Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Sejtettem, hogy ezért nem ajánlja fel. Köszi
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Norbi27
üzenetére
Ha az iPhone-nál elhasználtad, akkor ennyi volt, Apple ID-hez van kötve.
Én májusban kipróbáltam egy Iphone-t, beaktiváltam egy ID-t, majd a telefont visszaküldtem. Ettől függetlenül az AppleTV próbát így is ki tudtam használni. Most vettem egy iPad 8-at és itt már nem ajánlotta fel újra ugyanahhoz az ID-hez. -
válasz
magyarosim
üzenetére
[link] ez a megoldás van még, ennek van eleje is hogy védje a kijelzőt. Flip tok és kapaszkodó egyben nem nagyon van sajnos.
-
B.i.L
senior tag
válasz
magyarosim
üzenetére
-
magyarosim
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek iPad 8 vásárlás kapcsán.
Az első kérdésem az lenne, hogy melyik szín az amin a legkevésbé látszanak meg az esetleges karcok? az ezüst vagy az asztroszürke?
A másik pedig, hogy tudnátok olyan tokot ajánlani, amin van úgynevezett "kéztartó" lehetőség? Flip kialakítású, és a belső oldalán van egy gumis rész amit rá tudok húzni a kezemre, hogy ne essen le, és van benne penzil lartó is. A melómnál nagy segítség lenne...
Köszi
-
Sziasztok
Vettem egy új iPad 8-at az Emagon.
Hogy kell aktiválni az Apple TV+ t?
Vagy csak egy eszközhöz jár? Amikor az iPhone-t vettem, akkor is kaptam. De az már lejárt. Most, ha belépek az ipadról, azt írja, hogy fizessek elő -
bostone
addikt
Mi a különbség az air3 és az ipad8 között?
-
Årpi
őstag
Az ebben a bejegyzésben szereplő tokot vettem hozzá, teljesen korrekt, nem adnék 3x többet egy gyáriért, ha őszinte akarok lenni.
-
21-es pro nyilván csak spekuláció a részemről.
Geekbench pontok pedig mindenhol átlagok csupán, mert verzióról verzióra eltérhetnek.
Az viszont jól látszik hogy a 18-as pro megelőzte a korát, persze azóta már utolérte a samsung is, illetve a frissített verzió mindenben picit jobb lett, de mi már két éve élvezzük ezt.
Nagyon várós a következő mit fog gurítani, pletykák vannak év végéről is, de én tartom magam a 21 márciushoz. -
válasz
sebgutkopf
üzenetére
-
sebgutkopf
őstag
válasz
bacskaianna
üzenetére
Amennyiben gyakran szükséged van multitasking képességekre és gyakran váltogatsz az alkalmazások között (nem a tartalom fogyasztásra gondolok, hanem jegyzet, levél, videó stb...), akkor a PRO-ban lévő több ram (dupla annyi) óriási előny, mert azzal válik notebook kiváltásra alkalma az ipad.
Mióta a 2020-as 11" pro-t használom nem hordom haza a munkából a notebookomat még akkor se ha másnap home office-ban vagyok. A korábbi kisebb memóriás ipad-el ez nem volt kivizetezhető, macerás volt sok minden, sok újratörlés, dokumentumok újra meg megnyitása. Ezeket az új pro mind csípőből megoldotta. Elsősorban a ram a lényeg nem az erős proci önmagában félkarú óriás.Ha ez nem szempont akkor elég az olcsóbb gép.
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Rendeltem egy iPad Pro-t az Apple-től, de nem vonta le a teljes összeget, csak 60 ezer forintot. Oktatásiból vettem, ingyen airpods akcióval.
-
Sumptuous
senior tag
Ha már ennyire szóba került a 10.5.
A minap tűnt fel, hogy az én példányomon is előbukkant ez a jól ismert típushiba: fehér folt jelent meg a kijelzőn, a home gomb fölött, kb.: 4 cm-el. Erre érvényesíthető a “Korlátozott jótállás”, vagy felesleges futni vele köröket? Jelenleg még nem annyira feltűnő, de homogén fehér háttérnél már észrevehető. Mik ezzel a tapasztalatok, tovább romlik, vagy így marad és nem lesz zavaróbb idővel se? Ezzel az alig láthatóval együtt tudok élni, csak nem szeretném, ha a jótállás lejárta után még szembetűnőbb lenne.
-
bollokcs80
Korrektor
Ipad 8-ból wifisek újra vannak raktáron iStyle-ban.
-
eddie17
addikt
Sziasztok,
Vettünk egy iPad Mini 5-öt.
Tök jó, tök szép csak van egy sajnos nem kicsi probléma.
Ha a betű méretét feljebb vesszük, akár a kisegítő lehetőségen belül óriásira, akkor a beállításokban tényleg óriási lesz de máshol alig vagy egyáltalán nem növekszik. Pl a kezdőképernyőn sem vastagodik vagy lesz nagyobb a betű. Holott egy iPhone-nál így történik. Ez valami bug vagy ez a tablet csak sasszeműeknek lett kitalálva?Köszi előre is a válaszokat.
-
Alex91
félisten
válasz
üzenetére
Es akkor tedd meg hozza, hogy az iPad Pro 10,5” 2017 indult 650 dollarrol a 2018-as 11” meg kint is 800-al kezdett...
A 2020-as szinten indult 800-rol, de mar 128 GB es 6 GB RAM van benne, es a nagyobb tarhelyuek meg olcsobbak is lettek...
Valoszinunek tartom, hogy az uj Pro szeria aran megint emelni fognak... -
NomAd_82
aktív tag
Pont ezen agyalok én is. Tetszik az Air 4 de drágának tartom.
Néztem az Air 3-at is de most a az Ipad 8 elvileg ugyanazzal a hardverrel jön ki.
Én úgy látom hogy a jobb kijelzőért nem szeretnék + 50k-t kiadni.
Megéri egyáltalán 2018-as pro-t venni? Az is most 300 pénz.
Vág valaki videókat proval? Kíváncsi lennék, hogy megy tableten.
Lehet hülye kérdés de ha mondjuk adott lenne az air 4 usb-c csatlakozóval, akkor szerintetek a goproval készült videókat át lehetne tolni rá egy az egyben vagy az ios zártsága miatt erre nincsen lehetőség? -
DaveNo1
veterán
válasz
üzenetére
Nekem is ez a bajom az új Air-el, hogy úgy drágítottak rajta jelentősebben, hogy átlag felhasználó számára lényegében semmivel sem lett több mint az Air3, leszámítva a modernebb design-t.
Oké, hogy lehet használni hozzá a pencil 2-őt meg magic keyboardot, de akinek ezekre telik, neki már a 85k-s árkülönbség sem megfizethetetlen egy Pro-ért.
-
Ipad8-at rá lehet kötni monitorra úgy mint egy MacBook Air-t (mínusz normális felbontás )? Vagy a ligthning csatlakozó miatt romlik a képminőség?
-
Alex91
félisten
[link] , iPad Air 4 sebesseg teszt.
-
SharpSA
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem valamelyik naaaagy frissítés újítása lesz ez majd... Én sem értem iPad-en miért nem lehet kirakni és hogy álló módban miért nincs ott állandóan miközben van bőven hely... Látszik hogy rágják az almát a bizonytalanság közepette, hogy vajon mi is legyen a következő naaaagy "újítás"....
-
válasz
parandroid
üzenetére
A widget már a beta 1 óta téma, az lehet a gond, hogy portrémódban más a mérete az alkalmazásrácsnak így a widgeteknek is eltérő lenne a mérete. Remélhetőleg a 15-ös ipados megoldja majd ezt is. Több féle megoldás is lehetne, de egyelőre nem tudni milyen irányba gondolkodnak almáék.
-
parandroid
félisten
Íííbasszus, most nézem, mi ez az app library... Hát, eléggé bénán néz ki, és őszintén szólva fogalmam sincs, mire jó. Mármint nekem évek óta mappákba van rendezve minden appom. Ezt a widgetes dolgot meg végképp nem értem, pont ipaden lenne értelme szabadon rendezgetni őket.
Sry, az utóbbi időben nincs ipadem, az enyém ment anyukámnak, a gyereké meg a sajátja, azt nem nyomkodom.p
-
válasz
parandroid
üzenetére
Ipaden nem lehet a widgeteket levenni a sávról ahol eddig is voltak, és amire gondol az app library ami jobbra van a legvégén és nincsen ipaden az sem. Tehát más egy kicsit, igen..
-
parandroid
félisten
A 14.0 óta lehet. Alkalmazáskönyvtár meg évek óta van, már ha arra gondolsz, hogy több appot egymásra húzva egy mappába pakolod őket. Engem az tavar csak kicsit, hogy a widgetek mérete nem változtatható, jó lenne, ha egy tile méretűek is lehetnének...
Persze ez iphone, ipaden a nagyobb kijelzőn biztosan másképp jön ki.
p
-
tl-x
addikt
Ipaden a widgeteket nem lehet behúzni az ikonok közé mint telón? Alkamazáskönyvtár sincs ( nem mintha hiányozna) ?
-
csumpa93
tag
válasz
szilu7
üzenetére
Én is pont ezen gondolkodtam.
hardverbe újabb az Air 4, mint a Pro, első ránézésre csak a 120-as kijelző amivel kevesebb és 100.000-el olcsóbb. Persze bele lehet menni a részletekbe, hogy hangszóró meg kamera, de ezek pont nem érdekelnek és egy átlag felhasználót se, pont mint engem. Nem kell a jobb kamera, nem kell a 4 hangszóró, főleg, hogy fülessel használom és nekem nem ér 100.000-et a 120-as kikelző. Nem tudok elképzelni olyan életszerű használatot amiben az Air látványosan rosszabb lenne, mint a Pro, de cáfoljatok meg. És itt továbbra is mondom, hogy nem a processzormagok lovaglása meg a benchmarkok méregetése a lényeg, hanem a tiszta átlagos felhasználás, és nem gondolnám, hogy ezeket elnézve nem érné meg. Nekem pl a Pencil 2 támogatás ami nagyon tetszik, de emiatt nem kell Prot vennem hanem elég lesz az Air
-
válasz
DaveNo1
üzenetére
A kettő között azért van 85 ezerFt különbség.
Nekem egy 6. gen. iPad is kiváltotta a notebookot egy Bluetooth billentyűzettel. Alap Office dolgok (főleg Word doksik átnézése és kisebb szerkesztése), PDF-ek olvasása, jegyzetelés, Teams, Skype meetingek, böngészés, Netflix, YouTube.
De van egy asztali gépem is dolgozni. Azt meg az én esetemben a Pro sem váltaná ki. -
DaveNo1
veterán
válasz
bacskaianna
üzenetére
Használattól függetlenül Pro 2020. Air4 ára irrális, főleg a 64gb-os tár hely mellett.
Akinek 12.9-es pro-ja van, mik a tapasztalatok? Mennyire tudja kiváltani a laptopot teljes körűen?
-
bollokcs80
Korrektor
CharlieDrop,r3dsnake,Noxy,Alex91,sebgutkopf: Köszi a válaszokat.
FE File Explorer-t néztem én is, de egyelőre megpróbálom gyári appal és felhős programokkal lekezelni a fájljaimat valahogy. Documents by Readdle is jónak tűnik amúgy.
A mappamásolás csak azért lenne jó, hogy foobar 2000 alatt lássam az offline albumaimat mappánként (a tagek szerinti keresés nekem nem jön be.)
A fizetős appoknál van visszalépési lehetőség mint Play Store-nál? (Ott azt hiszem két órán belül visszatértíthető.)
Illetve még egy kérdés: PC-s program nincs más a 3utools-on kívül?
-
válasz
bacskaianna
üzenetére
Szerintem erre tökéletesen elég egy Air 4.
-
benyo513
tag
Sziasztok!
Kicsit off topik témában szeretném kérni a segítségeteket.Október közepén kapnék egy ipadet. Aliról rendelnék hozzá tokot és üvegfóliát csak attól tartok, hogy nem fog október közepéig megérkezni. Ti ilyen esetben honnan rendelnétek (nem eredeti, olcsóbb) tokot és üvegfóliát?
Az meg már másik kérdés, hogy nem tudom eldönteni, hogy milyen tokot vegyek, olyat amibe lehet tollat tenni vagy nem
(lehet a toll sem eredeti lenne, hanem valamelyik alternatíva). -
phain
tag
Sziasztok !
Az új 8.gen es ipad hez mindennapi használatra (főként csak rás, max hobbi rajzolás néha) jó alternativa lehet ez ? [link] -
bacskaianna
újonc
Sziasztok!
Egyetemista vagyok, és egy ipaddel szeretném kiváltani a laptopom használatát (hordozhatóság miatt), szeretnék rajta jegyzetelni, rajzolni, képeket, valamint nagyon ritkán pár perces videókat szerkeszteni, prezentációkat készíteni, office365-öt használni, zoom és microsoft teams meetingeken részt venni. Ezen kívül használnám még tartalomfogyasztásra (böngésző, youtube, social media, netflix, spotify, stb), néha játszani is.
Kb. 3-4 évre tervezem a használatát.
Szerintetek az air4 wifi 64gb vagy a pro 2020 11 wifi 128gb lenne egy jobb vétel? -
parandroid
félisten
Ugyanazzal a profillal bejelentkezve természetesen menni fog. Sőt, a megvett appokat a családon belüli felhasználókkal is megoszthatod. Ez utóbbira azt találták ki a leleményes fejlesztők, hogy az app ingyenes, de a pro verziósítás az in-app-purchase. Na, ebben az esetben nem fog más felhasználó esetében működni, de ha ugyanazzal a profillal lépsz be, akkor természetesen igen.
p
-
DGery
aktív tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Szia!
Hülye kérdés, nulla pont
Relatíve friss iOs felhasználóként kérdezem, hogyha megveszem iPhone-ra a progit (vagy bármely másikat), azt tudom majd használni iPad-en is? Mert csikol az FE File Explorer is, és jó lenne ezzel tisztában lenni...
Androidnál futottam bele olyanba, hogy telón megvéve a PRO verziót táblagépen nem lehetett használni, hanem külön meg kellett venni.... Apple készülékek esetén ez hogy megy?
Köszíí
-
sebgutkopf
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
FE File Explorer. Vedd meg a teljes verziót és minden gondodat megoldja. Amit az ipad os alapból gusba köt, ez a program felszabadít. Tud igazi mappa strutkurát, lát és kezel minden smb-t a hálózatodon, sőt FTP szervert is tud indítani az ipad-en így pc-ről csatlakozva az ipad ftp-re szépen azt raksz rá és szedsz le, amit akarsz (zene, film, dokumentumok...) wifin keresztül. Filmlejátszásban pedig erős az FE, feliratot, mindent kezel, és használja az ipad hw-es kódolását.
-
Alex91
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
[link] , ez eleg jo, de szerintem az OS reszet kepezo Fajlok is megfelelo lehet...
-
Noxy
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
iOS-en nincs fájlmásolgatás
Pedig van. Mappa másolás viszont nincs. Minden olyan app-ba lehet fájlt másolni ami az iTunesben ott van a fájlmegosztásnál.
Pld: VLC, meg az összes média lejátszó app, de lehet a Firefoxba, vagy a MobilePrint, vagy az Open VPN app-ba, de lehet a Sygic-be is. És a többi...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Tud SMB-t gyárilag.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
iOS-en nincs fájlmásolgatás
A 3UT csak hekkelgeti a rendszert, de nem szabványos.A megosztásokat a gyári fájlok appal tudod menedzselni. Hogy ez tud-e SMB-t az most hirtelen nem ugrik be.
És tudja: link
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Próbálgatom az új 8-at, de az iOS fájlkezelését továbbra sem értem. Próbáltam iTunes-t, 3utoolst, de egyik se áll kézre. Nem bírom megérteni, hogyan enged pl 3UT olyan helyekre másolni (pl "general_storage") amit aztán a készülékről nem látható. Nincs olyan része a belső tárhelynek ami elérhető PC és az Ipad felől is?
Esetleg valami más PC-s program ami tud mondjuk mappákat is felmásolni az egyes programokhoz, nemcsak fájlokat mint az Itunes?lletve a másik problémám hogy a készülékre kellene egy olyan file manager, amiről elérem a Raspberry Pi-m SMB megosztását és a cloud drivejaimat, szabadon másolgatva ide-oda a tablet-felhő és a tablet-pi vonalon. Egy fizetős produktomot találtam, de demo-ban nem sok mindent enged próbálgatni.
Bocsánat ha nagyon láma amit kérdezek, de én PC és Droid vonalon máshoz voltam szokva eddig.

-
Gubu0101
veterán
Most jött a 14.2 beta 2,ha valaki bétázik
-
phain
tag
Sziasztok !
Előre is elnézést a bugyuta kérdésem miatt, de még sosem volt ipad em.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes beruházni az új ipadre ha a felhasználás főként netezés (de nem mindennap használnám, csak heti pár alkalommal irodában), vagy teljesen megfelel a célre az előző generációs modelll [link] is ?
Érdemes kiadni 20.000 Ft al tobbet az új ipadért ? -
Dany007
veterán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Köszönöm, azt hiszem ez kimerítő válasz volt.

-
sebgutkopf
őstag
válasz
Dany007
üzenetére
Nekem az a benyomásom róla (rendelkezem ipad pro 11" gen2-vel), hogy egy látványos funkció a lidar, de inkább játék mint gyakorlatilag komoly munkára és pénzkeresésre alkalmas dolog ebben a formában és ebben a készülékben.
Egyrészt a felbontása a mintavételi pontok távolságából adódóan nem igazán nagy, másrészt amikor szkennelsz kézben tartod az eszközt (nem tudok állvány csatlakozásról), ami tovább rontja a pontosságot. Pontos felmérésre lézer szkennert használnak az építőiparban, ami némileg drágább játék mint egy ipad és nem valószínű, hogy egyhamar egy BIM 5d modellbe behelyezhető lenne az ipad produktuma.
Arra valóban jó, amiket promóznak, hova rakd a bútorokat, hogyan férne el ez vagy az. Idővel persze változhat, sok múlik a szoftvereken is. -
Dany007
veterán
válasz
üzenetére
Én ezt (is) néztem: LINK.
Azt mondjuk látom én is, hogy ez elég káoszos, zajos, koszos a végeredmény.
De, nekem igazából arra kellene, hogyha adott egy lakás, amihez mondjuk nincs alaprajz vagy szar az alaprajz, vagy csak alaprajz van és metszetek nincsenek, akkor a Lidar-ral felmérve kapnék egy ~ 90%-os pontosságú alapmodellt. Aminek alapján persze én magam megrajzolnám meg a falakat, ablakokat, berendezési tárgyakat stb.. De, legalább nem kéne mérni...Másik példa. Két napja voltam kinn megnézni egy helyszínt. Kisebb családi ház, ahová plusz medencét fognak építeni a kertbe. A medence és környezete a lényeg, de látványterven akkor is látszódnia kell a háznak. Alaprajz nincs, ügyfél már Amerikában... Persze alap dolgokat fel tudok mérni kézzel, meg lézerrel, de egy komplett homlokzatot nyilván nem. Ezért most azt csinálom, hogy a pár méret és a homlokzatról készített fénykép alapján arányosítással próbálom megrajzolni a lehető legjobban a házat is.
Na most - elképzelésem szerint, persze tudom, hogy csak 5 méterig jó - ha fognám a Lidart és nagyjából feltudnám mérni vele a homlokzatot meg a környezetét, legalább csak annyira, hogy arányaiban jó méreteim legyenek, akkor ez nekem több napi munkát spórolna meg.Gondolom a tárgyak scannelése jobb minőséget adna, ha homogén környezetben történne, nem pedig a fűben, mint a videóban szereplő koponya esetében. De mondjuk autót nem scannelnék vele, mert az úgy sajnos tényleg használhatatlan, bár jól néz ki, de tele van sallanggal kilógásokkal stb... ami a látványterven elég furán nézne ki
Bár ránézésre még így is egyszerűbb letisztázni és kijavítani azt az autót, mint nulláról, műszaki rajz nélkül megrajzolni pontosan.Nyilván szoftver kérdése az egész. Mit tudnak kihozni a Lidar-ból. Mert Ikeás bútorok AR-ben való bemutatására, meg animojik készítésére és egyéb bohóckodásokra nem ér egy fillért se (számomra).
-
Årpi
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Hajra! Hasznald egeszseggel
-
Dany007
veterán
Üdv!
Van már itt valakinek új iPad, amiben benne van a Lidar scanner?
Láttam róla bemutatóvideókat és igen meggyőző a képessége. De konkrétan az érdekelne, hogy valójában mennyire használható.
3D látványtervezéssel foglalkozó vállalkozásom van és ha hihetek a videóknak, akkor elvileg ez a cucc már képes bescannelni akár egy komplett szobát is 3D-ben, centi pontosan.
Ha ez tényleg működik és mondjuk lesz egy exportálható 3D file az egészből, amin én majd tovább tudok dolgozni PC-n, akkor ez nekem sok-sok munkanapot és relatíve sok pénzt tudna megspórolni.
Nem tudom vannak-e hozzá komolyan használható appok meg ilyesmi...
Úgyhogy ha van valakinek gyakorlati tapasztalat, megköszönném ha megosztaná velem.
Thx.
-
bollokcs80
Korrektor
Köszi mindenkinek!
-
Årpi
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Az iPad 7 tokok biztosan jók, én egy ilyet vettem hozzá feketében és meglepően elégedett vagyok vele: [link]
(Hardveraprón árul valaki ebből egy újat elég jó áron, majdnem megvettem backup toknak, nem linkelem, nehogy kéretlen reklámozásnak tűnjön a dolog, de könnyen megtalálod)
-
btudos
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
A 6 és a 7 között volt váltás méretben, a 7 és a 8 már megyegyezik ebből a szempontból.
-
Kaba
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Az Ipad 7 biztosan jó,a hatos nemigen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 3
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem is szép, meg ezzel a fogókával praktikus sem lenne nekem...