- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mátésum
aktív tag
válasz
sunya84 #257977 üzenetére
Köszönöm, KubanitoSnak is. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz. Őszintén megmondom, hogy elég hevesen kiálltam eddig az android mellett, és igazából Pixel 6 lett volna az az opció, amit az IPhone nyújt (remélem), de sajnos mivel nem kapható hivatalosan itthon, a használata bizonyos szempontból szívás, és ez pont a telefonálás része. Szóval, nehezen vettem rá magam, hogy próbáljak IPhone-t, de itt az idő, és remélem, megkapom azt a stabilitást, amire szükségem van. Lehet, kell egy kis segítség az elején, de bízom benne, jó döntés volt.
-
-
válasz
sunya84 #257347 üzenetére
Legegyszerűbb:
Menj el és fogdosd meg őket,hiszen csak úgy tudod neked mi lesz a jó.
Itt a topikban is megoszlanak a vélemények.
Van akinek már a pro is nagy és imádja a minit,valakinek meg még a pro is kicsi és semmi pénzért nem venne kisebbet.
Tehát nincs általános tanács,hogy xyz telóról mi lesz neked a jó.
Nekem a Pro pont az arany középút.Se nem kicsi,se nem nagy,egykézzel is jól tudom használni.Korábban ilyen 6,7-6,8”-es telóim voltak.
Na meg a másik amiért kézbe kell venned,hogy másol az arányok a droidokhoz képest,szélesebbek a szifonok,szóval nagyobb méretnél teljesen más a fogása mint egy képátlóban ugyanakkora droidé.
Dimenzióiban hasonló az S10+ és a 13 PM,csak a tömegben van nem kicsi eltérés.175g vs. 240g.Ugye a PM rozsdamentes acél,az S10+ meg alu.
Megjegyzem elég nagy különbség ez a tömeg,de megszokható. -
válasz
sunya84 #257347 üzenetére
Nekem mi mix2s van még mindig és egy mi 11 pro-ról váltottam, ahhoz képest kisebb a 13 pm. Én mindenképpen a pm-et ajánlom, mert így is úgyis kétkezes telefon szóval akkor meg már mindegy, viszont az üzemidő az brutál még sosem volt ilyen jó üzemidejű telefonom. Az viszont a pro előnye, hogy a 13-as szériában már nem tud semmivel többet tőle a pm csak az aksi nagyobb.
-
herdsman12
őstag
-
válasz
sunya84 #197917 üzenetére
Esetleg ahogy nyomkodta,sok helytelen jelszó/kód hibás beutése után,töröl a telefon automatikusan,ha úgy van beállítva.Csak ez lehetett,mert belépni nem tud,ha kódolt/ujjlenyomatos.Így történt szerintem.
Érdekes,hogy a kontaktok mentése nincs meg.
Alapból megcsinálja...maximum,ha úgy van beállítva,hogy ne mentse.(nem tudom,van-e ilyen beállítási lehetőség egyébként)
iCloud-ot használsz?Mert oda is automatikusan,alapból,csinál mentést az egész telefonról. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest