regisztráció valamiért nem lehetséges iPhone 7-es készüléken. Aktiváló sms nem jön meg. Ha azt választom, hogy aktiválás hívással akkor sem történik semmi.
Telegram, Messenger (tel.számmal regisztrált) működik rendben, tudtam aktiválni. -
válasz
pinnacle #240380 üzenetére
Biztos, hogy elütöttél vmit, olyat én még nem láttam, hogy a helyes jelkódot ne fogadná el.
Szerintem kell jelkód a resethet, főleg, hogy hogy írod még feloldani sem kell. Ha tied a telefon, mármint a neveden van, akkor az apple support talán tud segíteni. De lehet nem jól gondolom. a szoftverezés tallán megoldhatja ezt. Lehet nem jól tudom -
pinnacle
nagyúr
válasz
szabonagyur #238427 üzenetére
Lehet ilyen, hogy a helyes jelkódot nem fogadja el? iPad-en iCloud fiókot cseréletem, beállítottam a jelkódot, utána csináltam egy hard resetet, újraindulás után nem fogadja el a jelkódot.
Ha eltávolítom a fiókból akkor nem fog kérni jelkódot vagy ha ezt csinálom akkor már vissza sem tudom állítani. Jó lenne a visszaállítást elkerülni, ami teljes törléssel jár. Biztonsági mentés nem volt. Kár, hogy a fiókból csak törlést tudok csinálni (ez ugyanaz, mintha visszaállítanám?) feloldást nem tudok indítani. Mondjuk lehet törlést sem tudok csinálni, mert nem látszik a fiókból. -
Dany007
veterán
válasz
lugosi #240336 üzenetére
Nagyjából 5-6 éve használtam a gyári appot.
Egy idő után - mikor már többször is késve kaptam meg az értesítést - felraktam mellé a gmail appot is.
Valamiért sose tetszett a gmail csiri-csáré színösszeállítása, a gyári app jobb volt. Ezért tartottam ki.
De tegnap betelt a pohár, és a gmail app azóta jól működik. Ez marad.Csak azért sajnálom, mert igyekszem - igyekeznék - mindenből a gyárit használni, mert azt gondolnám az a legjobb a telefonhoz optimalizált stb... De a megbízhatóság felülír mindent.
@Kbali: Én is pont ezt tapasztaltam.
@twofatcat:
Igen, mert alapvetően működött. Csak amikor gyorsan kéne reagálni egy emailre, na akkor derült ki igazán, hogy az egész mennyire random.
@Prowler:
Ismert címről jött. Az elmúlt években eljáttszottam mindent a Fetch/push beállításokkal és az esetek felében azért tartotta a 15 percet, de na, a maradék 50% is durva.
Főleg ahhoz képest, hogy mondjuk egy messenger üzenetet viszont megkapok azonnal. A két app között viszont funkcionalitásban alap szinten nincs különbség. Adatot küldenek, adatot fogadok. Mindegyikhez társul egy jelzés és ennyi. A különbség, hogy az üzeneteket azonnal megkapom, a gyári app maileket meg tök random. És ezért is volt bosszantó annyira az egész. -
Indiant
addikt
Jól gondolom, hogy a telefon resetelése nem érinti az iCloudben lévő fényképeket?
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!I7-ben bekapcsoltam valami nagyítást és most minden óriási a képernyőn, hol tudom kikapcsolni?Nem érdekes, megtaláltam.
-
mr.tamasbiro
őstag
Koszonom a gyors hozzászólást.
-
-
válasz
mr.tamasbiro #240363 üzenetére
.m4r,plusz ugye 3utools/iTunes segítségével fel kell tolni csengőhangnak a telóra.
-
mr.tamasbiro
őstag
Milyen formátumúra kell a zenét át konvertálni, hogy be lehessen állítani csenghangnak?
-
-
-
Prowler
senior tag
válasz
anderledani #240344 üzenetére
Köszönöm. Akkor ez elég elszomorító.
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Egyik nap eszembe jutott, de sehol nem találtam eddig hiteles infót arról, ha pl. kijelzőhibával (pixelhiba) visszaviszem a szolgáltatóhoz a telefont, majd ott elküldik szervízbe cserére (Vodafone-os vagyok), a kijelzőcsere után is vízálló marad a készülék? (ez esetben egy iPhone 7-ről lenne szó).Pár hónappal ezelőtt történt ez miután egy akkor még teljesen új készülék pár napra rá pixelhibás lett, csak kiváncsi volnék mennyire megbízható ezek után is ilyen téren. (Nyílván nem fogok szaladni a csaphoz és elárasztani, csak jó tudni mennyire megbízható ezek után).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest