- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Most főleg arra, hogy meg kell várni, amíg a piac átárazza a régi modelleket a használt piacon, most, hogy az új ipad8 az ipad7 eddigi árán jelent meg.
Nem tudom, Mo/n eddig hogy volt, a német ebay egy vicc, MM-es akciókban olcsóbban lehetett ipad7-et venni, mint amennyiért magánszemélyek ebayen hirdetgették. Az ipad6, és ipad7 között meg volt talán 50 eur difi a használt piacon, sokszor annyi sem (ugye a 6-osokra már garancia sem igen volt).
p
-
Stauffenberg
nagyúr
Az kerül kb annyiba, mint egy Smart Keyboard, amit egyszerűen nem vagyok hajlandó rákölteni még akkor sem, ha Gal Gadot fenekébe hempergették előtte.
60 ezer pénzből már igazi billentyűzetet is lehet venni.
Meg amúgy nem ragaszkodom annyira a tespedős gépelés élményéhez. Egy hétköznapi kompakt BT billentyűzet megtenné, hogy asztalnál ülve megírjak olykor egy-egy cikket vagy ilyesmi.
-
Stauffenberg
nagyúr
Komolyan mondom agyrák. Mármint oké, bizonyára meg lehet szokni, de nem tudom mitől olyan nehéz ezt megoldani. MS oprendszeren beállítod magyarra és minden ott van ahol kell, ha a fizikai gombkiosztás egyezik. Nem rakétatudomány és pont ettől bosszantó.
(#28473) kalanchoe: Szerintem ez a US billentyűzetre vonatkozik, ahol ezeknek a karaktereknek a helye sincs meg.
-
Stauffenberg
nagyúr
Megfelel minden annak, mint egy magyar kiosztású Mac billentyűzeten? Volt aki itt a hosszú Í és a nulla felcserélt helyzetére panaszkodott (bár nem tudom az német kiosztású volt-e vagy esetleg magyar).
Csak mert kedvező árú (max 10-12k) német kiosztású BT billentyűzetet egy kicsit könnyebb találni. Aztán átmatricáznám magyarra. Nekem nem kell billentyűzetes tok, nem is használnám olyan nagyon sűrűn, de amikor igen, leginkább asztalon és olyankor legépelnék rajta egy-két blogposztot.
-
*Mukeey*
addikt
-
Comes
tag
-
Képes leesni, és mindig a hegyére.
Már két hegyem bánja, szóval óvatosan.
Ugye nem tudsz vele kilépni a fő képernyőre, de ha ilyen vágyaid lennének, akkor kapcsold be a kisegítő lehetőségekben az assistive touch-ot, ezzel kapsz egy lebegő home gombot, amit beállíthatsz sima, dupla és hosszú érintésre (pl home, dock, multitask) így mindent elérhetsz a ceruzával.
Matt fólia +50%-kal megdobja az élményt. -
-
Jano_023
őstag
Ha megteheted akkor a prot válaszd, ahogy írtad hosszú távra szeretnéd és a pro szerintem jobb hardveres tulajdonságokkal rendelkezik és tényleg nagyon jó áron van most. Nem tudom melyik modellt nézted de most érdemes esetleg rá menni a 256gb ra. Akkor biztosan lesz megfelelő mennyiségű helyed is. Én most váltottam le a mini 4et és nagyon jól tettem hogy prora váltottam nem a simára szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest