- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zeus_2k14 #46965 üzenetére
Szia!
Ha hosszú évekre terveznéd a használatot, akkor sajnos közbejöhet olyan, hogy az említett felhasználás az app-okkal együtt egyszercsak kényelmetlenné alakulna, például, hogy az app-ok szép sorjában pár éven belül elkezdenének az újabb rendszerverzióért panaszkodni és emiatt használhatatlanná válnak, hiába hogy egyébként elbírná a hardver.
Én még tartom ahhoz magam, hogy iPad 8-nál régebbi, bármilyen iPad-et nem szabad már megvenni normál használatra.
-
-
kalanchoe
senior tag
válasz
zeus_2k14 #30133 üzenetére
Én (is) laptop kiváltására használom, lényegében elsődleges eszközöm. Nekem van mellé billentyűzetem, de mikor nem kell egy dokumentumot, jegyzetet vagy bármilyen hosszabb szöveget begépelnem, akkor nem is igazán használom, szerintem nem annyira fontos kiegészítő, ha többnyire csak olvasol/böngészel, és filmet nézel.
-
-
-
blakey
titán
válasz
zeus_2k14 #18136 üzenetére
Otthon futó szerver, NAS amiről le tudod játszani a filmeket, sorozatokat, akár Plex segítségével, de FTP-n keresztül is mehet, így nem kell tárolnod az iPaden, persze ehhez kell net, vagy beszerzel egy olyan wifis HDD-t amit magaddal viszel és arról játszod le.Pendrive is lehetséges, de az azért nagyon specifikus eszközöket igényel.
-
Süvi
őstag
válasz
zeus_2k14 #18018 üzenetére
Ha kicsi a tárhely filmekre a következő eszközöket javaslom
-
-
z67
őstag
válasz
zeus_2k14 #17513 üzenetére
Nekem S7 Edge-m van és tettem egy kísérletet, hogy a 3-as Minimet lecseréljem egy Huawei-en belüli csúcskategóriásra - egy Huawei MediaPad M3 Golddal
Kettő napon belül hajítottam vissza. Talán egy Samsunggal kellett volna kísérletet tennem. Ez egy borzalom. Kezdve, hogy telefonos portfólióba tették, ezért a szoftvere egy nagyított telefonra hasonlított. Egy éve kevés volt, hogy kijöjjön rá a 7-es android. A szoftver biztonsági frissítése minimum fél éves volt.
Viszont a 3-asnak is mennie kellett, lecseréltem egy 4-es minire.
-
Ragnar95
félisten
válasz
zeus_2k14 #17511 üzenetére
Mégis milyen választ vársz egy iPad topikban erre a kérdésre?
Főleg hogy semmit nem írsz, miért váltanál, mi hiányzik az iPadből... Amúgy objektíven nézve se nagyon éri meg a csere, tablet fronton még mindig le van maradva az Android, nem is nagyon fordítanak erre a vonalra hangsúlyt.
Lightning to USB Camera adapter kell neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest