Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
kleinguru #218581 üzenetére
Többen ajánlották már itt a NOHON akksit, innen rendeltem.
Megrendeltem 01.02-án, 28-án érkezett szerszámokkal a csomagban.
IFIXIT videó alapján kicseréltem.
Eddig 100%-os az akksi. -
burgatshow
Topikgazda
válasz
aujjobba #218595 üzenetére
Termeszetesen ha a keszulek 3D Touch ready es iOS 13 ready akkor menni fog, de az Apple feladta ezt, szoval nyilvan nem tamogatott mar az ujabb hardveren vagy a szoftveres tiltas miatt (SE) vagy a hardver hianya (Xr/Xs+), vagy a ketto komboja miatt. Ezert nem mukodik a 3D Touch olyan mokolt uj SE-ben, amibe atraktak a 8-as kijelzojet.
-
antocskin
tag
válasz
rkristof #218555 üzenetére
Nálam is van hasonlójelenség, akartam is itt kérdezni hogy mi ez...
Zárolási képernyőnél a gyári fekete háttér 2-3 másodpercig zöld árnyalatúvá válik (mármint az egész képernyő) aztán feloldás után átvált normál színre. Élőszőr azt hittem, hogy a True Tone vagy a Night Shift kavar be, kapcsolgattam ezeket ki-be de semmi.
Érdekes. A korábbi telefonoknál nem volt ilyen. Kicsit zavaró meg kicsit furcsa, de működést nem befolyásolja.
-
törölt tag
válasz
tboldi #218585 üzenetére
Az Apple a 8 és XR fölé sorolja a reklámszövegben. Az nem meglepő a 8-asba bele lehet rakni fizikailag és működik, hiszen az a lényege újrahasznosították a 8-as házat. Viszont a képfeldolgozás más a processzor miatt, SE tud olyan módokat amit a 8 (és XR) nem: [kép]
Az ifixit szerelés szempontból nézi, nem fotós szemmel. Ha a kép, a végeredmény kicsit más, ha vannak új lehetőségek, akkor mégis van különbség, nem? Videónál sztereó felvétel különbség is említhető.
ifixit cikkben még megakadt a szemem síratják még mindig a 3D Touch-ot. 2018-ban adtak ki utoljára olyan készüléket. A legdrágább 11 Pro sem tartalmazza már a 3D Touch-ot, és amiben korábbi készülékek XS-ig még van hardveresen, ott is iOS 13-mal szoftveresen már megszűnt a támogatás. XS nincs is már a kínálatban mióta talán ezért is, csak az ugyanakkor kiadott XR amiben szintén nincs 3D Touch, tehát egységesek ebben.
-
BobChemistry
őstag
eduba és vans? köszönöm
-
vans?
őstag
válasz
BobChemistry #218586 üzenetére
Persze, mindent at tudsz vinni.
-
eduba
aktív tag
válasz
BobChemistry #218586 üzenetére
Át igen.
-
BobChemistry
őstag
Sziasztok.
Elhalálozott az SE-m. Egy újabb típusra (XS, 11 pro) át tudom tölteni a biztonsági mentést vagy ugyanolyan típusnak kell lennie?
Fotók, alkalmazások, névjegyek, stb. -
-
tylerhun
tag
Sziasztok!
Az alábbi link elvezet benneteket egy új SE teszthez, amit egy veterán SE felhasználó készített. Fogyasszátok egészséggel!
-
Sziasztok!
Feleségem SE (2016) készülékének az akkuja 80%-os. Jó lenne cserélni.
Az iStyle esetén ~17K lenne. iSamurai esetén 7K (nyilván ez nem gyári).Saját magam nem szeretném cserélni, de ha valakinek van bevált eladója, ahol tudok ilyet szerelő készlettel rendelni, akkor kérek egy linket, hátha még is neki futok
Kérdésem, ti melyiket ajánljátok?
-
Aaron14
őstag
válasz
TheBikerider #218552 üzenetére
Köszi a tippet! Közben végül Spigen Ultra Hybrid 2 áttetsző szilikon tokot választottam Epico FLEXI 0.2-es üvegfóliával. Sikerült a Telekomnál is az utolsó fehér SE-re lecsapnom, úgyhogy most már csak várnom kell, hogy csengessen a futár.
-
tboldi
nagyúr
iPhone SE 2020 teljes szétszedés
4 dolgot emelnék ki:
• a kamera teljesen ugyanaz, mint a 8-asé, meg is lehet őket cserélni;
• a Taptic Engine és a hangszórók is megegyeznek, szintén megcserélhetők;
• az aksi tök ugyanolyannak tűnik, de másabb a csatlakozója, mint a 8-ban lévőnek;
• a kijelző is alapvetően egyforma, de az SE paneljéről lehagyták a 3D Touch-ért felelős chipet, és bár a 8 kijelzőjével is működképes a telefon, a 3D Touch akkor sem kel életre, esélyesen szoftveresen is tiltva van.Akkor hívhatjuk 8S-nek is?
-
Pano
addikt
válasz
ILLDisPozed #218573 üzenetére
Gyártástechnológiai hiba, sajnos. Bármilyen LCD kijelzővel előfordulhat, hogy idővel pixelhiba jelenik meg rajta. Legyen az telefon kijelző vagy monitor. Sajnos, ez némileg lutri, hogy éppen beleesik-e az a legyártott panel ebbe a hibahatárba, vagy nem.
Az is előszokott fordulni, hogy spontán elmúlik, de ebben azért nem kell reménykedni, mert nagyon nagyon ritka. -
-Ben-
veterán
válasz
ILLDisPozed #218573 üzenetére
Nálunk a családban most csak egy db iPhone 7 van, ez 1 hónap múlva 3 éves lesz. Nincs ilyen hibája, sőt, semmi más hibája sincs. Az akkumulátor viszont gatya.... 78% -os..
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
-Ben- #218571 üzenetére
Hát igen sajnos, mi sem fogjuk cseréltetni.
Inkább egy pöttyös eredeti, mint egy utángyártott.
Ez mennyire gyakori jelenség? 2.5 éves az i7, az én i8-am 2 éves, lassan számíthatok én is a jelenségre vagy véletlenszerűen jelenik meg?szerk.: még soha nem volt ilyen sokáig készülékem, hogy kivárjam míg a képernyőn ilyen pöttyök jelennek meg
De ezek még mindig jól hasítanak korukhoz képest
-
telefonmágus
senior tag
válasz
ILLDisPozed #218570 üzenetére
Telo meg ér jó esetben 55t
-
-Ben-
veterán
válasz
ILLDisPozed #218570 üzenetére
Az sajnos csak cserével orvosolható. Ha nem zavaró, akkor nem cseréltetném ki ennyiért...
-
cziczas
csendes tag
Köszönöm szépen a segítő válaszokat!
Még olyan kérdésem lenne, hogy nektek mi a tapasztalatok ezzel az agyon dícsért "nemes acél" szegéllyel? Pl XS-nél meg 11pro-nál, meg ugye watchoknál a cellurárnál is mondják hogy fúú milyen beton biztos és sokkal tartósabb mint az aluminium. Kiváncsi vagyok akinek van gyakorlati tapasztalata, tényleg tartósabb, kevésbé karcolódik, esetleg leesés ellen számít valamit? Érezhető a különbség? Megéri a felár?!
Köszi mégegyszer! -
Pano
addikt
válasz
ILLDisPozed #218565 üzenetére
Hali.
Attól függ milyen és mekkora fehéres pöttyről beszélünk, de szerintem az pixelhiba lesz. Az sajnos LCD panelek betegsége, azt csak csere oldja meg. -
-Ben-
veterán
válasz
ILLDisPozed #218565 üzenetére
Hol található ez a "fehéres pötty" és mekkora?
-
ILLDisPozed
aktív tag
Sziasztok!
i7-en megjelent egyik naptól másikra egy fehéres pötty.
Semmi külső behatás nem érte a készüléket.
Ez ilyen, ez van, ha zavar kijelzőcsere?
Mi okozhatja?
Köszi! -
anderledani
őstag
válasz
rkristof #218555 üzenetére
6S-en (amin nincs True Tone) tapasztaltam olyat, hogy egy videót ha néztem teljes képernyőn, akkor utána mikor gyorsan kiléptem belőle, váltott a színhőmérséklet, színbeállítás, még egy pillanatra azt lehetett látni amit a videóhoz beállított, aztán lehetett látni hogy átvált. Lehet ezt láttad.
-
-
Pano
addikt
válasz
TheBikerider #218552 üzenetére
Jesszus, ezek a tokok szerintem valami borzalmasan rondák.
Persze, a szépség mindig szubjektív. -
törölt tag
-
rkristof
tag
valaki tapasztalt már hasonlót? 11 pro-n kikapcsolt TT, kikapcsolt automatikus fényerő állítása mellett néha olyan mintha "árnyalatot váltana" (talán színhőmérséklet) a képernyő egy pillanat alatt.
alig észrevehető, nekem inkább szoftveres mint hardveres dolognak tűnik, ez normális? -
Wajk
addikt
válasz
cziczas #218549 üzenetére
ha terepen is kell mozognod, az új SE kialakítása inkább jobb mint a "telekijelzős" modelleké. a kávák vastagabbak így az ütéseket jobban bírhatják, nagyobb eséllyel eshet úgyhogy nem törik a kijelző.
érdemes megfognod élőben az XS-t, hogy félkézzel vagy ahogy neked kell majd, kényelmes-e, elfér-e stb. mondom úgy hogy én is az XS-t favorizálom, de ha "melós" telefon kellene én az SE-t választanám.
-
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
iPhone SE 2020-ra milyen átlátszó szilikon tokot ajánlotok? Nillkin Nature-t néztem, de ez ha jó látom olyan vékony, hogy leejtéstől nem véd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- BestBuy topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest