Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Most főleg arra, hogy meg kell várni, amíg a piac átárazza a régi modelleket a használt piacon, most, hogy az új ipad8 az ipad7 eddigi árán jelent meg.
Nem tudom, Mo/n eddig hogy volt, a német ebay egy vicc, MM-es akciókban olcsóbban lehetett ipad7-et venni, mint amennyiért magánszemélyek ebayen hirdetgették. Az ipad6, és ipad7 között meg volt talán 50 eur difi a használt piacon, sokszor annyi sem (ugye a 6-osokra már garancia sem igen volt).
p
-
Stauffenberg
nagyúr
Az kerül kb annyiba, mint egy Smart Keyboard, amit egyszerűen nem vagyok hajlandó rákölteni még akkor sem, ha Gal Gadot fenekébe hempergették előtte.
60 ezer pénzből már igazi billentyűzetet is lehet venni.
Meg amúgy nem ragaszkodom annyira a tespedős gépelés élményéhez. Egy hétköznapi kompakt BT billentyűzet megtenné, hogy asztalnál ülve megírjak olykor egy-egy cikket vagy ilyesmi.
-
Stauffenberg
nagyúr
Komolyan mondom agyrák. Mármint oké, bizonyára meg lehet szokni, de nem tudom mitől olyan nehéz ezt megoldani. MS oprendszeren beállítod magyarra és minden ott van ahol kell, ha a fizikai gombkiosztás egyezik. Nem rakétatudomány és pont ettől bosszantó.
(#28473) kalanchoe: Szerintem ez a US billentyűzetre vonatkozik, ahol ezeknek a karaktereknek a helye sincs meg.
-
Stauffenberg
nagyúr
Megfelel minden annak, mint egy magyar kiosztású Mac billentyűzeten? Volt aki itt a hosszú Í és a nulla felcserélt helyzetére panaszkodott (bár nem tudom az német kiosztású volt-e vagy esetleg magyar).
Csak mert kedvező árú (max 10-12k) német kiosztású BT billentyűzetet egy kicsit könnyebb találni. Aztán átmatricáznám magyarra. Nekem nem kell billentyűzetes tok, nem is használnám olyan nagyon sűrűn, de amikor igen, leginkább asztalon és olyankor legépelnék rajta egy-két blogposztot.
-
*Mukeey*
addikt
-
Comes
tag
-
Képes leesni, és mindig a hegyére.
Már két hegyem bánja, szóval óvatosan.
Ugye nem tudsz vele kilépni a fő képernyőre, de ha ilyen vágyaid lennének, akkor kapcsold be a kisegítő lehetőségekben az assistive touch-ot, ezzel kapsz egy lebegő home gombot, amit beállíthatsz sima, dupla és hosszú érintésre (pl home, dock, multitask) így mindent elérhetsz a ceruzával.
Matt fólia +50%-kal megdobja az élményt.
-
-
Jano_023
őstag
Ha megteheted akkor a prot válaszd, ahogy írtad hosszú távra szeretnéd és a pro szerintem jobb hardveres tulajdonságokkal rendelkezik és tényleg nagyon jó áron van most. Nem tudom melyik modellt nézted de most érdemes esetleg rá menni a 256gb ra. Akkor biztosan lesz megfelelő mennyiségű helyed is. Én most váltottam le a mini 4et és nagyon jól tettem hogy prora váltottam nem a simára szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megszületne az iOS-es asztali gép... Álmodozni szabad!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)