Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
Az AppStorban, appoknál látható Adatvédelem [kép] részt hogy kell értelmezni? A telepített app korlátlanul hozzáfér az itt felsorolt cuccokhoz? Ha pl. azt írja valami programnál, "böngészési előzmények", akkor látja és szemlézi a telefonra telepített más böngészőben zajlott tevékenységet?
-
Syl
nagyúr
válasz
GreenGoblin #37026 üzenetére
Ráadásul a link mega.nz oldalra irányít és egy ...setup.exe fájlt akar letölteni.
-
Syl
nagyúr
Akkor nem az app hibbant meg. (A ma reggeli iOS frissítést kezdtem gyanúsítgatni)
-
Syl
nagyúr
OTP Smartbank app másnál működik? Vagy az egész OTP döglött le?
Mert nálam nem megy az app. Betölt és csak pulzál a karika. iOS legfrissebb (14.4.2), app szintén, telefon már kapott egy hard resetet. -
Syl
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna #36238 üzenetére
Minden trollkodási szándék nélkül: ha azt szeretnéd, hogy a Google állandóan és pontosan rögzítse a pozíciódat, használj Androidos telefont.
-
Syl
nagyúr
válasz
kalapacsolok #35668 üzenetére
Pedig lehet: [kép]
-
Syl
nagyúr
válasz
7Heads Drago #35478 üzenetére
Nemhogy csak dokumentum szerkesztéshez kell a fizetős office?
-
Syl
nagyúr
válasz
Rage47 #35355 üzenetére
Reset után icloud backup restore-ral visszakerülnek a beállítások is? Pl. Apple Pay-be felvitt bankkártya, OTP Simple appban beállított cuccok, Voxpay-be felvitt beállítások stb., stb.
Mert ha ezeket kézzel kell újra végigzongorázni, akkor én inkább szenvedek tovább az iOS14 f***ságaival és előbb-utóbb tuti megtaposom ezt a nyomorékot! -
Syl
nagyúr
válasz
Mela Kehes #35239 üzenetére
Ezt hogy kell?
-
Syl
nagyúr
válasz
Totheground #35108 üzenetére
Olyat szeretnék, hogy egy (gmail) fiókra csak munkanap, munkaidőben legyen levél lekérés, értesítés.
-
Syl
nagyúr
Tud valaki olyan email programról, amiben be lehet állítani időintervallumot a levelek lekérdezésére és és ezekről értesítések megjelenítésére?
-
Syl
nagyúr
válasz
#86564352 #34990 üzenetére
Ez olyan mint az időjárás - nálad jó, másnál sz*r.
Én például telefonon Gmail appban két gugli, Outlook appban egy MS és a gyári Mail appban egy iCloud fiókot használok. Ezekből a gmail tökéletesen hibátlan (jobb, mint anno az Androidos telefonomon volt), az Outlook több-kevésbé jó, az iOS Mail app pedig kritikán aluli. 20 éve a pop3-as Eudora program 100x jobb és megbízhatóbb volt. -
Syl
nagyúr
Valami jó kis rezsi-adminisztráló appot tud valaki? Óraállások, díjak, befizetési dátumok, esetleg kimutatások/összegzések.
szerk.
Nem baj, ha van iPad változata is. -
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
válasz
#40993792 #34013 üzenetére
Köszönöm az ügyfélkapus linket!!!
Waze nálam nagyon bejött. Sokat megyek be Pestre, és nélküle sokat bolyonganékAz Apple térkép sajnos több hónapos lemaradásban szokott lenni. Például a nálunk szeptemberben átadott M2 bekötőút valamikor újév környékén jelent meg az almás térképen (wazeban másnap). Külön bosszant, hogy a desktop térképben sem tudok két pont között útvonalat tervezni. Ha bele gebedek is, csak a jelenlegi pozíciómtól tud tervezni.
A saját kezűleg feltöltött epub könyveket (pár tucatnyi) törölték, az utolsó darabig. Figyelmeztetés nélkül. Szerencsére mindről van másolat a play.google.com/books-ben.De igazad van, elég az OFF-ból
-
Syl
nagyúr
válasz
#40993792 #34010 üzenetére
Hasonló. Persze mindent nem tudtam otthagyni. A fő email címem maradt a kugli. Még a meghívós időszakból való (2004-es) és sajnos az ügyfélkapum is arra van kötve. Plusz a megoldhatatlan szenvedésem iOS Mail (és/vagy Naptár) app + icloud.com párossal - sookszor panaszkodtam már ez ügyben, mindent kipróbáltam, de nem és nem. Úgyhogy marad a gmail. Térképben is toronymagasan vezet a gugli. Navihoz meg egyértelműen csak a waze. Apple térképen semmit nem látok, annyira egybefolynak a színek (50 év felett már nem olyan egyszerű dolgok ezek...) Aztán persze néha az Apple is mindent elkövet, hogy felqrja az agyam. Például a múlt héten minden feltöltött könyvem eltűnt a Books-ból.
-
Syl
nagyúr
válasz
MasterMark #33807 üzenetére
Ugyanezt tudja a Synology DS Photo is.
-
Syl
nagyúr
válasz
bigdady #33569 üzenetére
> keepass sem különb mint a 1Password
A KeePass OpenSource, az 1Password nem.
A KeePass helyi fájlban tárolja az adatokat, az 1Password pedig egy webes oldalon (havi ~ezresért)De befejeztem az offolást. Nem akarok senkit meggyőzni semmiről, csak válaszoltam a kollégának.
-
Syl
nagyúr
válasz
bigdady #33567 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy ha a kulcskarika számomra nem megfelelő (mert például mindenhol firefoxot használok), akkor nem fogom 3rd cégre bízni a jelszavaimat. Főleg nem olyan(ok)ra, akiknek a weboldalát rendszeresen törik. (nem, a böngészőbe se mentem le a jelszavakat)
-
Syl
nagyúr
válasz
moleculez #33560 üzenetére
Ezért használom a KeePass-t.
Desktopokon platformfüggetlen a KeePassXC, minden böngészőhöz van plugin. A kulcsot kézzel másoltam minden eszközömre, az adatbázist dropbox-szal.
iOS-en KeePass Touch, dropboxból automatán szinkronizál (nem igényli a dropoxot app telepítését), touch/face id megy vele. És ami a legjobb, iOS13-ban már be lehet rendszerszinten állítani a jelszókezelőt. -
-
Syl
nagyúr
válasz
MasterMark #33395 üzenetére
Igen, nálam is minden, mindig be van kapcsolva, nem akarok vele vacakolni. De a kollégának ilyen igénye lenne és eddig segítség helyett csak a "megmondást" kapta.
-
Syl
nagyúr
válasz
tothferenc #33392 üzenetére
Nem vagy egy régi Apple motoros, ugye?
Különben tudhatnád, hogy ha valamit egy Apple cucc nem tud, akkor rögtön jön a "minek az", "felesleges", meg a "rosszul tartod" komment
-
Syl
nagyúr
Úgy nézem az iOS13-ban (+iPadOS) a gyári, beépített Mail program icloud fiókkal ugyanolyan sikertörténet, mint az előző verzióban
Számítógépen elolvasom a levelet (vagy akár törölhetem is), telefonon és ipad-en meg akár órák után is ottmarad az értesítés... Tudnak azért az Apple programozói rendesen...
-
Syl
nagyúr
iPad-en használja valaki a ipados public bétát?
Milyen? -
Syl
nagyúr
válasz
Totheground #33115 üzenetére
-
Syl
nagyúr
válasz
twinee1337 #33110 üzenetére
Időjárás appért fizetni?
-
Syl
nagyúr
Hogy lehet rávenni az iPad-et, hogy feloldáskor automatikusan kapcsolódjon az iPhone megosztáshoz? Unom már hogy lezárom pár percre a táblagépet, utána rögtön a beállításokba kell mennem, és kézzel kérni a kapcsolódást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó MikroTik RB5009UPr+S+IN új, bontatlan, PoE-out-os szörnyeteg
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 Gen2 - i5-1135G7 I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i7-1270P I 32GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest