Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bull84ghia
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Nekem 6.1.3-on is fent van, elsőre nem ment fel de másodszorra igen. De mint mondtam kedden meg tudom neked nézni.
-
206 cc
senior tag
Biztosan volt már de megkérdezném...amikor összejön FMA pontból a szükséges hogyan kell azt beváltanom?..szeretném megvenni pl.az iGO Primo-t magyar térképest ....azt hogyan tehetem?Mi a menete?
-
peugeotmate
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Akivel eddig beszéltem, azt mondja, iOS 7-et kér. Pedig elvileg nem kéne.
-
bull84ghia
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Dropbox nem megy fel rá?
-
peugeotmate
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Odáig már sikerült eljutnom, hogy a Google Drive megy rajta.
-
TXT
őstag
Az mitol van, hogy FMA-n vannak olyan sponsors app-ok, amelyekre kattintva, majd "okey"-zva, az iTunes csupan egy feher ablakkent jelenik meg, de az alkalmazas leirasa es letolthetosege nem? Es akarhanyszor probalom letoltesre birni, nem jelenik meg. Mi a hiba???
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én sem értem de nem engedi anélkül.
-
bull84ghia
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Kedden lesz a közelemben Ipad 1, ha akkor még nem késő természetesen megnézem neked

-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ha None van beállítva akkor nem lehet.
-
peugeotmate
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Szia, meg tudnád esetleg nézni nekem, hogy a Dropbox fut-e még az iPad 1-en? Vagy van Neked megfelelő verziószámú Dropboxod, ami kompatibilis vele?
-
vadászcsiga
félisten
Ha a US store-ból FMA-n összegyűlt játékpénzből akarok valakinek giftet küldeni azt lehet ugye? Mert valami payment option-ről beszél.
Az onnan küldött redeem kódot csak ott lehet felhasználni? -
törölt tag
Evernote-ban miért nem lehet táblázatot készíteni? :S Webes alkalmazásban bezzeg lehet -.-
-
törölt tag
Face app egy rakás sz*r ipaden, de sztem máshol is, androidon is mondjuk, ott nem is használom, ha nem muszáj.
-
legiaap
félisten
Nálatok is furcsa a Facebook app?
IPad-en, iPhone-on és Pc-n teljesen mást mutat a timeline. Nem teljesen értem.
A másik, hogy iPad-on a csetes résznél sosem jelzi rendesen kik vannak online, míg iPhone-on többés kevésbé eltalálja.Ja az első pénzvisszaigénylésem meg is volt. 3 nap alatt vissza is kaptam az app árát.

-
legiaap
félisten
Csak nekem új, hogy van Yahoo weather ipadra?
Eddig mintha nem lett volna, vagy csak elkerülte a figyelmem? -
bobooo
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Lehet havonta 1gigát ingyen szerezni, ha twitteren megosztod a tunnelbear-t
-
penge111
addikt
válasz
Zjunior
üzenetére
Letöltöd a Tunnelbear nevű programot, ez ugye 6-7 ország VPN adatait tartalmazza.
1. telepíted a tunnelbeart.
2. belépsz a beállítások\általános\VPN menübe, ide került jó néhány ország kiválasztasz egyet és bekapcsolod a VPN kis fület
3. megnyitod az FMA-t, ha szerencséd van az adott országba, amit bejelöltél lesz pár kreditet adó app, rámész az aktuális appra, bejön az appstore, de!!! nem töltöd még le
5.letöltés előtt a beállítások/általános/VPN itt kikapcsolod, ez azért kell mert 500Mb forgalmat generálhatsz a tunnelbear-ral ingyen és a játékok letöltése sok MB-kerül, ha bekapcsolva hagyod.
6. ha kikapcsoltad a VPN-t, akkor letöltöd az appot., ha lejött az app, mielőtt elindítanád, kapcsold vissza a VPN-t és így indítsd és használd az appot 1-2 percig
7. Ha megvagy ismét bökj rá az Fma-ra és megvan a kreditUgye ha elfogy az app, akkor megint VPN menü és választasz egy újabb országot, a többi folyamat ugyan az mint fent írtam, remélem érthető volt

-
nord_
veterán
válasz
bull84ghia
üzenetére
Akkor nézegesse egy kicsit az apple.hu-t... Vagy csak az egyszerű Feedly appot.
(Szerettem az Egyest, eszembe se jutott évekig lecserélni, de most már sajnos túl kevés.) -
penge111
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Nekem anno kilépegetett az iPad 1, de csak bizonyos honlapoknál, emlékeim szerint a prohardver is köztük volt.
Milyen jó aki anno megnyeret a 10.000 dolláros gift cardot, neki nem kell lesni az ilyen akciókat.
-
penge111
addikt
Megint brutál sok appot áraztak le, párra érdemes odafigyelni:
Angry Birds: Star wars 2, Lost Wind ezek ingyenesek lettek.
Aki szereti a JPRPG-ket amit a Square csinál ott is brutál leárazás van, igaz sok játék így is drága, de cserébe nagyon hosszúak a játékok, rendkívül jó storykkal: final fantasy sorozat (III, IV, V), Chaos Rings sorozat.
Infinity Blade III, Anomaly 2, The Dark Knight Rises, Iesabel, Modern Combat 4: Zero Hour, Call of Duty®: Strike Team, Bastion jóárasítva van.
-
penge111
addikt
válasz
Tibee86
üzenetére
Nekem is csak ez segített, Ipad 4-em volt összeszedtem vele 40 dodót fél év alatt, mikor jött ez a kulcsos rendszer onnantól nem adott meg semmire egy peták kreditet se, pedig megcsináltam mindent ahogy kell, supportal is tárgyaltam, állítólag javították a fiókom, de ugyanúgy nem adott az FMA- semmi kreditet.
Váltottam iPad Air-re és lőn csoda 4-5 nap és 3000+ kredit, Tunnelbear-ral persze.
-
Tibee86
nagyúr
Hosszú idő után megoldódott az FMA-s gond, hogy semmire nem ad pontokat.
A megoldás egyszerű, telefont kell cserélni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
penge111
addikt
-
Hooper
őstag
válasz
bull84ghia
üzenetére
ipad 1 safariból sajnos sokszor kilép pedig... lehet más kevesebbet fogyasztó böngészővel elmenne (opera, mercury) ki kellene próbálni.
-
törölt tag
IPadre értem a magyar billt.

-
r3dsnake
nagyúr
válasz
peugeotmate
üzenetére
iPad 1-et semmiképp sem ajánlom. 256 ram, a safaris oldalakat folyton újratöltené, nincs rá frissítés, appok sem biztos, hogy menni fognak rendesen. iPad 2 / iPad mini alá ne add.
Noá: Nincs magyar bill. iPhone-ra.
-
törölt tag
Tud valaki flickr -höz alkalmazást? Az iphone-os iPadre nemjó, a képek gyatrák rajta sajnos, iPadre pedig nincs, max böngészős, de abban meg nemtudok képet is feltölteni. Azért is szeretem, mert hatalmas tárhely van a képeimnek.
-------
Más. A magyar billentyű alkalmazást használja valaki? Véleménye róla? -
peugeotmate
addikt
Sziasztok!
Van olyan itt, aki még használ iPad 1-et? Anyumnak gondolkodom egyen, mivel ő kizárólag netezne és emailezne rajta. Erre ez is bőven elég, nem? Komolyabb dolgokra nem használná. De azért az jó lenne, ha a Dropbox app normálisan futna rajta. (Elvileg a korábbi verziós alkalmazások is elérhetőek a Store-ból, de többen írták az iPhone topikban, hogy pl. a Dropbox már iOS7-et kér.) Ugye az 5.1.1 az utolsó elérhető szoftver rá? -
bull84ghia
őstag
Call of duty strike team leárazva.

-
Ragnar95
félisten
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nem nagyon. Nincs lehetőség ilyen aktív figyelő folyamat futtatására, csak akkor ha valami mással összekötik: pl Location-nel. De akkor meg merül mint állat.
Androidon pl ez az ami tízezerszer jobb: másodpercre pontos kijelzőidőmérés, hívásidő -> ez mennyit vett le az akkuból %-ban. Nagyon baba, ezt nagyon imádom.
-
Hooper
őstag
válasz
oszi666
üzenetére
Köszi megnézem!
Mondjuk a szerkesztés annyira nem fontos, hanem a könnyű gyors navigálàs, használható bookmark, 2oldals fekvő tàjolas (meg a sorrend szerkesztése) és hogy a "könyvespolcom" lehessen témák szerint kategorizálni ne csak ömlesztve legyen ott minden.
Nord_
Próbálhattam más tabletjèn is akar.. Ne adj isten JBvel és akkor most nem Free nekem
FMA KÉRDÉS:
Ha telepítem ipadre akkor ott nulláról indul vagy valahogy hozza csatolják a iphoneos "fiokomhoz"?
A nullànak jobban örülnek
-
Mela Kehes
addikt
Létezik olyan akku figyelő program, ami nem csak akkor rögzíti az aksi állapotát amikor belépek a programba, hanem a háttérben is?
-
nord_
veterán
Nem biztos.
A Sygic valamiért ugyanezt játssza nálam: App Store-ban csak az árat látom, a kis felhőt nem. Ha rákattintok, megkérdezi, hogy tényleg megveszem-e. Leokézom, elkezdi tölteni, majd pár másodperc múlva feldob egy ablakot, hogy ezt már korábban megvettem, most ingyenesen tölthetem le.
-
-
-
nofi
addikt
Arra lennék kíváncsi, hogyha úgy uninstallálok egy játékot, hogy eltűnjön a game centerből, akkor normális az, ha újra kéne fizetnem érte az AppStore-ban?
-
penge111
addikt
válasz
norbi2010
üzenetére
Ma megjelent pár jó játék:
The Shadow Sun
Walking Dead: The Game - Season.
Tower of Ascension
The Lawless
FightbackÉn ezeket emelném ki, de itt a teljes repertoár:
-
norbi2010
őstag
Megjelent a Cut the Rope 2

-
-
Keksz
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Haha, az megtörtént.
Viszont azt írják:
"A lot of iOS games use local notifications, which originate entirely from the system, look identical to push notifications, but which don't require that permission dialog box.
The only way you can disable these is if the developer in question has seen fit to provide a setting of their own to stop them."
Szóval a Settings app/ Notification részen csak a push-t kapcsolod ki, de ha vmi lokál be lett építve a játékba, hogy x időnként stresszeljen, függetlenül, hogy fut a játék vagy sem, azt sajnos nem. Max ha a fejlesztő beleírja a játékba.
"Worth pointing out that this only works for actual push notifications, as in messages that originate from a remote server."
Nem normális, hogy így spamelik a felhasználót.
Nem elég az in-app-purchase, még ez is. :-(
Sokkal jobb volt amikor vmi 3-4 € volt, és utána nem jött a pofámba 2 percenként a reklám hogy vegyek turbót, szuper fegyvert és minden szir-szart.Másik link:
http://toucharcade.com/2013/08/15/what-do-you-think-of-push-alerts-that-nag-you-to-keep-playing/"Personally, I've adopted an instant delete policy for any game that blasts out these spammy unprompted alerts with very rare exception."
"NOTE: A point of clarification as it seems to being initially misunderstood in the comments. We're referring to notifications that sneak in via the local system alerts without asking your permission, and not notifications that you can hit yes or no to on the first launch of an app."
és egy komment, amivel teljesen egyetértek... és én is inkább fizetnék, mint hogy okoskodjon a telefonom...
"I hate them, and disable them right away for most apps. It just sucks when there's an online game you really like and need notifications on for when people play you back, and then the app continues sending you additional reminders. 100% of the time I would rather pay $0.99 or more (depends on the app) in a free app to disable adds and any constant "reminders" (*COUGH* Pvs.Z2 *COUGH*), and I will usually stop supporting future releases of a company who chooses to do that in a paid app without a disabling option/notice beforehand"
-
Keksz
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Ergó a játékon belül van vmi beállítás, ami felülírja hogy megjelenjen a Notification Lock screenen?
Játékban nincs ilyen, és ha fel is jött mindig "dont allow"-ra klikkelek, utálom az összes ilyen szart.
Game center is ki van kapcsolva.Szóval ez biztos megint vmi öntörvényű hülyeség. Majd körülnézek google barátommal.
-
Keksz
senior tag
Mi van ezekkel a hülye alkalmazásokkal, amik a lock screenre tolnak üzeneteket, úgy hogy Settings app/Notification alatt ki vannak kapcsolva?
Mit lehet velük tenni?
Angry birds
Planet vs Zombies 2
Star Wars: Tiny Death StarAz egyiket már töröltem inkább a telefonról, annyira felbaszott.
-
penge111
addikt
válasz
legiaap
üzenetére
Most valami olyan van a Pufinnal, hogy dec végéig a free is teljes értékű, de mondom, annyi különbség volt a kettő között, hogy free verzió eseten volt egy visszaszámláló, ami miatt 10-20 secig míg nem nullázódott a számláló nem lehetett használni.
Más, 3 napja izzítottam be az új iPad Airt, feltettem az FMAt, működik, a tunnelbear segítségével 3 nap alatt 2477 kredit, nem rossz.
-
oszi666
őstag
válasz
Hooper
üzenetére
En iannotate pdf-t hasznalok. En meg anno ket euroert vettem, es valami veszett jo. Minden felhotarhellyel tud szinkronizalni, van benne szovegkiemelo, ra lehet jegyzetelni, van "annotation"( ennek nem tudom a magyar megfelelojet" olvas pdfet pptt docot, csinalhatsz ujat stb. En dropboxal es google driveval hasznalom.
Nezd meg ezt a videot ez egy tutorial hozza en imadom
Ha csak olvasni szeretnel akkor a jo oreg adobe reader a legjobb szerintem. -
törölt tag
Köszi, ezek jók lesznek!
A magyar billentyű alkalmazást próbálta már valaki? Megéri azt az 5-600 ft-ot? -
törölt tag
Tudtok nekem ajánlani hasznos alkalmazásokat iPadre?
-
Wlac
Ármester
Megvettem a Deus Ex: The Fall-t, de ha rányomok új játékot indítok, kb. 20mp töltés után kidob az appból.
A készülék egy iPhone 4s, IOS 7.0.4. Másnak akadt ilyen gondja/tud valami megoldást? -
Hooper
őstag
Valami jó PDF olvasót tudtok ajánlani?
GoodReadert próbáltam meg régen akkor tetszett, nem tudom azóta van e jobb. Meg az nem olcso, majdnem 5€
-
matyi19
őstag
válasz
bull84ghia
üzenetére
iPhone
-
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Csak ha belépsz a dropbox app-ba. 10 perc után újra be kell lépni. Nekem nincs automatikus lezárás, belépek aztán ha minden képet feltöltött, kilépek.
-
legiaap
félisten
Valaki tudja mi a különbség a free és paid puffin böngésző közt?
-
bull84ghia
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Megpróbálom akkor úgy, ilyenkor ha wifi közelébe érek automatikusan megindul a feltöltés?
-
penge111
addikt
válasz
penge111
üzenetére
Még a Baldur's Gate 2 enchanced editiont várom, elvileg péntekig kell megjelennie. Rpg fanatikusoknak alapjáték, az egyik legjobb, ha nem a legjobb rpg, ami tényleg rpg, manapság minden szarra ráaggatják az rpg jelzőt ala diablo (jó nem rossz, de messze áll az igazi rpg fogalmától)
-
penge111
addikt
válasz
legiaap
üzenetére
Elég régi app, azt hittem le van értékelve!
Deus Ex, ez biza le van kicsit megér ennyit
Final Fantasy IV, V ára is lemehetne ennyire, de az sose fog

-
legiaap
félisten
-
Mela Kehes
addikt
válasz
bull84ghia
üzenetére
Igen. Ha nem fontos, akkor állítsd arra hogy csak wifin töltse fel.
-
bull84ghia
őstag
Dropbox nálatok is folyamatosan bekapcsolva tarja a helyzetneghatározást? Ez akkor van ha be van kapcsolva a háttérben való feltöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 10
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ubuntu Linux
- Androidos tablet topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)