Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Szia!
Ha hosszú évekre terveznéd a használatot, akkor sajnos közbejöhet olyan, hogy az említett felhasználás az app-okkal együtt egyszercsak kényelmetlenné alakulna, például, hogy az app-ok szép sorjában pár éven belül elkezdenének az újabb rendszerverzióért panaszkodni és emiatt használhatatlanná válnak, hiába hogy egyébként elbírná a hardver.
Én még tartom ahhoz magam, hogy iPad 8-nál régebbi, bármilyen iPad-et nem szabad már megvenni normál használatra.
-
-
kalanchoe
senior tag
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Én (is) laptop kiváltására használom, lényegében elsődleges eszközöm. Nekem van mellé billentyűzetem, de mikor nem kell egy dokumentumot, jegyzetet vagy bármilyen hosszabb szöveget begépelnem, akkor nem is igazán használom, szerintem nem annyira fontos kiegészítő, ha többnyire csak olvasol/böngészel, és filmet nézel.
-
-
-
blakey
titán
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Otthon futó szerver, NAS amiről le tudod játszani a filmeket, sorozatokat, akár Plex segítségével, de FTP-n keresztül is mehet, így nem kell tárolnod az iPaden, persze ehhez kell net, vagy beszerzel egy olyan wifis HDD-t amit magaddal viszel és arról játszod le.Pendrive is lehetséges, de az azért nagyon specifikus eszközöket igényel.
-
Süvi
őstag
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Ha kicsi a tárhely filmekre a következő eszközöket javaslom
-
-
z67
őstag
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Nekem S7 Edge-m van és tettem egy kísérletet, hogy a 3-as Minimet lecseréljem egy Huawei-en belüli csúcskategóriásra - egy Huawei MediaPad M3 Golddal
Kettő napon belül hajítottam vissza. Talán egy Samsunggal kellett volna kísérletet tennem. Ez egy borzalom. Kezdve, hogy telefonos portfólióba tették, ezért a szoftvere egy nagyított telefonra hasonlított. Egy éve kevés volt, hogy kijöjjön rá a 7-es android. A szoftver biztonsági frissítése minimum fél éves volt.
Viszont a 3-asnak is mennie kellett, lecseréltem egy 4-es minire.
-
Ragnar95
félisten
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Mégis milyen választ vársz egy iPad topikban erre a kérdésre?
Főleg hogy semmit nem írsz, miért váltanál, mi hiányzik az iPadből... Amúgy objektíven nézve se nagyon éri meg a csere, tablet fronton még mindig le van maradva az Android, nem is nagyon fordítanak erre a vonalra hangsúlyt.
Lightning to USB Camera adapter kell neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van belőle ami még nem egy vitrinben van? Én nagyon bánom, hogy eladtam az enyémet, jó lenne néha nosztalgiázni. A rohadt egyetem miatt kellett a pénz laptopra. 

Főleg hogy semmit nem írsz, miért váltanál, mi hiányzik az iPadből... Amúgy objektíven nézve se nagyon éri meg a csere, tablet fronton még mindig le van maradva az Android, nem is nagyon fordítanak erre a vonalra hangsúlyt.