- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
hitchins #30168 üzenetére
Fentiek miatt az en telefonomon keresztul probaltunk meg uj jelszot kerni.
Ha ez ilyen 1xü lenne, akkor bárkinek elküldhetnék.
Bizt.. kérdések? Ha ez nem megy akkor kiküldik az Appleid.com-n beállított másodlagos e-mail címre, vagy az előzőleg beáll.. megbízható tel.. számra. -
lombroso
friss újonc
válasz
hitchins #27611 üzenetére
https://www.leefco.com/products/leef-ibridge-air-wireless-flash-drive?variant=12596934836290
Én egy 64GB-t használok fél éve, filmeket nézek róla, képeket küldök rá... -
Downsampling
senior tag
válasz
hitchins #27629 üzenetére
...én csak szeretném használni úgy, ahogy írod... nekem van egy rakás 2013-ban Németországban vásárolt Sony USB 3.0-ás pendrive-om (többféle méretben). Ezektől nem szívesen válnék meg, mert immár hetedik éve nyúzom őket (ez idő alatt több, szintén márkás pendrive már kidőlt, elfüstölt, stb.), nem mellesleg sebességben is valamiért még mindig elverik a nagy márkák (Sandisk, Samsung, stb) csoda USB 3.x pendrive-jait. Mondjuk pont az Apple cuccokhoz nem tudom használni, de azt kétlem, hogy ilyeneket manapság még venni lehetne..
-
pauliboy23
senior tag
válasz
hitchins #27624 üzenetére
A szavatossági idő első 6 hónapjában még el kell fogadniuk ha hibás a termék, a második 6 hónapban viszont már neked kell bizonyítani.
Nem úgy volt az apple-nél, hogy a jótállásból több van, mint 3 hónap akkor újra egy év, ha kevesebb, mint három hónap volt akkor adnak 90 napot?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
hitchins #27537 üzenetére
Android tabletet nem akarok, az egy nyújtott telefon OS, telefon appokkal. Van egy OnePlus telefonom, azt imádom, volt anno (amíg a Google csinált ilyet) Android tabletem. De ma már úgy vagyok vele, hogy ha már tablet, akkor iPad.
iPaden legalább létezik direkt tabletre fejlesztés. Nem vagyok grafikus, hanem fotós, de ha már itt kötök ki valami Pencil kompatibilis generáció mellett, már simán ráfanyalodnék a Procreate-re például.
Btw most márciusban fognak új iPadet bemutatni, nem? Ilyenkor a kifutó generációk ára lejjebb esik.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
hitchins #27401 üzenetére
Ez a két cikk valószínűleg a legtöbb kérdésedet megválaszolja:
https://support.apple.com/hu-hu/HT201088
https://support.apple.com/hu-hu/HT201304
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest