- Telekom mobilszolgáltatások
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Netfone
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
A facebook for ipad chat értesítés hangokat ki lehet kapcsolni valahogy külön, vagy csak úgy lehet, hogy lehalkítom a készüléket?
Az alkalmazás beállításaiban ki van kapcsolva a hang, viszont chat üzenetnél mindig van "ding" hang, amikor megvan nyiv maga az fb alkalmazás.
Vagy valahogyan a chat fejeket ki lehet kapcsolni valahogy?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az AVPlayer csak FTP-ről tud lejátszani hálózaton keresztül, vagy esetlegesen médiaszervert is el lehet érni vele valahogy?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz vadászcsiga #11054 üzenetére
Arra kellene pl, hogy mondjuk az illető le szeretné szedni a képeket a telóról, akkor erre ne feltétlen kelljen iTunes-t használni.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Létezik-e valami hasonló program iOS-re, mint Android-on az Airdroid?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz madgie #10471 üzenetére
Én sem tudom/tudtam, hogy itt működik-e, de droid alatt, ha kijelentkezel a fiókodból, akkor töröl minden addigi adatot, beállításokkal együtt.. Mondjuk néha azért érdemes ezt meglépni, mert mondjuk a profilképeket sem cseréli ki az ismerősöknél. Bár ez már az app hülyesége.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ezt próbálta már valaki?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Feldobtam a Batman Arkham-ot, ha már ingyenes (korábban mintha fizetős lett volna). Az irányítás elég fura, viszont a játék szép.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Igaz off, de itt vsz. gyorsabban kapok választ.
iPad-nál, ha van benne sim, de wifin van, akkor az elsődleges kapcsolat ugyan úgy a wifi kapcsolat, és akkor kapcsol mobilnetre, ha nem csatlakozik wifi-re? Csak mert ahogy elnézem, a mobil adatforgalom minimálisan is, de nőtt, ahhoz képest, hogy wifin lóg folyamatosan.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Rádiózni még ez is nagyon jó. Persze itt a DI által adott csatornák hallgathatóak.
@Krisz79: Attól függ hány kbps-es a hallgatott csatorna. Tune In Radio-ban általában 96kbit, vagy 128kbit, vagy nagyobb. DI alkalmazásban ha jól emlékszem 40kbit AAC a leggyengébb minőség, de arra azt mondom hallgatható.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Chrome alatt a lapok menteset ki lehet kapcsolni valahogy? Arra gondolok hogy egy lappal háttérbe teszem, kiszedem a futó appok közül és ha elinditom ujra akkor ismét megnyitja ugyan azokat a lapokat.
Mondjuk most rájöttem, hogy droid alatt is ilyen.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem nagyon értem, hogy miért.
Ha Én kiválasztom felül, hogy Friends, kikeresem az adott illetőt, és ott azt választom, hogy "Write post" vagy "Share photo" akkor az Ő idővonalára teszi.
De mint mondtam, ez az adott ismerős beállításaitól függ. Ha mondjuk Neki úgy van beállítva az FB, hogy nem írhatnak mások az idővonalára, akkor ez nem megvalósítható mert nincsenek ott a korábban említett gombok.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Chrome alatt valahogy be lehet állítani azt, hogy legyen könyvjelzősáv?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Urak!
Az volna a kérdésem, hogyha csinálok egy visszaállítást, viszont előtte pc-re van egy backup-om, akkor az alkamazás mentések megmaradnak?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz vadászcsiga #9710 üzenetére
Okés, körbenézek majd.
Köszi az infót!
Nem vagyok nagy youtube-os, csak reggel, csináltam volna a dolgom, és feltűnt, hogy elhallgat.
@lbence: Köszi, megnézem!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz vadászcsiga #9705 üzenetére
Ezt szomorúan olvasom. Tippet tudnál adni?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
YouTube-os kérdés. Megy egy videó, háttérbe tenném. Amint megteszem, azonnal elhallgat. Ez másnál is így van?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Van akinek egyszerűbb kérdezni, mint Google-n keresgélni, mert például, nem tudja, hogy mit is keres valójában. Te rászánsz pár percet, és mondjuk linkeled a megoldást, de előnyben vagy azzal, hogy valószínűleg tudod, hogy mit is keresel valójában. Jó, rá lehet keresni magára a hibára, valószínűleg erre is találatot ad a Google.
Ez egy szakmai fórum, ezért (is) vagyunk itt, hogy ha tudunk, segítsünk.
Igen, megkapta a választ a kérdésére, és mint említette, sikerült megoldania a problémáját.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Köszi!
A facebook "integráció" is változott, ahogy elnézem. Arra gondolok, hogy az értesítési területen volt azonnali üzenetküldési lehetőség, az viszont eltűnt, viszont az fb app-nál ott van külön a login.
Viszont, nincs erre külön topic, hogy ne itt cseverésszünk erről?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Még annyi volna a kérdés, hogy OTA-s frissítéskor érdemes töltőn hagyni a masinát, vagy ha maxon van a töltés, akkor bátran mehet anélkül is?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Mela Kehes #9444 üzenetére
Volt is kavar utána (amit valószínűleg ez okozott).
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez eddig 3 pont az AV-nak.
Köszönöm!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Videónézésre milyen app-ot tudnátok ajánlani iPad-re? Ingyenesekre gondolok, de fizetős is belefér ami szerintetek jó!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez a ~600Ft-ot milyen időközönként foglalja be az app store?
Csak mert eddig minden rendben volt, most a dropbox-ot szerettem volna újra feltenni, és kéri, h frissítsem a kártya adatokat..
És, most tök mindegy mit csinálok, nem tudok semmit letölteni, mert közli, hogy elutasította a tranzakciót.
Rájöttem.. Vettem egy appot nem rég, a kártyámat beterhelte, viszont annak az árát keresi a kártyámon.. Csak nem értem miért, amikor már be van terhelve a fizetés, le tudtam tölteni az alkalamzást.. Nah mindegy, ezt nem nagyon értem.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Mela Kehes #9107 üzenetére
A kliensben nincs külön nyelv állítási lehetőség (tudtommal).
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest