Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Google Pixel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
2018 11" Pro változat:
Jártatok már úgy, hogy a gyári töltő kábel és adapter egyik napról a másikra nem akarja tölteni az eszközt? 4-5 naponta szoktam tölteni az iPadet és ma este hiába dugtam rá nem töltötte. Nem gyári kábellel egy idő után elkezdte, majd rádugtam a gyárit és azzal is töltött. Most 96-nál lehúztam, gondoltam vissza dugom és már nem töltötte. Ezek után a nem gyári kábel sem töltötte. Visszadugtam a gyárit vártam 2 percet és újra tölt.
Ki érti ezt?
-
B.i.L
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Jah,hiába vigyázunk rá!
Én még véletlen törés/vizkárra is gondolok..az plusz kiadás ugye. -
Cyberbeni
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
14.1-be csak az új iPhone-ok támogatása kerül bele, ezért van most 14.2 béta, abba mennek a javítások és új fejlesztések.
-
-
mazsiii92
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
"Abban igaza van, hogy sufniboltból tényleg nem éri meg venni, csak hát sokan ráfanyalodnak, mert kevés a pénz a zsebben.
"Vagy csak irreálisan drágának tartja a készüléket és belefér az a kockázat, hogy egy évvel kevesebb a garancia.. Nem minden esetben pénz kérdés ez.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
ittakary
üzenetére
Nyilván mindenkinek relatív, hogy mennyi pénz a sok - mindenesetre ilyen nagy multikkal szövetkezve biztos ő húzza a rövidebbet. Ha meg mindent tisztességesen csinál (ÁFA, adók, járulékok), nem hiszem, hogy jó üzlet.
Abban igaza van, hogy sufniboltból tényleg nem éri meg venni, csak hát sokan ráfanyalodnak, mert kevés a pénz a zsebben.
-
Gubu0101
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
2-re ugrottak egyből,asszem a szifonon írták,hogy meglepő.
-
Gubu0101
veterán
Gondolom beta profilban maradtam,mert most jött a 14.2. Beta ?Sebaj letöltöm

-
válasz
bollokcs80
üzenetére
a vállalkozók mindig sírnak, hogy mennyire szar nekik, főleg handras - amikor még megvolt a boltja, akkor is folyton panaszkodott, hogy neki mennyire rossz és mennyire nincsen pénze
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
parandroid
üzenetére
Nem csodálom, pesti aluljárókban is vannak olyan arcok ilyen pultoknál, hogy egy SIM tűt se mernék venni náluk.

Még annyit az előzőhöz, hogy túl a várható második hullámon, szerintem az is belejátszik, hogy a magyar piac jóval kisebb (és árérzékenyebb) mint a német, így nyilván később kap és kisebb készleteket. Az árakkal se nagyon tudnak játszani a boltok, mert egy korábbi Apple bolt üzemeltetője szerint nem sok hasznuk van a készülékeken.
Szerintem az újakból is majd a 32 GB-os iPad 8 lesz a sláger és nem az 512 GB-s Pro.
-
parandroid
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
Itt is, csak annyi a rosszarcú török, meg délszláv nepper, hogy ha ingerenciám lenne rá, se nagyon mernék ilyen helyekre járni.

p
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
parandroid
üzenetére
Itt is az "olcsóbbak" mennek, bár itt ugye nagy hagyománya van a sufniboltos és használtpiaci vonalnak - érthető okokból.
-
parandroid
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
A vírussal nagyon le lettek fosztva a készletek. Home office, home school, vagy egyszerűen csak a karanténban tartalmat fogyasztani. Gyakorlatilag egész évben készlethiány van minden ipadből, kisebb-nagyobb hullámokban, akkora a kereslet. Tudom, kb pont év eleje óta figyelem őket jobban. A drágább modellek általában vannak készleten (wifi+cell, sok gb), az alapmodellek van, hogy hetekre eltűnnek. Air3-at is úgy vettem, hogy ki kellett várni, hogy legyen. Ha valahol leakciózták, ott 1 nap alatt eltűnt mind, csak a drágák maradtak. És itt most a német piacról beszélünk, ami tőkeerősebb, és a kereslet is nagyobb, azaz a kereskedők azért általában nagyobb készletekkel dolgoznak. Ráadásul nem sufniboltokról, hanem a nagy elektronikai multikról, országos hálózatokról, webáruházakról, illetve akár a konkrét apple store-ról.
Szóval, tekintve, hogy a nyakunkon a második hullám, azért én a továbbiakban sem lepődnék meg fennakadásokon az ellátásban, illetve nem számítanék komolyabb bent ragadt készletre a régi modellekből.
p
-
hitchins
őstag
A leiras szerint mentunk vegig. Abban van hogy legegyszerubb egy masik ios keszulekrol igenyelni. Termeszetesen kert telefonszam igazolast ami megtortent de hiaba mert nem megy tovabb.
Mindegy odaig eljutottam hogy varni kell es majd kuldik.Mivel a lanyom fiokja ossze van kapcsolva az enyemmel azaz “ala” van regisztralva. En vagyok a szulo/gondviselo, en hagyom jova a fizeteseket stb azt hittem egyszerubb az uj jelszo igenylese a sajat (szuloi) id-mal a sajat telefonomrol
-
Alex91
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
Maj felev mulva aruljak bagoert... Ha sikerul nekik valami raktarkeszletet jo aron megvenniuk.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
kalanchoe
üzenetére
Az iPad7-re tényleg jó ajánlat (volt), korábban már akciózták, nem is volt készleten egy darabig. A mini kb. nyár eleje óta van náluk 139.9-ért.
Azon morfondírozok, hogy iStyle-nál lesz-e még Air3, vagy csak az utolsó darabokat szórták ki az újak megjelenése előtt. Félek, hogy most már nem fogják nagyon leakciózni, hogy ne vágjanak alá az új iPad 8 128 gigás verziójának.
-
ipad prohoz milyen usb c jó? itt is van MFI certified változat, mint a lightning esetén, vagy bármi jó a sarki elektronikai boltból?
-
galaxys80
veterán
2017-es Ipad-re feltette valaki a 14--et?
Hogyan muzsikál? -
Noxy
veterán
válasz
hitchins
üzenetére
Fentiek miatt az en telefonomon keresztul probaltunk meg uj jelszot kerni.
Ha ez ilyen 1xü lenne, akkor bárkinek elküldhetnék.
Bizt.. kérdések? Ha ez nem megy akkor kiküldik az Appleid.com-n beállított másodlagos e-mail címre, vagy az előzőleg beáll.. megbízható tel.. számra. -
-
kalanchoe
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Hm, nem rossz ajánlatok, főleg a sima iPad ára, ami nagyon kedvező, még sufni helyen sem kapni ennyiért. Az más kérdés, hogy lehet érdemesebb a felárat kifizetni a jobb processzorért, de aki tartalomfogyasztásra használná, annak most nem lehet rossz vétel az alapmodell.
iPad mini-t meg talán még a nyáron akciózták le ennyire, azóta nem igazán figyeltem meg. -
hitchins
őstag
Lanyomnak valamiert nem akarta felismerni az ujjlenyomatat. O gondolta letorli es csinal ujat.
Az ujjlenyomat el is keszult de az app storehoz ujra kell regisztralni amikor is keri apple id jelszot. Na ez nincs meg.
A nagyobb problema hogy olyan mintha be sem lenne lepve mert a jelszo/boztonsag menupontba sem tud belepni oda is rogzon jelszot ker. (Ezt mondjuk nem tudom hogy sikerult)
Fentiek miatt az en telefonomon keresztul probaltunk meg uj jelszot kerni.
Fel is jon az uzenet az ipaden hogy mehet-e az uj jelszo de ha leokezzuk nem csinal semmit ott marad a menuben.
Kuldtem egy igenyt igy elvileg majd kapunk valamit par napon belul de jo lett volna most beallitani... -
válasz
bollokcs80
üzenetére
több mint 10 éves regisztrációd van, de eszedbe nem jut hogy esetleg belinkeld?
-
hitchins
őstag
Lanyom elfelejtette az apple id jelszot.
Hogyan tudnam visszallitani?
Probaltam tamogatas appon keresztul az iphone-omrol de nem megy.
Ipadon megkerdez hogy engedelyezem e az uj jelszot, jovahagyom es kesz. Nem tortenik semmi. Elakad a folyamat. -
gPéter
tag
válasz
martinkeet
üzenetére
Nem látok rajta görbületet, egyenes.
-
kalanchoe
senior tag
Az nem okozhat problémát, ha erősebben megnyomom a kijelzőt, például mikor a tokba beleteszem? A kijelző olyankor egy ponton “kékes” szokott lenni egy pillanatra, aztán eltűnik, és minden rendben van.
-
válasz
bollokcs80
üzenetére

-
-
gPéter
tag
válasz
martinkeet
üzenetére
Nincs vele gond, nem hajlott meg a 2,5 hónap alatt, mióta megvan) karc sincs rajta. Otthon tok nélkül használom.
-
Kaba
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Kártyás vásárlásnál amit regisztráltatsz még egy 4000 Ft-os kupont is kapsz utólag.
-
bollokcs80
Korrektor
Emagnál akciós a 19es iPad és a mini5. Az Air3-at nem engedték lejjebb....
-
martinkeet
aktív tag
Sziasztok!
Az új 11" Pro mennyire sérülékeny, van személyes tapasztalata valakinek?
Itt elsősorban a ház merevsége érdekel. -
csumpa93
tag
Sziasztok!
Szerintetek a 2018-as keyboard folio kompatibilis lesz az új air 4-el?
-
Årpi
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Bizony, le is mondtam az apple.comos megrendelést és ráugrottam egyre az iStylenál.
-
bollokcs80
Korrektor
Istyleban már van az új ha jól látom.
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Akinek van sima iPadje tőlük kérdezném, hogy mennyire zavaró, hogy nem laminált a kijelző? Nagyon észrevehető? Köszi.
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Köszönöm mindenki válaszát, tehát akkor jó döntés lenne egy iPad, ha jól értelmezem a válaszotokat , igaaz?
Ezt néztem amúgy : [link] - mi a vélemény róla?
Válaszotokat köszi.
Gergő
-
kalanchoe
senior tag
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Én (is) laptop kiváltására használom, lényegében elsődleges eszközöm. Nekem van mellé billentyűzetem, de mikor nem kell egy dokumentumot, jegyzetet vagy bármilyen hosszabb szöveget begépelnem, akkor nem is igazán használom, szerintem nem annyira fontos kiegészítő, ha többnyire csak olvasol/böngészel, és filmet nézel.
-
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Lassan már 5-6 éve Laptopot használok, asztali gépet kiváltva. Sajnos el jutottam oda, hogy feleslegesnek érzem, le ülni mindig az asztalhoz, hogy használjam , akkor ha cipelni kell akkor kell hozzá táska, egyszerűen nem érzem már praktikusnak , mivel nehéz is , nagy is, meg nem használom ki ( Amire használom az Facebook, Messenger, Film nézés, böngészés , ennyi ) . Ezeket mindet szerintem meg tudnám oldani tableten is.
Nos, gondolkodom azon, hogy veszek egy iPadet és ahhoz egy billentyűzetet. De sajnos tanácstalan vagyok, hogy milyen iPad-et érdemes venni és létezik hozzá egyáltalán olcsó billentyűzet ami müködik is? Mert néztem azt is, de sokkalom az árát, ami 60k-nál kezdődik.. Annyit nem ér meg szerintem. Esetleg a billentyűzetet ki lehet valahogy váltani valami mással?
Illetve , melyik iPad-et érdemes megvenni? Amire használnám : Facebook, Messenger, Insta , Netflix, HBO , böngészés..ennyi szinte.
Kicsit szedett vedett tudom, de ez ilyen lett
Válaszotokat köszönöm
Gergő
-
ITHero.hu
csendes tag
Sziasztok!
Nem olyan rég került hozzám egy Ipad 3 (wifi és cellular).
Autóban szeretném "fejegységként" használni.
A gondom csak az volna, hogy a GPS-t valamiért nem tudom rávenni, hogy működjön...
Ebben a verzióban elméletileg kell lennie aGPS-nek, mégsem akarja használni. Olvastam olyat, hogy kell bele egy aktív SIM kártya, és csak akkor hajlandó navigálni GPS alapon...
A tervem meg az volna, hogy csinálok telefonon hotspotot, és vígan futtatnám rajta a waze-t, vagy google maps-t.
Van valakinek valami ötlete?
ui.: gyári korának megfelelő "legújabb" 9.3.5 van rajta.
Köszi!

Szép estét! -
válasz
vakablak93
üzenetére
2. Mert azokat csak telefonra fejlesztették.
3. Ilyet nem tapasztaltam 6. gen sima iPaden.
A többit passzolom. Egyébként én Chrome-ot használok. -
kalanchoe
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
+1, szvsz eléggé túlárazott, a 6. gen meg alapvetően sem sokkal többért van. (az eddig nézegetett hirdetések alapján)
-
Sziasztok!
iPad 5. (2017) -et érdemes még megvenni?
Csak böngészés menne rajta. -
vakablak93
őstag
Hali szevasztok néhány szoftveres gondról érdekelne hogy ezek megszokottak-e? És hogy lehet-e tenni ellenük valamit, vagy csak simán hülye vagyok és elcseszek valamit...anno az IOS-t is utáltam a bugok miatt de ez...
1. Az óra , van hogy úgy dönt 2 napig egy akármilyen régió idejét mutatja, hiába töröltem ki Berlin-en kívül mindegyiket belőle ....
2. Az appok jelentős része amiket letöltök az áruházból mondjuk 10\4 a kijelző közepén egy kis alakban nyílik meg mintha ez csak telefon lenne.....
3. Kindle appon belül ha lapozni próbálok simán az oldal 3/4-e eltűnik bele kell nagyítanom majd vissza hogy képes legyen betölteni...
4. A Safari van hogy befagy, de úgy hogy ha ki törlöm a memóriából és újra megnyitom akkor is csak a fagyott oldal nyílik meg......ismételten befagyva.....
van és volt más gond is...volt már gyári visszaállítás is, de úgy csak lecseréltem a bugokat újabbakra..
A cucc egy 2019-es iPad Mini.
Mivel nincs alternatíva így lecserélni nem tudom, ezért érdekelne ti mit mondtok, ha nincs más akkor együtt élek majd a hibákkal de azért na, droidon megszoktam a viszonylagos stabilságot.
Előre is köszi a válaszokat ! -
sid87
senior tag
válasz
twi452
üzenetére
Azóta sikerült, iTunes-ból (nem könnyű menet, pár hibaüzenet kijött, visszaállítás is volt, de összejött
) Nekem a Pencil input field használat tetszik a legjobban, viszont hogy magyar karaktereket nem kezel, az ultra gáz (ne javítson rá, csak ismerje fel.. mint más 3.party appnál..)
-
kuntics
aktív tag
-
törölt tag
Lejott 14, scribble rohadt jo lett, persze kepletekkel meg magyar nyelvvel nem birkozik meg, de hasznosnak tunik.
Viszont ez a widgetek egy kalap f*s lett, folyton beakad, naptar masodik esemenye nem jelenik meg, csak valami elmosodott kek placeholder, battery widget szep designis lett, csak epp hasznalhatatlan, mert pencilt nem mutatja, ipadet meg kosz, felso sarokban egyszerubben megnezem. Raadasbaj ddig stocks appbol kifert 8-10 arfolyam, most mutat harmat, de legalabb csillivilli lett...
-
törölt tag
Sziasztok!
Ár/érték arányban iPad Mini 5-öt, iPad Air 4-et vagy sima iPad 2020-at érdemes venni?
Az új iPadekhez adnak töltőt? -
norbertoth
senior tag
ipaden elpárolgott a 2160p-es minőség
apple tv-n nem is ment.. -
szabonagyur
félisten
Na ezen meglepődtem, hogy Mini4-re is van végül iOS14, mintha azt olvastam volna, hogy erre már nem jön, de mégis

-
Nem tudom miért kellett kivenni a 14-ből az Alvás funkciót.
Olyan jó volt arra kelni, egyszerűen belehetett állítani..
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"

Szerintem ezt jelentheti, ha nem, akkor gőzöm nincs

apple tv-n nem is ment..